Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ KAI ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ!!!

ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΚΑΤΑΦΕΡΕ"  (ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ) Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ. 
Εκνευρισμό προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η αφίσα που κυκλοφόρησε η ΝΔ με αφορμή τις μειώσεις στις τιμές του φυσικού αερίου, αφού στο ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονται πως από τη λεωφόρο Συγγρού έγινε προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης του ζητήματος. Μάλιστα σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά «ας του μαζέψει κάποιος». Ο εκνευρισμός στη Χαριλάου Τρικούπη προήλθε για την αναφορά του ονόματος της Νεας Δημοκρατίας στο τέλος της αφίσας.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ


«Η μείωση της τιμής του φυσικού αερίου αποτελεί σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Θυμίζουμε όμως ότι σ' αυτήν μετέχουν δύο κόμματα και όχι ένα. Όπως και για το συγκεκριμένο θέμα δούλεψαν όλοι, από τον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο έως την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ΠΕΚΑ.

Δυστυχώς όμως κάποιοι στην ΝΔ δεν βάζουν μυαλό κι επιμένουν στην προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης θεμάτων σημαντικών για την πορεία της χώρας και τον ελληνικό λαό.

Ας τους μαζέψει κάποιος.»

iefimerida.gr