Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κέρδισε τη μάχη ο Αλέξανδρος Γεροντας κι επέστρεψε σπίτι του μετά από 4,5 μήνες νοσηλείας

Εξιτήριο πήρε μετά από 4,5 μήνες νοσηλείας, ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αιματηρή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Ο άτυχος νεαρός βρίσκεται στο σπίτι του από την προηγούμενη Παρασκευή παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” όπου νοσηλευόταν από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, μετά την ένοπλη επίθεση αγνώστων κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Ο άτυχος άνδρας έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και την κέρδισε, επιστρέφοντας μετά από αρκετές εβδομάδες στην οικογένεια του.
Να θυμίσουμε ότι νεκροί από τα πυρά είχαν πέσει ο 22χρονος Μάνος Καπελώνης και ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης.
Ο νεαρός που χαροπάλευε από τον Νοέμβριο του 2013 βρέθηκε και στα γραφεία της Αντιρομοκρατικής για να δώσει κατάθεση για το περιστατικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος δήλωσε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πως το μοιραίο βράδυ το μόνο που θυμάται είναι να βλέπει δύο σκιές.
«Ξαφνικά ένιωσα τη σφαίρα μέσα στο κορμί μου».
Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Γέροντας ανέφερε ότι μπόρεσε να κρατήσει για λίγα λεπτά ακόμη τις αισθήσεις του μέχρι να κατευθυνθεί προς τα γραφεία του κόμματος και στη συνέχεια λιποθύμησε.
Τόνισε, πάντως, στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πως δεν είναι σε θέση να δώσει στους αστυνομικούς περιγραφή των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι από την επίθεση, για την οποία ανέλαβε την ευθύνη η οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις», έπεσαν νεκροί οι Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης.