Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Νέοι άνθρωποι με καθαρά χέρια οι υποψήφιοι της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” - Ολόκληρη η παρουσίαση

Πλειάδα προσωπικοτήτων στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα»

Σε πείσμα της καθεστωτικής προπαγάνδας, που ως μόνο της λόγο έχει την εξυπηρέτηση συμφερόντων, το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» απαρτίζεται από πλειάδα προσωπικοτήτων. Άνθρωποι των Γραμμάτων, γυναίκες που είναι ταυτοχρόνως μητέρες και λαμπρά επιστημονικά μυαλά, άνθρωποι με καθαρά χέρια και διάθεση για προσφορά, απαρτίζουν ένα λαμπρό ψηφοδέλτιο - εγγύηση  για την χρηστή διοίκηση του πολυβασανισμένου Δήμου Αθηναίων.

Η Αθήνα έχει ανάγκη νέους ανθρώπους με καθαρά χέρια. Έχει ανάγκη από ανθρώπους τίμιους που έχουν την θέληση και την γνώση για να διοικήσουν τον Δήμο αυτό, με την μακρά Ιστορία, όπως του αρμόζει. Η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» διαθέτει αυτούς τους ανθρώπους, που μπορούν να βγάλουν την Αθήνα από την μιζέρια των τελευταίων δεκαετιών και να δημιουργήσουν την Αθήνα των ονείρων μας.



Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα αδικήσουμε βάναυσα λαμπρούς νέους ανθρώπους, σας παρουσιάζουμε μερικούς εκ των υποψηφίων με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Ο Χρήστος Γούδης είναι Καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει διατελέσει Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής και από το 2003 έως το 2011 υπήρξε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής κατά τις διετίες 1985-1987 και 1987-1989. Πέραν των παραπάνω είναι και αξιολογότατος συγγραφέας με εργώδη προσφορά στα Ελληνικά Γράμματα.


Ο Γιάννης Σχοινάς είναι εκδότης, ιδιοκτήτης του εθνικού εκδοτικού οίκου «Νέα Θέσις», η προσφορά του οποίου στην Εθνική Ιδεολογία είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Εξαιρετικά παλαιός στον Εθνικιστικό Αγώνα συντάσσεται με τους Έλληνες Εθνικιστές της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», καθώς θεωρεί χρέος του να δώσει τον Αγώνα με τα υπερήφανα νιάτα κόντρα στο σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας.


Η Αγγελική Γεννατά είναι οικονομολόγος εγνωσμένης αξίας στον κλάδο της και μητέρα τριών ανήλικων τέκνων, αποδεικνύοντας τοιουτοτρόπως πως η επιτυχημένη καριέρα και η μητρότητα δεν είναι έννοιες ασύμβατες, αλλά αλληλοσυμπληρούμενες.


Η Ουρανία Μιχαλολιάκου είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ειδικότητα την ψυχική υποστήριξη για καταπολέμηση αυτοκτονιών, μια ειδικότητα που κατέστησαν, δυστυχώς, τόσο τραγική επίκαιρη οι πολιτικάντηδες του μνημονίου.


Ο Νίκος Κουκουλάρης ιδιοκτήτης μικροβιολογικών εργαστηρίων, γνωστός στους ιατρικούς κύκλους, με εμπειρία δεκαετιών στην τοπική αυτοδιοίκηση και αρθρογράφος στην εφημερίδα Εμπρός.


Η Δήμητρα Βελέντζα είναι μαχητική δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής.


Ο Μενέλαος Σωτηρόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος, αθλητής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, που γνωρίζει επακριβώς πως θα προωθηθεί ο Αθλητισμός στην πόλη των Αθηνών.


Ο Περικλής Δημητρίου έχει δώσει πολλούς αγώνες για να απελευθερωθούν οι γειτονιές των Αθηνών. Κάτοικος του μαρτυρικού Άγιου Παντελεήμονα έχει βιώσει όλες τις πτυχές τις εθνοκτόνας πολιτικής που επέβαλλαν στην Ελλάδα οι πολιτικάντηδες.


Η Μαρία Ζαπάντη είναι κοινωνική λειτουργός με μεταπτυχιακό στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας - Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Είναι, δηλαδή, ο κατάλληλος άνθρωπος για να οργανώσει και να πραγματώσει το ευρύ κοινωνικό δίκτυο που απαιτείται από την ανέχεια στην οποία ανάγκασαν οι πολιτικάντηδες τους Έλληνες πολίτες.


Ο Χριστόφορος Τσάγκας είναι μαχητικός δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής.


Ο καταγόμενος από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, Βασίλης Ασημακόπουλος, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της πόλης μας, όντας κάτοικος του μαρτυρικού Άγιου Παντελεήμονα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



http://www.xryshaygh.com/