Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Καταδίκασε την Ρωσία για την Κριμαία ο Σαμαράς - «Τρέμει» ο Πούτιν...

Καταδίκασε την Ρωσία για την Κριμαία ο Σαμαράς - «Τρέμει» ο Πούτιν...
Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως αποτελεί ένα φτηνό πιόνι των αμερικανοσιωνιστών και παρακάμπτοντας τα εθνικά μας συμφέροντα, ο θλιβερός πρωθυπουργός της Χούντας του Μνημονίου καταδίκασε εμμέσως πλην σαφώς το δημοψήφισμα της Κριμαίας και την συντριπτική απόφαση του Λαού να τεθεί υπό την προστασία της Ρωσίας.

Αναπαράγοντας τις γνωστές φαιδρότητες των αμερικανοσιωνιστών περί «δημοκρατικών διαδικασιών» οι οποίες δεν τηρήθηκαν, ο υποτακτικός του διεθνούς κεφαλαίου Σαμαράς εξέπεμψε κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ρουμάνο ομόλογό του στο μήκος κύματος που ήθελαν τα αφεντικά του: «Οι αποσχιστικές κινήσεις δεν βοηθούν, επιδιώκουμε την αποκλιμάκωση της έντασης μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες»!

Η δήλωση Σαμαρά καταδεικνύει και το επίπεδο της σοβαρότητάς του: ουδέποτε καταφέρθηκε ενάντια στην απόσχιση του Κοσσόβου και επιπλέον, η αντεθνική του κυβέρνηση ήταν εκείνη η οποία τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ των ισλαμιστών τρομοκρατών στον εμφύλιο της Συρίας και τις «δημοκρατικές διαδικασίες» οι οποίες στην περίπτωση εκείνη απέτυχαν.

Ο σημερινός υπεύθυνος της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού συνέχισε: «είμαι κατηγορηματικά αντίθετος σε κινήσεις που θα βοηθούσαν το διχασμό μέσα σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και στη διαμόρφωση κλίματος ψυχρού πολέμου. Επιδιώκουμε την αποκλιμάκωση της έντασης». Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως η προεδρεύουσα στην ΕΕ κυβέρνηση των Αθηνών, αποτελεί επί της ουσίας τον αντίλαλο του αμερικανοσιωνισμού στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Αδιαφορώντας για το εθνικό μας συμφέρον, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σύρει την Ελλάδα στο άρμα του αμερικανοσιωνισμού και την θέτει στο αντιρωσικό στρατόπεδο.

Αξίζει τέλος να επισημάνουμε, πως ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός αμφισβητεί ένα καθ' όλα νόμιμο δημοψήφισμα στο οποίο αποτυπώθηκε με ξεκάθαρο τρόπο η θέληση του Λαού της Κριμαίας, μόνο και μόνο επειδή έρχεται σε αντίθεση με τα σχέδια αμερικανών, σιωνιστών και ΝΑΤΟ.

Ο συνέταιρος του Βενιζέλου, θα ήταν φρονιμότερο ν' ασχοληθεί με τις δημοκρατικές διαδικασίες στην Ελλάδα -τις οποίες επιχειρεί να νοθεύσει με την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής- αντί να παριστάνει τον εκπρόσωπο Τύπου των αμερικανικών συμφερόντων στην Ευρώπη.