Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ 14 ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Ποινική δίωξη κατά 14 σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας Σερρών για βασανισμό κρατουμένου από τον οποίο προήλθε ο θάνατος με βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες και υπόθαλψη εγκληματία, άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας της Άμφισσας, Νικόλαος Αντωναράκος!!!! Για την υπόθεση έχουν ήδη εκδοθεί 8 εντάλματα σύλληψης.
H εντεταλμένη δικαιοσύνη, με αυτές τις ενέργειες, θέλει να μας περάσει για άλλη μια φορά το μήνυμα ότι, όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ αγγίξει αλλοδαπό, θα τιμωρείται αυστηρά, ασχέτως εάν αυτός ο αλλοδαπός έσφαξε, βίασε, έκλεψε, λήστεψε, δολοφόνησε.
Αυτή την προστασία της δικαιοσύνης βλέπουν οι ισλαμοσφάχτες και σε λίγο θα πνίξουν την Ελλάδα στο αίμα..!!
Εντωμεταξύ οι Αλβανοί ήδη ανακήρυξαν ως εθνικό τους ήρωα των κατσαπλιά και διαδηλώνουν σε όλες τις πόλεις της Αλβανίας κατά της Ελλάδας, ενώ η Αλβανική κυβέρνηση ζητάει άμεσες εξηγήσεις και διαλεύκανση της υπόθεσης από τη δική μας δοσιλογική κυβέρνηση. 
Οι χώρες που εφαρμόζουν την ποινή του θανάτου και βάζουν πάνω από όλα τα εθνικό τους συμφέρον, όλες οι άλλες χώρες του πλανήτη δηλαδή, θα βλέπουν αυτή την είδηση και θα λένε. “μα καλά, εντελώς μαλάκες είναι εκεί στην Ελλάδα;;”..!!!!
YGRO PYR