Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ : Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες Μπαλτάκου - Κασιδιάρη για τις στημένες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:  Η ομολογία του Γ.Γ. της κυβέρνησης ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. 
Η συνομιλία - ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτακού με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)
Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες Μπαλτάκου - Κασιδιάρη :


Η επιστολή Κασιδιάρη προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες:

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ
Την παραίτησή του από την θέση του γραμματέα της κυβέρνησης αναμένεται να υποβάλλει ο Τάκης Μπαλτακος εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο, αλλά και την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής, των διαλόγων που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί του.
Ο πρωθυπουργός είναι αυτή την ώρα στα γραφεία της ΝΔ στην Λεωφόρο Συγγρού με βουλευτές του κόμματος οι οποίοι είναι εξοργισμένοι με τον γραμματέα της κυβέρνησης.(ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...)
Την άμεση διερεύνηση της καταγγελίας Κασιδιάρη, ότι έχει στα χέρια του οποτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που φέρεται να είχε με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, από το οποίο προκύπτει ότι είναι πολιτική η δίωξη του κόμματός του, ζήτησαν όλα τα κόμματα.