Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

'Εμποροι και παραγωγοί εκδίωξαν τα κομματόσκυλα της Δούρου από την λαϊκή αγορά του Κολωνού. Κλασικά οι Συριζαίοι τα έριξαν στην Χρυσή Αυγή (βίντεο)

Η διανομή προϊόντων από παραγωγούς λαϊκών αγορών στον Κολωνό ήταν επεισοδιακή από κάθε άποψη.
Κατά την διάρκεια της διανομής τροφίμων εμφανίστηκαν συνεργάτες της Ρένας Δούρου όπου προσπάθησαν να καπηλευτούν την εξαθλίωση των εκατοντάδων πολιτών που περίμεναν στις ουρές μοιράζοντας τους προεκλογικά φυλλάδια!
Άμεσα παραγωγοί και πωλητές με ήπιο τρόπο τους ενημέρωσαν ότι ο χώρος δεν είναι προορίζεται για προεκλογικές φιέστες και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν ή να σταματήσουν να μοιράζουν.

Παρόλα αυτά οι προκλητικότατοι Συριζαίοι επιτέθηκαν φραστικά στους παραγωγούς με αποτέλεσμα να επικρατήσει το πανδαιμόνιο και τελικά την εκδίωξη των κομματόσκυλων από τους αγανακτισμένους πωλητές.

"ΕΙΔΑΝ" ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
Απο left.gr
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που μοίραζαν ενημερωτικό υλικό στη λαϊκή αγορά του Κολωνού, όπου μοιράστηκαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά στον κόσμο από τους απεργούς παραγωγούς, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση.
Σε τηλεοπτική παρέμβαση - μαρτυρία στον ΣΚΑΙ, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την επίθεση από ΧΑυγίτες, παρά την προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης και λανθασμένων εντυπώσεων στα κανάλια, ότι για το επεισόδιο ευθύνονται οι απεργοί. Έκαναν σαφές ότι καμία ευθύνη δεν φέρουν οι απεργοί των λαικών αγορών, που αντιθέτως, τους συμπαραστάθηκαν.