Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ!..

Έτοιμη την έχει την τροπολογία για την άμεση απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε όλα τα Λαθρομεταναστόπουλα Δεύτερης Γενιάς η προδοτική Συγκυβέρνηση Βενιζέλου - Σαμαρά!.. Ο «Στόχος» μεταφέρει την είδηση, όπως την αποκάλυψε η καλά πληροφορημένη «Αυγή» της περασμένης Τετάρτης 23 Απρίλη 2014, σελίς 8:

ΤΙΤΛΟΣ: «Τα δικά μας παιδιά»

ΚΕΙΜΕΝΟ:
«Ετοιμάζει τροπολογία για το ζήτημα της ιθαγένειας μεταναστών δεύτερης γενιάς ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της Κλαυθμώνος, θα κατατεθεί μετά τις ευρωεκλογές. Η τροπολογία θα βασίζεται σε διατάξεις του Κώδικα Μετανάστευσης, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, και ουσιαστικά θα διευρύνει το καθεστώς τού "επί μακρόν διαμένοντος", που δόθηκε για τα παιδιά μεταναστών.
Ενδεικτική των προθέσεων είναι η φράση που χρησιμοποίησε ο Λ. Γρηγοράκος σε άρθρο του στο "Ποντίκι", όπου δεσμεύτηκε για "γρήγορη και δίκαιη λύση του θέματος της ιθαγένειας αυτών των παιδιών", γιατί, όπως είπε, "τα παιδιά αυτά είναι δικά μας παιδιά και πλέον διασφαλίζουμε τη νομιμότητα της διαμονής τους ώστε να μπορούν να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια εφόσον το επιθυμούν".
Η.Β.»
ΣΧΟΛΙΟ «ΣΤΟΧΟΥ»: Ιδού γιατί επείγονται να χώσουν όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής στην Φυλακή: Για να περάσουν τον Νόμο που θα μετατρέψει τους Έλληνες σε μία ασήμαντη μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα...
STOXOS