Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η ΜΙΣΗ Ν.Δ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ
Υπουργοί, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και πολιτικά πρόσωπα είχαν κληθεί από τον δισεκατομμυριούχο μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, σε «μυστικό δείπνο» στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Ο «Μυστικός Δείπνος» διοργανώθηκε στην Αθήνα από τον Στέλιο Ζαββό, στενό συνεργάτη του 84χρονου Ουγγροαμερικανού δισεκατομμυριούχου μεγαλοεπενδυτή, Τζορτζ Σόρος, την περασμένη Πέμπτη στις 8.30 μ.μ., στο Ballroom, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».
Αυτοί συμμετείχαν στο τραπέζι

Στον «Μυστικό Δείπνο» έλαβαν μέρος υπουργοί όπως οι: Κ. Μητσοτάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι Μ. Βαρβιτσιώτης, Π. Παναγιωτόπουλος, Πολιτισμού και οι υφυπουργοί, Γ. Μαυραγάννης, Οικονομικών, Νότης Μηταράκης, Ανάπτυξης και o πρώην υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, ενώ παρευρέθη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου και η επίτροπος Μ. Δαμανάκη. Από τις τράπεζες ήταν οι κk. Τουρκολιάς, Ζανιάς, Θεοδωρίδης και Αράπογλου. Από τον ναυτιλιακό τομέα ήταν οι εφοπλιστές Τσάκος, Προκοπίου, Λασκαρίδης και η κ. Φράγκου. Μεταξύ των επιχειρηματιών ήταν οι κ. Σ. Καλλιτζάντζης (ΕΛΛΑΚΤΩΡ) και Μ. Γιαννόπουλος (Chipita).

Το δείπνο διήρκεσε περί τις 2.30 ώρες, ενώ ο Σόρος μίλησε για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια ζήτησε να τον δικαιολογήσουν που φεύγει, αλλά όπως τόνισε είχε μία σημαντική τηλεδιάσκεψη να παρακολουθήσει. Σύμφωνα με παρευρισκόμενους στο δείπνο, ο μεγιστάνας και μετρ των αγορών Τζορτζ Σόρος, ήταν εμφανέστατα πιο συγκρατημένος και ελαφρώς υποτονικός σε σχέση με ανάλογες συναντήσεις του παρελθόντος.
iefimerida