Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΚΩ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΣΤΗΝ ΚΩ .
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ :
Συνελήφθη χθες (24-05-2014) το απόγευμα στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, 52χρονος υπήκοος Πακιστάν για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανήλικης (10χρονης) ημεδαπής.
Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία, σχηματίστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 52χρονου, από την κα. Ανακρίτρια Κω, για τα αδικήματα του «βιασμού» και της «αποπλάνησης παιδιών», αδικήματα τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν τον περασμένο Απρίλιο.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντα, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με περιφερειακό εξοπλισμό, τρία κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες ενεργοποιημένες κάρτες sim καθώς και έξι ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων - DVD.
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

http://www.kosnews24.gr/