Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΔΑΒΙΔ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ: “ΧΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕΣΑ”-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ American Jewish Committee ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.

Απο makeleio.gr
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε όποια ρεπορταζ έκανε σχετικά με τα όσα γίνονται στην Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια, δεν έπεσε παρά πολύ λίγες φορές έξω. Όπως είμαστε λοιπόν σε θέση να γνωρίζουμε, τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου υπάρχει “απευθείας σύνδεση” με το Αμερικανοσιωνιστικό λόμπι που δίνει έντολές για την έκβαση των ανοιχτών ακόμα υποθέσεων όσον αφορά τις 4 απολογίες βουλευτών της Χ.Α. Όπως ήδη είναι γνωστό από τη Δευτέρα στις 9.30 έχει στηθεί το γνωστό τηλεοπτικό σόου. Κανάλια, κάμερες, link, βάν εξωτερικών μεταδόσεων και κυνηγητό. Στη Λουκάρεως στήνεται ένα άλλο προεκλογικό σκηνικό αφού ήδη κλήσεις σε τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να απολογηθούν στις 5 Μαίου εστάλησαν από τις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητροπούλου.


Συγκεκριμένα καλούνται οι Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλης Αρβανίτης, Νίκος Κούζηλος και Δημήτρης Κουκούτσης για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα.

Ο δρόμος προς το γραφείο του ανακριτή άνοιξε μετά την άρση ασυλίας των τεσσάρων βουλευτών στις 2 Απριλίου μετά από ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής.

Η εντολή είναι μόνον μία: “Χώστε τους όλους μέσα”. Στην Ελλάδα πια κατά τον πιο ανερυθρίαστο τρόπο, το Σιωνιστικό λόμπι παρεμβαίνει παντού. Ακόμα και στην αριστερά. Πως είναι δυνατόν να λησμονηθεί η δυσαρέσκεια ακόμα και της Αριστεράς του Τσίπρα όταν πριν από λίγο καιρό οι Εβραίοι των οργανωμένων κέντρων παρέμβασης είχαν ανακατευτεί με τους αυτοδιοικητικούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Καρυπίδη; Τότε από την Κουμουνδούρου είχε βγει σκληρή ανακοίνωση που είχε κρίνει ως  ”απαράδεκτη απόπειρα παρέμβασης στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας” , τη δημόσια τοποθέτηση του εκτελεστικού διευθυντή της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις, τονίζοντας ότι “ο τρόπος της διατύπωσης της παρέμβασης του κυρίου Χάρις, παρουσιάζει εντυπωσιακές ομοιότητες με τις μονταζιέρες του Μεγάρου Μαξίμου και της λεωφόρου Συγγρού”.

Παρά ταύτα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σημειώσει ότι συμφωνεί με τον κ. Χάρις σχετικά με την έξαρση του αντισημιτισμού στην Ελλάδα, ενώ έλεγε πως είναι “αναίτια’ η επίθεση του διευθυντή του AJC κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας το γεγονός πως “ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί έμπρακτα απέναντι στους νεοναζί και στους αρνητές του ολοκαυτώματος. Δεν χρειάζεται καμία αναφορά στις δράσεις, σε όλα τα επίπεδα, του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία. Είναι πασίγνωστες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό”.

Ποιος όμως είναο ο κύριος Χάρις; Έχουν γραφεί τόμοι για δαύτον:

“Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς η αφορμή, καθώς οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής θα είχε δρομολογηθεί με κάποιον τρόπο ούτως ή άλλως”, έχει λεχθεί κατά καιρούς.

Από το γραφείο του Ντέιβιντ Χάρις στη Νέα Υόρκη περνούν καθημερινά δίνοντας τα διαπιστευτήριά τους κορυφαίοι Αμερικανοί και ξένοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και μεγαλοπαράγοντες της διεθνούς πολιτικής και οικονομικής σκακιέρας.

Όταν ο Ντέιβιντ Χάρις συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, λίγες εβδομάδες μετά τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, φέρεται να έδωσε στον Σαμαρά συγχαρητήρια για την “εξαιρετική δουλειά”.

Όμως όπως όλα δείχνουν οι κατευθύνσεις που δίνει ο πανίσυχρος Εβραίος στην ελληνική κυβέρνηση δεν σταματούν εδώ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει δώσει εντολή ώστε η δίκη των Χρυσαυγιτών να γίνει άμεσα, το αργότερο μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι θέλει να έχει στα χέρια του καταδικαστικές αποφάσεις προκειμένου – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- να προβεί και οι Εβραίοι να ζητήσουν δικαστικά την τιμωρία των στελεχών της Χρυσής Αυγής για την άρνηση του Ολοκαυτώματος.

Άρα όλοι αντιλαμβάνονται και την έκβαση των δικαστικών εν εξελίξει υποθέσεων. Το ερώτημα είναι πως στέκεται απέναντι σε όλα όσα κούγονται η Ελληνική δικαιοσύνη. Λυπούμαστε αλλά με όσα καταγγέλλονται αρχίζουμε να αμφιβάλλουμε κι εμείς που από εδώ έχουμε πάντα στηρίξει δικαστές, Εφέτες και Πρωτοδίκες.