Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Θορύβησε τους σιωνιστές ο εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής, που επετεύχθη παρόλη την πολεμική του καθεστώτος, παρά τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας, παρά τις πολιτικές διώξεις που διέταξε ο ίδιος ο Ντ. Χάρις. Θυμίζουμε ότι λίγο μετά τις πρώτες συλλήψεις ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης, είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ ότι «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο» και ότι «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», αναδεικνύοντας την έξωθεν παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας και την έναρξη του κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης παρακρατικής κλίκας.

Από τότε έχει κυλίσει πολύ «νερό στο αυλάκι», τόσο των διώξεων, όσο και της πολιτικής επικαιρότητας, με τελευταία είδηση την κατάρρευση της σκευωρίας και την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με ποσοστό που αγγίζει το 10%. Το αποτέλεσμα αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο από το καθεστώς, όσο και από τον απλό Λαό. Οι μεν πρώτοι με σκυμμένα κεφάλια ομολογούν την ήττα τους, ενώ ο Λαός βλέπει να γλυκοχαράζει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Δεν θα μπορούσε, βεβαίως, ο εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής να μείνει ασχολίαστος από τους εντολείς της σκευωρίας, τον Ντ. Χάρις και την παγκόσμια παρέα του, οι οποίοι προέβησαν σε δηλώσεις σε εβραϊκό πρακτορείο, το οποίο μετέδωσε την ανησυχία του διεθνούς σιωνισμού για την άνοδο και την αντοχή της Χρυσής Αυγής. Το εβραϊκό πρακτορείο στο άρθρο καλεί σε έκνομες ενέργειες την συγκυβέρνηση του μνημονίου, μεμφόμενη την τήρηση της συνταγματικής τάξεως, αφού η Χρυσή Αυγή δεν τέθηκε εκτός νόμου, απλώς και μόνο επειδή το είπαν αυτοί, οι διεθνείς επικυρίαρχοι.
Συγκεκριμένα το άρθρο σημειώνει: «Για την ταλανιζόμενη ελληνική κυβέρνηση, που αγωνίζεται ήδη να βγάλει τη χώρα από μια βαθιά οικονομική κρίση, εν μέσω μιας σκληρής λιτότητας που επέβαλε η Ευρώπη, το αποτέλεσμα αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα. Η Νέα Δημοκρατία, το κεντροδεξιό κόμμα του κ. Σαμαρά, φοβούμενη τις αντιδράσεις του δεξιού ρεύματος τού κόμματος, απέφυγε έως σήμερα να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και να φέρει προς ψήφιση ένα σκληρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο».
Από την πλευρά του, ο φίλος του Αντώνη Σαμαρά, Ντ. Χάρις, εκ. διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, εξέφρασε την ανησυχία του για την άνοδο του «αντισημιτισμού» σε ολόκληρη την Ευρώπη, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην Ελλάδα, όπου ο υποτακτικός του απέτυχε να καταπολεμήσει τη Χρυσή Αυγή. Αγνοεί προφανώς ο Ντ. Χάρις ότι στην έκθεση του EJC (Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο) για τον αντισημιτισμό παγκοσμίως, υπήρξε ευθεία παραδοχή ότι στην Ελλάδα δεν υπήρξε κανένα περιστατικό «βίαιων αντισημιτικών ενεργειών».
Στο άρθρο αναφέρεται και ο Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρος του ΚΙΣ, ο οποίος είχε «προβλέψει» την διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και πλέον λέει «πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται να βρει τρόπους για να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα δολοφόνων».
Άραγε, ποιες να είναι οι νέες εντολές των σιωνιστών προς τον φον Αντωνάκη; Οι πολιτικές διώξεις, οι δολοφονίες και τα 24ωρα συνεχόμενα συκοφαντικά ρεπορτάζ απέτυχαν. Μήπως συντάσσονται με την άποψη Ιγνατίου για πάλη εναντίον της Χρυσής Αυγής με «άλλες διαδικασίες»; Μήπως ετοιμάζουν την πιο ενεργή συμμετοχή των τρομοκρατών και των μυστικών υπηρεσιών στον «αγώνα» εναντίον της Χρυσής Αυγής;



 http://www.xryshaygh.com/