Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ;;

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ" ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;;
Πολώνεται επικίνδυνα το κλίμα στον Πειραιά με τους δυο μονομάχους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους και στο Νewsit. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο συνδυασμός Μώραλη στηρίχτηκε από την Χρυσή Αυγή.
«Πως γίνεται η Χρυσή Αυγή να παίρνει 5% στο Δήμο και στην Περιφέρεια να παίρνει 11,5%; Το γεγονός ότι στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή πήρε 16% και στον Πειραιά πήρε 5% έχει εξήγηση. Πως γίνεται να μπαίνει κάποιος στο παραβάν να ψηφίσει και να ψηφίζει Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια και να ψηφίζει Μώραλη στο δήμο;», είπε.
Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε: «Επέλεξα ως δήμαρχος να συγκρουστώ με την Χρυσή Αυγή και αυτό είναι δεδομένο».

Ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά επανέλαβε τις καταγγελίες ότι υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας και περιφρόνησης της νομιμότητας

«Συνέβησαν πράγματα τα οποία είναι έξω από τους δημοκρατικούς κανόνες. Υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας και περιφρόνησης της νομιμότητας. Μετά τις εκλογές θα πω πολλά και θα γράψω και βιβλίο. Είναι δυνατόν ομάδες μαυρομπουφανάτων να εμποδίζουν κάποιους να μπουν σε εκλογικά τμήματα;» είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα για το περιστατικό της προπηλάκισής του, που κατήγγειλε ότι έγινε από μέλη του συνδυασμού Μώραλη, ότι ταυτόχρονα ο έτερος υποψήφιος κ. Δρίτσας τηλεφωνούσε στην αστυνομία

«Μέχρι της εμφανίσεως αυτού του συνδυασμού ήταν δικαίωμά μου να θέλω να εκλεγώ. Από την ώρα που εμφανίστηκε αυτό το μόρφωμα που υπηρετεί συμφέροντα επιχειρηματικά είναι καθήκον μου», είπε επίσης.