Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Πάλι απειλεί ο ΧονδροΒενιζέλος: "Ψηφίστε με γιατί θα...φύγω"(ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ...)

ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ....ΡΕ ΟΥΣΤ κλαματα 
Για άλλη μια φορά απειλεί ο Ε.Βενιζέλος ότι εάν δεν ψηφίσουν την Ελιά, δεν θα υπάρχει κυβέρνηση. Δηλαδή προσπαθεί να εκβιάσει την ψήφο των ανασφαλών πολιτών.
Τι θα κάνει στην περίπτωση που η Ελιά αποδοκιμαστεί στις Ευρωεκλογές, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Οπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου στον Alpha, ο κ. Βενιζέλος δεν θα μπει καν στη διαδικασία να το συζητήσει με τον πρωθυπουργό. Θα ενημερώσει κατευθείαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Δεν θα πω στον κ. Σαμαρά, θα το πω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διότι εδώ πρέπει να ξαναενωθεί το έθνος κι όλοι να έρθουν προ των ευθυνών τους. Εδώ το έθνος είναι διχασμένο σε μια βάση τεχνητή, ξεπερασμένη και επικίνδυνη.
Έχουμε βρει την ευκολία τώρα, είμαστε τα θύματα εμείς που κάνουμε τη σκληρή πολιτική με κόστος και οι άλλοι είναι αντιμνημονιακοί, χαλαροί. Γιατί το βάρος της ευθύνης της χώρας το έχει το ΠΑΣΟΚ ιστορικά και δεν το έχει η ΝΔ; Γιατί δεν το έχουμε όλα τα κόμματα που κυβερνήσαμε;” ανέφερεστη συνέντευξή του.
Παράλληλα, ο E.Βενιζέλος περιέγραψε σε ποια περίπτωση θα οδηγηθεί το ΠΑΣΟΚ εκτός κυβέρνησης, ποιες συνθήκες θα πρέπει να ισχύουν για να λάβει την απόφαση να φύγει από το κυβερνητικό σχήμα.
«Δεν μιλάω για ποσοστά. Εάν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν αντέξουν, εάν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πουν ότι δεν μπορώ να ψηφίζω άλλο γιατί δεν έχω καμία στήριξη, καμία προοπτική, κανένα ηθικό δικαίωμα να το κάνω, υπάρχει κυβέρνηση;», είπε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr