Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΧΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΤΙΣ...ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ (ΤΑ ΕΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ) ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ
Σεξιστικό, προσβλητικό, έως και απαράδεκτο! Ακούστε διάλογο - έμπνευση του “Πρωταγωνιστή” της καφρίλας και της ηλιθιότητας του marketing:
“Δεν το έχω κάνει ποτέ. Ξέρω πως η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική. Δεν πρέπει να είναι…με τον οποιονδήποτε, οι συνέπειες είναι μεγάλες. Πρέπει να είναι μοναδική. Αξέχαστη. Πρέπει να είναι με κάποιον που τον εμπιστεύεσαι. Που μαζί του νιώθεις οικειότητα και ασφάλεια. Που δεν θα σε προδώσει την επόμενη μέρα”. Είναι “εκείνη η στιγμή, που από κορίτσι γίνεσαι γυναίκα”, μας λέει όλο νόημα.
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Ποταμού (ηλιθιότητας), ο Περικλής Βαλλιάνoς με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει
ότι «οι “διαφημίσεις” αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ» προσθέτοντας ότι «προσβάλλουν κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι».
Ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ζητά, μάλιστα, συγγνώμη «για τα ανοσιουργήματα αυτά» και καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη «να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των “διαφημίσεων” αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο».
Γράφει ο Περικλής Βαλλιάνος στο facebook:
Pericles Vallianos

    Professor of Political Philosophy στην εταιρεία National and Kapodistrian University of Athens


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ζητώ να αποσυρθεί αμέσως το αισχρό και απαράδεκτο διαφημιστικό με τίτλο "πρώτη φορά", καθώς και το άλλο αχαρακτήριστο που το συνοδεύει. Οι "διαφημίσεις" αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ. Και βέβαια υποσκάπτουν και προσβάλλουν κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι. Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για τα ανοσιουργήματα αυτά, αν και δεν είχα την παραμικρή γνώση και συμμετοχή. Αλλά βέβαια αυτό δεν φτάνει. Πρέπει η ηγεσία του κόμματος να βγεί ευθαρσώς και να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των "διαφημίσεων" αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο.



Και κ. καθηγητά, του έκανες “τα μούτρα κρέας” τώρα, που λέει και ο λαός μας… Αν υπήρχε ηθική ούτε αυτός θα ήταν εκεί που είναι τώρα, εξυπηρετώντας τους συγκεκριμένους εκδότες – μεγαλοεργολάβους, που εξυπηρετεί και τον εξυπηρετούν.

Πως εξηγείται, την διακαναλική συνέντευξη; Διακαναλική συνέντευξη “μια παρέα ανθρώπων” όπως αποκαλεί το ποτάμι ο ίδιος δημοσιογράφος, χωρίς ιδρυτική πράξη, χωρίς συγκεκριμένες και καταγεγραμμένες προγραμματικές θέσεις, χωρίς να έχει λάβει ποτέ ως τώρα μέρος σε εκλογές; ΄Ετσι, ξύπνησαν μια μέρα τα κανάλια και είπαν, “καλό παιδί είναι, δώσε του πανάκριβο τηλεοπτικό χρόνο”;

Αλλά τώρα που το καλοσκέφτομαι, κι εσείς ευθύνεστε γι’αυτή την εξυπηρέτηση… Συμμετέχετε και δεν αντιδράτε. Όπως και τόσοι άλλοι…
ethnikismos 



Με ένα προεκλογικό σποτ εμπνευσμένο από την προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα συνεχίζει την καμπάνια του για τις ευρωεκλογές ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Το σποτ του Ποταμιού έχει τίτλο «Πρώτη φορά» και έχει εναλλάξ πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες, μία νεαρή και μία ώριμη, οι οποίες αναφέρονται στην πρώτη φορά που κλήθηκαν να... ψηφίσουν Ποτάμι.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αντιγραφή ενός ανάλογου που είχε γυρίσει η Λένα Ντάραμ για λογαριασμό της καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα.