Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ;;...Προτροπή του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου σε όλα τα κράτη της Ευρώπης να ακολουθήσουν το...παράδειγμα της Ελλάδος με τα ακροδεξιά κόμματα.

H ATAKTH...ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ "ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ".
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;;
Γράφει ο Αντίοχος
Αυτό το… success story του φον Αντωνάκη σίγουρα δε θα βρεθεί κανείς να το αμφισβητήσει. Μιλάμε για την (ανατριχιαστική…) έκθεση του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC) που αναδεικνύει ως παγκόσμιο πρότυπο συμμορφωτισμού με τις απαιτήσεις του παγκόσμιου δυνάστη το προτεκτοράτο Σαμαριστάν και καλεί όλες τις (προφανώς υπό κατοχήν…) χώρες της Ευρώπης να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, για την αντιμετώπιση των μοναδικών εχθρών του, των εθνικιστών!

Στην έκθεση –που τόσο πολύ μοιάζει με τα διαβόητα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»- οι σύγχρονοι Σοφοί της Σιών δίνουν αυστηρή εντολή σε όλα τα κράτη της Ευρώπης, να θέσουν εκτός εκλογών τα εθνικιστικά κόμματα, να τους απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις (σε συνεργασία με το κόκκινο παρακράτος…) και κάθε άλλη δραστηριότητα. Επιπροσθέτως, στα μέλη της Ε.Ε. δίδεται εντολή απαγόρευσης της παρουσίας των εθνικιστικών κομμάτων στο ευρωκοινοβούλιο!
Ιδού, λοιπόν, τι γράφει η έκθεση στη σελίδα 21 (Και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ρήμα «οφείλουν» που χρησιμοποιούν επανειλημμένως οι σιωνιστές για τους «ηγέτες» των διαφόρων κρατών και στη φράση «δεν έχουν καμία δικαιολογία για απραξία»): «Ακολουθήστε το παράδειγμα της Ελλάδας. Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν κοινό συμφέρον από την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του εξτρεμισμού. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Κράτη-Μέλη οφείλουν να υιοθετήσουν νομοθετικά μέτρα που θα τους επιτρέψουν να απαγορεύσουν στα νεοναζιστικά κόμματα την συμμετοχή στις εκλογικές αναμετρήσεις, την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων/διαδηλώσεων ή την υλοποίηση προπαγάνδας. (Κράτη εκτός ΕΕ οφείλουν επίσης να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους).
Εάν η Ελλάδα, εν μέσω έντονων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων, μπορεί να αντιμετωπίσει ένα κόμμα του μεγέθους της Χρυσής Αυγής, άλλες χώρες δεν έχουν καμία δικαιολογία για απραξία. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και προκειμένου να δοθεί το παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθείται από τα Κράτη- Μέλη, η ΕΕ οφείλει να απαγορεύσει αμέσως την παρουσία όλων των νεοναζιστικών κομμάτων και των μελών τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
(ΥΓ) 1: Στη σελίδα 8 της ανατριχιαστικής έκθεσης γίνεται ειδική αναφορά στις ενέργειες του Υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ Δένδια, στην «καταπολέμηση της διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Αστυνομία» και στην ίδρυση ειδικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας τον Δεκέμβριο του 2012…
(ΥΓ) 2: Εν αντιθέσει με τον Δένδια, ο Μακοβορίδης δεν αναφέρεται σε καμία σελίδα της έκθεσης (ζήλεια του…). Προφανώς, είναι… αφανής ήρωας των παγκόσμιων εξουσιαστών!
(ΥΓ) 3: Η καλύτερη απάντηση στις θρασύτατες απαιτήσεις των διεθνών σιωνιστών, θα δοθεί από τους λαούς της Ευρώπης –και ειδικότερα της Ελλάδας- λίαν συντόμως. 17 και σήμερα μείνανε!
Eθνικισμός.net