Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ : Βερναρδάκης-VPRC...Τo χαμηλότερο ποσοστό που μπορεί να πάρει η Χρυσή Αυγή είναι 10% (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι διάφορες «μαϊμού» δημοσκοπήσεις να προσπαθούν διακαώς να εμφανίσουν «πτωτικές τάσεις» για την Χρυσή Αυγή, όμως η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από τις εντολές Μιχελάκη προς τους δημοσκόπους.
Αυτή την έμμονη προσπάθεια για «ψαλίδισμα» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής είναι εμφανής στον Ελληνικό Λαό, όπως και οι πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από αυτή την προσπάθεια.
Ο Χρ. Βερναρδάκης ως επιστημονικός σύμβουλος της VPRC γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και τα πραγματικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων και ανέλυσε την κατάσταση, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ3. Εκεί ερωτώμενος για τα ποσοστά των κομμάτων είπε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικώς ρευστή, αφού υπάρχουν πολλές μεθοδολογικές δυσκολίες στις δημοσκοπήσεις, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το υψηλό ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου που παρουσιάζουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

Στη συνέχεια ερωτώμενος για τα ποσοστά των κομμάτων μίλησε πρωτίστως για την συντριβή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στηρίζεται στην υψηλή αποχή για να καταφέρει να «σώσει» την κατάσταση. Τόνισε ότι η ελάχιστη διαφορά ήττας για τη ΝΔ θα είναι οι τρεις ποσοστιαίες μονάδες, ενώ μπορεί η τελική απόσταση από την κορυφή να φτάσει μέχρι και τις 15 ποσοστιαίες μονάδες!
Φτάνοντας στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής είπε ότι τα χαμηλά ποσοστά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις απλά «δεν υπάρχουν» και τόνισε ότι το χαμηλότερο ποσοστό που μπορεί να πάρει η Χρυσή Αυγή είναι το 10%, ενώ «ταβάνι» δεν υπάρχει, ιδιαιτέρως αν υπάρχει μικρή αποχή, όπου οι ψηφοφόροι θα τιμωρήσουν το σύστημα ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή.
Καθίσταται σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τα αποτελέσματα των διπλών εκλογών του Μαΐου θα είναι το τέλος του συστήματος της κλεπτοκρατίας, αφού ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής θα είναι επικών διαστάσεων. 


http://www.xryshaygh.com/