Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ  ΟΙ ΠΑΣΟΚ Ν.Δ Α.Ε ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Σοκ από τις αποκαλύψεις - «Δίψαγε» για αίμα ο Πακιστανός δράστης
Ανατριχιαστικές είναι οι πτυχές της υπόθεσης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «μακελάρη» της Ιεράπετρας. 
Προκαλούν σοκ οι κινήσεις του από το μεσημέρι έως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το χρονικό διάστημα δηλαδή της αιματοχυσίας. Μίας αιματοχυσίας που έγινε χωρίς λόγο όπως τουλάχιστον προκύπτει από την προανάκριση.
Όπως έχει γράψει το Cretalive, με έναν μπαλτά στο χέρι,
ο 26χρονος Πακιστανός κατακρεούργησε 53χρονο συμπατριώτη του και στην συνέχεια επιτέθηκε με βαναυσότητα σε 49χρονο Ιεραπετρίτη ενώ συνέτρωγε με την οικογένειά του σε ταβέρνα. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τρία χτυπήματα στο κεφάλι και διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Με τον αιματοβαμμένο μπαλτά στα χέρια, ο 26χρονος κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έσπασε ένα περιπολικό. Ο αστυνομικός στην σκοπιά μετά από πάλη, κατάφερε να  τον αφοπλίσει και να του περάσει χειροπέδες. Της αιματοχυσίας προηγήθηκε η απόπειρα βιασμού μίας 40χρονης από την Ιεράπετρα. Ο 26χρονος εργαζόταν στα θερμοκήπια του συζύγου της. Η γυναίκα αν και γλίτωσε το βιασμό, έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του νεαρού εργάτη.

Γλίτωσε τον βιασμό 


Το χρονικό αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας ξεκίνησε μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου οπότε και ο 26χρονος αποπειράθηκε να βιάσει μέσα σε θερμοκήπιο στην περιοχή της Γρα Λυγιάς, τη γυναίκα του αφεντικού του,  εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε εκτός Κρήτης.  Ο δράστης δεν προχώρησε στον βιασμό καθώς η γυναίκα βρισκόταν σε «ευαίσθητες» ημέρες, όμως αυτό δεν τον απέτρεψε από το να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις με άλλον τρόπο. Στην συνέχεια εγκατέλειψε την περιοχή και με το ποδήλατο πήγε στην Ιεράπετρα όπου ξεκίνησε το μακελειό.

Ο πρώτος «λογαριασμός» που θέλησε να κλείσει ήταν με έναν 53χρονο συμπατριώτη του. Πήγε στο μαγαζί που διατηρούσε ο 53χρονος και ο αδελφός του. Ο τελευταίος  απουσίαζε για δουλειά, ο άλλος βρισκόταν στο δωμάτιο που υπάρχει στο εσωτερικό του καταστήματος. Ο 26χρονος φέρεται να έμεινε εκεί για 2,5 με 3 ώρες μέχρι που προχώρησε στη δολοφονία του. Τον  πολτοποίησε με τον μπαλτά.


Αποπειράθηκε να τον σκοτώσει για πέντε ευρώ!


Στη συνέχεια αναζήτησε εναν 50χρονο Έλληνα, που μαζί με την οικογένειά του γευμάτιζαν στην ίδια ταβέρνα, και μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του άρχισε να τον χτυπάει με μανία στο κεφάλι με τον μπαλτά. Όλοι είχαν παγώσει. Όμως, η κόρη του 50χρονου βλέποντας τον πατέρα της να δέχεται ανελέητα την οργή του Πακιστανού, χωρίς να σκεφθεί ότι κινδυνεύει και η δική της ζωή και δρώντας ενστικτωδώς σηκώθηκε και άρχισε να σπρώχνει τον δολοφόνο. Τότε, ο δράστης έφυγε τρέχοντας αφήνοντας πίσω τον 50χρονο αιμόφυρτο, με τρία χτυπήματα με μπαλτά στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Και σε αυτή την περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικονομικές διαφορές ήταν η αφορμή.

Το αμόκ του Πακιστανού, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί καθώς φεύγοντας από την ταβέρνα ο Πακιστανός πήγε προς το αστυνομικό τμήμα και άρχισε να χτυπάει με το μπαλτά του ένα περιπολικό, ψάχνοντας ίσως για το επόμενο του θύμα. 

Ένας αστυνομικός που τον αντιλήφθηκε, τον ακινητοποίησε, τον αφόπλισε και τον συνέλαβε, δίνοντας έτσι τέλος στη φονική δράση του αλλοδαπού.
protothema.gr