Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΜΗΝΑΣ ΜΑΙΟΣ)… Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές»

...εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία...

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη

17/05/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ 32ΧΡΟΝΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Συνελήφθη στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας. Η 32χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.
30/05/2014: ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ) ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Δύο άνδρες υπήκοοι Μαρόκου συνελήφθησαν και ομολόγησαν και σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη τους από τα αποτυπώματά τους. Οι δράστες είχαν συνεργό έναν ομοεθνή τους ο οποίος αναζητείται.
27/05/2014: ΠΕΘΑΝΕ Ο 90ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΡΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ «ΑΝΗΛΙΚΟΙ» ΓΥΦΤΟΙ
Δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος που δέχτηκε βάναυση επίθεση από Ρομά την περασμένη εβδομάδα στην Βάρσοβα Σπάρτης. Οι Δράστες ήταν δύο ανήλικοι Ρομά που έχουν ήδη συλληφθεί οι οποίοι αφού πρώτα είχαν κλέψει ένα μηχανάκι, έφτασαν στην οικία του 90χρονου με σκοπό την ληστεία. Τον λήστεψαν τον χτύπησαν και τον άφησαν αβοήθητο με αποτέλεσμα σήμερα ο άτυχος 90χρονος να χάσει την μάχη.
26/05/2014: 19ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ 74ΧΡΟΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ M/M. ΧΑΝΙΑ
Ο 19χρονος, μπήκε στο μίνι μάρκετ του ηλικιωμένου Χανιώτη, προσποιούμενος τον πελάτη, και όταν ο 74χρονος έστρεψε επιχείρησε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή για να αρπάξει τις εισπράξεις. Ο ηλκιωμένος ωστόσο αντέδρασε και ο νεαρός με μαχαίρι που κρατούσε τον τραυμάτισε στο λαιμό.
25/05/2014: ΓΥΦΤΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ.
Η ομάδα των Ρομά που ήταν περίπου 30-40 άτομα, βρισκόταν στον προαύλιο χώρο σχολείου το οποίο ήταν και εκλογικό κέντρο. Ξαφνικά και χωρίς καμία αφορμή, οι ρομά επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ.
30/05/2014: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΕΙΧΑΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΕΝΟΠΛΑ 48ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
την 14-1-2014 το μεσημέρι, οι τρεις ΑΛΒΑΝΟΙ μετέβησαν στην οικία 48χρονης, στον Αστακό. Όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα, με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού που κρατούσαν την ακινητοποίησαν, τη φίμωσαν και αφαίρεσαν κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.
18/05/2014: 3 ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΥΓΑΔΕΥΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ 4Χ4. ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Μέλη οργανωμένου κυκλώματος που κλέβει οχήματα κάθε είδους και τα μεταφέρει στην Αλβανία όπου τα πωλεί, θεωρούν οι αστυνομικοί τους δυο αλλοδαπούς που συνελήφθησαν στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων, στο ύψος της Μακύνειας Αιτωλοακαρνανίας. Οι δράστες ήταν τρεις και επέβαιναν σε ένα τζιπ που ρυμουλκούσε με τρέιλερ ένα πολυτελές σκάφος.
18/05/2014: ΑΠΟΧΤΗΝΩΜΕΝΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ
Μια συμμορία Γεωργιανών, που βασάνιζε και λήστευε ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, έστω και κατά το ήμισυ. Τρεις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία, ηλικίας 34, 32 και 30 ετών, ενώ αναζητούνται τρεις ακόμη συνεργοί τους οι οποίοι από τις αρχές του έτους έκαναν ένοπλες ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, εντός των σπιτιών τους..
26/05/2014: ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ. ΤΗ ΒΙΑΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
Ένας άντρας και μία γυναίκα ηλικιών 28 και 26 χρόνων αντίστοιχα συνελήφθησαν χθες και σήμερα σε Άνω Λιόσια και Αχαρνές για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.
26/05/2014: ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών, τα μέλη της οποίας ακολουθώντας τη μέθοδο της «νιγηριανής απάτης» επιχείρησαν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες της Κέρκυρας. Συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή δύο Σενεγαλέζοι, 32 και 50 ετών.
25/05/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος είναι ένας 19χρονος Αλβανός.
24/05/2014: 52ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ 10ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩ!!!
Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (24-05-2014) στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, ένας 52χρονος Πακιστανός για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανήλικης (10χρονης).
24/05/2014: ΓΥΦΤΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ
Χαλκηδόνα: αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ να σταματήσει προκειμένου να το ελέγξουν κι ο οδηγός του αύξησε ταχύτητα, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο. Ακολούθησαν το όχημα μέχρι τον καταυλισμό των αθιγγάνων όπου και δέχτηκαν επίθεση από Ρομά. 
hellasforce.com