Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Και όπως είπε ο Μπαρμπαρούσης : "Tην πρέπουσα απάντηση στους διώκτες μας την έδωσε στις κάλπες ο ελληνικός λαός".




Δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τις πολιτικές διώξεις  - ΒΙΝΤΕΟ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέσα στον Ιούνιο έλαβαν οι 5 Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Στις δηλώσεις τους όλοι κατέδειξαν τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης. Ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης δήλωσε: "Το τι ακριβώς έχει συμβεί στην υπόθεσή μας το εξομολογήθηκε πριν λίγο καιρό ο Μπαλτάκος και την πρέπουσα απάντηση στους διώκτες μας την έδωσε στις κάλπες ο ελληνικός λαός".
Ο Συναγωνιστής Γρέγος δήλωσε: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ελληνικό λαό για την καθημερινή στήριξη που μας δίνει και αυτή που μας έδωσε στις εκλογές. Υπάρχει μια λαϊκή εντολή για την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων πολιτικών κρατουμένων.
Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος δήλωσε: "Μετά την εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής και την ανάδειξή της σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος διώκεται τελείως παράνομα και αντισυνταγματικά με τη λογική της συλλογικής ευθύνης. Καλούνται σήμερα σε απολογία βουλευτές, των οποίων τα ονόματα δεν περιλαμβάνονται πουθενά, ούτε καν στην ογκωδέστατη δικογραφία. Απέναντι στους σκευωρούς η απάντηση θα δοθεί από τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα και Αρχηγό του κόμματος, ο οποίος θα τοποθετηθεί αύριο από το Βήμα της Βουλής."
Τέλος, ο Συναγωνιστής Ζησιμόπουλος δήλωσε: "Αυτήν την στιγμή ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα. Ο ελληνικός λαός έδωσε την απάντησή του στους σκευωρούς και πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα πράξει το ίδιο". 

http://www.xryshaygh.com/