Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...ΤΩΡΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Απο xryshaygh.com :ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Μόλις ανακοινώθηκε στον βουλευτή Αττικής και εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη ότι κρίνεται προφυλακιστέος.

Ύστερα από μια μαραθώνια σύσκεψη των εφετών ανακριτριών Κλάπα, Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ντογιάκου αποφασίστηκε η παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη.
Να τονίσουμε πως αυτή η απόφαση πάρθηκε για την ανύπαρκτη κατηγορία της "τροφοδότησης εγκληματικής οργάνωσης", καθώς ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για δύο σκοπευτικές καραμπίνες, για τις οποίες έχει ΝΟΜΙΜΗ άδεια και η μία από αυτές είναι του πατέρα του!
Η φωνή της Αλήθειας, η φωνή της Χρυσής Αυγής δεν φιμώνεται, ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία συνεχίζεται!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!