Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ;;;

ΔΥΣΤYΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!
"Τα δόρατα των περισσοτέρων απ' αυτούς είχαν κιόλας τσακιστεί, ετούτοι όμως με τα ξίφη τους πετσόκοβαν τους Πέρσες. Και σ' αυτόν τον αγώνα πέφτει ο Λεωνίδας, αφού αποδείχτηκε άντρας με λαμπρότατη παλικαριά"
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
Χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαγίτισσες τίμησαν για ακόμη μια χρονιά την Μνήμη των Αθάνατων Σπαρτιατών που έπεσαν ηρωικά στις Θερμοπύλες υπέρ βωμών και εστιών.

Την έναρξη της εκδήλωσης, όπως κάθε φορά έκανε πριν τον προφυλακίσει παράνομα η Χούντα Σαμαρά, πραγματοποίησε τηλεφωνικά από τα κελιά της Τιμής ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε ότι τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει.
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης εξιστόρησε το χρονικό της ιστορικής μάχης, τονίζοντας ότι αυτοί που σήμερα φυλάττουν Θερμοπύλες, ανοίγουν δρόμο για τις νέες Πλαταιές.
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Σωτήρης Δεβελέκος, εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς με μια γλαφυρή περιγραφή ζωντάνεψε την Θυσία των ηρωικών Σπαρτιατών που πότισαν με το αίμα τους το Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών.
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Ηλίας Κυρίτσης εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας τόνισε πως η νεολαία της Χρυσής Αυγής συνεχίζει τον Αγώνα και ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι ούτε προσκυνά τον φαινομενικά παντοδύναμο εχθρό.
Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Λάμπρος Φουντούλης, αναφερόμενος στο ποίημα του Καβάφη “Θερμοπύλες” όπου λέει χαρακτηριστικά “Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες“, επισήμανε πως το παράδειγμα των Αθάνατων Σπαρτιάτων εμπνέει τους σημερινούς Χρυσαυγίτες για συνέχιση του Εθνικού Αγώνα.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι όσες παράνομες διώξεις κι αν ενορχηστρώνει η Χούντα Σαμαρά, η Χρυσή Αυγή θα δυναμώνει και θα συνεχίζει να μεγαλώνει μέχρι την Νίκη.
Η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου εκφώνησε το αγωνιστικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ενώ στην συνέχεια η φωνή του Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου αντήχησε στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών, καθώς μεταδόθηκε ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού μέσα από τα κελιά της Τιμής.
Στην πιο συγκινητική στιγμή της τελετής πραγματοποιήθηκε προσκλητήριο νεκρών υπό την ιαχή “ΑΘΑΝΑΤΟΙ” και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής για τους 300 Λακεδαιμόνιους, 700 Θεσπιείς και τους Συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Σε μια συμβολική στιγμή πραγματοποιήθηκε προσκλητήριο των “δικαιολογημένως απόντων” διωκόμενων Συναγωνιστών, καθώς η Χούντα Σαμαρά και η παραδικαστική παράγκα Αθανασίου αποφάσισε με παράνομες προφυλακίσεις και περιοριστικούς όρους να τους κρατήσει μακριά από την αποψινή τελετή.
Στην συνέχεια κατατέθηκε στεφάνι στο Μνημείο των Θερμοπυλών εκ μέρους του Κινήματος από τον Συναγωνιστή Παύλο Κτιστάκη και εκ μέρους του Αρχηγού από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Βουλδή.
Ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας κήρυξε την λήξη της Τελετής Τιμής και Μνήμης με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

http://ethnikismos.net/