Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλη αποκάλυψη: Η μυστική συνάντηση που αποδεικνύει τη σχέση των ΗΠΑ με τους ισλαμιστές δολοφόνους της ISIS (φωτογραφίες)

Τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να «αγνοούν» ότι το 2013, ο Τζον Μακέιν, ως απεσταλμένος του Μπαράκ Ομπάμα, συναντήθηκε κρυφά με τον ηγέτη της ISIS, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, για να συζητήσουν τον εφοδιασμό των δήθεν ανταρτών με όπλα, εκπαίδευση και χρηματοδότηση. Ευτυχώς, όμως υπάρχουν οι φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη συνάντηση. Προ ημερών, ο Μακέιν δήλωσε ότι...«μία από τις βασικές αποφάσεις που ο Πρόεδρος θα αναγκαστεί να λάβει είναι οι αεροπορικές επιδρομές στη Συρία. Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στην ISIS να διατηρεί ένα ορμητήριο για τις επιχειρήσεις της». Οι δηλώσεις του Μακέιν για την ISIS αλλά και για το ότι ο πρόεδρος εντείνει τις προσπάθειες για την εξάλειψη της ήταν ειλικρινείς. Όμως δεν αυτό δεν συνέβαινε πριν από έναν μόλις χρόνο.

μακ2Τον Μάιο του 2013, ο Τζον Μακέιν ταξίδεψε μυστικά στη Συρία για να συζητήσει θέματα εξοπλισμού και στήριξης των Σύρων «ανταρτών».
Στις 29 Ιουνίου του 2014, η ISIS ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός χαλιφάτου. Ο αλ-Μπαγκντάντι αυτοανακηρύχθηκε Χαλίφης και πιο συγκεκριμένα Χαλίφης Ιμπραήμ, ενώ το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ-ISIL/ISIS) μετονομάστηκε σε Ισλαμικό Κράτος (IK-IS).
Την ίδια ημέρα που τραβήχτηκε η παραπάνω φωτογραφία, την οποία ο Μακέιν ανέβασε στο Twitter λέγοντας ότι «οι γενναίοι πολεμιστές στη Συρία που ρισκάρουν τη ζωή τους για την ελευθερία χρειάζονται τη βοήθεια μας», τραβήχτηκε και η παρακάτω φωτογραφία.
Σε αυτή ο Μακέιν εμφανίζεται να μιλάει με προσήλωση με τον Ibrahim al-Badri, αλλιώς γνωστό ως Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, τον ηγέτη και διοικητή του Ισλαμικού Κράτους.
μακ3Ο Μακέιν, λοιπόν, φωτογραφίζεται σε μυστική συνάντηση με τον Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, τον διοικητή της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Μήπως τότε προέκυψε η χρηματοδότηση της ISIS;
Μόλις δώδεκα μήνες μετά τη λήψη των συγκεκριμένων φωτογραφιών, ο αλ-Μπαγκντάντι εμφανίζεται στο προσκήνιο ως ο ηγέτης / χαλίφης της τερατώδους τρομοκρατικής ομάδας ISIS. Προφανώς ο Μακέιν δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών, αφού ο ίδιος ανέβασε μία εξ αυτών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Επομένως γιατί δεν γίνεται καμία αναφορά στη συνάντηση αυτή από τα καθεστωτικά μέσα; Γιατί έθαψαν την ιστορία; 
Μήπως επειδή μετά τη μυστική τους συνάντηση ο Μακέιν συμφώνησε να τροφοδοτήσει με όπλα και χρήματα τον αλ-Μπαγκντάντι; 
Μήπως επειδή η ISIS είναι δημιούργημα του Πενταγώνου; Προφανώς, ναι!


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/