Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Η “Δημοκρατία” των τοκογλύφων

του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Σαμαράς: Οι ξένες αγορές δεν θέλουν εκλογές!

Μας λένε ότι η δημοκρατία είναι το πολίτευμα στο οποίο κυριαρχεί η θέληση του λαού, ότι γίνεται ό,τι αποφασίζει η λαός… Αυτό θα μπορούσε να ισχύει πράγματι σε μία πολιτεία, στην οποία θα ήταν έτσι δομημένοι οι θεσμοί ούτως ώστε να κυριαρχεί η θέληση της πλειοψηφίας του λαού. Σε ένα πολίτευμα στο οποίο οι πολιτικοί θα ήταν συνεπείς στην τήρηση των θεσμών και προπαντός θα ήταν ελεύθεροι και όχι δεσμευμένοι… Δεσμευμένοι στα συμφέροντα των πλουτοκρατών, οι οποίοι κατευθύνουν την δημόσια ζωή μέσα από τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες.


Εάν ήταν ελεύθεροι από τους “νταβατζήδες”. Οι οποίοι μάλιστα “νταβατζήδες” της Ελλάδας του 2014 είναι πέραν όλων των άλλων και δωρεάν “νταβατζήδες”, αφού τα τεράστια ποσά τα οποία σπαταλώνται για την συντήρηση των τηλεοπτικών σταθμών και των εφημερίδων με τις προσφορές που ζυγίσουν δύο κιλά χαρτί η κάθε μία, τις πλήρωναν από την τσέπη τους. Όπως γνωρίζουμε όμως, όχι μόνον δεν τις πληρώνουν από την τσέπη τους, αλλά χρωστάνε και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό κράτος χωρίς να τους ενοχλεί κανείς! Τι σύμπτωση;… Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χρωστάνε και πάλι χωρίς να τους ενοχλεί κανένας και τα δύο κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟK και Ν.Δ.), τα οποία κυβέρνησαν την χώρα για 40 ολόκληρα χρόνια!

Μας λένε ότι στην δημοκρατία κυριαρχεί η θέληση του λαού, η οποία εκφράζεται μέσω των εκλογών. Όμως, μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαμε την κυνική ομολογία του ίδιου του πρωθυπουργού ότι οι ξένες αγορές δεν θέλουν εκλογές! Δηλαδή, πότε θα κάνουμε εκλογές; Μόνο όποτε θέλουν οι ξένες αγορές; Και είναι αυτό δημοκρατία;

Είναι προφανές ότι η Ελλάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο προς την καταστροφή με αυτήν την μοιραία και τραγική συγκυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Δύο βουλιμικών για την εξουσία ατόμων, τα οποία γνωρίζουν οι πάντες ότι σε περίπτωση εκλογών θα υποστούν συντριπτική ήττα και δεν θα έχουν θέση όχι μόνον στην πολιτική, αλλά ούτε και στα κόμματά τους!

Μας λένε ότι στην δημοκρατία κυβερνά η θέληση του λαού, όμως στην πραγματικότητα ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα του 2014 είναι ότι την χώρα μας εξουσιάζουν οι ξένοι τοκογλύφοι και μία πιστή στα συμφέροντά τους νομενκλατούρα, η οποία ενάντια στην έννοια της δημοκρατίας αποτελεί μία κυβέρνηση μειοψηφίας.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Χρυσή Αυγή