Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Οι "Δημοκράτες" αρνήθηκαν ψήφισμα καταδίκης με συμπλήρωση ενός χρόνου απο την δολοφονία του Γ.Φουντούλη και του Μ.Καπελώνη

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ...ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΧΙ.
Οι εκπρόσωποι του  πολιτικού συστήματος στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής  στάθηκαν στο ύψος τους με τη «δημοκρατική ευαισθησία» που τους χαρακτηρίζει, αρνούμενοι πρόταση ψηφίσματος της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» που καταδικάζει την δολοφονία των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.
H στάση των εκπροσώπων του «συνταγματικού τόξου» ανέδειξε την πολιτική υποκρισία στην υποτιθέμενη  «δημοκρατική» Ελλάδα.
 Τα προσωπεία για άλλη μια φορά  έπεσαν, αναδεικνύοντας την βρώμα και τη δυσωδία του πολιτικού συστήματος που ουσιαστικά αφού δεν αποδοκίμασε την εν ψυχρώ δολοφονία δύο νέων ανθρώπων, την ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΕ.

Η Χρυσή Αυγή ως δύναμη ευθύνης του τρίτου πολιτικού κόμματος στην χώρα έχει καταδικάσει σε όλους τους τόνους την βία από όπου και αν προέρχεται, αντιθέτως με όλους τους «ανθρωπιστές» που δεν έχουν χορτάσει με το Αίμα των Αθάνατων συναγωνιστών μας. 
Παραδίδουμε αυτούς και το πολιτικό σύστημα που τους εξέθρεψε, στη χλεύη του Ελληνικού Λαού. 
Υ.Γ. Το μεγαλύτερο ψήφισμα ήταν αυτό που έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ! Χιλιάδες Έλληνες έκαναν αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε εσείς τιμώντας την μνήμη των Αθάνατων συναγωνιστών μας με κατάνυξη όπως ακριβώς πρέπει σε ήρωες. 
Σας παραθέτουμε την πρόταση ψηφίσματος της «Ελληνικής Αυγής»:
Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη και τον βαρύ τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα έξω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του «Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή» στα βόρεια προάστια. Μία ξεκάθαρα εγκληματική ενέργεια, που στόχο είχε το τρίτο σε δύναμη πολιτικό κόμμα της πατρίδας μας, το Εθνικιστικό Κίνημα και σε όσους το αποτελούν, αλλά επίσης στόχο είχε την δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης, με απώτερο σκοπό ακόμα και την εμφύλια διαμάχη. Οι δύο νέοι δολοφονήθηκαν γιατί ήταν Εθνικιστές και μετείχαν ενεργά στις πολιτικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.
Η βία είναι καταδικαστέα από όπου και αν προέρχεται. Όπως η ελληνική κοινωνία πήρε θέση για το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, το ίδιο πρέπει δικαιωματικά να γίνει και για την δολοφονία που Γιώργου και του Μάνου. Η οποιοδήποτε ανοχή απέναντι σε εγκληματικές πράξεις για λόγους πολιτικούς ή ιδεολογικούς, αποτελεί συνενοχή. Κανένα μίσος και καμία αντιπαλότητα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απώλεια ανθρώπινων ζωών, ιδίως αν οι ζωές αυτές είναι νέων ανθρώπων.
Καλούμε την Πολιτεία να βάλει επιτέλους τέλος στην ανεξέλεγκτη δράση των αριστεριστών τρομοκρατών, μία δράση  που δυστυχώς λαμβάνει χώρα δεκαετίες τώρα, αλλά και τις αρχές να οδηγήσουν την Δικαιοσύνη στους δολοφόνους των δύο νέων, δείχνοντας τον ίδιο ζήλο που έδειξαν και στην περίπτωση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Καλούμε όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις τους να πράξουν το αυτονόητο, να καταδικάσουν ομόφωνα την δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου και να απομονώσουν όλους όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το γεγονός, είτε προσβάλλοντας τη μνήμη των νεκρών  και το κόμμα στο οποίο ανήκαν , είτε υποβαθμίζοντας το εν λόγω περιστατικό για να μην φανούν οι ξεκάθαρες ευθύνες τους που απορρέουν από τη υιοθέτηση ή και δικαιολόγηση των πρακτικών της αριστερής τρομοκρατίας στην Ελλάδα.
                              Για την «Ελληνική Αυγή για την Αττική»
               Ο  επικεφαλής – Ηλίας Παναγιώταρος