Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΟΥΟΥ... ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΨΩΡΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΗΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;; ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΟ.
Χθες, μετά και από την ψηφοφορία και αφού οι πρώην χρυσαυγίτες και νυν ανεξάρτητοι βουλευτές Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος υπερψήφισαν τον Σταύρο Δήμα, στους διαδρόμους και στο περιστύλιο της Βουλής ακούστηκε ένα εξωπραγματικό σενάριο. Οτι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαν να ψηφίσουν υπέρ του Σταύρου Δήμα ώστε «να μην εκλεγούν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ».
«Δεν πρόκειται για ιδεολόγους, δεν θα έχουν πρόβλημα μεταστροφής», λένε πηγές. Βέβαια, σχεδόν στο σύνολό τους οι ΚΟ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ το απορρίπτουν και αναφερόμενοι στους Μπούκουρα και Αλεξόπουλο υποστηρίζουν πως υπερψήφισαν γιατί έχουν διαρρήξει οριστικά κάθε σχέση με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τη ΧΑ.
Αν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώσουν πως η Χρυσή Αυγή προτίθεται να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε «πολλοί» νεοδημοκράτες βουλευτές θα ψηφίσουν «παρών» στην τρίτη και κρίσιμη ψηφοφορία, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στα σενάρια που θέλουν τη ΧΑ να υπερψηφίζει τον κ. Δήμα στις 29 Δεκεμβρίου.
«Η ΝΔ δεν μπορεί να επιτρέψει ένα τέτοιο φαινόμενο», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως και ο ίδιος ο προεδρικός θώκος δεν θα έχει το «κύρος που του αναλογεί» αν ο κ. Δήμας εκλεγεί χάρη στην ψήφο «ενός κόμματος που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση».
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Νέα Δημορατία να δεχτεί παράταση του βίου της σημερινής κυβέρνησης εξαιτίας του ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την ψήφο της Χρυσής Αυγής», ξεκαθάρισε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, και πρόσθεσε: «Εναπόκειται και στον κ. Δήμα, βεβαίως, που θα είναι ο εκλεγείς Πρόεδρος, ο οποίος πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχθεί να είναι ο ΠτΔ που θα έχει εκλεγεί από ένα κόμμα που έχει χαρακτηριστεί από τη Δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση».
Εντωμεταξύ, το μεσημέρι της Τετάρτης, παρενέβη στο θέμα και ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Δήμας ο οποίος σε γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε ότι δεν δέχεται νε εκλεγεί Πρόεδρος με τις ψήφους βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας.
Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της διεφθαρμένης εξουσίας. 

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου για την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Σταθερή και ακλόνητη η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την επιλογή της θλιβερής συγκυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου και στην δεύτερη ψηφοφορία, όπως με συνέπεια θα πράξει και στην τρίτη.
Θα πολεμήσουμε την πολιτική του Μνημονίου μέχρι της τελικής απελευθερώσεως της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και η επόμενη νικηφόρα μάχη θα είναι η ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου 2014, η οποία θα ρίξει στα πολιτικά απόβλητα τον Σαμαρά και τον συνέταιρό του Βενιζέλο. 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου