Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΞΩ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ.

Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ...ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους θα αφεθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην χρυσαυγίτης, Στάθης Μπούκουρας. Στην απόφαση της εισαγγελέας Εφετών Στεφανάτου ένας από τους λόγους που φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο στην θετική κρίση της εισαγγελέως είναι η αποστασιοποίησή του από την Χρυσή Αυγή.
Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι η καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ, και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο κ.Μπούκουρας θεωρείται ένας από τους ανεξάρτητους βουλευτές που θα ψηφίσουν για πρόεδρο Δημοκρατίας.
Αντιθέτως την παράταση της προσωρινής κράτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή, ζητάει από το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελική λειτουργός, απορρίπτοντας το αίτημά τους για αντικατάσταση της προσωρινής τους κράτησης με περιοριστικούς όρους.