Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η κυβέρνηση των emails πρέπει να πέσει!

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Το νέο Μνημόνιο που δεν θα είναι... Μνημόνιο (!) και η φιέστα για Σαμαρά στο Ναύπλιο

Τα στοιχεία του καθεστώτος, το οποίο υπάρχει στη Πατρίδα μας όλο και περισσότερο προσομοιάζουν με μία προσωποπαγή τυραννία. Φυσικά καμία από τις φυλλάδες και κανείς από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν είπε λέξη για την κακόγουστη φιέστα, η οποία έλαβε χώρα στο Ναύπλιο προς τιμή του Σαμαρά.


Μέχρι πριν έναν χρόνο στις παρελάσεις δεν πετούσαν αεροπλάνα για λόγους οικονομίας, δεν υπήρχε όμως κανένα πρόβλημα να πετάξει ένα F-16 την ίδια μέρα που ο Αντώνιος ο μεγαλοπρεπής θα γινότανε επίτιμος δημότης Ναυπλίου! Η αστεία δικαιολογία ότι εορταζόταν η απελευθέρωση της πόλεως φυσικά και δεν ισχύει. Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο γιατί να μη πετάξουν F-16 και την ημέρα της απελευθερώσεως της Τριπολιτσάς, η οποία αποτελούσε κύριο γεγονός στην εθνική μας Επανάσταση του 1821; Το F-16 πέταξε για τον Σαμαρά, λοιπόν, όπως για χάρη του Σαμαρά εδάρησαν και οι εκατοντάδες ένθερμοι πολίτες του Ναυπλίου οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί για να τον μουτζώσουν. Αλλά αυτά δεν τα έδειξαν τα κανάλια…

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι η Ελλάδα κυβερνάται θυμίζοντας έντονα λατινοαμερικάνικη μπανανία είναι πως σύμφωνα με τα ΜΜΕ ό,τι καλό γίνεται γίνεται με προσωπική εντολή Σαμαρά και για ό,τι κακό, δεν φταίει ο Σαμαράς, αλλά οι σύμβουλοι, οι υπουργοί κλπ. Λες και δεν είναι πρωθυπουργός αυτής της χώρας ο Σαμαράς υπεύθυνος και για τα καλά και για τα κακά που συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο!

Ας έλθουμε όμως στην άθλια κωμωδία με το περίφημο τέλος του μνημονίου για το οποίο μας ομιλούν και γράφουν οι προπαγανδιστές του καθεστώτος. Παίζεται επί του προκειμένου μία άθλια κωμωδία εις βάρος του λαού, η οποία μας θυμίζει την εποχή του Αντρέα Παπανδρέου όταν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ πανηγύριζαν ότι φεύγουν οι βάσεις του θανάτου, αλλά οι βάσεις ως γνωστόν έμειναν και παραμένουν μέχρι σήμερα! Μέρος αυτής της απάτης εις βάρος του λαού και το περίφημο ψεύδος περί του πρωτογενούς πλεονάσματος. Πώς να μην υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα όταν το κράτος καθυστερεί να δώσει σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αυτά που τους οφείλει; Είναι λοιπόν, πέρα για πέρα εικονικό και δεν ξεγελά κανέναν, ούτε βεβαίως και την τρόικα.

Τώρα μας λένε ότι το μνημόνιο τελειώνει. Ποιος έχει ξεχάσει τον ίδιο τον Σαμαρά με οργίλη και βραχνή φωνή να λέει ότι θα σκίζει κάθε μέρα και μία σελίδα του μνημονίου; Οι προτάσεις όμως της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ προς την τρόικα όχι μόνον στην ουσία δεν αποτελούν τέλος του μνημονίου, αλλά ένα νέο μνημόνιο ακόμη σκληρότερο για τον Ελληνικό λαό. Άλλο μεγάλο ψέμμα ότι φεύγει το ΔΝΤ. Ήλθε όμως η διάψευση από το ίδιο το ΔΝΤ ότι θα μείνει μέχρι το τέλος του 2016 και οι αρλεκίνοι της συγκυβέρνησης βγήκαν και είπαν ότι θα μείνει, αλλά δεν θα έχει τον ρόλο που είχε προηγουμένως.

Ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα… και με τα ψέμματα αυτά συμπληρώθηκαν σχεδόν πέντε χρόνια με το μνημόνιο και η ζωή των Ελλήνων έχει αλλάξει δραματικά. Κάποιος φταίει για αυτό. Φταίει είτε η τρόικα, η οποία για το λόγο αυτό πρέπει να φύγει, είτε η συμμορία ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., η οποία για τον λόγο αυτό πρέπει να φύγει. Αυτό λέει η λογική. Εκτός εάν πιστέψουμε το τερατώδες ψεύδος ότι η Ελλάδα ευημερεί και έχει περάσει στην ανάπτυξη!

Η θέση της Χρυσής Αυγής ξεκάθαρη. Όπως είχα πει και στη Βουλή το 2012 για εμάς τους Εθνικιστές αρκούν τρεις λέξεις από το μνημόνιο για τις οποίες πρέπει να καταγγελθεί άμεσα. Οι λέξεις αυτές είναι “εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας”. Μία εκχώρηση που την ζούμε τα τελευταία χρόνια και φτάσαμε μάλιστα στο σημείο ούτε καν να μας διοικεί κάποιος ξένος αρμοστής, αλλά να δίνουν εντολές στην κυβέρνηση μέσω… email!!!

Αυτή η κυβέρνηση των email πρέπει να πέσει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου