Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

«Ευεργέτης» ο Σόρος και με τις ευλογίες του Μπουτάρη - Σκληρή απάντηση Τζιτζικώστα

Νέα εμφάνιση Σόρος ως «ευεργέτη» της χώρας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με τις ευλογίες του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
Ο Δήμαρχος της πόλης «καλοσώρισε» το πρώτο Κέντρο Αλληλεγγύης «Solidarity Now», της ΜΚΟ που ανήκει στον γνωστό «έμπορο των εχθρών» τον τραπεζίτη Τζορτζ Σόρος, επιτρέποντάς του ουσιαστικά να παρέμβει στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.
Ο κ. Μπουτάρης, έκανε μάλιστα και δηλώσεις, για την συνεργασία του με τον Ουγγροαμερικανοεβραίο επενδυτή.
"Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια και την έχω προ πολλών ετών. Ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
Ο Δήμαρχος συνέχισε τονίζοντας επίσης πως:

Στέιτ Ντιπάρτμεντ : Δεν έχει συλληφθεί ο αρχηγός της 17Ν - Δεν ήταν αρχηγοί ο Γιωτόπουλος με τον Κουφοντίνα

Οι Αμερικάνοι εξακολουθούν να κατατάσσουν τη «17 Νοέμβρη» ως ενεργή τρομοκρατική οργάνωση. Η Ουάσινγκτον ενέταξε τη 17Ν στη λίστα με τις οργανώσεις που θεωρούνται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τρομοκρατικές το 1997 και δεν την έχει αφαιρέσει μετά τις σύλληψεις και τις καταδίκες του 2002 από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Κι αυτό διότι το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών δεν συμμερίζεται την άποψη των ελληνικών αρχών ότι η 17Ν έχει εξαρθρωθεί έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά. 

Καταρχάς στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ θεωρούν ότι ο αρχηγός της οργάνωσης δεν έχει συλληφθεί.

Τα στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης πιστεύουν πάντοτε ότι επικεφαλής της 17Ν είναι πρόσωπο που ανήκει στον αναρχικό - αντεξουσιαστικό χώρο και δεν έχει καταδικαστεί, απορρίπτοντας την εκδοχή ότι το δίδυμο των αρχηγών ήταν ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ O ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...
''Θα μεταναστεύσω εαν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι κατά της Χούντας της Αριστεράς, αν και τα Γαλλικά μου είναι χάλια'' δηλώνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που προσθέτει ότι παρόμοια επιχειρήματα έχουν ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή.
Σε συνέντευξη της στην Ελευθεροτυπία η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ εκτιμάει πως δικαίως ο Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εκτσογλανισμό της κοινωνίας.
''Γιατί να μη το πει; Οταν δεις τα βίντεο της Χρυσής Αυγής, όταν βλέπεις τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, βλέπεις με τρόμο σχεδόν ότι μοιάζουν με εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ''.
Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δηλώνει πως μέχρι το 2010 και τα γεγονότα της Marfin ανήκε στον Συνασπισμό και πως τότε αποφάσισε να ''μετακομίσει'' στο ΠΑΣΟΚ.(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;)

ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ "ΧΕΡΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ : ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ο ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
Ο Τζον Κέρι είχε αφήσει να φανεί, πριν ακόμη συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, πως το θέμα της εξαφάνισης του Χριστόδουλου Ξηρού θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησής τους. Αλλωστε, είχε επισημάνει πως η καταπολέμηση της τρομοκρατίας ήταν στην κορυφή των θεμάτων που ελπίζει να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο χωρών. Για αυτό και δεν προκάλεσε έκπληξη η σκληρή και αφοπλιστική ερώτηση που απηύθυνε ο Τζον Κέρι στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πώς επιτρέπετε σε εγκληματίες να παίρνουν άδειες;, τον ρώτησε στη μεταξύ τους συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σχετικά με την εξαφάνιση του μέλους της «17 Νοέμβρη».

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 26ο ΛΕΠΤΟ :

ΛΥΚΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΟΥ

Σε μια καλή ελληνική ταινία ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος φώναζε « ο κλέψας τού κλέψαντος, έξω παλιοκλεφταραίοι». Επρόκειτο για μια κατάχρηση, με τούς γραικύλους πολιτικάντηδες να διαθέτουν από πάντα το ίδιο μικρόβιο τού ψεύδους και τής αρπαχτής. Εμείς σήμερα έχουμε την χειρότερη έκδοση τής αστικής πολιτικάντικης τυραννίας και φωνάζουμε « ο κλέψας τού κλέψαντος, έξω παλιοπροδοταραίοι»!

Τίποτα δεν άλλαξε στο κατοχικό και ανθελληνικό καθεστώς τής ψευτοδημοκρατίας σε ολάκερη την πολιτική διαδρομή του. Πάντα φρόντιζε και φροντίζει για τα συμφέροντα τού αφεντικού και εντολέα του σιωνιστικού νεοταξισμού και την συσσώρευση πλουτισμού για το ίδιο και την πλουτοκρατία που το χορηγεί και το στηρίζει.

Τελικά δεν φταίει ο Στουρνάρας, αλλά τα ελληνόφωνα κορόιδα που αφήνουν τα χρήματα τους στο έλεος του. Εφορίες: "Βροχή" κατασχέσεων τραπεζικών καταθέσεων - Αρπάζουν και 500+1 ευρώ.



«Επιδρομή» στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών έχουν ξεκινήσει οι Εφορίες με εντολή του υπουργείου Οικονομικών και την εφαρμογή των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων. Με το πάτημα ενός πλήκτρου δηλαδή κατάσχουν τις οικονομίες των Ελλήνων, μισθούς και συντάξεις ανθρώπων που δεν μπορούν να πληρώσουν τα απανωτά χαράτσια που τους επιβάλλονται.

Το ΑΠΘ του συριζαίου Μυλόπουλου θα είναι το πρώτο πανεπιστήμιο που θα διδάσκει δωρεάν την αλβανική γλώσσα!




Τους τρόπους σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Αλβανίας συζήτησαν ο Πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος με τον Πρόξενο της Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη Ριζά Πόντα σε συνάντηση που είχαν στο κτίριο Διοίκησης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Τιράνων, επιστημονικού συμποσίου με θέμα τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, με αφορμή την ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της επικείμενης υποψηφιότητας της Αλβανίας ως μέλους της ΕΕ. Το συνέδριο αποφασίστηκε να επικεντρωθεί σε τρεις τομείς δράσης, οικονομία – ανάπτυξη, πολιτισμός – παιδεία και περιβάλλον.

Νέο παραλήρημα από Καρατζαφέρη: "Η Χρυσή Αυγή είναι η Πόρνη, το ΛΑΟΣ είναι η Σύζυγος."

 Πήραμε το βίντεο από την σημερινή (Πέμπτη 16 Γενάρη 2013, ώρα 4.30 μ.μ.) εκπομπή του Γιώργη Καραγκιοζοφέρη στο "ΑΡΤ". Ο Αρχηγός του Λάος κάνει δημόσιο Προσκλητήριο στους 500.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να επιστρέψουν στο Λάος. Και εξηγεί ο Καραγκιοζοφέρης πως για τον Πατριωτικό Χώρο η Χρυσή Αυγή είναι η Πόρνη, που πάς μιά φορά και ξεχαρμανιάζεις, ενώ το ΛΑΟΣ είναι η πιστή σύζυγος με την οποία περνάς καλά πολλά χρόνια.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Μέγα δικαστικό σκάνδαλο. Αντί για την φυλακή, τον δρόμο για το σπίτι του πήρε ο μισέλληνας Κοντομηνάς!



Μετά από τέσσερις ώρες διάσκεψης, το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Δημήτρης Κοντομηνάς για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Το δικαστικό συμβούλιο τάχθηκε με την άποψη του ανακριτή και του επέβαλε εγγύηση - μαμούθ 5 εκατ. ευρώ με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική παρουσία στο ΑΤ της περιοχής του δύο φορές το μήνα. Την ανακοίνωση της απόφασης έκανε ο ανακριτής στους δικηγόρους του επιχειρηματία.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ


ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ Kapa Research ΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΤΖΟΥΝΗΣ
Νέο «ψυχρό ντους» για τα κόμματα της συγκυβέρνησης των υποταγμένων γερμανόφιλων πολιτικών είναι οι πληροφορίες που έρχονται στη διάθεση μας καθημερινά και προέρχονται από ανώνυμες πηγές  μέσα από «συστημικές» εταιρείες δημοσκοπήσεων. Τα διάφορα διασταυρωμένα μηνύματα συγκρινόμενα με τις τάσεις και τις διαρροές που έχουν κυριολεκτικά πνίξει τα δημοσιογραφικά αλλά και κομματικά γραφεία, δημιουργούν εξαιρετικά δυσάρεστο κλίμα στους κυβερνώντες και απόλυτη δυστυχία.
«Στα δικά μας ποσοστά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ συγκεντρώνει

Μνημονιακή χούντα: Αφαίρεσαν τον λόγο από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, επειδή έλεγε αλήθειες!(BINTEO)


Η παράνομη Βουλή των 294 και το αντισυνταγματικό τόξο έδειξε για ακόμη μια φορά το "δημοκρατικό" της πρόσωπο απέναντι στο νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Ο πασοκτζής αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας αφαίρεσε τον λόγο από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη γιατί είπε τα πράγματα με το όνομα τους!
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε από βήματος της Βουλής τις άθλιες μεθοδεύσεις της χούντας Σαμαρά που φυλακίζει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ώστε να μπορεί να περνάει με αλλοιωμένη πλειοψηφία τα ανθελληνικά νομοσχέδια κατ΄ εντολή των διεθνών τοκογλύφων. Τόνισε τέλος την στάση της αριστερής αντιπολίτευσης που δεν λέει κουβέντα για αυτήν την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Είστε όλοι προδότες, πουλημένοι, κλέφτες και απατεώνες!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ: Προειλημμένη η απόφαση για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από 9/1 με υπογραφή Κλάπα
Αυτό που κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή και οι συνήγοροι υπεράσπισης, αλλά και όλος ο νομικός κόσμος ότι η απόφαση για τις προφυλακίσεις των τριών βουλευτών τη Χρυσής Αυγής ήταν προειλημμένη και πάρθηκε κατόπιν πολιτικής εντολής Σαμαρά, επιβεβαιώνεται και από το ντοκουμέντο που φέρνουμε στην δημοσιότητα.
Με σημείωση της Ειδικής  Ανακρίτριας του Εφετείου Αθηνών Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα, πάνω στο κείμενο της απολογίας του ήδη προφυλακισμένου Γεωργίου Γερμενή, υπάρχει η ένδειξη «Συμφωνούμε 9/1/2014», κάτω από την σημείωση του Εισαγγελέα Εφετών, στην οποία αναφερόταν ότι ο Συναγωνιστής Γερμενής κρίνεται προφυλακιστέος. Είναι αυτό που ακούει ο κόσμος σε τέτοιες περιπτώσεις με «σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα».

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η Γαλλία σκέφτεται να τιμωρεί τους δημοσιογράφους που θα λένε τους αλλοδαπούς «αλλοδαπούς»!


ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ "ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το σχέδιο «ένταξης» (των μεταναστών) -  γενοκτονίας των ιθαγενών - που παρουσιάστηκε στη γαλλική κυβέρνηση πρόσφατα, στοχεύει, μεταξύ άλλων, και στον τρόπο που οι δημοσιογράφοι επιτρέπεται να ονομάζουν τους παράνομους μετανάστες, κάτι που συνιστά περιορισμούς στο δικαίωμα ενημέρωσης των Γάλλων πολιτών σχετικά με την ταυτότητα των μεταναστών και συνεπώς των συνεπειών της μαζικής μετανάστευσης, εισβολής.
Αρχή 1.1
Η αναγνώριση έρχεται μέσω του "μη χαρακτηρισμού", επειδή αυτός οδηγεί σε "ταξινόμηση και στιγματισμό".

ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΓΟΙ.


ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΕΤΩΝ
ΣΔΟΕ. Απο 26363 υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ έχουν ελέγξει 5-6. Σε 200 χρόνια ..ίσως τελειώσουν. 
Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, ενημερώνει τους βουλευτές για την πορεία των ερευνών σχετικά με τους μεγαλοκαταθέτες που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.....
 Για έξι πρόσωπα της λίστας Λαγκάρντ έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος του ΣΔΟΕ, βάσει του οποίου διαπιστώνεται αποκρυβείσα περιουσία ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Κατά τα λοιπά, ο έλεγχος επί των 1.700 ταυτοποιημένων ονομάτων της λίστας προχωρεί με αργούς ρυθμούς, αφού μόνο για τις 6 περιπτώσεις έχει ξεκινήσει η σχετική ελεγκτική διαδικασία,

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"(ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ 17ο ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ



“Ίνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν"


 
Μέχρι το 2020, δεν θα χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο και ποντίκι για τον έλεγχο του του υπολογιστή μας καθώς, με την βοήθεια ενός τσιπ που θα εμφυτεύεται στον εγκέφαλο, θα μπορούμε να ανοίγουμε έγγραφα και να σερφάρουμε στο Διαδίκτυο. Επιστήμονες ανά τον κόσμο εργάζονται πυρετωδώς για να διαβάσουν και να αξιοποιήσουν τα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λειτουργούν laptop, τηλεοράσεις και κινητά τηλέφωνα. Τα κύματα του εγκεφάλου θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με τους ανεπτυγμένους αισθητήρες που τελειοποιούν εταιρείες πληροφορικής.

Serge Monast - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ!




Ο Serge Monast (1945 - 1996)

Ο άνθρωπος που αποκάλυψε το BlueBeam Project και ο απρόσμενος θάνατος του...

Ο SergeMonast που συνδέεται άμεσα με την αποκάλυψη του Προγράμματος της Κυανής Ακτίνας ήταν ένας Γαλλοκαναδός δημοσιογράφος, ερευνητής, ποιητής, δοκιμιογράφος και συγγραφέας. Θεωρώντας ο ίδιος τον εαυτό του μαθητή τουWilliamGuayCarr, αφιερώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στο γράψιμο συνωμοσιολογικών βιβλίων πάνω στο θέμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και μυστικών εταιριών, ιδιαίτερα τους Ιλλουμινάτι. Σε αυτό το πλαίσιο ίδρυσε τη Διεθνή Υπηρεσία για της Ελευθερία του (AIPL), όπου δημοσίευσε τις περισσότερες από τις «έρευνες» του.

ΟΡΧΑΝ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΩΝ ΟΣΜΑΝΛΙΔΩΝ ΟΙΟΥΓΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (1326-1362) ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤ' ΚΑΝΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ.

Πως το κακό πολλαπλασιάστηκε στο ξεκίνημά του...

του Χάρη Καρολίδη

Ο ΟΡΧΑΝ ως ο δεύτερος της δυναστείας των Οσμανλήδων μετά τον πατέρα του Οσμάν το 1321 κατέλαβε τα Μουδανιά και την Προύσα.
Ο αυτοκράτορας Ανδρόνικος ο Γ'  με σώμα μισθοφόρων έδωσε μάχη με τον στρατό του ΟΡΧΑΝ το 1329, η περίφημη μάχη του Πελεκάνο στην  σημερινή DARICA απέναντι από τα Πριγκηπονησα και ανατολικά τους, όπου και ηττήθηκε από τον ΟΡΧΑΝ με αποτέλεσμα ο Ορχαν να καταλάβει το 1337 την Νίκαια της Βιθυνίας το 1338 το Σκουτάρι ανατ. όχθη Βοσπόρου.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ 147 ΨΗΦΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ  ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ.Α 
«H Βουλή δεν έχει πλέον 300 βουλευτές αλλά έχει 294, πράγμα που σημαίνει στις καθημερινές ψηφοφορίες που φέρνει η κυβέρνησε δεν απαιτούνται οι ψήφοι 151 βουλευτών αλλά με 147, 148 μπορεί να ληφθεί απόφαση. Αυτή είναι η προφανή συνέπεια της προφυλάκισης τριών ακόμα βουλευτών της Χρυσής Αυγής» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζοντας τις νέες προφυλακίσεις στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel και συμπλήρωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και με βάση τον νόμο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να συμβαίνει οτιδήποτε άλλο γιατί το πλήγμα θα είναι μεγάλο και για τη δημοκρατία και για τη δικαιοσύνη».
Τόνισε ακόμα ότι «κατά τη γνώμη μου η δίκη πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό».

Δείτε το βίντεο από το Star Channel

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α


Προβληματισμένος δήλωσε ο Κουρουμπλής για τις προφυλακίσεις των Βουλευτών της Χ.Α.
Τον προβληματισμό του, σχετικά με τις προφυλακίσεις των τριών Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.
Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις προφυλακίσεις των τριών Βουλευτών, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα θέμα το οποίο έχει μια δυσκολία στη νομική του ερμηνεία, θέλει μια προσοχή η διαχείριση όλου αυτού του ζητήματος. Δεν ξέρω τί στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί. Έχω κάποιους προβληματισμούς. Εγώ πιστεύω ότι την Χρυσή Αυγή μπορείς να την καταπολεμήσεις με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους. Και έχει πολλά κενά η Χρυσή Αυγή. Όπως η ίδια αξιοποίησε κενά του συστήματος, έχει και η ίδια πάρα πολλά κενά, πάνω στα οποία μπορεί να χτίσει κανείς μια ολόκληρη στρατηγική”.
eglimatikotita.gr

Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ : ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ Χ.Α ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.


ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α Η "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΕ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΡ. 
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
Εξελίξεις φαίνεται πως πυροδοτεί η προφυλάκιση ακόμη τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής....
Αυτή τη στιγμή προφυλακισμένοι είναι το ένα τρίτο των βουλευτών της οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού της.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΑ "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ" ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ , Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ AIRSOFT KAI Η ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;;
ΓΙΑ ΤΑ "ΧΗΜΙΚΑ" ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ
Nέα στοιχεία που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή προέκυψαν από την επεξεργασία του υλικού που παρέδωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στις Δικαστικές Αρχές 
Στα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής»,

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΟΥΡΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ.
ΓΛΥΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ  ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

ΟΤΑΝ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ


Όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ βράβευε τον απατεώνα Κοντομηνά για το...φιλανθρωπικό του έργο!!!
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ευρύτατα στο Διαδίκτυο, η παραπάνω φωτογραφία του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ μαζί με τον βραβευθέντα από τη Μητρόπολη Πειραιά, υπόδικο και κατηγορούμενο για εξαπάτηση του Δημοσίου και σπατάλη εκατομμυρίων, επιχειρηματία Κοντομηνά.
Η συγκεκριμένη βράβευση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο και πίθανον να πουν κάποιοι, πως τότε «δεν ήταν κατηγορούμενος» ο Κοντομηνάς. 
ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ! Ήδη από τον Αύγουστο,

ΤΟ ΙΣΛΑΜ "ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ" ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ



Στο 9% του συνολικού βρετανικού πληθυσμού έφτασαν οι Βρετανοί μουσουλμάνοι
Πληθυσμιακή μελέτη έδειξε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο το 9% του πληθυσμού σήμερα είναι Μουσουλμάνοι συμπεριλαμβανομένων των  3,5 εκατομμύρια παιδιών ηλικίας έως και 4 ετών.

Στη δεκαετία 2001/2011, ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Αγγλίας και της Ουαλίας αυξήθηκε από το 1,6 εκατομμύρια στο 2,7 εκατομμύρια  ενηλίκων ατόμων καταλαμβάνοντας το 4,8 τοις εκατό του πληθυσμού.

Πιστεύεται ότι η αύξηση αυτή οφείλεται στο υψηλό ποσοστό γεννήσεων και σε ένα μεγάλο βαθμό στη συνεχιζόμενη μετανάστευση από τη Νότια Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ..ΤΑ "ΒΡΗΚΑΝ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!


ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ(!!!)...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡHΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ
Tα καθεστωτικά ΜΜΕ σήμερα δεν παρέλειψαν να φτιάξουν "κλίμα" αναφερόμενα σε φωτογραφίες του Η.Κασιδιάρη (που αποσπάστηκαν από τον υπολογιστή του) που τον "παρουσιάζουν" έλεγαν να φτιάχνει κάποιο είδος "χημικής" ουσίας σε ένα μπουκάλι!
Και ήταν σίγουρα τα "έγκυρα" ΜΜΕ ότι έπρόκειτο περί κάποιας "ύποπτης ουσίας".
Προφανώς θα εξεταστεί αν παραβιάστηκε και η Συνθήκη περί Χημικών Όπλων, όλα γίνονται στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" και πολύ πιθανόν να κατηγορηθεί ο Η.Κασιδιάρης με πρωτότυπες κατηγορίες όπως του "μικρού αλχημιστή" όπως ο Μ.Άσαντ.

ΒΟΜΒΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ: ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΚΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)


"ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ : Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΛΑΠΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ 
Συμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, ήδη από την Δευτέρα στελέχη της Χ.Α αλλά και δικηγόροι τους ετοιμάζουν επίθεση κατά της ανακρίτριας της διαδικασίας Ιωάννας Κλαπά που αφορούν το “αριστερό” της προφίλ και της αριστερές καταβολές της, όπως ισχυρίζονται. Ήδη τα “όργανα” άρχισαν να βαράνε από το βράδυ του Σαββάτου με τον Ηλία Παναγιώταρο-όπως ακούγεται στο βίντεο-να προαναγγέλλει εξελίξεις.

H ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ) 
ΟΙ ΑΔΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις προφυλακίσεις: