Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ομολογία ισλαμιστών μισθοφόρων : Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα «Χαλιφάτο» το οποίο θα επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε μια ιερή Τζιχάντ εναντίον της Ευρώπης των ΗΠΑ ,παντού»

ΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ...
Σε ισλαμικό χαλιφάτο σκοπεύουν να μετατρέψουν οι δυτικοί την Συρία, ενώ η βασική εκπαίδευσής τους γίνεται στην Τουρκία, όπως και ο εξοπλισμός τους όπως καταδεικνύεται από τις μαρτυρίες ριζοσπαστών ισλαμιστών. 
Σε ρερπορτάζ του αγγλόφωνου ρωσικού δικτύου RT παρελαύνουν διάφοροι ισλαμιστές απ'όλο τον κόσμο οι οποίοι περιγράφουν πως Φανατικοί ισλαμιστές από όλη πρακτικά τη Μέση Ανατολή όπως Υεμένη, Ιορδανία, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Παλαιστίνη αλλά και ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία οι περισσότεροι εκ των οποίων μέσω Τουρκίας εισέρχονται στη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν εναντίον του Bashar Al Assad.

«ΧΑΡΑ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΒΛΕΠΕΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Άλλο πoυ δεν ήθελαν οι Τούρκοι να έχουν ένα υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας όπως ο… αξιότιμος κ Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως αναφέρει σύσσωμος σχεδόν όλος ο τουρκικός τύπος,
(25/1), ο κ Βενιζέλος σε δηλώσεις του από την Αθήνα ανέφερε ότι η Τουρκία έχει τα λιγότερα προβλήματα από όλους τους γείτονες της με την Ελλάδα. Δηλαδή η Ελλάδα είναι για την Τουρκία μα μεγάλη «ανακούφιση» στα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει η επεκτατική νεοοθωμανική πολιτική των Τούρκων με όλες τις γειτονικές χώρες όπως, Συρία, Ιράκ, Ιράν, Ισραήλ, Αρμενία, Ρωσία, Βουλγαρία, Αίγυπτος και δεν… συμμαζεύεται. Και όλα αυτά του κ Βενιζέλου την ίδια ώρα που οι τουρκικές προκλήσεις έχουν χτυπήσει «κόκκινο» στο Αιγαίο, ενώ καθημερινά σχεδόν, όπως αναγράφει και η τουρκική εφημερίδα Milliyet, (25/1/), έχουμε «επικίνδυνα» επεισόδια στην περιοχή της Ζουράφας όπου τουρκικά και ελληνικά πλοία της ακτοφυλακής έρχονται σε αντιπαράθεση καθώς οι Τούρκοι με προκλητικό τρόπο παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : Οι στρατηγοί της Γαλλικής Επανάστασης έφτιαχναν παντελόνια και εξώφυλλα από το ανθρώπινο δέρμα των θυμάτων τους!

Παντελόνια, σέλλες και βιβλία από ανθρώπινο δέρμα κατασκέυαζαν οι "υπερδημοκράτες" της Γαλλικής Επανάστασης
Στα επίσημα αρχεία του νομού Μαιν-ε-Λουάρ, σώζεται η κατάθεση του Ειρηνοδίκη JeanHumeau, από το Ponts-de-Ce, που αναφέρει τη λειτουργία στην περιοχή του, ενός απότα βυρσοδεψεία όπου οι ρεπουμπλικανοί έφτιαχναν παντελόνια και σέλλες απότο ανθρώπινο δέρμα των γδαρμένων θυμάτων τους!

Tο έργο του γδαρσίματος είχε αναλάβει ο αρχι-χειρουργός του 4ου Τάγματος Αρδεννών,Pequel, βοηθούμενος από απλούς στρατιώτες του. Τα δέρματα κατέληγαν σε ειδικευμένα βυρσοδεψεία,

ΤΟ ΤΡΙΟ...ΜΟΥΤΖΕΣ :ΣΥΡΙΖΑ-ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ KAI ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΕΨΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 
Ενδελεχή έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ευθύνες οι άνδρες του Λιμενικού για τη βύθιση του σκάφους με μετανάστες στο Φαρμακονήσι, ζητάει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι καταγγελίες των επιζησάντων του ναυαγίου στο Φαρμακονήσι γεννούν τεράστια ερωτήματα για τη στάση του Λιμενικού και είναι επείγον να γίνει ενδελεχής έρευνα για το εάν άνδρες του Λιμενικού φέρουν ευθύνες για τη βύθιση του σκάφους, που στοίχισε τις ζωές 12 προσφύγων, εκ των οποίων εννέα ήταν παιδιά.
Να ξεκινήσουν διεξοδική, διαφανή και ανεξάρτητη έρευνα για το περιστατικό της 20ής Ιανουαρίου 2014 στο Φαρμακονήσι,

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΑΛΗΤΑΡΑ" . ΓΙΑ ΤΙΣ "ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ" ΤΟΥΣ "ΜΑΛΑΚΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΤΙΠΟΤΑ...

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ...
Στην φράση "Είσαι αληταράς" που όπως διευκρίνησε ο γ' αντιπρόεδρος της Βουλής, απήυθυνε η κα Ζαρούλια απέναντι στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αντέδρασε άμεσα εφαρμόζοντας το άρθρο 80 του κανονισμού της Βουλής που προβλέπει περικοπή του 1/4 της μηνιαίας αποζημίωσης σε περίπτωση που βουλευτής δεχθεί μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.
"Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά. Για την φράση "Είσαι αληταράς, επιβάλλω στην κα Ζαρούλια την πειθαρχική ποινή περικοπής του 1/4 του μισθού της για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά" είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης
Ο κ. Μαρκογιαννάκης ζήτησε την έγκριση του σώματος και αυτό έγινε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΙΚΕΑ! Τα Πολυκαταστήματα ΙΚΕΑ πωλούν πατάκια εξώπορτας κομμένα σε σχήμα Σταυρού και μάλιστα με προκλητική έκπτωση 65%!

Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο προϊόν προσβάλλοντας το θρησκευτικό συναίσθημα σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η επιχείρηση ΙΚΕΑ και να μην έχει γίνει ντόρος;

Δηλαδή αν υπήρχε σε σχήμα ημισελήνου ή Άστρου του Δαβίδ ή άλλων θρησκευτικών συμβόλων για να σκουπίζει κανείς τα παπούτσια του από ακαθαρσίες και βρωμιές, θα υπήρχε η ανάλογη ανοχή;;;

Είναι εκτός ορίων ανεξαρτήτως θρησκευτικών ή ιδεολογικών πεποιθήσεων. Προκλητικότατη η έκπτωση 65% για την αγορά του, που προσωπικά δεν έχω δει και πολύ συχνά τέτοιο πράγμα, καθώς και η χαλαρότητα στην αντίδραση των υπαλλήλων κατά την επισήμανση του γεγονότος.

Η νουδούλα productions με υπερηφάνεια παρουσιάζει: Σταρ Τρεκ, η επιστροφή του παρακράτους!


Πες τα χρυσόστομη! Ε. Ζαρούλια: Μια κλίκα επιόρκων έχει καταλύσει την Δικαιοσύνη.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ : Οι μισές ελληνικές οικογένειες ζουν με τη σύνταξη των γερόντων

Οπως προκύπτει από έρευνα της εταιρείας MARC που έγινε σε 1.201 νοικοκυριά για λογαριασμό της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) η οικονομική ασφυξία έχει οδηγήσει 1 στα 2 νοικοκυριά να επιβιώνουν χάρη στις συντάξεις των οικείων τους.
Πιο συγκεκριμένα, μία στις δύο οικογένειες επιβιώνει χάρη στις συντάξεις των οικείων της προσώπων και το 40,2% των νοικοκυριών, δηλαδή 1,4 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν στην οικογένεια ένα τουλάχιστο άτομο σε ανεργία.
Από αυτό το ποσοστό, μόνο το 9,8% λαμβάνει επίδομα ανεργίας (λιγότεροι από 200.000). Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν μείνει ακάλυπτοι για τον κίνδυνο της ανεργίας.
Το 44,3% του πληθυσμού έχει οικονομικές υποχρεώσεις προς τις τράπεζες. Ένα στα δέκα νοικοκυριά αναγκάστηκε να ρευστοποιήσει περιουσιακά στοιχεία για αντεπεξέλθει στην κρίση.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΤΕΨΗ "ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΤΟ ΓΕΡΟΚΟΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ: «ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ;», «ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ», «ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Μ….Σ
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες στη βουλή (στον αποκαλούμενο και… ναό της δημοκρατίας), με αντεγκλήσεις, φωνές, ύβρεις και φοβερές κατηγορίες πεζοδρομιακού τύπου. Εκείνοι που καταρράκωσαν για άλλη μια φορά το όποιο κύρος έχει το κοινοβούλιο ήταν οι βουλευτές των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου.

Έτσι, με αφορμή το αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Α. Ντινόπουλου (ΝΔ), το οποίο υπέβαλλε ο κομμουνιστής βουλευτής του πανοκαμμενικού μορφώματος Ν. Μαριάς,  (διότι τον κατηγόρησε ότι ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το 1999 προέτρεπε μικροεπενδυτές να επενδύσουν στο χρηματιστήριο μιλώντας για μια καινούργια χρηματιστηριακή άνοιξη…) ακούστηκαν τα εξής:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ηλία Κασιδιάρη:Ποιους θέλει αντιπάλους του στην Αθήνα,η συμμαχία με τη Ρωσία &πότε «θα έμπαινε στην Τουρκία».(βίντεο)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου &  Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μιλάει αποκλειστικά στο tsegkanews.gr και στη Μαρία Τσέγκα για την επικαιρότητα, τις προσεχείς εκλογές και τις κατηγορίες για τη δράση της Χ.Α.
Μιλάει για την απόδραση Ξηρού, την επικήρυξη, δηλώνει πως νιώθουν τρομοκρατικός στόχος και αποκαλύπτει πως η υπόθεση των δολοφονιών στο Ν. Ηράκλειο στην πραγματικότητα: «έχει μπει στο αρχείο, αφού ακόμα δεν έχει κληθεί ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης για να καταθέσει» και αποκαλεί ανεύθυνους, αλήτες & προδότες τους Παπούλια – Σαμαρά γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών.
Αποκαλύπτει ποιους θέλει για αντιπάλους του στις δημοτικές εκλογές, που θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα, αλλά και το όραμά του για την πρωτεύουσα. Δηλώνει πως η Χ.Α. έχει ικανά πρόσωπα να στελεχώσουν το δήμο,

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ποιός σπουδαίος αρχαίος Έλληνας είχε μιλήσει για τον Σαμαρά ;;


ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΞΗΡΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ( ΒΙΝΤΕΟ)

“Ντρέπομαι γιατί ήμουν Νεοδημοκράτης”

ΟΣΟΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
Του Πάνου Χήνου 
Πρώην Νεοδημοκράτη -Ιδεολόγου- Θύματος
«Ντρέπομαι γιατί ήμουν Νεοδημοκράτης 
κ. Αντώνη Σαμαρά και λοιποί βολεμένοι πρώην ομοϊδεάτες μου, 

Μετά από 40 χρόνια υγιών αγώνων αποχώρησα από το μαντρί του κόμματος ντροπιασμένος, θυμωμένος και εξαπατημένος… 

Ντρέπομαι γιατί υπηρέτησα ως στέλεχος μία παράταξη που συνεχίζει το καταστροφικό έργο των προηγουμένων κυβερνήσεων!! 

Έδωσες άφεση αμαρτιών κ .Σαμαρά στο ΠΑ.Σ.Ο.Κ και συνεχίζετε τώρα μαζί την καταστροφή. 

Απάτη οι φωτογραφίες για βιαιότητες του Άσαντ, ομολογούν οι Τούρκοι !

Ε, καλά το ξέραμε...
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οργανωμένη άπατη η «βιομηχανία» παράγωγης φωτογραφιών για τις δήθεν βιαιοπραγίες του καθεστώτος Άσαντ, οι οποίες μάλιστα επίτηδες δημοσιευτήκαν τις παραμονές της συνδιάσκεψης της Γενεύης για την Συρία, αποκαλύπτει η τουρκική επιθεώρηση, Aydınlık. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι φωτογραφίες αυτές για πρώτη φορά δημοσιεύτηκαν από τουρκικό ΜΜΕ και συγκεκριμένα από το Anadoluhaberazansı και στη συνέχεια από την βρετανική εφημερίδα Gardian και από τα τηλεοπτικά κανάλιαö El Arabiya και El Cezire, που πρωτοστατούν σε προπαγάνδα κατά του Άσαντ. Το βασικό ελάττωμα αυτών των φωτογραφιών, όπως αναφέρει η τουρκική επιθεώρηση, είναι ότι είναι ανώνυμες, δηλαδή δεν παρουσιάζουν κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει που και πότε τραβήχτηκαν και φυσικά ερώτημα παραμένει ποια είναι η ταυτότητα των θυμάτων που παρουσιάζουν και τα οποία είναι φρικτά κακοποιημένα.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!


ΚΕΝΤΡΑ "ΞΕΝΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ" :Οι λαθρομετανάστες στην ζέστη και οι αστυνομικοί... παγοκολώνες!

ΦΟΥΛ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ME KONTOMANIKA OI ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΟΣΚΙΑ ΜΕ ΝΑΥΛΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Αν αυτή την αστυνομία εκπροσωπεί ο κ. Δένδιας, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί προ πολλού. Ως πολιτικός προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας, οφείλει -αν μη τι άλλο- να σέβεται εκείνους τους οποίους διατάζει. Αν δεν το κάνει αυτό, τότε ενδεχομένως θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται την παροιμία που λέει πως "άμα παραφορτώσεις τον γάιδαρο, αυτός σκάει"...

Έτσι λοιπόν, η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, με ανακοίνωσή της έρχεται να θυμίσει στον κ. Δένδια πως η συμπεριφορά του έχει ξεπεράσει το απαράδεκτο και το ανάρμοστο απέναντι προς τους Αστυνομικούς.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη ανακοίνωση

SHERIFF DENDIAS : WANTED XHROS & MAZIOTHS FOR 4 MILLION EUROS

 ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΡΥΣΟΥΝ ΜΕ 4 ΕΚ. ΕΥΡΩ (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ)...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!
Απίστευτο: H κυβέρνηση επικηρύσσει τώρα τους τρομοκράτες με 4 εκατομμύρια ευρώ!
Αιφνίδια εξέλιξη στην προσπάθεια της κυβέρνησης να πατάξει την τρομοκρατία έχουμε σήμερα αφού ο Νίκος Δένδιας φέρεται να δηλώνει ότι εντός της ημέρας οι τρομοκράτες θα επικηρυχθούν για το πόσο των 4 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα, η ελληνική αστυνομία φέρεται να προχωρά σήμερα σε προκήρυξη ύψους 4 εκατ. ευρώ για τους Νίκο Μαζιώτη, Χριστόδουλο Ξηρό και τους τρομοκράτες της δολοφονίας των δύο νέων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τα στελέχη του υπουργείου η αμοιβή θα δοθεί υπό την προϋπόθεση ότι οι πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή των τρομοκρατών θα επιβεβαιωθούν με αδιάσειστα στοιχεία.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Βουλευτής ΝΔ : «Η Χούντα ήταν επανάσταση» (ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ)

ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
Σάλος έχει ξεσπάσει από τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστογιάννη, ο οποίος αναφερόμενος στην χούντα των Συνταγματαρχών τόνισε ότι «την εποχή εκείνη ήταν μια επανάσταση» επισημαίνοντας ότι «δεν είναι το ίδιο με την τρομοκρατία».
Ο κ. Χριστογιάννης, αναφερόμενος σε πιθανού υποστηρικτές ή συμπαθούντες προς την χούντα οι οποίοι υπήρχαν ή υπάρχουν στο εσωτερικό της ΝΔ, δήλωσε στο Action24 πως «πιθανώς να υπήρχαν», ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως «η χούντα την εποχή εκείνη ήταν μια επανάσταση», λέγοντας ότι «δεν είναι το ίδιο με την τρομοκρατία».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1:30 :

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

SEXY TSIPRAS...


Ειλημμένη απόφαση να βγάλουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή εκτός νόμου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ...
Ειλημμένη απόφαση στο πλαίσιο προσπάθειας ανάσχεσης της διαρροής των ψηφοφόρων της δεξιάς προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αποτελεί η πλέον η επιχείρηση "Χρυσή Αυγή εκτός νόμου" η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί εντός των επόμενων 100 ημερών.

Μάλιστα θα συμπέσει με την προθεσμία που έχουν οι υποψήφοι εκλογικοί συνδυασμοί για να καταθέσουν υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να έχουμε και εθνικές εκλογές αν η επιχείρηση αποβολής της ΧΑ από τη νόμιμη πολιτική σκηνή "περπατήσει". 

Οπότε σίγουρα δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή και εκτιμούν στην κυβέρνηση ότι θα καταστεί δυνατή η διάλυση του κόμματος, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορεί καν να εκπροσωπηθεί.

Έλληνα παίρνεις και πίνεις γάλα ΔΕΛΤΑ? Ναι είπες…? Δες τώρα και τι σκατά πίνεις..


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΛΤΑ.
Από την Τσεχία μεριά... τώρα και από ΟΥΓΓΑΡΙΑ....

Ούτε έναν αρχηγό της προκοπής για τις τρομοκρατικές προβοκάτσιες του δεν μπορεί να βρει το παρακράτος.


Μέχρι και το ακραιφνές νεοδημοκρατικό ιστολόγιο δεξί εξτρέμ τους κράζει. 1000 ευρώ πρόστιμο για μη έγκαιρη καταβολή δήλωσης ΦΠΑ για να τσακίσουν και αυτούς που προσπαθούν να πληρώνουν!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
[Οι στόκοι βάζουν πρόστιμο 1000 ευρώ για καθυστέρηση υποβολής της δήλωσης του ΦΠΑ και την τρίτη φορά εντός πενταετίας 4.000 ευρώ! Γιατί ρε Καραβίτη και Στουρνάρα δε βάζετε και για την τέταρτη καθυστέρηση, πρόστιμο 10.000 ευρώ και για την 5η 100.000 ευρώ να ξεχειλίσουν τα ταμεία απ τα έσοδα... Καλά δεν το συζητάμε ότι η μαλακ@α τους βάρεσε κόκκινο αφού εκτός του προστίμου διπλασιάζουν το ποσό του ΦΠΑ που πρέπει να καταβληθεί και σε ένα δίμηνο μπαίνει πρόστιμο 10%Να 'στε σίγουροι ότι έτσι θα μαζέψετε πιο πολλά απ' τα αρχίδ@α που θα σας δώσουν όσοι πληρώνουν ασθμαίνοντας και θα δημιουργήσετε ακόμα μεγαλύτερη γενιά οφειλετών του δημοσίου... ]

Συνεχίζεται η ψευτοκάθαρση. Έξω και ο πασόκος Ζήγρας."Φάτε σούσια, φάτε σούσια" φώναζε.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: "Αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας." Η σαπίλα της ελληνόφωνης "δικαιοσύνης" είναι πραγματικά απίστευτη.

Για σούσι πήγε ο Ζήγρας μετά την αποφυλάκιση του

Φάτε σούσια φώναζε ικανοποιημένος ο μέχρι πρότινος κατηγορούμενος για τις μίζες των εξοπλιστικών

Μητέρα Θάνου Αξαρλιάν, δολοφονηθέντος από τους παρακρατικούς της 17Ν:"Ο γιος μου δεν παίρνει άδεια από εκεί που βρίσκεται."

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Στο (σαλεμένο) μυαλό του συριζαίου Χάρρυ Κλυν. ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Πρέπει να δει γιατρό ο Χαρούλης, ψυχίατρο κατά προτίμηση, πριν είναι αργά.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΟΡΚΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Η «ακροδεξιά ναζιστική ταυτότητα» της καταληφθείσας «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» από την φασίζουσα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ» της κλίκας Σαμαρά αποκαλύπτεται...

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΞΗΡΟ ΟΙ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ".

ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ" ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ...ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ "ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ"(ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙΩΤΗ ΜΕΣΑ) ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. 
«Καλή τύχη σ' όλους εκείνους που ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους». Αυτή η πρόταση από κείμενο που υπογράφουν έξι αναρχικοί και δημοσιεύθηκε χθες σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.
Α. Ντάλιος, Φ. Χαρίσης και Δ. Πολίτης, οι τρεις από τους έξι που συνυπογράφουν το κείμενο με το οποίο απευθύνουν την προειδοποίηση- απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα.
Την ίδια στιγμή, συνδυαζόμενες πληροφορίες εντείνουν στην Κατεχάκη την ανησυχία για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα στο αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι αυτήν τη στιγμή συντελούνται σημαντικές διεργασίες στο αντάρτικο πόλης. Στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται σημαντικό ρόλο παίζει και η «εξαφάνιση» του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος είχε πολλές και συχνές επαφές με τους «Πυρήνες» στον Κορυδαλλό.

Με κυβέρνηση σύριζα σύντομα θα δούμε τις εικόνες του παρακάτω βίντεο και στις πολυπολιτισμικές γειτονιές μας.


Το παραδέχεται και το σαμαρικότερο του Σαμαρά antinews. Έρχεται μεγάλη ήττα για την νουδούλα!

Σκηνικό ήττας για τη Νέα Δημοκρατία που πρέπει να ξυπνήσει άμεσα σε όλα τα επίπεδα –κυβέρνηση και κόμμα- καταγράφουν οι επί μέρους «μυστικές» δημοσκοπήσεις που έγιναν αυτή την περίοδο σε όλη τη χώρα για τις ανάγκες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Πολυπολιτισμική παράνοια. Αποσύρονται.... ρατσιστικές καραμέλες!

Είναι μαύρες και απεικονίζουν μάσκες που εμπνέονται από την αφρικανική παράδοση

Ο γερμανικός κολοσσός που παρασκευάζει εδώ και δεκαετίες ζαχαρωτά και καραμέλες γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, αποφάσισε την απόσυρση... ρατσιστικών γλυκισμάτων.

ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" Ο ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΗΡΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.(βιντεο)

ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΣΤΡΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο "ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ...ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ.
Με απειλές αλλά και μία διαφορετικού τύπου ηλεκτρονική προκήρυξη μέσα από ένα video το οποίο συνοδεύει την επιστολή του ο δραπέτης Χριστόδουλος Ξηρός επανεμφανίστηκε απειλώντας: «Θα βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι». 

Η επιστολή που φέρει την υπογραφή του Χριστόδουλου Ξηρού αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών στο Διαδίκτυο. Η γνησιότητά της αποδεικνύεται από video διάρκειας 3'52'' στο οποίο ο Χριστόδουλος Ξηρός, με φόντο τέσσερις φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα, του Γεωργίου Καραϊσκάκη, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Άρη Βελουχιώτη, καλεί «σύγκρουση και ανατροπή». 

ΙΔΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ




http://ygro-pyr.blogspot.gr/

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

"ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ" ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Χ.Α Μητρόπουλος σε Τσίπρα : Να μην ψηφίσουμε τη διάλυση της Χρυσής Αυγής

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α ΕΡΧΕΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .
ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.(ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ)
ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ" ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Να μην ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής ζητά με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής (δημοφιλέστερος βουλευτής στην Β Άθηνών στην πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO) και νομικός Αλέξης Μητρόπουλος.

Kαι "τουρκικό" κόμμα στις δημοτικές εκλογές με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα!

Συνέντευξη σε σκοπιανική εφημερίδα έδωσε ο αντιπρόεδρος του εξτρεμιστικού μειονοτικού κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας», Οζάν Αχμέτογλου εξαγγέλοντας ότι "τουρκικό κόμμα θα κατεβάσει υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας"!

Συγκεκριμένα ο ΟΑ.Αχμέτογλου τονίζει ότι: «Οι δημοτικές εκλογές θα λάβουν χώρα στις 18 και στις 25 Μαΐου. Θα γίνει εκλογή δημάρχων σε 325 δήμους στην Ελλάδα. Οι περιοχές της Κομοτηνής και της Ξάνθης, ως επί το πλείστον, κατοικούνται από την τουρκική μειονότητα, όπου υπάρχουν οκτώ δήμοι, εκ των οποίων στους τρεις ζούνε μόνο Τούρκοι και οι δήμαρχοι αυτό-προσδιορίζονται ως Τούρκοι».

Δηλαδή ο αντιπρόεδρος του κόμματος των πρακτόρων της Άγκυρας στη Θράκη, βάφτισε την μουσουλμανική μειονότητα «τουρκική», κατά παράβαση της συνθήκης της Λοζάνης, δίχως καμία αντίδραση από τις ελληνικές Αρχές.

«Τούρκοι πολίτες ζουν και σε άλλους δήμους στην ελληνική επικράτεια.

Είχαν αφήσει τον Ξηρό και μπαινόβγαινε στα κελιά των «Πυρήνων της Φωτιάς» τα τελευταία δυο χρόνια

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΕΟΥΛΑ.
Τις πρώτες ώρες της εξαφάνισης του Χριστόδουλου Ξηρού, η ανησυχία της ΕΛ.ΑΣ. ήταν διπλή. Οχι μόνο γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερο ένα μέλος της «17 Νοέμβρη», αλλά και επειδή είχε περάσει ένα από τα τελευταία βράδια του στη φυλακή στην πτέρυγα των «Πυρήνων της Φωτιάς». Οπως προκύπτει όμως, αυτή ήταν μία από τις πολλές επισκέψεις του Ξηρού στα κελιά τους, οι οποίες γίνονται σε βάθος δύο ετών.

Αυτή τη στιγμή στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός σε υψηλότερο επίπεδο από κάθε άλλη φορά την τελευταία δεκαετία. Ουσιαστικά τρέχουν κόντρα στο χρόνο για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού πριν «χτυπήσει», ενώ παραδέχονται πως το σύστημα υποστήριξής του είναι πιο σύνθετο από ό,τι εκτιμούσαν αρχικά.