Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΓΗ"


"Εθνική Αυγή" το όνομα του νέου κόμματος αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο εαν τεθεί εκτός νόμου η "Χρυσή Αυγή" απο την μνημονιακή χούντα.
Εθνική Αυγή: η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στις παράνομες μεθοδεύσεις της μνημονιακής χούντας
Στην αποψινή μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα Ίμια παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νόμιμο πολιτικό κόμμα "Εθνική Αυγή" που ιδρύθηκε πρόσφατα κατόπιν πρωτοβουλίας Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών. Η "Εθνική Αυγή" μπορεί να μετάσχει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, σε περίπτωση που η μνημονιακή χούντα προχωρήσει σε νέο πραξικόπημα και θέσει εκτός νόμου το νόμιμο πολιτικό κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή".
Το κείμενο που ακολουθεί...

Δείτε ολόκληρη την μεγαλείωδη εκδήλωση για τους Ήρωες των Ιμίων που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Με μια άνευ προηγουμένου μεγαλειώδης εκδήλωση, δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και όλον τον κόσμο έδωσαν για ακόμη μια φορά βροντερό παρών στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις ηρωικά πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια το 1996.
Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν στο μνημείο των Ιμίων, ενώ τα συνθήματα: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Κάτω η χούντα του Μνημονίου", "Πατρίδα - Τιμή - Χρυσή Αυγή", "Κάτω τα χέρια από τους Εθνικιστές", "Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις", "Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές" και "Λαός - Στρατός - Εθνικισμός" δονούσαν την ατμόσφαιρα.
Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση ΕΔΩ

xryshaygh

ΒΙΝΤΕΟ : ΙΜΙΑ 1997 - Η ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.



ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΖΟΥΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Συμπληρώθηκαν 18 ολόκληρα χρόνια από την εφιαλτική εκείνη χειμωνιάτικη νύχτα του Ιανουαρίου του 1996, στα Ίμια, που έμελλε να δρομολογήσει πολύ άσχημες εξελίξεις στα Εθνικά μας ζητήματα. Μέχρι τότε θεωρούσαμε αυτονόητη την κυριαρχία μας στο Αιγαίο πέλαγος, παρότι υφίστατο από πλευράς Τουρκίας το casus belli.
Όμως, στις 31 Ιανουαρίου 1996, αυτή η υπεροχή μας αμφισβητήθηκε έντονα. Την παγωμένη εκείνη βραδιά, μέσα στο καταχείμωνο, ανετράπησαν βίαια οι ισορροπίες στην περιοχή. Η νεοταξική συνωμοσία τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή. Πρωταγωνιστές στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου της κρίσεως, η Τουρκία  οι Η.Π.Α. και δυστυχώς η ανεπάρκεια της Ελλάδος να διαχειρισθεί κρίσεις με τους εκπροσώπους  της, τον Έλληνα Πρωθυπουργό (Κώστα Σημίτη), τον Υπουργό Εξωτερικών (Θεόδωρο Πάγκαλο) και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης (Γεράσιμο  Αρσένη).
Τα Ίμια, μία συστάδα νησίδων των Δωδεκανήσων, εκχωρήθηκαν στην Ελλάδα,

Από τα Ίμια στα Μνημόνια της Υποταγής - 1996-2014: 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Στις αμμουδιές της Μέκκας διώξε το, ήλιε,
το μισοφέγγαρο μακριά απ’ τον ουρανό μας…
Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα,
θεία είν’ η δάφνη! Μια φορά κανείς πεθαίνει».
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΜΙΣΤΡΑΛ
Εκείνο το βράδυ του Ιανουαρίου είχαμε ξενυχτήσει στις τηλεοπτικές μας οθόνες από τις δραματικές εξελίξεις στις εσχατιές του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Ο Πολεμικός μας Στόλος είχε αποπλεύσει από τον ναύσταθμο με ζωντανή… τηλεοπτική κάλυψη (!!!) για τις βραχονησίδες Ίμια, όπου οι Τούρκοι, αμφισβητώντας ευθέως την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, απαιτούσαν την υποστολή της Σημαίας μας από μία από τις νησίδες. Τα ξημερώματα σαν κεραυνός ακούστηκε η τραγική είδηση ότι αγνοείτο ένα ελικόπτερο του Πολεμικού μας Ναυτικού και οι τρεις Αξιωματικοί,

Μην χάσετε την εφημερίδα Δημοκρατία αυτού του Σαββάτου! Κυκλοφορεί με βιβλίο του μακαριστού Αυγουστίνου Καντιώτη για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό!


Έκτακτο: Σε κωματώδη κατάσταση ο γέροντας Μωϋσής ο Αγιορείτης.


Στο νοσοκομείο ''Αγιος Λουκάς'' στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο λόγιος γέροντας του Αγίου Ορους, μοναχός Μωϋσής, σύμφωνα με πληροφορίες του e-press-room.blogspot.gr .Ο 62χρονος Αγιορείτης αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με το συκώτι, είχε υποβληθεί σε μεταμόσχεση αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε δραματικά με αποτέλεσμα εδώ και λίγες ώρες να βρίσκεται σε κώμα. Aς βάλουμε ολοι στην προσευχή μας το χαρισματικο Γέροντα Μωυση τον Αγιορείτη όπως έκανε αυτος χρόνια τώρα με την διακονία του προς ωφέλειαν των αμαρτωλών ψυχών μας.
 






ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ;; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ;;

ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ -ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ Ο ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ;; ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ 17 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!
Τις οικογένειες των πεσόντων ηρώων στα Ίμια δέχθηκε στο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός 18 χρόνια μετά τη νύχτα των Ιμίων. Ευχαριστώντας τον κ. Σαμαρά ο αδερφός του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου τη νύχτα των Ιμίων, Παναγιώτη Βλαχακου, Νίκος, έστειλε το μήνυμα πως η θυσία του αδεφρού του και των δύο άλλων αξιωματικών είναι η αντίσταση σε κάθε επίβουλο για την Ελλάδα.
«Τιμουμε τη μνήμη των τριών παλικαριων που πριν 18 χρόνια έπεσαν για την πατρίδα,

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 17 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ . H ΑΠΑΝΤΗΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ
Να μην επιτρέψει να εξελιχθεί σε πορεία η συγκέντρωση που προγραμματίζει η Χρυσή Αυγή για το Σάββατο αποφάσισε η Αστυνομία.
Ειδικότερα, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, η συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου η Χρυσή Αυγή στο Μνημείο Ιμίων (πλατεία Ρηγίλλης), αλλά και οι αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές αντισυγκεντρώσεις που προγραμματίζονται για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια, δεν θα επιτραπεί να εξελιχθούν σε πορείες για λόγους δημόσιας ασφάλειας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ :

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ...ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΥΘ.ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ;;ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΠΑΓΗ"
Θα δούμε πολλά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Αυτή η μελαμψή καλλονή από τη Νιγηρία, πρώην εκπρόσωπος του Πάνου Καμμένου θα συμμετάσχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.
Η μελαμψή καλλονή επέλεξε το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου και γιατρού Χρήστου Πρεκετέ, τον οποίο στηρίζει η ΝΔ.
Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ ήταν υπεύθυνη Τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, όμως απομακρύνθηκε από τη θέση της πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, από τον τότε πρόεδρο Μπάμπη Αποσκίτη, εξαιτίας της δημοσίευσης φωτογραφιών της με μαγιό από τις διακοπές της στη Μύκονο και άλλων γυμνών ενσταντανέ.

dexiextrem

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ :ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.

Εκτεθειμένη βρίσκεται η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι, ιδιαίτερα ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θοδωρής Σπηλιόπουλος, ύστερα από τη δημοσιοποίηση  των συναισθημάτων θαυμασμού του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και πριν λίγες μέρες προσχωρήσαντα στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλία Περιμένη, προς το πρόσωπο του,Ντερτιλή.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Περιμένης τον Ιανουάριο του 2013 έγραφε:

Αλβανός εκτελεστής: Μέλος πολιτικού κόμματος μου έδωσε εντολές για βομβιστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη!

Με επιφύλαξη ακούνε στην ΕΛ.ΑΣ τις απίστευτες αποκαλύψεις, στις οποίες προχώρησε ο 30χρονος Αλβανός κακοποιός Τζούλιαν Σινάνι, που συνελήφθη στα Τίρανα από τις αλβανικές αρχές ασφαλείας.


«Εχω κάνει 27 φόνους στην Αλβανία και σειρά δολοφονιών στην Ελλάδα όπου έμενα από 14 ετών και στην Ιταλία. Ακόμη συμμετείχα στη βομβιστική επίθεση τον Μάιο του 2010 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μετά από εντολή που μου έδωσε μέλος πολιτικού κόμματος» ανέφερε ο κακοποιός.

Αλωνίζουν οι λύκοι της νεάς τάξης πραγμάτων επειδή έχουμε τέτοιους "ποιμένες". Πονάει κεφάλι; Κόψε κεφάλι! Ωραία "λογική".

Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Κατανοώντας την αγωνία του Υπουργού Παιδείας κου Αρβανιτόπουλου για την διεκπεραίωση της ύλης των μαθημάτων μέσα στη σχολική χρονιά, προτείνω την κατάργηση της αργίας, πλέον, της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ως προστατών των γραμμάτων. 
Αφού οι μαθητές δεν τιμούν τους Αγίους με την παρουσία τους στους ναούς, η καλύτερη απόδοση τιμής προς τα πρόσωπά τους θα είναι να παραμένουν  μέσα στις αίθουσες κατά την ημέρα αυτή και να κάνουν κανονικά τα μαθήματά τους.
Το ίδιο να ισχύσει και για την Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος.

O ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Γράφει ο Alex Synodinos

τι πραγματικά επιθυμεί η αριστερά

Θέλω να πιστεύω πως οι αναγνώστες μας είναι μιας κάποιας ευφυίας και δεν πίστεψαν τις τελευταίες προσπάθειες μετάλλάξης του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να παρουσιασθεί ως κεντρο-αριστερό κόμμα. Το ΣΥΡΙΖΑ απέχει από την κέντρο-αριστερά (δηλ. την σοσιαλδημοκρατία) όσο και ο ένας γεωγραφικός πόλος από τον άλλο. (Εκτός, βέβαια, εάν δεχτεί κανείς ότι πηγή και μήτρα κάθε κακού στην πολιτική είναι ακριβώς η σοσιαλδημοκρατία.) O ΣΥΡΙΖΑ είναι το επίσημο κόμμα της αριστερής τρομοκρατίας στην Ελλάδα και στη τρομοκρατία συμπεριλαμβάνω και το συνεχές κάψιμο της Αθήνας από τα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ, τα εξαρχειόπαιδα, ευρύτερα γνωστά και ως «κουκουλοφόροι». O ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο συνδέεται με αυτούς αλλά πρακτικά αποτελεί και τον πολιτικό τους βραχίονα όπως σωστά έχει λεχθεί στο παρελθόν.

"Λευτεριά στη Θέμις Σκορδέλη".Σελίδα συμπαράστασης για την πολιτική κρατούμενη του Αγίου Παντελεήμονα.

Αυτή είναι μια πρώτη κινητοποίηση από τους φίλους της "ξανθιάς" του Αγίου Παντελεήμονα..που έφτιαξαν σελίδα συμπαράστασης στο facebook.
Δείτε εδώ την σελίδα..

Αποκάλυψη από τον Βετεράνο : Ποτέ οι Αμερικανοί δεν έθεσαν θέμα απομάκρυνσης της Ελληνικής Σημαίας από τα Ιμια !

Λίγα 24ωρα πριν από την κορύφωση της κρίσης, οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες πήραν στα χέρια τους το περιεχόμενο μιας συνομιλίας του τότε αρχηγού του Τουρκικού ΓΕΝ ναυάρχου Ερκαγια, ο οποίος εξηγούσε ότι η ιστορία των γκρίζων ζωνών ήταν «δικό του παιδί».
Ο Ερκαγια αποκάλυπτε πως όταν ήταν ακόμη αρχηγός του Στόλου είχε δώσει εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να ψάξουν όλα τα επίσημα αρχεία του τουρκικού κράτους και να προσπαθήσουν να βρουν για ποιες νησίδες και βραχονησίδες στο Αιγαίο θα μπορούσαν να εγείρουν διεκδικήσεις.
«Εστειλα τη μελέτη στο ΓΕΕΘΑ, το οποίο και την υιοθέτησε αμέσως» ανέφερε ο Ερκαγια και συμπλήρωσε: «Είμαι βέβαιος πως με τα στοιχεία που έχουμε μπορούμε να διεκδικήσουμε τους Καλογήρους, τους Φούρνους».
Σε αυτό το σημείο η συνομιλία διεκόπη γιατί γινόταν από ανοικτή γραμμή.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ (ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 31-1-1941)

Ντυμένος με πολιτική ενδυμασία, με το σήμα της Ε.Ο.Ν στο πέτο του και με γυμνό το ξίφος του Στρατηγού, όπως είχε ο ίδιος εκφράσει παλαιότερα την επιθυμία του, τοποθετήθηκε νεκρός, μαζί με ένα εικόνισμα της Μεγαλόχαρης της Τήνου, ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς. Με ένα κλωνί ανθισμένης αμυγδαλιάς να τον συντροφεύει πάνω στο φέρετρο, το οποίο μετέφεραν μέλη της Ε.Ο.Ν, και την αγάπη όλου του κόσμου να συνοδεύει ή γονατιστή να παραστέκει στην νεκρική πομπή, από την Κηφισιά, έφθασε η σωρός του στη Μητρόπολη της Αθήνας.

Στην οικία του τον είχαν αποχαιρετήσει ο Βασιλεύς Γεώργιος Β', το Υπουργικό Συμβούλιο, Ηγεσία του Στρατού, συγγενείς και φίλοι. Η βαρυπενθούσα σύζυγος και η οικογένειά του. Στην Μητρόπολη η σωρός του έμεινε για λαικό προσκύνημα με τιμητική φρουρά τα μέλη της Ε.Ο.Ν,

ΙΜΙΑ 1996 - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Συμπληρώθηκαν κιόλας αυτές τις ημέρες 17 ολόκληρα χρόνια από τις βρόμικες και σκοτεινές ημέρες των Ιμίων... Ημέρες εθνικής προδοσίας για μερικούς, που ξεπουλήσανε ελληνικό έδαφος στον Τούρκο εχθρό, ευχαριστώντας μάλιστα στην ίδια την βουλή των Ελλήνων μέσα την... αμερικανική κυβέρνηση, που με την παρέμβασή της μας «έσωσε» από περιπέτειες και κάποιο αιματηρό επεισόδιο!

 Όμως βαρύ φόρο αίματος πλήρωσε η ελληνική πλευρά, με τον τραγικό χαμό του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου που έπεσε στα Ίμια: του αντιπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του σημαιοφόρου Έκτορα Γιαλοψού... Τρεις Ήρωες! 

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

"ΟΧΙ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ένα μεγαλοπρεπές "όχι ευχαριστώ" είπε, σύμφωνα με τον "Βηματοδότη" ο Φράγκος Φραγκούλης στον Αντώνη Σαμαρά, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους. Σύμφωνα με τον "Βηματοδότη", ο στρατηγός εν αποστρατεία επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου και εκεί ο πρωθυπουργός του ζήτησε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Τι απάντησε ο στρατηγός; «Οχι, ευχαριστώ». Αργότερα μιλώντας σε συνεργάτες του ο στρατηγός έλεγε: «Ούτε μία περίπτωση στο ένα εκατομμύριο  δεν υπάρχει να δεχθώ τέτοια πρόταση. Εγώ δεν πρόκειται να κατέβω με καμιά γαλάζια σημαία. Τη μόνη σημαία που αναγνωρίζω είναι η ελληνική και αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι ενδιαφερόμενοι».
ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

http://fimotro.blogspot.gr/

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥΤΙΝ - ΣΑΜΑΡΑ


ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

ΜΟΝΟ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λ.Σ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ
Αναταραχή στις τάξεις του Λιμενικού προκάλεσε η συγνώμη που εξέφρασε ο αρχηγός του Σώματος, Δημήτρης Μπαντιάς, στη Βουλή για το τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι. Η Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών του ΛΣ (ΠΕΑΛΣ) δήλωσε απορημένη και έκπληκτη από αυτή την κίνηση και ζήτησε εξηγήσεις.

Κατά την ενημέρωση των βουλευτών την Τετάρτη, ο κ. Μπαντιάς δίχως να μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση από τη φωνή του ζήτησε συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων και τον ελληνικό λαό για τη δύσκολη θέση στην οποία έφερε τη χώρα.

«Σας μεταφέρουμε την έκπληξη,

Μούγκα του αντισυνταγματικού τόξου στις βαρύτατες κατηγορίες Κασιδιάρη (βίντεο)


“Εθνική προδοσία, κατάλυση Συντάγματος, διασυρμός Δικαιοσύνης”: Μούγκα αντισυνταγματικού τόξου στις βαρύτατες κατηγορίες Κασιδιάρη
Ένοχη σιωπή τηρήθηκε από όλα τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου στις βαρύτατες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για Εθνική προδοσία, κατάλυση του Συντάγματος και διασυρμό της Δικαιοσύνης.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 :ΙΜΙΑ - Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες

ΙΜΙΑ 2014: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες
Επί 17 συναπτά έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται μαγικά στην απέραντη ελληνική λίμνη του Αιγαίου μας.
Εκεί όπου 3 Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του Εθνικού Καθήκοντος περισώζοντας την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους, όπως πράττουμε σήμερα Εμείς!
Επί 17 έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών πλημμυρίζει από Πίστη.
Ψηλά οι Σημαίες μας! Και το κέντρο των Αθηνών, φωτίζεται από τις Δάδες μας, οι ψυχές των Ηρώων και Μαρτύρων μας!
Ένα Έθνος σύσσωμο, εγείρεται.

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ.

ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ...ΑΡΑΓΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;;
Σοβαρές αποκαλύψεις του Αλβανού κακοποιού Τζούλιαν Σινάνι.."Πήρα εντολή για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης από πολιτικό"
Tην βομβιστική επίθεση είχε αναλάβει η οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.
Επίσης έχει ομολογήσει και 27 δολοφονίες!
Η φράση ανήκει σε Αλβανό κακοποιό που έχει ομολογήσει 27 φόνους σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία και λέει πως πήρε μέρος και στη βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την οποία ανέλαβαν οι "Πυρήνες της Φωτιάς”
Πρόκειται για τον 30χρονο Τζούλιαν Σινάνι, έναν αιμοσταγή κακοποιό για τον οποίο οι ελληνικές αρχές δεν γνώριζαν το παραμικρό μέχρι πριν τέσσερις ημέρες που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στην Αλβανία.

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ : "ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ"

ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ , Ο ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ...ΑΚΟΥ "ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ"... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΥΦΑΣΜΑΤΑ H ΡΟΥΧΑ;;
«Τραγική» χαρακτήρισε την ποιότητα των μεταναστών που καταφθάνουν στην Ελλάδα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλές δεκαετίες η Ελλάδα.
Μιλώντας την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ, ο κ. Δένδιας είπε ότι η Ελλάδα διαφώνησε με  τη συνθήκη Δουβλίνο 3, δηλαδή τη λογική ότι η χώρα που μπαίνει ο μετανάστης αυτή είναι και αρμόδια.
«Εμείς λέμε ότι δεν μπορεί να είμαστε αρμόδιοι, πρέπει να υπάρχει κατανομή»,

ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ...ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡEΙΕΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ
Ποιοι θέλουν την Φωτεινή Πιπιλή υποψήφια δήμαρχο Αθήνας- Τις προσεχείς μέρες αποφασίζει ο Σαμαράς
Η βουλευτής της Α' Αθήνας, πρώην αντιδήμαρχος και επίμονα ασχολούμενη με τα θέματα της πόλης, Φωτεινή Πιπιλή είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στο τραπέζι των διεργασιών στη Νέα Δημοκρατία, για την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων. Σε κάθε περίπτωση, πιθανή υποψηφιότητα της κα Πιπιλή θα δημιουργήσει σίγουρα εκρηκτικές αντιπαραθέσεις με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δεδομένης της σχέσης τους.
Η σχετική εισήγηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, έγινε τις τελευταίες ημέρες από κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ, καθώς κρίθηκε ότι η κ. Πιπιλή μπορεί με τη μαχητική προσωπικότητά της, να διευρύνει το κομματικό κοινό της Ν.Δ,

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΥΡΤΩ


ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ...

ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟ; Δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Μεταξάς; (ΒΙΝΤΕΟ)

Από ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού ο Ιωάννης Μεταξάς έφθασε να γίνει πρωθυπουργός και δικτάτορας της Ελλάδας (1936-1941). Στην ιστορία έμεινε για το θρυλικό ΟΧΙ στις 28 Οκτωβρίου 1940. Ο Μεταξάς πέθανε ξαφνικά. Επίσημη αιτία θανάτου : βαριά φλεγμονή του φάρυγγος . Τα σενάρια που ακόμη και σήμερα κυκλοφορούν επί της ουσίας μιλούν ακόμη και για δολοφονία! Από πολλούς έχει υποστηριχθεί ότι ο θάνατός του ίσως και να οφείλεται σε επέμβαση των Άγγλων που δεν ήθελαν να επιτευχθεί συνθηκολόγηση της Ελλάδας με τη Γερμανία. Σύμφωνα με τον Μανιαδάκη, ο θάνατος του Μεταξά προήλθε από ιατρικά λάθη. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ...
Ένας διάλογος-φωτιά που καταδεικνύει ποια είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Πατρίδα μας. Χρυσοχοΐδης: "Αυτά που λες είναι χρυσαυγίτικα!" - Έλληνας αγρότης: "Όλη η Ελλάδα είναι με την Χρυσή Αυγή!"
Τα εξ αμάξης άκουσε ο εγκάθετος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός της χούντας του μνημονίου Χρυσοχοΐδης από Έλληνες αγρότες. Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη οι ξεπουλημένοι και τελειωμένοι πολιτικάντηδες του Μνημονίου,

29 Ιανουαρίου 1941 φεύγει από την ζωή ο Κυβερνήτης του "ΟΧΙ" Ιωάννης Μεταξάς - Η αντίδραση των ανδρών στο Μέτωπο.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ της 29ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1941
Ο Ιωάννης Μεταξάς απεβίωσε, σε ηλικία 70 ετών, την 94η ημέρα του πολέμου, στην οικία του στην Κηφισιά, στις 6 τα χαράματα, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 1941, αφού την προηγουμένη κοινώνησε των αχράντων μυστηρίων. Το ιατρικό ανακοινωθέν υπογεγραμμένο από 12 Έλληνες ιατρούς ήταν το εξής:

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως ενεφάνισε προ δέκα ημερών, ήτοι το προπαρελθόν Σάββατον, φλεγμονήν του φάρυγγος, ήτις κατέληξεν εις απόστημα παραμυγδαλικόν. Παρά την έγκαιρον διάνοιξίν του, ως και την μετεγχειρητικήν κατάλληλον θεραπείαν, παρουσίασεν εν συνεχεία τοξιναιμικά φαινόμενα και επιπλοκάς, ως γαστρορραγίαν και ουρίαν, και απέθανεν σήμερον, 6 π.μ.
Εν Αθήναις τη 29η Ιανουαρίου 1941

ΞΕΝΑ ΜΜΕ : ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ TASK FORCE ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.
Τα αίτια που προκάλεσαν την άνοδο της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό σκηνικό, αναλύει από μια διαφορετική οπτική γωνία ο Γενς Μπάστιαν (οικονομολόγος και μέλος της Task Force για την Ελλάδα της Κομισιόν) σε άρθρο του στην ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung,  με τίτλο «Το φάντασμα της Βαϊμάρης στην Αθήνα». Ο ίδιος, όπως γράφει και η Deutsche Welle, υποστηρίζει πως ο πραγματικός λόγος που έσπρωξε τους Ελληνες ψηφοφόρους στο ακροδεξιό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, ήταν η κατάρρευση του συστήματος πατρωνίας που λειτουργούσε για χρόνια.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο, αλλά δεν θα προλάβουν". Φόρο στην ιδιωτική περιουσία ζητά η Bundesbank!


Η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, η Bundesbank, υποστήριξε σήμερα ότι χώρες που απειλούνται με χρεοκοπία θα πρέπει να αντλούν χρήματα από τον ιδιωτικό πλούτο των πολιτών τους μέσω ενός εφάπαξ φόρου επί της περιουσίας τους, πριν ζητήσουν βοήθεια από άλλες χώρες.

Ρόμπα τα ΣΥΡΙΖΑκια ! Διακινούσαν φώτο Αλβανού στο Κόσοβο σαν λαθρο που δήθεν έχασε 2 παιδιά στο Φαρμακονήσι.

Δακρύβρεχτο και μελό tweet, αλά Βασιλάκης Καϊλας του 2014, συνοδεύει τη φώτο ενός λαθρο που δείχνει τις φώτο των δυό παιδιών του που δήθεν πνίγηκαν στο Φαρμακονήσι... το πρόβλημά των ΣΥΡΙΖΑίων είναι ότι η φώτο...
είναι 14 ετών και δείχνει έναν Κοσοβάρο το 1999 στα σύνορα Κοσόβου-Αλβανίας!!... Όταν τρώνε κράξιμο και καταλαβαίνουν τη μαλακ@α τους προσπαθούν να το παίξουν άνετοι

Απίστευτη πρόκληση από τον πανάθλιο αριστερό Δανίκα: "Να φερθούμε με επιείκεια στον πακιστανό που σακάτεψε την 15χρονη Μυρτώ!"


Στο «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, ο δεύτερος σύζυγος της Μαρίας Δαμανάκη, αναρχοκομμουνιστής κινηματογραφικός κριτικός Δημήτρης Δανίκας, έγραψε το εξής εξωφρενικό: Πρέπει να φερθούμε με επιείκεια στον Πακιστανό Αχμέτ που κακοποίησε και άφησε ανάπηρη την 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο, διότι παρασύρθηκε «από την ασυγκράτητη παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της τύφλωσης που προκαλεί η στέρηση και η πείνα»!.. Αντιθέτως πρέπει να μη δείξουμε κανέναν οίκτο στα «τρισάθλια ερπετά» τους Ελληνο-αμερικανούς Ομογενείς που έκαναν έρανο για την Μυρτώ και έφαγαν κάποια χρήματα! Ο Δανίκας καλεί την μητέρα της Μυρτώς, την κυρία Κοτρώτσου, να βγεί δημοσίως και να καταγγείλει τα τρισάθλια ερπετά τους Έλληνες Ομογενείς, συγχρόνως δε να δείξει επιείκεια προς τον μακελάρη της κόρης της, διότι παρασύρθηκε από την εξαθλίωση που ζούσε στην Ελλάδα!.. ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ: Επιείκεια για τους Άλλους, τους Ξένους, τους Εχθρούς μας, και αμείλικτη αυστηρότητα για τους Έλληνες… 

Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος"
 

Γεύμα Τσίπρα στο σπίτι του Ψυχάρη-Διαψεύδει η Κουμουνδούρου και τα παπαγαλάκια λες και υπήρχε περίπτωση να επιβεβαιώσουν...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Την πόρτα της οικίας του κ. Σταύρου Ψυχάρη διέβη σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Αλέξης Τσίπρας αποδεχόμενος την πρόσκληση σε γεύμα του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τη σύζυγό του Περιστέρα ενώ στο γεύμα παρακάθησε και ο...Διευθυντής Σύνταξης του Βήματος, ο πρώην (πλέον) ΠΑΣΟΚος κ. Αντώνης Καρακούσης. Ο τελευταίος όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές έχει τακτική επαφή με τον κ. Αλέξη Τσίπρα λειτουργώντας ως άτυπος σύμβουλός του και φέρεται να ήταν ο καθοριστικός παράγοντας συνάντησης των δύο ανδρών.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΟ MEGA...ANNA ΒΑΓΕΝΑ : ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (BINTEO)


Πλήρης "ανατροπή" στο Μέγκα - Ο Πρετεντέρης δεν άφησε τον Καμίνη να απαντήσει στην Βαγενά!
Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η Άννα Βαγενά στον Γιάννη Πρετεντέρη. Η πρώην βουλευτής του Πασόκ για 12 ώρες, προς το τέλος της εκπομπής ρώτησε τον λαθροδήμαρχο Καμίνη με ποιο τρόπο θα μπορέσει να ανακόψει τον Κασιδιάρη, ενώ εξέφρασε τον φόβο της ότι θα τον έχουμε σίγουρα Δήμαρχο.
Στο άκουσμα της ερώτησης όλοι μέσα στο πάνελ έπαθαν σοκ με την πρώην βουλευτίνα της ΝΔ Νατάσα Ράγιου να επικαλείται τον Χριστό και την Παναγία! Η κα Βαγενά συνέχισε την σκέψη της παροτρύνοντας τους παριστάμενους να αφήσουν τα Θεία στην άκρη και αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος ικανός να ανακόψει την προέλαση της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων.
Βέβαια, ο... μεγάλος δημοκράτης Γιάννης Πρετεντέρης αφού ένιωσε την αμηχανία στο πρόσωπο του Καμίνη,

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ...


Όλοι ξαφνικά ανακάλυψαν τους πρόσφυγες, μετά το πρόσφατο συμβάν στο Φαρμακονήσι. Τόσα χρόνια, ούτε ένα δάκρυ δεν είχε χυθεί για τους χιλιάδες επιβεβαιωμένους νεκρούς ΑΜΑΧΟΥΣ πρόσφυγες. Αλλά κυρίως, ούτε μία κραυγή κατά των δολοφόνων. Αντίθετα, όλο το φαύλο σύστημα περιμένει με αγωνία μία ρατσιστική σφαλιάρα για να ξεσπάσει σε “αλλαλαγμούς”. Για τους κατά συρροήν δολοφόνους – εχθρούς της ανθρωπότητας, ούτε κουβέντα.
Ας τους δώσουμε λοιπόν για ακόμα μία φορά την ταυτότητα των δολοφόνων.
Το εικονιζόμενο κτήνος είναι ένα από τους χιλιάδες μάχιμους ισλαμιστές που έχουν πάρει παρανόμως άσυλο στην χώρα μας, στερώντας το από ένα παιδί ή μία μάνα της Συρίας, του Ιράκ ή του Αφγανιστάν που αφήνονται στα δολοφονικά χέρια των δουλεμπόρων. Δεν το πήρε βέβαια μόνος του, κάποιοι του το έδωσαν.
Οι ίδιοι που έδωσαν άσυλο στον ισλαμιστή δολοφόνο* του Θανάση Λαζανά,

Στο εδώλιο το πακιστανικό τέρας που ζήτησε με θράσος συγγνώμη...Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτώς στο δικαστήριο:

«Εβλεπα παντού αίμα. Παρά πολυ αίμα. Το δεξί της μάτι ήταν κλειστό πρησμένο και μελανιασμένο. Το αριστερό της μάτι ήταν ανοιχτό και ασάλευτο. Σκέφτηκα πως αν δεν πέθανε ακόμα, σε λίγα λεπτά θα είναι σίγουρα νεκρή!»

Σπαραχτική ήταν η κατάθεση της μητέρας της Μυρτούς στο δικαστήριο της Σύορυ, όπου ξεκίνησε η δίκη του Πακιστανού που με ασύλληπτα βίαιο τρόπο κακοποίησε το κορίστι στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.

Επειδή κάθε περιγραφή είναι περιττή μπροστά σε όσα ακούστηκαν, ακολουθούν τα λόγια της Μαίρης Κοτρώτσου:Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς στο δικαστήριο:

Απειλεί ο Γιακουμάτος: "Εμένα ήθελαν να χτυπήσουν, θα δείτε τι θα πάθουν".

ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...ΗΘΕΛΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΑΠΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ 
Η αντίδραση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ όταν έμαθε για τη σύλληψη της συζύγου του Ελένης Θεοδώρου και του αδελφού του Δημήτρη για χρέη στο Δημόσιο

Έξω φρενών με τη σύλληψη της συζύγου του Ελένης Θεοδώρου και του αδελφού του Δημήτρη για χρέη στο Δημόσιο είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος: 

«Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες»

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Κυβέρνηση ... Αφγανιστάν με λαθρο-συνεντεύξεις έξω από την Βουλή!

Στον απόλυτο εξευτελισμό της κυβέρνησης και κατ'επέκταση της Ελλάδας εξελίσσεται η υπόθεση με τους "λαθρομετανάστες του Φαρμακονησίου" μια ομάδα Αφγανών που επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα.
 Οι Αφγανοί δεν φτάνει που μπήκαν παράνομα στην χώρα, αντί να συλληφθούν και να οδηγηθούν σε κέντρο διαμονής μέχρι την απέλασή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι και προχθές έδωσαν .... συνέντευξη Τύπου έξω από την Βουλή (!)  καταγγέλλοντας την Ελλάδα και τους υπεραπιστές της, εν προκειμένω τους άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής, γιατί ... τους εμπόδιζαν να μπουν στην Ελλάδα!
Σίγουρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να εισέρχονται λαθρομετανάστες σε μία χώρα και την επομένη να δίνουν συνέντευξη Τύπου διαμαρτυρόμενοι γιατί τα στελέχη ασφαλείας δεν τους επέτρεψαν να μπούν στην χώρα ή εν προκειμένω να ...

Νέο χτύπημα στη ΝΔ: Συνελήφθη η σύζυγος Γιακουμάτου για φοροδιαφυγή - Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΑΣΥΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ;
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου,, Ελένη, καθώς διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος», τον οποίο διατηρούν στο Ψυχικό ο κύριος και η κυρία Γιακουμάτου, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής.

Για την ίδια υπόθεση έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας. 

ΚΟΤΕΣ; Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Σκοπιανός βουλευτής μιλά για «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στη Βουλή και οι πασοκονεοδημοκράτες Βενιζέλος και Τραγάκης δεν έβγαλαν άχνα!!!


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Απίστευτη πρόκληση: Σκοπιανός βουλευτής μιλά για «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στη Βουλή
Παρόντες οι κ.κ. Ιω. Τραγάκης και Ευ. Βενιζέλος, δεν αντέδρασαν - Η πρόκληση του βουλευτή προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στη μεταφράστρια, η οποία «τραύλισε»

Σε απίστευτη πρόκληση εντός της ελληνικής Βουλής προέβη Σκοπιανός βουλευτής, ο οποίος σε επίσημη συνεδρίαση μίλησε για «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Παρών ήταν ο κ. Ιωάννης Τραγάκης, που προέδρευε της συνεδρίασης και ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, οι οποίοι όμως δεν αντέδρασαν απέναντι στην άνευ προηγουμένου ενέργεια του βουλευτή.

Πιο αναλυτικά,

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ιδού ποιοι χρηματοδοτούν την ανθελληνική "Διεθνή Αμνηστεία"

ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ
Επειδή η κυβέρνηση "τρέμει σαν το φύλλο" μόλις κάποια από τις διεθνείς ΜΚΟ παίζοντας φυσικά είτε το παιχνίδι ξένων κέντρων είτε για "εισπρακτικούς λόγους", ας θυμηθούμε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr για τους χρηματοδότες της Διεθνούς Αμνηστείας που δημοσιεύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2013.

Να σημειώσουμε ότι η Διενής Αμνηστεία χαρακτήρισε την Ελλάδα "υπεύθυνη για τον πνιγμό των λαθρομεταναστών" που είχαν στείλει οι ... Τούρκοι λαθρέμποροι έξω από το Φαμακονήσι και ζήτησε εισαγγελικό έλεγχο, κάτι στο οποίο η κυβέρνηση πειθάρχησε άμεσα!

Kαι βέβαια παραμένει το ερώτημα: Ποιος χρηματοδοτεί όλη αυτή την μετακίνηση πληθυσμών...

Λαθροεισβολείς κι “Ελληνική” Εκκλησία στα ίδια επίπεδα!!! Δείτε το ρόλο τους και τις επιρροές τους στη “Δικαιοσύνη” !!!

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ…ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (αυτό το κάθαρμα)
ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
«Κάθε βράδυ και μέχρι 17/11/2011 πήγαινα και εγώ στον συγκεκριμένο χώρο προσευχής (αναφέρεται σε υπόγειο στην πλατεία Αττικής όπου προσεύχονταν μουσουλμάνοι, το οποίο, όπως καταθέτει, μέλη της Χ.Α. είχαν επιχειρήσει να κάψουν). Ο χώρος αυτός από τότε φυλάσσονταν με εντολή του Αττικάρχη. Παρ’ όλα αυτά, κάθε βράδυ έρχονταν ομάδες άνω των 20 ατόμων, που αποτελούνταν από γυναίκες και μικρά παιδιά, και επιτίθονταν σε μένα. Μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και η κυρία Θέμις Σκορδέλη. Την ίδια ημερομηνία και γύρω στις 21:30 βγήκα από τον ανωτέρω χώρο προσευχής μόνος μου και κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητό μου, το οποίο είχα σταθμεύσει μακριά φοβούμενος μη το σπάσουν. 

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

lathrometanastes-syntagma

Συνεχίζεται μεθοδευμένα η απόπειρα διασυρμού της χώρας και της αξιοπρέπειας των ανδρών του Λιμενικού που για 600 ευρώ παίζουν κάθε νύχτα κορώνα-γράμματα την ζωή τους στο πέλαγος αντιμέτωποι με λαθρέμπορους, εγκληματικά στοιχεία και αδίστακτους διακινητές από την Τουρκία. Δυστυχώς κάποιοι κατ’επάγγελμα “δημοκράτες” και “λαθρολάγνοι” έστησαν σήμερα το μεσημέρι μια συνέντευξη Τύπου-παρωδία που παρέπεμπε σε τριτοκοσμική χώρα μπροστά στη Βουλή επί του πεζοδρομίου της Λ. Αμαλίας . “Πάτησαν” στο δράμα των διασωθέντων προσφύγων, από το ναυάγιο του Φαρμακονησίου, για να εκθέσουν για μια ακόμη φορά διεθνώς την Ελλάδα και το Λιμενικό Σώμα.

Ο Μπόμπολας φτιάχνει κλίμα για συγκυβέρνηση νουδούλας-σύριζα! Ψηφίστε Σαμαρά και Τσίπρα κορόιδα!


Νέα πρόκληση από τους ανθέλληνες δικαστικούς: Λαθρομετανάστες έσπασαν και έκαψαν το στρατόπεδο Κορίνθου, χτύπησαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς αλλά κρίθηκαν αθώοι από την ...δικαιοσύνη!



Το Τριμελές εφετείο Ναυπλίου αθώωσε τους 48 μετανάστες κρατούμενους, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για τις αντιδράσεις τους στις συνθήκες κράτησης που αντιμετώπιζαν στο στρατόπεδο κράτησης της Κορίνθου, τον Απρίλιο του 2013.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! ΑΠΟΨΕ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΦΙΚ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Από ότι γνωρίζουμε οι πλέον αρμώδιοι των σωμάτων ασφαλείας στα Δωδεκάνησα δηλώνουν αναρμόδιοι στην εισβολή που δεχόμαστε ως Εθνος από συγκεκριμένες ασιατικές ορδές μεταναστών που προελαύνουν στην χώρα μας ανενόχλητοι στην κυριολεξία!. 

Μπορούμε μόνο να σκεφτούμε χωρίς παρωπίδες πως: αν οι λαθρομετανάστες που εισβάλουν θα μπορούσαν να είναι Τούρκοι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων και να ετοιμάζουν προγεφύρωμα οι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, από την στιγμή που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους ελέγξει.,και εννοούμε τα σώματα ασφαλείας.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ : TO ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ.
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) βλέπεις μπροστά σου τον χάρτη των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία΄.Ο χάρτης είναι μεν του google map αλλά δεν μπορεί σε ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας να συμβαίνει αυτό... 


http://www.hellas-now.com/