Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Μαρξ και Ένγκελς :Oι ορκισμένοι εχθροί της ελληνικής επανάστασης του 1821


Καρλ Μαρξ - Φρίντριχ Ένγκελς και η Επανάσταση του 1821. Μια άγνωστη σχέση
Κάποτε ο Λένιν μιλούσε σε ορισμένους κομματικούς συντρόφους του για ένα θέμα. Όμως ένας απ’ αυτούς, αντιλαμβανόμενος το πόσο αντίθετα με την πραγματικότητα ήταν αυτά που άκουγε, τόλμησε να εκφράσει την αντίρρησή του, λέγοντας στον Λένιν τα εξής: «Μα, σύντροφε Λένιν, αυτά που λέτε είναι αντίθετα προς τα γεγονότα!». Τότε ο Λένιν, χωρίς καθόλου να ταραχτεί, απάντησε με ολύμπια ηρεμία στον αφελή του σύντροφο: «Ε τότε, τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα!». Αυτήν την αρχή του Λένιν εφαρμόζουν, με αξιέπαινη ακρίβεια, όλοι οι κομμουνιστές του κόσμου μέχρι και σήμερα.

Financial Times : Μάχη Ν.Δ – Χρυσής Αυγής για τη β’ θέση στις ευρωεκλογές - Στο 15% με 20% η Χρυσή Αυγή

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ - ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ Financial Times
- Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές βλέπουν οι Financial Times σε άρθρο τους
- "Η Χρυσή Αυγή θα κοντραριστεί με τη Νέα Δημοκρατία για τη δεύτερη θέση"
- "Ελλάδα: Η Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται για εκλογική μάχη καθώς οι ηγέτες της φυλακίζονται" είναι ο τίτλος του άρθρου
- Φιλοξενούνται δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη που επιμένει πως θα διοικήσει το δήμο Αθηναίων ακόμη και μέσα από τη φυλακή

Μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τη Χρυσή Αυγή για τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές του Μαΐου πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπουν» διεθνείς αναλυτές σύμφωνα με τους Financial Times

40 ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ :ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χρυσή Αυγή στην Κεφαλονιά - 40 τόνοι εμφιαλωμένου νερού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς
40 τόνοι εμφιαλωμένο νερό και ειδών πρώτης ανάγκης, προσφορά του Λαϊκού Συνδέσμου μετεφέρθησαν στο νησί που επουλώνει τις πληγές του από τη μεγάλη θεομηνία.
Κλιμάκιο Συναγωνιστών, παρουσία των βουλευτών Κασιδιάρη και Μπαρμπαρούση μετέβη στις πληγείσες περιοχές, στις σκηνές που έστησε ο Ελληνικός Στρατός, στο γηροκομείο και το νοσοκομείο που στεγάζεται προσωρινά στο κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου.
Παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες το ηθικό των Ελλήνων πολιτών ήταν πολύ υψηλό και η αντιπροσωπεία μας καταχειροκροτήθηκε.
Οι πάντες δηλώνουν την οργή τους κατά του πολιτικού συστήματος και ζητούσαν από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αγωνιστούν ακόμα πιο δυναμικά για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ : ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ :

"ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΦΕΡΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΟΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" Ν.Δ : Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ;;
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ολοκλήρωση του πολυσυζητημένου κώδικα καλής συμπεριφοράς των βουλευτών που θα αφορά τα πάντα: Από τη συμπεριφορά και τη φρασεολογία μέχρι βέβαια και τις ενδυματολογικές εμφανίσεις. Ο κώδικας είναι προϊόν συνεργασίας του Χρήστου Μακρογιαννάκη με την Μαρία Ρεπούση.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης:
«Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται ο Κώδικας Καλής Συμπεριφοράς των βουλευτών που θα ελέγχει τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Την Παρασκευή συναντήθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κυρία Μαρία Ρεπούση («είναι από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις στη Βουλή, συνεργαζόμαστε άψογα» λέει ο κ. Μαρκογιαννάκης)

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ !!!
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΗΓΕ Η ΠΙΠΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΒΛΕΠΕ...ΜΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ(3:30 ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)...ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΤΟ...
Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησα τόσο για τις καταγγελίες γυναικών βουλευτών για “σεξιστικές συμπεριφορές” όσο και για τους χρυσαυγίτες και τον Κασιδιάρη.
Για την επίθεση που είχε δεχτεί από τον Ηλία Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή όταν της είπε τη φράση:
«Τι μιλάς ρε, κάτσε κάτω εσύ ρε, τι μιλάς; Πάλι πιωμένη είσαι; Γύρνα μπροστά!», η Φωτεινή Πιπιλή είπε χαρακτηριστικά: «Ο κος Κασιδιάρης και γενικά οι χρυσαυγίτες κάποιο προβληματάκι έχουν με τις γυναίκες …βαρύ! Εκείνη την ώρα μπορεί να είχε πάρει κάτι για τη γυμναστική πιο έντονο!», και πρόσθεσε: «Πάει μπροστά ο ηγέτης και πίσω το μπουλούκι των αξύριστων, άπλυτων νταβραντωμένων»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ :Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Π. Ηλιόπουλος: Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη Θεσσαλία
Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,έχω την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσω μέσα από τα κελιά της Τιμής (πρώτη φορά μετά από δεκαετίες στην Ελλάδα, εν ενεργεία βουλευτές βρίσκονται στη φυλακή για τα πολιτικά τους πιστεύω) την υποψηφιότητά μου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία".

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής θα δώσει το "παρών" σε ολόκληρη την Ελλάδα εναντίον ΟΛΩΝ. Όλων αυτών που έφτασαν την Πατρίδα μας σήμερα σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση.

Είμαστε οι φορείς της Ελπίδας, της Ανάπτυξης, της Δημιουργίας, της Εντιμότητας, είμαστε το Αύριο της Ελλάδας και αυτοί είναι το εφιαλτικό χθες.

Έρχεται δήμευση καταθέσεων: Πρώτη η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει για τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων.

Έρχεται δήμευση καταθέσεων: Πρώτη η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει για τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων
Πόσο αστείο και ταυτόχρονα εξοργιστικό μπορεί να είναι ένα δημοσίευμα του ΔΟΛ στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», το οποίο ξεκινά με την φράση: «Τι είναι μια περιουσία; Μάταιος πλούτος, εφήμερος, περαστικός. Ιδίως όταν αυτά προέρχονται από «αρπαχτές», από τα «πάρτι χρεών» των κυβερνήσεων και τα «δανειακά όργια» των τραπεζών, όπως αυτό συνέβαινε τα τελευταία 10 χρόνια στις υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης.».

Δεν τρελάθηκαν, βέβαια, εκεί στον ΔΟΛ, ούτε άξαφνα εγκατέλειψαν τις υλιστικές θέσεις που προπαγανδίζουν διαχρονικά. Απλώς έπρεπε να γράψουν ένα άρθρο που να είναι θετικά διακείμενο στην επερχόμενη δήμευση καταθέσεων, που ετοιμάζουν τα σκοτεινά think tanks του εξωτερικού.

ΣΑΛΟΣ με την ΣΥΡΙΖΑΙΑ που πήγε με τσάντα 3000 ευρώ να δει τους σεισμόπληκτους στην Κεφαλονιά!


Τα 5,8 Ρίχτερ και οι απανωτοί μετασεισμοί δεν πτόησαν ούτε τον Αλέξη Τσίπρα που μετά από μερικές εβδομάδες επισκέφθηκε τελικά την Κεφαλλονιά, αλλά ούτε και την συνεργάτιδά του, Ζωή Χαλιδιά, η οποία όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Δημοκρατία, εμφανίστηκε με τσάντα μάρκας Hermes, αξίας 3.000 ευρώ, μπροστά στους σεισμοπαθείς του νησιού.

Εκτός τόπου και χρόνου η συνεργάτιδα του Τσίπρα, αλλά καλή μαθήτρια...καθώς πήρε παράδειγμα από την αλήστου μνήμης εμφάνιση του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη με πουκάμισο Burberry. 

parapolitika.gr

Αποτελεί ντροπή για εμάς τους Έλληνες να μετέχουμε σε αυτή την ευρωπαική ένωση.

stophomophobia
Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
Η 4η Φεβρουαρίου 2014 καταγράφεται ως μια από τις χειρότερες μέρες στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τη μέρα αυτή πέρασε με μεγάλη πλειονοψηφία ψήφισμα υπέρ της επιβολής ως φυσιολογικής της νοοτροπίας και της ηθικής των ομοφυλοφίλων στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Η ίδια μέρα καταγράφεται ως ημέρα ντροπής για την Ελλάδα της παράδοσης και των αξιών, αφού ούτε ΕΝΑΣ από τους 22 ευρωβουλευτές της δεν βρέθηκε να καταψηφίσει το ψήφισμα!

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ;;

Ο Jason Robinson προλογιζει κ παρουσιαζει αναλυτικα το προτζεκτ που εχει αναλαβει η PGS στην Ελλαδα τον Ιουνιο 2013 στο Λονδινο. Ηταν σε γνωση της ελλην.κυβερνησης, δινοντας την αδεια να προχωρησει η νορβηγικη PGS, σε ερευνες στο Ιονιο κ δυτικα της Κρητης, οτι αυτο θα γινοταν με τη σεισμικη μεθοδο. Με απλα λογια ΤΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.
Η μεθοδος-τεχνολογια GeoStreamer GS περιλαμβανει ισχυρα σεισμικα σηματα οπως κανεις μπορει να ενημερωθει απο την επισημη ιστοσελιδα της PGS. Στο βιντεο δινονται σημαντικες λεπτομερειες με αναλυση ακομα και των τεκτονικων πλακων στην Κεφαλονια! Δειτε το βιντεο ντοκουμεντο της αναλυτικοτατης παρουσιασης κ τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες για Κεφαλονια, Παξους, Ζακυνθο, νοτιο Ιονιο και Κρητη.]
Το βιντεο στο οποιο παραπεμπει η αναρτηση ισως το αποσυρουν απο το ιντερνετ τις επομενες μερες ή ωρες.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ :

Στέιτ Ντιπάρτμεντ : Με σύμφωνη γνώμη Σαμαρά και Βενιζέλου οι δύο κοινότητες σε Κύπρο για μοιρασιά πετρελαίου-φυσικού αερίου

OI ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 
Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζένιφερ Ψάκι επιβεβαίωσε πώς το σχέδιο για το κοινό ανακοινωθέν που θέλει την Κύπρο να μετατρέπεται σε «ελληνοκυπριακή κοινότητα» είναι καθ’ υπαγόρευση των ΗΠΑ και έριξε τη βόμβα πώς το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο από την Κυπριακή ΑΟΖ θα μοιρασθεί ισομερώς στους Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους. Δεν υπήρχε άλλωστε καμία αμφιβολία ότι αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος και επιτυγχάνεται με τη σύμφωνη γνώμη του Κύπριου Προέδρου Ν. Αναστασιάδη, αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης, των κ.κ. Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλου.
 Ο κ. Ψάκι είπε πώς αυτός ήταν ο σκοπός της επίσκεψης της βοηθού υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ σε Αθήνα και Λευκωσία.

Έλληνες σεισμόπληκτοι σε στρατιωτικές σκηνές και οι λαθρομετανάστες σε κοντέινερ με κλιματισμό!


Βίντεο: Οταν ο Μαγκριώτης υποσχόταν μείωση των διοδίων για…τα επόμενα 30 χρονια !



Μετά την αύξηση των διοδίων...δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε ένα βίντεο με τον Μαγκριώτη.Θα μειωθούν τα διόδια για 30 χρόνια. Ναί ε;
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ..."ΜΕΙΩΣΕΙΣ" ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ :
Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τέθηκαν σε ισχύ αυξήσεις στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, όπως ανακοίνωσε η παραχωρησιούχος κοινοπραξία Νέα Οδός.

Οι οδηγοί ΙΧ πληρώνουν κατά 60% ακριβότερα διόδια στις Αφίδνες, καθώς το αντίτιμο από 2,10 ευρώ αυξήθηκε στα 3,35 ευρώ. 


Σχεδόν ένα ευρώ ακριβότερα πληρώνουν οι οδηγοί και τα πλευρικά διόδια στο Καπανδρίτι,

ΟΤΑΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"... ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ... ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ "ΑΓΓΕΛΟΙ", ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ... "ΜΠΑΤΣΟΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
STOXOS
ΕΡΩΤΗΣΗ : ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ...Η ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ";;


ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ο ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ...ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Σε νοσοκομείο της Γερμανίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προκειμένου να ακολουθήσει ειδική φυσικοθεραπευτική αγωγή λόγω μυοσκελετικών προβλημάτων
Την μετάβαση του Αρχιεπισκόπου στη Γερμανία για ιατρικούς λόγους ανακοίνωσε σήμερα η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. 
Ο κ. Ιερώνυμος θα παραμείνει στο Μόναχο από τις 9 έως και τις 23 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν: 

«O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη ιατρική επίσκεψη στο Μόναχο της Γερμανίας από τις 9 Φεβρουαρίου έως και τις 23 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ακολουθήσει ειδική φυσικοθεραπευτική αγωγή λόγω των μυοσκελετικών προβλημάτων που οφείλονται στις ορθοπεδικές επεμβάσεις του παρελθόντος».
protothema

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ : Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ "ΣΥΝΙΣΤΩΝ ΚΡΑΤΟΣ"

ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ - ΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ !!
Τετέλεσται η Κυπριακή Δημοκρατία: "Συνιστών ελληνοκυπριακό κράτος"...
Τελικά, ο τελευταίος Έλληνας Εθνάρχης, ο πρόεδρος της Κύπρου, Τάσσος Παπαδόπουλος, είχε περιγράψει με μεγάλη ακρίβεια το μέλλον της χώρας όταν είπε στο περίφημο διάγγελμά του "Δεν παρέλαβα κράτος για να παραδώσω κοινότητα".
Λίγο πριν ήρθε στην δημοσιότητα το προσχέδιο του κοινου ανακοινωθέντος της κυπριακής κυβέρνησης (η οποία εφεξής αποδέχεται να χαρακτηρίζεται "ελληνοκυπριακή κοινότητα") στο οποίο η, μοιραία για τον Ελληνισμό, κυβέρνηση Αναστασιάδη,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς". 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ  ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ!!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι οι εκατοντάδας χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης, Aksyon, (τεύχος Νο 1000, στις 3-9 Φεβρουαρίου 2014). Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες,

NΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ...H ΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΑΔΙΑ!!
ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙRSOFT.



Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τρώγονται στον ΣΥΡΙΖΑ για μια "φιλοχρυσαυγίτικη ανάρτηση" από τον υποψήφιο Δυτικής Μακεδονίας

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ : ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ
Δεν έχουν τέλος οι γκρίνιες και οι κόντρες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιλογές των υποψηφίων στις στις περιφέρειες. Μετά τη διαφωνία του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Αριστερής Πλατφόρμας για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρημ, έρχεται μία ακόμα διαφωνία από δύο μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα οι Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση του οργάνου για να επανεξετάσει τις υποψηφιότητες του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία, δηλαδή του Θεόδωρου Καρυπίδη, γιατί όπως ισχυρίζονται όταν προφυλακίστηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκανε μία φιλοχρυσαυγίτικη ανάρτηση στο facebook.

Τι είχε γράψει ο Θεόδωρος Καρυπίδης στο προφίλ του στο facebook :

Η Μυκονιάτισσα συνήγορος του Αχμέτ Βακάς που "σακάτεψε" την άτυχη Μυρτώ.«Έτσι κάνουν στα βουνά του Πακιστάν. Δείξτε λίγο επιείκεια το "παιδί" ήταν σε ραμαζάνι και είχε στέρηση»

Την αήθη συμπεριφορά της Μυκονιάτισσας συνηγόρου του Πακιστανού δολοφόνου Αχμέτ Βακάς κατά την διάρκεια της προχθεσινής δίκης στην Σύρο κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς, κυρία Μαίρη Κοτρώτσου, την νύχτα της περασμένης Τρίτης στο Δελτίο του «Extra».
Αν και διορισμένη από το Ελληνικό Κράτος, η 60χρονη δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου διέπραξε τα εξής, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς: 

Ελεγκτής κατέβασε από λεωφορείο Ελληνίδα μητέρα και το 5χρόνο κοριτσάκι της και φώναξε την αστυνομία να τις συλλάβει..(Βίντεο). Αν ήταν αλλοδαπή θα έκανε το ίδιο;


"Κυνηγοί κεφαλών" μόνο των Ελλήνων.
Αυτό το πανέμορφο πλασματάκι, μπαίνει στο περιπολικό και συλλαμβάνεται μαζί με την μαμά του… Όχι γιατί έκανε κάτι κακό… Απλά γιατί η μητέρα του δεν είχε βγάλει εισιτήριο στο λεωφορείο στο οποίο επιβιβάστηκαν. Φτάσαμε στην εποχή όπου το δόγμα του ΣΟΚ καλά κρατεί… Ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου με στόχο το κέρδος και η ανθρώπινη αγάπη, η κατανόηση, η  υπομονή έχουν πάει περίπατο…

Άγριο κράξιμο στον Δένδια απο τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς (βιντεο)

«Προδότη, κομματόσκυλο, φύγε από εδώ»! Οι Ληξουριώτες στόλισαν τον Δένδια
Τα κανάλια της διαπλοκής και των νταβατζήδων δεν έδειξαν την δικαιολογημένη οργή των Κεφαλονιτών για τον Δένδια που πήγε στο νησί τους για ένα επικοινωνιακό σόου.
Τα εξ αμάξης άκουσε ο πλέον αποτυχημένος υπουργός Προ – Πο, όταν προσπάθησε σήμερα να πάρει μέρος σε ένα επικοινωνιακό σόου στην Κεφαλονιά.
Οι αφυπνισμένοι Έλληνες στόλισαν τον υποτακτικό των τοκογλύφων και των σιωνιστών με τις αρμόζουσες εκφράσεις όπως: «Ανίκανοι, άχρηστοι, κομματόσκυλα, προδότες, δεν σας σηκώνει ο τόπος…», ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στα κανάλια της Αθήνας.
Ο Δένδιας πριν φύγει άρον – άρον αρκέστηκε να κάνει πως δεν τον φτύνουν, αλλά ότι... ψιχαλίζει. Αν δεν συνοδεύοταν από δεκάδες ένοπλους φρουρούς, η κατάληξή του θα ήταν διαφορετική. Η αλήθεια είναι ότι ο αρλεκίνος της Κατεχάκη μόνο στις συναγωγές γίνεται δεκτός. Οπουδήποτε αλλού είναι ανεπιθύμητος! 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Αγιογραφία εκκλησίας στο Μαυροβούνιο παρουσιάζει Μάρξ, Ένγκελς και Τίτο να ψήνονται στην κόλαση.



 
 
 
 
 
 
 
Στην παρουσίαση των δεινών της κολάσεως απεικονίζεται καθαρά ο νυν πρόεδρος της Βουλής του Μαυροβουνίου Ράνκο Κριβόκαπιτς (2η και 3η φώτο) να κάθεται σαν διαβολάκι στα πόδια του διαβόλου, ενώ δίπλα του (1η φώτο) στην πυρά «ψήνονται» οι γερμανοί κλασσικοί της μαρξιστικής κοσμοθεωρίας Καρλ Μαρξ και Φρίντριχ Ένγκελς και ο μεταπολεμικός ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας Γιόζιπ Μπροζ (Τίτο).

ΛΙΓΟ...ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΞΥΠΝΗΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ. : Σύλληψη 14 γυναικών που εργάζονταν ως παράνομες νοσοκόμες στον Ευαγγελισμό!


ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
Έφοδος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, για αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες, έγινε προχθές τη νύχτα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών διενήργησαν ελέγχους σε κλινικές του Νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι 12 αλλοδαπές γυναίκες (επτά υπήκοοι Γεωργίας, δύο Βουλγαρίας, δύο Αλβανίας και μία Ρωσίας) και δύο Ελληνίδες, εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το απαιτούμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, καθώς και άδεια άσκησης επαγγέλματος.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα, θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες ΔΟΥ και ΙΚΑ,

Η περιπέτεια των οστών του Θ.Κολοκοτρώνη- Η βέβηλη πράξη των Ιταλών κατακτητών


Οι Φασίστες Ιταλοι είχαν πετάξει στις λάσπες των δρόμων τα Ιερά οστά του Κολοκοτρώνη!
Ενα απίστευτο επεισόδιο, που λίγοι γνωρίζουν κι ακόμα λιγώτεροι ...θυμούνται! Ποιός Ηρωας ήταν αυτός που μάζεψε τα Ιερά Οστά του Μεγάλου Γεροντα απο τις λάσπες των δρόμων της Τρίπολης!
Ο τάφος του Κολοκοτρώνη βρίσκεται στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών, αλλά τα οστά του έχουν μεταφερθεί από το 1930 στην Τρίπολη, από τον ίδιο τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Δεν υπήρξε Έλληνας που να μην γονατίσει κατά μήκος της διαδρομής των οστών από την Αθήνα στην Τρίπολη. Όλα τα μάτια δάκρυσαν και όλων οι καρδιές χτύπησαν δυνατά. Τα οστά του Κολοκοτρώνη τοποθετήθηκαν σε μια κρύπτη στη βάση του Ηρώου των αγωνιστών του 1821, που βρίσκεται στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης. Το σημείο αυτό θεωρείτο ιερό και κάθε χρονιά, την ημέρα της 25ης Μαρτίου, οι κάτοικοι της πόλης κατέθεταν στεφάνια και έκαναν τρισάγια στη μνήμη του Γέρου. Δυστυχώς, όμως, την ιερότητα του χώρου διατάραξαν με βάρβαρο τρόπο οι Ιταλοί κατακτητές το 1942.

4-2-1843 : O Γέρος του Μοριά,ο Αρχιστράτηγος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης περνάει στο Πάνθεον των Ηρώων

Ήταν 11 η ώρα το πρωί της 4ης Φεβρουαρίου του 1843, όταν ο Γέρος του Μοριά, ο Αρχιστράτηγος της Παλιγγενεσίας, ο θρυλικός και φοβερός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης άφησε την στερνή του πνοή και πέρασε στο Πάνθεον των Ηρώων δίπλα στο Λεωνίδα, το Μέγα Αλέξανδρο, το Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, στους συμπολεμιστές του Ανδρέα Μιαούλη, Οδυσσέα Ανδρούτσο, Αθανάσιο Διάκο και τόσους άλλους. Οι οικείοι του τον έντυσαν με την επίσημη στολή του Αντιστρατήγου και τον έβαλαν ευλαβικά στο φέρετρο. Στα πόδια του τοποθέτησαν μια Τούρκικη σημαία, λάφυρο της Εθνεγερσίας ενώ τον ίδιο τον σκέπασαν με τη Γαλανόλευκη. 
Οι τελευταίες ημέρες του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη
Γράφει ο Στυλιανός Πολίτης
Το 1842 ήταν το τελευταίο έτος που το έζησε  ο Γέρος του Μοριά καθώς στις αρχές του επομένου άφησε το δικό μας κόσμο για να συναντήσει του ένδοξους προγόνους του. Ήταν ένας από τους λίγους Κολοκοτρωναίους που πέθανε στο κρεβάτι και όχι στη μάχη.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" - ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.
Ένταση προκλήθηκε πριν λίγες ημέρες στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, όταν δικηγόροι μέλη της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων προσπάθησαν να εκδιώξουν από το ΔΣΘ τους επικεφαλής της παράταξης της Χρυσής Αυγής στον σύλλογο.
Οι συγκεντρωθέντες φώναξαν συνθήματα και αποδοκίμασαν τα μέλη της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΜΠΕΚΡΟΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Η ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Πιπιλή: Η πόλη θέλει Μπουτάρηδες -Δεν είναι για τραλαλί τραλαλό 
Λίγες μέρες πριν η Νέα Δημοκρατία ανακοινώσει τους υποψηφίους που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο στη Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και ενώ το όνομα του Γιάννη Ιωαννίδη παίζει ήδη για το δήμο του βορρά, η Φωτεινή Πιπιλή με μια πρόταση βόμβα ζητεί από το κόμμα της να στηριχθεί ο νυν δήμαρχος, Γιαννης Μπουτάρης.
Μιλώντας στο Βήμα fm, η βουλευτής της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων:

ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ ΑΕ : Βγάζουν τους ετεροδημότες εκτός εκλογών για να γλυτώσουν τη συντριβή

ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Σε μια προσπάθεια να αποφύγει την εκλογική συντριβή κατά την διάρκεια των ευρωεκλογών, και να μην πέσουν τα ποσοστά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αθροιστικά κάτω του 27%, η συγκυβέρνηση προχωράει σε νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα απαγορεύει στους ετεροδημότες να ψηφίζουν στους τόπους διαμονής τους.
 Έτσι εξηγείται και γιατί επέμεναν να συμπέσουν οι ευρωεκλογές με τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Οι Έλληνες θα έχουν λεφτά, να πάνε να ψηφίσουν στους δήμους τους μόνο για ένα σαββατοκύριακο, στον δεύτερο γύρο οι περισσότεροι δεν θα πάνε, με αποτέλεσμα η αποχή να είναι αισθητά μεγαλύτερη. Με αυτή την ρύθμιση θέλουν να μεταφέρουν την αποχή και στις ευρωεκλογές.
 Οι ευρωεκλογές έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους κυβερνώντες καθώς θα είναι μια μεγάλη πραγματική δημοσκόπηση και θα εκφράσει την βούληση του λαού,

ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ.

ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ" ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ..."ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ..."ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ "ΘΥΜΗΘΕΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ
Τα άρματα μάχης θα εμφανιστούν και πάλι στην Αθήνα. Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης αποφάσισε να βγάλει έξω τα τανκς στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπως έκανε και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Τα άρματα μάχης έχουν να εμφανιστούν στην Αθήνα εδώ και τρία χρόνια, όταν αποφασίστηκε για λόγους λιτότητας να παρελαύνουν μόνον τα πεζοπόρα τμήματα. Μαζί με τα άρματα μάχης (όλων των τύπων) θα παρελάσουν και τα αυτοκινούμενα πυροβόλα, ενώ μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα θα υπερίπτανται στον χώρο της παρελάσεως.
Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και τα στρατιωτικά επιτελεία επιμένουν ότι η εμφάνιση των αρμάτων μάχης στην παρέλαση, θα δώσει ελπίδα και θάρρος στον δοκιμαζόμενο λαό και δεν πρόκειται να στοιχίσει τίποτα (τα ίδια που έλεγαν και για την παρέλαση της Θεσσαλονίκης),

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.
O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης γνωστός υποστηρικτής του Μνημονίου, ομολόγησε σε βραδινή "ελαφριά" εκπομπή του ΑΝΤ1 (τα πιο σπουδαία λέγονται πάντοτε ελαφρώς) ότι γνώριζε εξ'αρχής την καταστροφή που θα έφερνε το Μνημόνιο, και είπε "κατά συνθήκη ψέμματα" στον ελληνικό λαό για να τον "καθησυχάσει" και να το αποδεχτεί.
Όταν και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και εξέχων μέλος μιας υποτακτικής συγκυβέρνησης του "ναι" σε όλα στη τρόικα αναζητά έμμεσο τρόπο ομολογίας γίνεται κατανοητό προς τα που οδεύει αυτή η χώρα με τα μνημόνια. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!
Ο υπουργός Υγείας, καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1,

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ IΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ



ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ "ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ" ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ....ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ...ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΗΝ "ΧΑΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ" ΤΟΥΣ.
parapolitika :Η... δεξιά στροφή της Νέας Δημοκρατίας! 
Κάτι άλλαξε στη χθεσινή θλιβερή επέτειο των Ιμίων
Τα προηγούμενα χρόνια η Νέα Δημοκρατία, την ημέρα μνήμης του γεγονότος στα Ίμια το 1996, περιοριζόταν σε ένα δελτίο τύπου και κάποια αιχμηρή ανακοίνωση.

ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ 17ΧΡΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ (ΦΩΤΟ)

ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...!!!
Αυτές οι φωτογραφίες είναι έξω από το λύκειο Παιανιας ! Η τελευταία φωτογραφία στην οποία έχω κόψει το όνομα του 17 χρόνου για λόγο μη ενηλικίωσης δέχτηκε ευθέως απειλές και στοχοποιηθηκε για τις ιδεολογικές του απόψεις! Έγιναν όλες η νόμιμες καταγγελίες εκ μέρους της οικογένειας και του ίδιου όπως και κάποιων άλλων.
Παρότι το αστυνομικό τμήμα Παιανιας κατέγραψε τις καταγγελίες...εξέφρασε και την άποψη του πως το γεγονός αυτό δεν πρέπει να γίνει θέμα πολιτικό διότι πλησιάζουν οι εκλογές παρά μόνο προσωπικό!
Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες ξεκάθαρα τα μηνύματα αυτά υποστηριζονται από συγκεκριμένο ακραίο αριστερό χώρο ο οποίος λειτουργεί οργανωμένα στην περιοχή Παιανιας-Γλυκών Νερών!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

ΣΟΚ : 10.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ "ΠΛΟΙΟ" ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.


«Στρατιά» μεταναστών στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός) περιμένει για Ελλάδα

Μία τεράστια «στρατιά» μεταναστών που ξεπερνά σε αριθμό τις 10.000 βρίσκεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Τύπου της Κυριακής, σε «αποθήκες» ανθρώπων στην ευρύτερη περιοχή του Μπόντρουμ της Τουρκίας, περιμένοντας την ευκαιρία να περάσει στην Ελλάδα.

Οι πιέσεις που δέχεται η χώρα στα θαλάσσια σύνορά της, όπως δηλώνουν αρμόδιοι αξιωματούχοι, είναι οι ισχυρότερες των τελευταίων ετών, σε μία κρίσιμη περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα προεδρεύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση με θέμα αιχμής την «πληγή» της λαθρομετανάστευσης.

Κυκλώματα διακινητών «σπρώχνουν» τους μετανάστες προς τα παράλια της Μικράς Ασίας με επίκεντρο το Μπόντρουμ,