Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο εβραίος Harris τώρα δηλώνει ότι καλωσορίζει τα ιστορικά γεγονότα στην Ουκρανία...ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ .


Τί λέει τώρα ὁ μπαρμπα-Χάρης;

Ὅταν ὁ ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνοντας γιά ὑποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικῆς Μακεδονίας καλοκοίταξε τήν περίπτωση Καρυπίδη, βρῆκε τόν μπελά του ὄχι μόνο μέ δικούς του ἀντιρρησίες ἀλλά καί ἀπό τόν πρόεδρο τῆς American Jewish Committee, David Harris. Αἰτία; Ἕνα σχόλιo τοῦ Καρυπίδη στό …Facebook γιά τήν πιθανή ἑβραϊκή ρίζα τῆς λέξης ΝΕΡΙΤ! Ἀλλά καί λίγους μῆνες πρίν, πάλι ὁ Χάρρις εἶχε κρίνει σκόπιμο νά μᾶς νουθετήσει ὡς Ἑλλάδα γιά τήν ἀντιμετώπιση τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, τίς δέ ὑποδείξεις του τίς ἀκολουθήσαμε πιστά (ὅπως ἔπραξε κι ὁ ΣΥΡΙΖΑ στήν δική του ὑπόθεση). 

ΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ :ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ... ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη και ΤΡΙΤΗ παγκοσμίως η Ελλάδα!!!

Ποια οικονομική κρίση και πράσινα άλογα; Ποια μνημόνια; Ποια πολιτική; Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι που ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ και κανείς δεν βγάζει μιλιά! Φοβούνται όλοι, ακόμα και όσοι παρουσιάζονται ως φιλάνθρωποι, Χριστιανοί και συμπονετικοί, να μιλήσουν ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!

Τα στοιχεία είναι φρικιαστικά: 300.000 Έλληνες το χρόνο καταλήγουν στα σκουπίδια όταν οι ίδιες οι μητέρες δολοφονούν τα παιδιά τους. Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στις αμβλώσεις, τρίτη στον κόσμο! Μια έκτρωση κάθε έντεκα δευτερόλεπτα πραγματοποιείται στην Ευρώπη, οδηγώντας στο θάνατο 2.725.820 έμβρυα ετησίως, ενώ στη χώρα μας ο αριθμός αυτός αγγίζει τις 300.000!

ΣΥΡΙΖΑΙΑ Γαϊτάνη: Nα νομιμοποιηθούν όλοι οι (λάθρο)μετανάστες- είναι αδέλφια μας!

ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ .ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
Κατά του διαχωρισμού των μεταναστών σε παράνομους και μη τάχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, σημειώνοντας ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν όλοι.
Μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για το νέο μεταναστευτικό κώδικα, κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση, με αφορμή μια σειρά πρωτοβουλιών. «Να θυμίσω» είπε, «τον κ. Παπαδόπουλο, υπουργό Υγείας, που ζητούσε από τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό να γίνονται ρουφιάνοι των μεταναστών, δηλαδή, να καταγγέλλουν τους μετανάστες στην αστυνομία όταν δεν έχουν χαρτιά; Να μιλήσω για το τείχος του Έβρου, που είναι του κ. Παπουτσή; Να μιλήσω για τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που εσείς τα λέτε κέντρα φιλοξενίας που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ; Να μιλήσω για τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη, που μίλησε για υγειονομική βόμβα;».

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ" ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Το άρθρο 1 παρ. 2 του Συντάγματος της Ελλάδος αναφέρει: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία». Στο ίδιο άρθρο, παράγραφος 3 αναφέρεται: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».  
Και το Σύνταγμα της Ελλάδος ορίζει στο άρθρο 44 παράγραφος 2: «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα….Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών….».
Για την Ιστορία να αναφέρουμε πως στην πατρίδα μας μέχρι σήμερα από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους το 1831, έχουν διενεργηθεί όλα και όλα επτά δημοψηφίσματα.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ KAI ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ!!!

ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΚΑΤΑΦΕΡΕ"  (ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ) Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ. 
Εκνευρισμό προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η αφίσα που κυκλοφόρησε η ΝΔ με αφορμή τις μειώσεις στις τιμές του φυσικού αερίου, αφού στο ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονται πως από τη λεωφόρο Συγγρού έγινε προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης του ζητήματος. Μάλιστα σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά «ας του μαζέψει κάποιος». Ο εκνευρισμός στη Χαριλάου Τρικούπη προήλθε για την αναφορά του ονόματος της Νεας Δημοκρατίας στο τέλος της αφίσας.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

ΒΙΝΤΕΟ : ΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ MEGA ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α

 ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ MEGA...

Νέα βόμβα Βούτση: Δεν συναινούμε στην Συνταγματική εκτροπή κατά της Χρυσής Αυγής

ΓΛΕΖΟΣ - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΥΤΣΗΣ...ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ -ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΟΧΘΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ 
Σύσσωμο το καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου, συνεπικουρούμενο από τα παπαγαλάκια των "νταβατζήδων" επιτίθεται στον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Σύριζα, Νίκο Βούτση επειδή είπε την αλήθεια.
Ο Νίκος Βούτσης δήλωσε χθες στη Βουλή πως οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και η συνταγματική εκτροπή που προωθείται με το να τεθεί το κόμμα εκτός νόμου είναι μια ξεκάθαρη κυβερνητική μεθόδευση που αποσκοπεί στην "εκλογική πελατεία" της Χρυσής Αυγής.
Την σκυτάλη της επίθεσης απέναντι στον Βούτση πήρε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης δήλωσε:

ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Συνάντηση Ισραηλινού πρέσβη με ναζιστικό κίνημα

Την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ουκρανία, Reuven Din El συναντήθηκε με τον ηγέτη του ‘υπερεθνικιστικού’ (ναζιστικού) κινήματος της Ουκρανίας, «Δεξιός Τομέας»-( Правий сектор), τον Νμίτρι Γιάρος.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ισραηλινής πρεσβείας, ο επικεφαλής του κινήματος ενημέρωσε τον Πρέσβη για τις απόψεις του, σχετικά με το μέλλον της Ουκρανίας και τόνισε ότι το κίνημά του ακολουθεί μια ανεκτική πολιτική στα εθνικά θέματα.
Ο Ντμίτρι Γιάρος, πρόσθεσε, «ότι όλα τα αρνητικά φαινόμενα, ιδιαίτερα ο αντισημιτισμός, όχι μόνο δεν υποστηρίζονται από τον «Δεξιό Τομέα», αλλά περαιτέρω θα κατασταλούν με όλα τα νόμιμα μέσα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ


Του Θωμά Ηλιόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα τελευταία γκάλοπ για τις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10% και η κατρακύλα συνεχίζεται.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε οτι η ηγεσία της ΝΔ, στον πανικό της για να σωθεί, ετοιμάζει μαζικές συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής μέσα στον Μάρτιο και πλήρη απαγόρευση του κόμματος με συνοπτικές διαδικασίες.
Πλήρης συνταγματική - δημοκρατική εκτροπή και εθνική αποσταθεροποίηση, δηλαδή.
Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σε πατριώτες, εθνικιστές, μέλη της Χρυσής Αυγής και όχι, σε ανθρώπους που αγαπούν την Ελλάδα και την πραγματική δημοκρατία.
Σε ανθρώπους που τους καταδίκασαν στην φτώχεια, στην δυστυχία, στην ανεργία και στην αναξιοπρέπεια.

Συναυλία των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ στην Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 1 Μαρτίου οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν τραγούδια από τις 3 δισκογραφικές τους συλλογές, που είναι αφιερωμένες στον Ελληνισμό και τα Εθνικά θέματα. Η εμφάνιση του συγκροτήματος θα γίνει στο κέντρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στην Θέρμη στις 8.30 μ.μ. στα πλαίσια συνεστίασης που διοργανώνει ο δημοτικός συνδυασμός «Θεσσαλονίκη – Πόλη Ελληνική» του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Κουριανίδη. Οι φίλοι των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν ζωντανά σύγχρονους πατριωτικούς ροκ Υμνους όπως το «Αλέξανδρε Ξύπνα», «Γαλανό Πέλαγος», «Ελλήνων Γη Μακεδονία», «Πατρίδα Βόρειος Ηπειρος» κ.α.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΟ -ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ;;


ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ -ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ , ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ...ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ".
O νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας, εκτός από φιλοευρωπαίος τραπεζίτης, κάνει καλά και τον ναζιστικό χαιρετισμό.
Mια φωτογραφία-σοκ του νέου πρωθυπουργού της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ, ο οποίος θεωρείται φιλοευρωπαίος τεχνοκράτης, τον δείχνει να χαιρετάει ναζιστικά, δίπλα στον ακροδεξιό ηγέτη του κόμματος Σβόμπονα και στον (εβραίο!!!) πυγμάχο Κλίτσκοφ..(ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΑΖΙ)
Σύμφωνα με το σάιτ «L'echelle de Jacob», ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας είναι γνωστός ακροδεξιός. Μέλος του κόμματος της Γιούλια Τιμοσένκο, υπήρξε στο παρελθόν υπουργός οικονομικών και υπουργός Εξωτερικών, ενώ καλείται να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και να αποφύγει την πτώχευση.
iefimerida.gr

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!


960027_224675611031229_1647427822_n
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές (δηλαδή η συντριβή τους και ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής…), τόσο περισσότερο λυσσάνε από το κακό τους τα παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη. Και βρίζουν, καταριόνται και απειλούν (με φυλάκιση…) τους μοναδικούς αντιπάλους τους, τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, αλλά και τον κόσμο που ακολουθεί τους εθνικιστές. Διαβάστε ένα μανιασμένο άρθρο του σαμαρικού antinews, σχετικά με την παρουσίαση του εθνικιστικού ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Κρήτης, για να καταλάβετε την απελπισία τους: 

ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΑ" ΑΝΤΕΤΟΝΚΟΥΜΠΟ, ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, υπηκόων Νιγηρίας, ηλικίας 36 και 43 ετών, μελών σπείρας που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, εκ των οποίων ο 36χρονος συνελήφθη στις 13-2-2014, στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τ.Α. Κυψέλης, ενώ αναζητείται ο 43χρονος συνεργός του

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Αποτρελλάθηκαν οι μογγολότουρκοι: "Θα προσαρτήσουμε την Κριμαία!" Ξεχνούν ότι έχει και πυρηνικά ο Πούτιν...

turkeynazi2



Ραγδαίες εξελίξεις με εμπλοκή -ποιού άλλου;- της Τουρκίας στα σενάρια διχοτόμησης της Ουκρανίας.

Ευθεία πρόκληση του τουρκικού στρατού: Η τουρκία δεν είναι Γεωργία!

Έτοιμος να τσακίσει την νέα τάξη πραγμάτων ο Πρόεδρος Πούτιν!


H ρωσική πολεμική Αεροπορία ανατύχθηκε σε θέσεις διασποράς στην δυτική Ρωσία και είναι έτοιμη να αναλάβει επιχειρήσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας έχουν τεθει θέσει σε κατάσταση επιφυλακής 5' τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στα δυτικά σύνορα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ :Απόλυτο ξεγύμνωμα του ψέυτη Βορίδη από Παύλο Σαράκη για την παράνομη παρέμβαση Αθανασίου στην δικαίοσυνη για την υπόθεση της Χ.Α (BINTEO)


Βορίδης: "Εγώ δεν ξέρω αν πήρε τηλέφωνα ο υπουργός της Δικαιοσύνης"
Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, συνήγορος υπεράσπισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου ξεσκέπασε έναν από τους βασικούς μηχανορράφους της βρώμικης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, τον Μάκη Βορίδη.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ψοφοδεξιάς έκανε για μια ακόμη φορά τον ανήξερο και προσπάθησε με γελοία επιχειρήματα να αποτινάξει από πάνω του το πασιφανές, ότι δηλαδή η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική.
Στην καταγγελία της Χρυσής Αυγής μάλιστα για πολιτικές παρεμβάσεις που έχουν παραδεχθεί ο Σαμαράς και ο Αθανασίου, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε άγνοια.

Σε ουρά του Σαμαρά μετατρέπεται ο σύριζα. Ομολογία σοκ από τον συριζαίο Σταθάκη: "Θα διατηρήσει τους φορολογικούς συντελεστές ο ΣΥΡΙΖΑ."



Σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι υφιστάμενοι φορολογικοί συντελεστές θα διατηρηθούν, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Σταθάκης σε δηλώσεις του στο σταθμό Βήμα FM.

Εξάλλου, αν ισχύσει η σημερινή φορολογία «και πατάξουμε τη φοροδιαφυγή, θα έχουμε μεγαλύτερα έσοδα. Δεν θα αλλάξουμε κανένα φορολογικό συντελεστή. Τα έσοδα θα αυξηθούν και η φοροδιαφυγή θα φέρει έσοδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνει αυτό».

Πολίτης εκθέτει τον υπηρέτη του διεθνούς εβραισμού Βορίδη. Η χούντα Σαμαρά θέλει να βγάλει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με το έτσι θέλω!


Αναστάτωση στην Αλβανία: «Ιδρύθηκε ομάδα για την απελευθέρωση και αυτονομία της Βορείου Ηπείρου»

ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ....ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ  ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!!!
Διαβάστε το αλβανικό δημοσίευμα.. 
«Τρομοκρατικές ομάδες δημιουργήθηκαν στο νότιο τμήμα της χώρας για την απελευθέρωση της Χιμάρας, των Άγιων Σαράντα, της Δερβιτσάνης, της Δρόπολης , τους Γεωργουτσάτες, τις Δρυμάδες και το Κηπαρό και ορισμένα χωριά που πιστεύουν ότι πρέπει να ενταχθούν σε μια αυτονομία στο αλβανικό κράτος», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα. 

Η τρομοκρατική οργάνωση που χρηματοδοτείται από λομπίστες για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου, έχει κυκλοφορήσει πλατφόρμα για την αυτονομία. 

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ...ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ : Η πρώτη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μέσα από τον Κορυδαλλό

Ρουσφέτια εν όψει εκλογών απο τον Σαμαρά: Επαναφέρουν το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για όλο το Δημόσιο

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...ΜΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΘΥΓΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ
Σαν προεκλογικό «δωράκι» μπορεί να ερμηνευθεί η απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, το οποίο πέρασε κυριολεκικά «στα μουλωχτά».
Με Απόφαση του Χρήστου Σταϊκούρα ενεργοποιείται η διάταξη νόμου, που προβλέπει την επαναφορά του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για σχεδόν. όλο το Δημόσιο, λίγο πριν μπούμε στη τελική ευθεία για τις δίδυμες κάλπες.
Σχεδόν όλο το δημόσιο δικαιούται το επίδομα

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!...ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ;;
ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ VAN PERSIE ΤΗΣ ΜANCHESTER UNITED 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ «ΚΥΡΙΕ» ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Συμβούλου Επικοινωνίας

Αποτροπιασμός και αηδία με κατέλαβε όταν πληροφορήθηκα το περιεχόμενο εντύπου που διανέμεται σε σχολεία(!!!) της Αττικής. Μου μεταφέρθηκε το κείμενο ως κάτωθι:

"Εάν οι μετανάστες εγκαταλείψουν τις 450.000 θέσεις εργασίας που κατέχουν, οι Έλληνες δεν θα μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις μισές (?). Περισσότερες από 150.000 θέσεις θα μείνουν κενές είτε επειδή ορισμένες δουλειές δεν θεωρούνται ελκυστηκές από τους Έλληνες είτε επειδή οι προσφερόμενες αμοιβές είναι αισθητά χαμηλότερες, το 50-60% του νόμιμου ημερομισθίου.

ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ...

Να ποιοι κρύβονται από πίσω την "επανάσταση": Οι ΗΠΑ "σπρώχνουν" την Ουκρανία στο ΔΝΤ

Να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ για να πάρει δάνειο και να απεμπλακεί οικονομικά από τη Ρωσία "σπρώχνει" την Ουκρανία η Ουάσινγκτον και ήδη ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιού έδειξε το... δρόμο.
Ο Λιου μίλησε με τον Αρσένι Γιάτσενγιουκ, μέλος της προσωρινής ηγεσίας της χώρας, καθώς επέστρεφε στην Ουάσινγκτον μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των G20 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την Ευρώπη και άλλους φορείς της διεθνούς κοινότητας, ήταν υπέρ της συμπλήρωσης ενός προγράμματος από το ΔΝΤ..

ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ένας Εβραίος αποκαλύπτει : Oι Ροκφέλερ ,το Τσιπ ,η 11η Σεπτεμβρίου και η παγκόσμια κυριαρχία

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις του Εβραίου επιχειρηματία Ααρόν Ρούσο για τα σχέδια των Εβραίων Ροκφέλερ να κυριαρχήσουν στον κόσμο μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης η οποία θα ελέγχει τους υπηκόους της μέσω ενός τσιπ. 
Σοκαριστική είναι και η αποκάλυψη ότι οι Ροκφέλερ γνώριζαν , πριν την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α, ότι θα ξεκινήσει πόλεμος κατά της τρομοκρατίας εξαιτίας ενός μεγάλου γεγονότος!!
Αυτά και άλλα πολλά στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί:

Η κατάρρευση του καθεστώτος που έρχεται - Οι ομοιότητες Πολωνίας και Ελλάδος

Την δεκαετία του 1980, το κομμουνιστικό καθεστώς της Πολωνίας στην προσπάθεια του να καταστείλει το λαϊκό συνδικαλιστικό κίνημα της Αλληλεγγύης (Solidarność) προέβη σε πολύ σκληρές διώξεις.
Στρατιωτικός νόμος από τον Στρατηγό Γιαρουζέλσκι το 1981, δικτατορία, δολοφονίες, απολύσεις, φυλακίσεις, παρακολουθήσεις, υποκλοπές.
Η κρατική τηλεόραση διεξήγαγε 24ωρη ανελέητη προπαγάνδα.
Τα σημαίνοντα στελέχη της Αλληλεγγύης, αν τυχόν δεν βρίσκονταν μόνιμα φυλακισμένοι, είχαν πάντα έτοιμη μια βαλίτσα με τα απαραίτητα προσωπικά είδη για την στιγμή της σύλληψης από την κομμουνιστική αστυνομία.
Το κίνημα δεν κατεστάλη ποτέ, ακόμη και όταν κηρύχθηκε εντελώς παράνομο.

Τα τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου: Γιατί τα τσοντοκάναλα δεν έδειξαν ποτέ αυτές τις εικόνες; ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου: Γιατί τα τσοντοκάναλα δεν έδειξαν ποτέ αυτές τις εικόνες; ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέες τηλεδίκες της Χρυσής Αυγής στήνουν τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς. Πάλι διαρρέουν παράνομα στον Τύπο στοιχεία της δικογραφίας, από τα οποία παλεύουν οι ξεφτιλισμένοι εκρπόσωποι της παραπληροφόρησης να μας προσάψουν κατηγορίες κάνοντας το άσπρο-μαύρο. Ιδού ενδεικτικό διάλογος μεταξύ δύο κατηγορουμένων για την εκδήλωση στο Μελιγαλά, που τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν για να αποδείξουν ότι... είμαστε "εγκληματική οργάνωση":

Ι.Κ.: «ο τσάκας αλλά ρε πιστεύω σε μια τελετή μνήμης δεν χρειάζονται κομματικά συνθήματα τόσο και εντάσεις».
Λ.Τ.: «είσαι πολύ σωστός αδελφέ αλλά όχι άλλα ψέμματα καιρός είναι να ρίχνουμε τις μάσκες του κάθε που..τη».

Απέναντι στο σαθρό κατηγορητήριο και τον πολιτικό πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής, υπάρχουν άπειρα στοιχεία για την εγκληματική δράση των συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ). Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό, το οποίο δεν απασχόλησε ποτέ τους κατευθυνόμενους και επίορκους δικαστικούς: