Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η Μυρτώ ήταν μόνο η αρχή. Αδέρφι ταξικό του Τσίπρα, προστατευόμενο υπό του Σαμαρά, τσάκισε στο ξύλο και αποπειράθηκε να βιάσει Ελληνίδα.

 
 
Συγκλονίζει η καταγγελία της νεαρής κοπέλας – Στα ίχνη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ. 
 
Ο εφιάλτης φαίνεται ότι επιστρέφει για τις γυναίκες της ευρύτερης περιοχής του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιά. Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, ένα νέο κρούσμα απόπειρας βιασμού, αναστατώνει και πάλι τον Πειραιά, πάλι στις ίδιες γειτονιές!

Για χάρη των αμερικανών ο Βορίδης ξανάγινε φασίστας και υποστηρίζει τους "ναζί" της Ουκρανίας!


Ο μοναδικός ηγέτης υπερασπιστής της Ελευθερίας, Βλαδίμηρος Πούτιν, έχει ταράξει στις κλωτσιές τον δούλο της νέας τάξης πραγμάτων, Ομπάμα.


Βιβλίο εκδίδει και ο Αντώνης Σαμαράς: Ο τίτλος είναι: «Γεννημένος την 1η Απριλίου»

Θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις «Ζάππειο 1-2-3-4» ή «Μνημόνιο 1-2-3-4».

Ο μέντορας του Πούτιν , Alexander Dugin, προέβλεπε απο τον Ιανουάριο τις εξελίξεις στην Κριμαία

Μια "προφητική" συνέντευξη του γεωπολιτικού μέντορα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν  Alexander Dugin, περιγράφει ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο τις εξελίξεις στην Κριμαία τρόπο τέτοιο που πραγματικά σοκάρει σε ότι αφορά την ακρίβεια των προβλέψεών του. 
 Η συνέντευξη δόθηκε στον Manuel Ochsenreiter και δημοσιεύτηκε στον ξένο τύπο απο την σελίδα του δημοσιογράφου και αρχισυντάκτη του ZUERST
 Η συνέντευξη παρατίθεται και στο πρωτότυπο ,στην αγγλική γλώσσα.
Τα κύρια σημεία της:

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Τα χειρότερα εγκλήματα πολέμου της Αμερικής


Την ώρα που οι περισσότεροι αμερικανοί πολίτες θεωρούν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ως μοχλό για τη διατήρηση της ειρήνης και της δημοκρατίας σε παγκόσμιο επίπεδο, τα πράγματα συχνά μόνο έτσι δεν είναι.

Κι ενώ υπάρχουν αναμφίβολα γενιές και γενιές αμερικανών στρατιωτών που πολέμησαν με τιμή και ηρωισμό στα χαρακώματα του πολέμου, από τις πρώτες θα έλεγε κανείς στιγμές του νεοσύστατου έθνους η πολεμική συνάντηση με τον στρατό των ΗΠΑ σήμαινε πολλές φορές θάνατο και καταστροφή, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή της ελευθερίας και της δικαιοσύνης που ευαγγελίζοταν.

Από την Αμερικανική Επανάσταση ως τον σχετικά πρόσφατο Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας, η Αμερική μέτρησε μια σειρά από θηριωδίες που δεν φανερώνουν ακριβώς το καλό της πρόσωπο.

ΒΙΝΤΕΟ : ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ

Nτοκυμαντερ με την πορεία του Τσίπρα απο την προεκλογική περίοδο μέχρι τωρα.Δειτε 2 σημεία:
1) 0:34 Οταν βλέπει live το ξύλο Κασιδιάρη σε Κανέλη, λέει: “Είναι ψυχασθενής αυτός”, χαζογελώντας.
2) 1:33 Όταν ανακοινώθηκαν τααποτελέσματα των εκλογών, ο ‘επιτελάρχης” του στα γραφεία λέει:”Ασε που καλύτερα” (που δεν κερδίσαμε)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ 1ος ΕΚ.ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ Κ@Λ@Υ - ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ...ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ
Ελεύθερος με εγγύηση 1 εκατ ευρώ(που δεν κατέβαλε όπως είπε ο ίδιος) ο Καρχιμάκης, για την υπόθεση των υποκλοπών και το σχέδιο απόπειρας δολοφονίας του Καραμανλή 
Με την καταβολή εγγύησης ενός εκατ. ευρώ και με τον όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον 3ο τακτικό ανακριτή, που ερευνά την υπόθεση των υποκλοπών, αλλά και το σχέδιο απόπειρας δολοφονίας του Καραμανλή, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία και σε παραβίαση μυστικών της πολιτείας.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ : Δεν άρεσαν οι αλήθειες του Κασιδιάρη στο προεδράκι της βουλής Μαρκογιαννάκη



ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...ΑΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ..

ΒΙΝΤΕΟ- Χίλαρι Κλίντον :Ο Πούτιν μου θυμίζει τον Χίτλερ - "Ξέχασε" τι έκανε ο άντρας της στην Γιουγκοσλαβία

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ
Λάδι στη φωτιά έριξε με δηλώσεις της η Χίλαρι Κλίντον καθώς συνέκρινε τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Αδόλφο Χίτλερ. Ταυτόχρονα οι ευρωπαίοι ζητούν από τη Ρωσία να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας κάτι που αρνείται κατηγορηματικά η Μόσχα. Δείτε το βίντεο :

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ : «Ενσωματωμένος» Αφγανός μετανάστης σε ηλικιωμένους στο τραμ: «Μπορώ να σκοτώσω Σουηδούς σε δευτερόλεπτα. Αλλάχ Ακμπάρ» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟ ΤΟΝ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ & ΣΙΑ...ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ...
Το παρακάτω βίντεο είναι από τις 25 Φεβρουαρίου του 2014. Ένας νεαρός Αφγανός που ήρθε από την χώρα του στη Σουηδία για «καλύτερη ζωή», ταξιδεύοντας με το τραμ από το Γκέτεμποργκ, κάνει σφοδρή επίθεση σε έναν ηλικιωμένο συνεπιβάτη του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι Σουηδοί είναι «αηδιαστικοί» και ότι θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμη και δίμετρους Σουηδούς "σε δευτερόλεπτα". Χαρακτηριστικό είναι ότι οι υπόλοιποι συνεπιβάτες κάθονται απαθείς και «κοιτάνε την δουλειά τους».
Εάν υπήρχε ανάλογη λεκτική επίθεση λευκού Ευρωπαίου κατά μετανάστη, σίγουρα κάποιοι συνεπιβάτες θα είχαν ξεσηκωθεί εναντίον του,

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΔΑΡΜΕΝΟΣ" ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ Πουλικόγιαννης έδειρε τώρα και άνδρα των ΜΑΤ (BINTEO)

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ,...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝΔΙΑΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στα σημερινά επεισόδια( Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014) που συνέβησαν στην οδό Σταδίου ανάμεσα στην αστυνομία και το ΠΑΜΕ έλαμψε, για μια ακόμη φορά, «το άστρο» του γνωστού τραμπούκου του ΚΚΕ Σωτήρη Πουλικόγιαννη, ο οποίος όπως φαίνεται και στις τηλεοπτικές εικόνες είναι «ορεξάτος» για καυγά.
Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει ούτε με το δικαίωμα στην απεργία και την διαμαρτυρία ούτε με την κρατική καταστολή της μνημονιακής κυβέρνησης.
Έχει να κάνει με έναν σεσημασμένο τραμπούκο, ο οποίος έχει «συλληφθεί» στο παρελθόν να βιαιοπραγεί, μαζί με άλλους «συντρόφους», εναντίον μεμονωμένου διαδηλωτή,

Guardian: «Οι Τάταροι της Κριμαίας αποτελούν σημείο τριβής Ρωσίας-Τουρκίας»

Η βρετανική Guardian  σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι οι Τάταροι της Κριμαίας είναι μια καλά οργανωμένη υπολογίσημη δύναμη που είναι παραδοσιακά υπερ της Ουκρανίας και που αποτελεί απειλή για το Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι 266.000 Τάταροι της χερσονήσου της Κριμαίας είναι σουνίτες Μουσουλμάνοι και αποτελούν το 13% των κατοίκων της περιοχής ενώ το 32% των κατοίκων το απαρτίζουν οι Ουκρανοί.

Η εφημερίδα εξηγεί γιατί οι Τάταροι της Κριμαίας είναι απειλή για την Μόσχα: "Μία σύντομη ματιά στην Ιστορία θα μας εξηγήσει το γιατί: ο Στάλιν απέλασε μαζικά του Τατάρους της Κριμαίας στην Κεντρική Ασία το 1944, και οι μισοί από αυτούς πέθαναν στη διάρκεια ή μετά το ταξίδι. Μπόρεσαν να επιστρέψουν μετά το 1989. Μέχρι τότε τα σπίτια τους είχαν εξαφανιστεί και ο πολιτισμός τους είχε διαγραφεί.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΜΟΥΝΤΙΑΛ : OI "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ" ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ".
Οι εμφανίσεις του Μουντιάλ με άλλη ματιά
Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ της Βραζιλίας έχει ήδη αρχίσει, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν παρουσιάσει τις επίσημες εμφανίσεις τους. Δείτε πως ένας φίλος του ποδοσφαίρου σχεδίασε ξανά τις φανέλες των χωρών του Μουντιάλ, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.
99 ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία, με τις περισσότερες χώρες οι οποίες θα συμμετέχουν στα τελικά να έχουν ήδη παρουσιάσει τις επίσημες εμφανίσεις τους ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης.
Αυτό δεν εμπόδισε έναν λάτρη του ποδοσφαίρου να σχεδιάσει ο ίδιος ξανά τις φανέλες και των 32 ομάδων που θα βρίσκονται στη χώρα του καφέ, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Δείτε ενδεικτικά μερικές από αυτές, ανάμεσά τους και την ελληνική.

Ή με την Ρωσία του Πούτιν ή με τους μασόνους!


Ο νεοταξίτης Ιερώνυμος ακύρωσε την μετάβαση του στη Μόσχα. Τυχαίο θα είναι...

Κείμενο Λουδάρος Ανδρέας Φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης (αρχειο)
Ακύρωσε την μετάβαση του στην Ρωσία την ερχόμενη εβδομάδα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Τα παπαγαλάκια του αμερικανοτσολιά Σαμαρά υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν είναι "γυμνός". Κούνια που σας κούναγε κομματόσκυλα!

Η Μόσχα εξαρτάται υπερβολικά από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, ενώ η Ευρώπη θα μπορέσει να βρει κι άλλες εναλλακτικές για τις εισαγωγές της. Όπως σχολιάζει ο Nick Butler στους Financial Times, η πολιτική κρίση στην Ουκρανία τις τελευταίες εβδομάδες αποσαφήνισε την αδυναμία της Ρωσίας και όχι τη δύναμή της. «Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αρέσκεται στο να παρουσιάζει τη χώρα του ως μια παγκόσμια δύναμη που αναγεννιέται, αλλά αυτή παραμένει παγιδευμένη στη δική της εξάρτηση από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο». Ακόμα και αν επικρατήσει στην Κριμαία, «η Μόσχα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την Ευρώπη, ούτε καν τη νέα κυβέρνηση στο Κίεβο. Οι Ουκρανοί δεν πρέπει να επιτρέψουν να τους προβοκάρει ένας αυτοκράτορας που είναι γυμνός».

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΣΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑΝ;;

ΚΑΝΕΝΑ!!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ" ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ...

ΜΕ ΤΗΝ «ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε πολλούς στρατηγικούς αναλυτές προκαλεί αίσθηση και απορία η μέχρι τώρα στάση της Τουρκίας στην ουκρανική κρίση, γιατί όχι μόνο δεν συντάχτηκε από την αρχή με τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς, όχι μόνο δεν καταδίκασε την ρωσική επέμβαση στην Κριμαία, που σίγουρα άπτεται άμεσα της μειονότητας των Τατάρων που συνδέονται με στενούς δεσμούς με την Άγκυρα, αλλά προσπαθεί επιμελώς να κρατήσει ίσες αποστάσεις ενώ έχει απορρίψει μετά βδελυγμίας τις όποιες «δυτικόστροφες’ σκέψεις για πιθανό μπλοκάρισμα  ρωσικών πολεμικών στα Στενά.

Για όσους όμως παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την τουρκική πραγματικότητα η στάση αυτή δεν είναι καθόλου περίεργη.

Άργησαν λίγο αλλά τελικά εκδηλώθηκαν οι αναρχικοί μέσω του επίσημου ιστολογίου τους. "Οι πρώτες επιπτώσεις της εθνικιστικής επιθετικότητας της Μόσχας."

συνεισφέρετε νέο άρθρο | στείλτε το άρθρο με e-mail

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες
1517751
Ρωσία : κατοχή μπούμερανκγκ
από @ 13:01, Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014
θεματικές: Ρωσία

Αναρχικός δολοφόνησε εν ψυχρώ αναρχικό αντίπαλης ομάδας. Μήπως πάλι ευθύνεται η Χρυσή Αυγή;

  •  
  •  
  • Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον απ΄την αστυνομία η σύλληψη του δράστη.


Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα για τη συμπλοκή και τη δολοφονία 22χρονου τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή της Ροτόντας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος σωριάστηκε νεκρός στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή της Ροτόντας Θεσσαλονίκης, σε ένα επεισόδιο μεταξύ δύο ομάδων αυτοαποκαλούμενων "αναρχοαυτόνομων", οι οποίοι προηγουμένως διασκέδαζαν μέσα στο πανεπιστήμιο, όταν ένας από αυτούς τον τραυμάτισε θανάσιμα με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Απίστευτο θράσος από τον πακιστανό βιαστή: «Αρέσω στις Ελληνίδες..» Σε κάτι τέτοια υποκείμενα δίνουν την ιθαγένεια Σαμαράς και Τσίπρας!

«Αρέσω στις Ελληνίδες..» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς ο 30χρονος Πακιστανός ο οποίος βίασε μια 46χρονη στην Κρήτη και επιχείρησε να τη σκοτώσει. 
 
Ο δράστης, λίγο μετά τη σύλληψή του, με τα παραπάνω προκλητικά λόγια άφησε άφωνους τους αστυνομικούς καθώς δεν έδειξε την ελάχιστη μεταμέλεια για την αποτρόπαια πράξη του.

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ "ΕΓΚΡΙΤΕΣ" ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ

ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΩΣ...ΤΡΟΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΘΛΙΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ...
ΕΔΩ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ Η...ΣΥΓΝΩΜΗ.
Δημοσιογραφία μασκαράδων από το site του Βαξεβάνη! Με άθλια φωτομοντάζ προσπαθούν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή
Εντάξει! Η εμπάθεια τους έχει καταγραφεί. Και το μίσος τους επίσης. Οι μπλέ-κόκκινο-ροζ μονταζιέρες  σε φωτογραφίες  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  δίνουν ρεσιτάλ.
Καθαρή Δευτέρα σήμερα, βροχή, αετοί δεν πέταξαν, και κάποιοι από το site  του Βεξεβάνη,

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Eπιστολή πολίτη :“Nα γιατί αποφάσισα να ψηφίσω Χρυσή Αυγή…”.


“ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….??? ΝΑ ΓΙΑΤΙ….!!!!
Eπιστολή πολίτη στο makeleio.gr
Αφού δεν είμαι ούτε ναζιστής, ούτε φασίστας, ούτε εθνικιστής, ούτε ρατσιστής… δεν είμαι ούτε καν δεξιός ή αριστερός ή κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα στα 16 μου ως ‘’ψαγμένος’’ και έχω καταλήξει στα 57 μου να «ψάχνω» ακόμα…. Εφυγα απ΄το «μαντρί» = φυλακή…αλλά που να πάω και πώς να ξεκινήσω την ελεύθερη πλέον ζωή μου?

Που να στεγάσω την επιθυμία μου για αληθινή δημοκρατία?

Τέτοια ΚΤΗΝΗ θεωρεί ταξικούς της αδερφούς η Γαιτάνη του σύριζα; Πακιστανός βίαζε και χτυπούσε γυναίκα στο κεφάλι για να την σκοτώσει!



Νέα επίθεση απίστευτης αγριότητας από πακιστανό βιαστή σε Ελληνίδα

Στο Ρέθυμνο ξύπνησαν μνήμες από το άγριο έγκλημα στην Πάρο όπου ένας πακιστανός βίασε και προσπάθησε να σκοτώσει την 16χρονη Μυρτώ. Αυτή την φορά έγινε παρόμοια επίθεση στην Κρήτη πάλι από λαθρομετανάστη, ευτυχώς η κυρία μπόρεσε να αντιδράσει και έσωσε την ζωή της.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Ανοίγει μέτωπο κατά των Ρώσων ο πασόκος Βενιζέλος. «Μείζων θέμα η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας»!


Μετά τις χθεσινές πρωτοφανείς και απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου κατά της Ρωσίας από την Ουκρανία, σήμερα επιστρέφει «δριμύτερος»! 
Έτσι στο έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, τονίζει σε πρωτόγνωρα έντονο ύφος, και με μεγαλύτερη αυστηρότητα και επιτακτικότητα από πολλούς Ευρωπαίους  ομολόγους του, την ανάγκη να προτείνει η ΕΕ ένα ολοκληρωμένο και πρακτικό σχέδιο για την εξασφάλιση της «εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας», κάτι το οποίο για τον κ. Βενιζέλο είναι «μείζον ζήτημα»!

Βρήκε σε...αρκούδα ο αμερικανοεβραικός Χάρος.


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ..ΛΙΑΤΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ-ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ  ...ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ-ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Δεν περιμέναμε να κάνει ο Καψής την Δημόσια Τηλεόραση..BBC, αλλά οχι και παραμάγαζο της Πρεσβείας !….
Ακούστε πως μεταδίδουν οι φίλοι του Σαμαρα και του Μπενη ….
Αλλά ο πρώην(;) ανταποκριτής στην Ρωσία Δημήτρης Λιατσος τους έκανε μεγάλη ξεφτίλα μπράβο του
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΙΠΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟ TWITTER KAI H AΛ ΣΑΛΕΧ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ...

Μόνο ψύχραιμη δεν είναι τελευταία η φίλη του Γιάννη Μπουτάρη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ!
Ένα πολιτικό αστειάκι του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Χρήστου Μάτη έγινε η αφορμή να βρίσει δημοσίως και μάλιστα δεν καταλαβαίνουμε ποιον!
Έγραψε ο Χρήστος Μάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με αφορμή την επίσκεψη του Βενιζέλου στην Ουκρανία:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝTAΝΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ.(3 ΜΑΡΤΙΟΥ 1957)

Πόσοι γνωρίζετε για τον ηρωικό θάνατο του Γρηγόρη Αυξεντίου; Που αντιμετώπιζε επί ώρες μόνος του ολόκληρες μονάδες στρατού και ελικόπτερα, χωρίς να μπορούν να τον σκοτώσουν; Η ελληνική ιστορία έχει ένα σωρό από ήρωες, μα ο Αυξεντίου είναι από αυτούς που διαφέρουν.
Σαν σήμερα οι αγγλικές αποικιοκρατικές δυνάμεις στην Κύπρο, μετά από πολύωρη μάχη με αυτόν (μόνο) κατάφεραν να τον σκοτώσουν. Αν και δεν ενδιαφέρει το παρόν άρθρο ιδιαίτερα η βιογραφία του καθώς θέλω να εστιάσω κυρίως στον τρόπο με τον οποίο πέθανε, θα γίνει, βέβαια, μια αναφορά.
Γεννήθηκε το 1928 στην Αμμόχωστο και όταν μεγάλωσε πήγε στην Ελλάδα να σπουδάσει στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων αλλά τελικά σπούδασε σε αυτήν των Εφέδρων Αξιωματικών.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Προκλητική δήλωση από τον γ.γ. της εγκληματικής συμμορίας του ΝΑΤΟ: "Η Ρωσία απειλεί την ειρήνη στην Ευρώπη."

 

 Η Ρωσία «απειλεί την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ευρώπη» και πρέπει «να σταματήσει τις στρατιωτικές της δραστηριότητες και απειλές» εναντίον της Ουκρανίας στην Κριμαία, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.

Βαρυσήμαντη πολιτική παρέμβαση του εθνικού μας σταρ θέτει εκτός δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών τον Ηλία Κασιδιάρη!

Δείτε την βαρυσήμαντη πολιτική παρέμβαση του εθνικού μας σταρ ΕΔΩ

Διαλύονται οι ουκρανικές ΕΔ: Στρατιώτες αυτομολούν στις Ρωσικές δυνάμεις - Το Κίεβο κήρυξε επιστράτευση

Διαλύονται οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ουκρανοί στρατιώτες αυτομολούν, προσχωρούν στις Ρωσικές δυνάμεις και δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα εδάφη της νοτιοανατολικής Ουκρανίας κάτω από τη… Ρωσική σημαία.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πανικό στην κυβέρνηση του  Κιέβου που βλέπει τις δυνάμεις ασφαλείας στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας να είναι σε πλήρη αποσύνθεση και κηρύσσουν γενική επιστράτευση, χωρίς όμως να υπάρχει ιδιαίτερη προσέλευση μέχρι στιγμής.  

Πριν από λίγη ώρα την είδηση ότι η κυβέρνηση του Κιέβου έδωσε εντολή στην ηγεσία των ουκρανικών Ε.Δ. να καλέσουν εφεδρείες και να κηρύξουν γενική επιστράτευση μετέδωσαν τόσο το BBC όσο και το Sky News.

Τα αίτια του Αμερικανοσιωνιστικού πραξικοπήματος στην Ουκρανία

Στην Ουκρανία για μια ακόμη φορά μεγαλούργησε η υποκρισία των Αμερικανοσιωνιστών. Τα πρόσφατα γεγονότα στο Κίεβο παρουσιάστηκαν από τα σιωνιστικά ΜΜΕ τελείως παραπλανητικά και απολύτως διαφοροποιημένα από την πραγματικότητα. Ενώ η αντιπολίτευση της Ουκρανίας πραξικοπηματικά κατέλαβε την εξουσία χρησιμοποιώντας βία, τρομοκρατία και την βοήθεια ξένων οπλοφορούντων πρακτόρων του BND και της CIA, που μάλιστα συνελήφθησαν ενώ πυροβολούσαν διαδηλωτές, τα ΜΜΕ ουδόλως σχολίασαν ή προέβαλαν  αυτή την πραγματικότητα ούτε και έλαβαν υπόψη τους τις απόψεις του μισού τουλάχιστον ουκρανικού πληθυσμού,