Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Συγκλονιστική καταγγελία από το makeleio.gr. Η ανθελληνική χούντα Δένδια-Σαμαρά προσπαθεί να συγκαλύψει ομαδικό βιασμό Ελληνίδας από λαθροεισβολείς!

viasmos3

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΚΟΠΑΔΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ 27ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ


ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ξυλοδαρμού και βιασμού 27χρονης νεαρής στην Αττική…

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ Η ΡΩΣΙΑ;;


Ο ΝΕΝΕΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΡΕΠΟΥΣΗ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Σύμφωνα με τα εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, τους εκπροσώπους της αμερικανοκρατίας και της πιο χυδαίας μορφής παγκοσμιοποίησης, τα προβλήματα του ελληνικού λαού δεν είναι η εγκληματική εφαρμογή των Μνημονίων, η οποία εξαθλιώνει καθημερινά τον Ελληνικό λαό και έχει ήδη εκχωρήσει τα Κυριαρχικά Δικαιώματα της πατρίδος μας, άλλα είναι ο … μιλιταρισμός (!!!) που εμποτίζουμε τα παιδιά μας και ως εκ τούτου πρέπει να παραγραφεί η Ιστορία μας και να καταργηθούν οι παρελάσεις και στη συνέχεια φυσικά και οι ίδιες οι Εθνικές Επέτειοι (δηλώσεις Ρεπούση ανήμερα 25ης Μαρτίου 2014). Πρόβλημα για τα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης είναι το απελευθερωτικό μήνυμα που εκπέμπει η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου και εναντίον της σημερινής κατοχής μας από τους Νεοναζί της Μέρκελ και τα εσωτερικά ανδράποδα Σαμαρά και Βενιζέλου.

Σάπια ανθελληνική "δικαιοσύνη": Φυλάκιση 14 ετών σε 20χρονο γιατί έσπασε το κουρείο ενός Πακιστανού!

 
 
Σε φυλάκιση 14 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τον νεαρό Κωνσταντίνο Κοντομούς για την επίθεση σε κουρείο Πακιστανού στη Μεταμόρφωση, στις 10 Σεπτεμβρίου 2012.
 
Συγκεκριμένα, φαίνεται πως αρκούσε το γεγονός ότι ο νεαρός Έλληνας κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στα αποκαλούμενα «τάγματα εφόδου» του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε να χαρακτηρισθεί «χρυσαυγίτης» και έτσι να καταδικασθεί σε 14 χρόνια φυλάκιση, κι ενώ το βαρύτερο για το οποίο κατηγορήθηκε ήταν η «απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας» - ούτε καν φόνος!  
 

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Παρουσίαση βιβλίου: Η Γενετική Ιστορία της Ελλάδας. Το DNA των Ελλήνων. Σάββατο, 29 Μαρτίου, 12.00, Στοά του βιβλίου.


Τα άπλυτα βρήκαν τον νέο ήρωα τους στο πρόσωπο του αλβανού δολοφόνου που πήρε τον δρόμο για την Κόλαση.


O ΤΖΕΦΡΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ


Η μικρή Κύπρος δεν κωλώνει, στηρίζει τη Ρωσία για την Κριμαία…τα δικά μας λαμόγια τι θα κάνουν

ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
Επικαλούμενη ζωτικά συμφέροντα του κράτους και την παραδοσιακή στήριξη των θέσεών της που απολάμβανε διαχρονικά στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και αλλού, η Κυπριακή Βουλή υιοθέτησε κατά πλειοψηφία ψήφισμα, με το οποίο καλεί την κυβέρνηση να διαφυλάξει τις σχέσεις της νήσου με τη Ρωσική Ομοσπονδία…

Την υιοθέτηση του ψηφίσματος υπερψήφισαν οι 30 παρόντες βουλευτές (ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΚΣ ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ, Κινήματος Οικολόγων και Συμμαχία Πολιτών). Εναντίον ψήφισε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ρίκκος Μαππουρίδης, ενώ οι υπόλοιποι (15) παρόντες βουλευτές του ΔΗΣΥ απείχαν της ψηφοφορίας.

Αλληλεγγύη στην πράξη από την Χρυσή Αυγή: 40 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης και 11.500 μερίδες φαγητού στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Την στιγμή που οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες έχουν εγκαταλείψει τους πληγέντες από τον Εγκέλαδο στην Κεφαλονιά, χρεώνοντάς τους μάλιστα και τα έξοδα της διαμονής τους για το επικοινωνιακό σόου που έστησαν λίγες μέρες μετά τον σεισμό, η Χρυσή Αυγή απέδειξε για μια ακόμη πως τηρεί τις υποσχέσεις της και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στην πρώτη θέση στην συνείδηση των Ελλήνων.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ "ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ "ΝΤΑΝΕΣ ΟΠΛΑ" ΑΠΟ ΤΟ...GOOGLE
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ webmaster@antenna.gr.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ EMAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 

ΟΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ Χ.Α...ΣΤΟ GOOGLE.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΨΕΥΔΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Απο http://www.xryshaygh.com/ : Σε παράκρουση ο ΑΝΤ1: Ανακάλυψε το μυστικό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής στο... Google! 
Η έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία στην Ελλάδα αποτελεί φερέφωνο των νταβατζήδων και των υπογείων του Μαξίμου και δεν χρειάζονται πολλά στοιχεία για να αποδείξουμε το αυταπόδεικτο.
Τον τελευταίο καιρό συλλήβδην τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς, συνεπικουρούμενα από τις φυλλάδες των νταβατζήδων έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο ψεύδους, παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας κατά της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε το πραγματικό τέλος του Αθανάσιου Διάκου. Όσα μας κρύβανε τόσα χρόνια...

Όσοι δεν γνωρίζετε το ιστορικό του θανάτου του ήρωα Αθανάσιου Διάκου, που μαρτύρησε από αυτή την βρωμόφαρα που λέγονται Τούρκοι διαβάστε το. Όχι για να στεναχωρηθούμε η να πονέσουμε αλλά για θυμηθούμε τι υπέφεραν οι πρόγονοί μας για να είμαστε εμείς και η πατρίδα ελεύθεροι .

του Ευθύμιου Χριστόπουλου, εκπ/κού-δημοσιογράφου 

Το καλοκαίρι του 1947 ως μαθητής της Β' τάξης της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, δέχτηκα την παρακίνηση του αείμνηστου Διευθυντού της Δημητρίου Κρικέλα να συγκεντρώσω πληροφορίες από γέρους Λαμιώτες που τις είχαν από τους πατεράδες τους, για ποιο ήταν το πραγματικό τέλος του Αθανασίου Διάκου.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ : OI ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ -ΠΡΩΗΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ- ΤΑΛΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)


Επεισόδια και προπηλακισμοί επισκίασαν χθεσινή εκδήλωση, με θέμα «Προοπτικές επίλυσης του κυπριακού και επανένωσης της Κύπρου» και κύριο ομιλητή τον τέως Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης». Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζον Κόνινγκ.
Αντικείμενο ευρείας σύσκεψης στο Αρχηγείο της Αστυνομίας είναι αυτή την ώρα τα επεισόδια και οι προπηλακισμοί που σημάδεψαν τη χθεσινή εκδήλωση
Ο Υπ. Δικαιοσύνης άδειασε τον Αρχηγό και την αστυνομία για τα έκτροπα. Εξαπέλυσε δριμεία προσωπική επίθεση στον Αρχηγό της Αστυνομίας, Μιχάλη Παπαγεωργίου, ο οποίος, όπως είπε, παρέλειψε να τον ενημερώσει για τα γεγονότα και τα πληροφορήθηκε από τρίτους.
Καταδικάζει η Κυβέρνηση, ενώ το ΕΛΑΜ διαμηνύει ότι « όσο υπάρχουν στην Κύπρο κατοχή, αγνοούμενοι και πρόσφυγες, θα μας βρίσκουν απέναντί τους»

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΟΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΥ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ;; ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΕ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ";;
makeleio.gr_ Τους υποψηφίους και το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για τον δήμο της Αθήνας, παρουσίασαν σήμερα το απόγευμα οι βουλευτές του κόμματος σε εκδήλωση που διοργάνωσαν σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ανάμεσα στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής για το Δήμο της Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε και τα ονόματα των Χρήστου Γούδη, καθηγητή πανεπιστημίου Πατρών για το πρώτο δημοτικό διαμέρισμα, την Ουρανία Μιχαλολιάκου ως υποψήφια μεταξύ άλλων για το δεύτερο δημοτικό διαμέρισμα, την σύζυγο του Ηλία Παναγιώταρου Ελισάβετ Παυλίδη για το 4ο δημοτικό διαμέρισμα, τον αστυνομικό Αθανασόπουλο Βασίλη αλλά και την προφυλακισμένη Θέμις Σκορδέλη για το έκτο δημοτικό διαμέρισμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Νέοι άνθρωποι με καθαρά χέρια οι υποψήφιοι της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” - Ολόκληρη η παρουσίαση

Πλειάδα προσωπικοτήτων στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα»

Σε πείσμα της καθεστωτικής προπαγάνδας, που ως μόνο της λόγο έχει την εξυπηρέτηση συμφερόντων, το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» απαρτίζεται από πλειάδα προσωπικοτήτων. Άνθρωποι των Γραμμάτων, γυναίκες που είναι ταυτοχρόνως μητέρες και λαμπρά επιστημονικά μυαλά, άνθρωποι με καθαρά χέρια και διάθεση για προσφορά, απαρτίζουν ένα λαμπρό ψηφοδέλτιο - εγγύηση  για την χρηστή διοίκηση του πολυβασανισμένου Δήμου Αθηναίων.

Η Αθήνα έχει ανάγκη νέους ανθρώπους με καθαρά χέρια. Έχει ανάγκη από ανθρώπους τίμιους που έχουν την θέληση και την γνώση για να διοικήσουν τον Δήμο αυτό, με την μακρά Ιστορία, όπως του αρμόζει. Η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» διαθέτει αυτούς τους ανθρώπους, που μπορούν να βγάλουν την Αθήνα από την μιζέρια των τελευταίων δεκαετιών και να δημιουργήσουν την Αθήνα των ονείρων μας.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ»: 400.000 ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΕΣΤΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ!..

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....
Άκρα του τάφου σιωπή για τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου στην σημερινή εφημερίδα "Ακρόπολη": Ο αναρχοκομμουνιστής δημοσιογράφος του "Mega" Γιώργος Οικονομέας πήρε 400.000 ευρώ από την τράπεζα FBB του Εβραίου εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη χωρίς καμμία εγγύηση. Το μοναδικό αντάλλαγμα που έδωσε ο λάτρης των λαθρομεταναστών και των αναρχικών των Εξαρχείων, Γιώργος Οικονομέας, ήταν να καταθέσει ΥΠΕΡ του Εβραίου Ρέστη σε μία δίκη που είχε με μία δημοσιογράφο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Εβραίος Ρέστης βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους και με εγγύηση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, κατηγορούμενος για μιά σειρά κακουργηματικών πράξεων...
stoxos.gr

Μαζί με τον απλό λαό παρακολούθησαν την παρέλαση οι "εγκληματίες" της Χρυσής Αυγής - Οι "δημοκράτες" φυλασσόταν από εκατοντάδες αστυνομικούς.

Μαζί με τον Ελληνικό Λαό και μακριά από το αποστειρωμένο περιβάλλον της εξέδρας των επισήμων, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, από κοινού με τις οικογένειες τους, παρακολούθησαν την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου
Σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες που φρόντισαν να έχουν απόσταση ασφαλείας από τον Λαό, επιστρατεύοντας χιλιάδες αστυνομικούς και δεκάδες κλούβες, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν μαζί με τον Ελληνικό Λαό, όπως πάντα, αφού εκεί είναι η θέση της Χρυσής Αυγής. 
Η αποδοχή που έδειξε ο Λαός στο πρόσωπο των Συναγωνιστών ήταν ενδεικτική του πολιτικού κλίματος και του επερχόμενου εκλογικού αποτελέσματος που τόσο τρέμει η συγκυβέρνηση του μνημονίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ : 

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Λόγια και Πράξεις

«Τα πρωτεία στον Σταυρό και αιώνια δόξα στους σταυρωμένους για την πίστη και για το γένος μας»  
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης 
Έκανε σύνθημα την πίστη 
Μιλώντας μετά την απελευθέρωση σε μαθητές Γυμνασίου στην Πνύκα, από το ίδιο βήμα που μιλούσε στην αρχαιότητα ο Δημοσθένης, ο Περικλής και οι άλλοι σπουδαίοι πρόγονοι, τους είπε:«Όταν πιάσαμε τα άρματα πρώτα είπαμε υπέρ πίστεως και μετά υπέρ πατρίδος». Στην ίδια ομιλία του συνέστησε στους Έλληνες «φρόνιμον ελευθερία»

1821…Ιστορικές φράσεις & λόγοι



Η επανάσταση του 1821 ανέδειξε ήρωες οι οποίοι με τις πράξεις αυτοθυσίας – γενναιότητας και αυταπάρνησης επιβεβαίωσαν το αδάμαστο Ελληνικό πνεύμα. Ταυτόχρονα όμως ελέχθησαν και φράσεις........άλλες γνωστές όπωςΕλευθερία ή Θάνατος…..και άλλες εν πολλοίς άγνωστες οι οποίες κατέδειξαν το φρόνημα των αγωνιστών, ή συνόδευσαν τις εν λόγω πράξεις σφραγίζοντας την έκβαση του αγώνα.  

«H επανάστασις η ειδική μας δεν ομοιάζει με καμίαν απ’ όσες γίνονται σήμερα εις την Ευρώπην. Οι επαναστάσεις της Ευρώπης εναντίον των διοικήσεών των είναι εμφύλιος πόλεμος. Ο δικός μας πόλεμος ήταν ο πλέον δίκαιος: ήταν έθνος με έθνος».

Σε γνωρίζω από την κόψη...Αγκύλωση είχε πάθει η παλάμη του Νικηταρά γύρω από τη λαβή του σπαθιού του...

Αγκύλωση είχε πάθει η παλάμη του Νικηταρά γύρω από τη λαβή του σπαθιού του, όταν ολοκληρώθηκε η μάχη στα Δερβενάκια. Βλέποντας τώρα αυτό το σπαθί με την κυματοειδή λάμα στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, ο επισκέπτης δεν μπορεί παρά να νιώσει συγκίνηση. Γυαλοκοπάει στη βιτρίνα του το όπλο, που πάνω (και) σ' αυτό αποκτήσαμε το δικαίωμα να είμαστε (όσο γίνεται) ελεύθεροι Έλληνες πολίτες.
Να ήταν όμως μόνο αυτό; Περιδιαβάζοντας τις αίθουσες, σταματάει κανείς συνεχώς μπροστά στα τότε όπλα, τα σημερινά κειμήλια. Και εκπλήσσεται διαπιστώνοντας πως κάποια από αυτά, που πίστευε πως τουλάχιστον το 1800 είχαν βγει εκτός χρήσης, όπως οι πέλεκεις και οι κεφαλοθραύστες, εξακολουθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους. 

Σαράντα παλικάρια από τη Λιβαδειά.


Η θανή του Καραϊσκάκη.


Του Φλέσσα η μάνα.


ΤΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΩΝ.


ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ.


Καραϊσκάκης Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω.


Κοινοβουλευτική δημοκρατία έχουμε, αλλά Ελευθερία δεν έχουμε.


Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΘΕΡΙΣΜΑ...


ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ S-300...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ

ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ S-300...ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ
Οι εξελίξεις στη Κριμαία ακυρώνουν την συμμετοχή των S-300 στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον του Υπουργού και το ΓΕΕΘΑ, είχαν μεταφερθεί στην Αθήνα ορισμένα τμήματα του πυραυλικού συστήματος S-300 για να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου τις 25 της Μαρτίου και συγκεκριμένα στην παρέλαση με τα μηχανοκίνητα τμήματα.
Θα συμμετείχαν για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια που τα έχει αποκτήσει η Ελλάδα ως πολιτικό, διπλωματικό αποτέλεσμα της εμπλοκής εγκατάστασης τους στην ακρωτηριασμένη Κύπρο.

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ :Συμφωνία Ρωσίας-Αργεντινής για βάση στην Αργεντινή.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η.Π.Α ΚΑΙ Ε.Ε ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΝΓΚΟ...ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ
Στην δημιουργία για πρώτη φορά μετά την κρίση της Κούβας στην αμερικανική ήπειρο ρωσικής στρατιωτικής βάσης συμφώνησαν η Αργεντινή και η Ρωσία!

Η απόφαση για τη δημιουργία της βάσης, η οποία θα συνδυάζει τόσο αεροναυτικές όσο και ναυτικές διευκολύνσεις ήρθε κατόπιν συμφωνίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και της προέδρου της Αργεντινής Κριστινα Φερνάντεζ.

ΒΙΝΤΕΟ :Ιδού οι “εγκληματικές” δραστηριότητες βουλευτών, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής.


http://www.eglimaties.blogspot.gr/
http://ygro-pyr.blogspot.gr/

ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΛΟΓΩ ΝΙΚΗΣ ΛΕΠΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΟΥ MEGA ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TWITTER ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΤΟΥ… ΠΟΝΟΥ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΜΑΥΡΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ 18ΗΣ ΚΑΙ 25ΗΣ ΜΑΙΟΥ!
Τους… πόνεσε πολύ τους «προοδευτικούς» η πρώτη μεγάλη (γιατί έρχεται και δεύτερη στις ευρωεκλογές…) μεγάλη νίκη του Εθνικού Μετώπου, στον χθεσινό πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Γαλλία.
Έτσι, η γνωστή αριστεροκουλτουριάρα Μαρία Δεναξά, ανταποκρίτρια του MEGA στο Παρίσι έγραψε περίλυπη στο twitter:

ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Σαν άνεμος πέρασε το Εθνικό Μέτωπο στον Α΄ γύρο των χθεσινών δημοτικών εκλογών στη Γαλλία! Το ποσοστό του φτάνει κατά μέσο όρο το 7%, κι αν σας φαίνεται μικρό σας πληροφορούμε ότι αυτό προκύπτει σε 600 από τους 36.000 δήμους της χώρας, που είχε υποψηφίους.

Κι όπως είπε η ηγέτης του κόμματος, Μαρίν Λεπέν: «Το FN είναι μια μεγάλη εθνική δύναμη. ‘Έχει προβάδισμα σε τόσες μεγάλες πόλεις, που αποδεικνύει ότι έχει εδραιωθεί. Οι Γάλλοι παίρνουν ξανά στα χέρια τους την ελευθερία τους. Σήμερα έλυσαν τα δεσμά, φέρνοντας το FN στην πρώτη θέση σε μεγάλες πόλεις και δεν ανταποκρίθηκαν στις προσπάθειές σας να τους φοβίσετε».