Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Το «Μπαλτάκος Gate» τελειώνει τον Σαμαρά.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις Μπαλτάκου, για ωμή και ιταμή παρέμβαση-εντολή των Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου προς την «Ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, με σκοπό την προφυλάκιση άνευ επαρκών αποδεικτικών στοιχείων – σύμφωνα με τον Μπαλτάκο – βουλευτών του καθ΄ όλα νόμιμα εκλεγμένου κόμματος «Χρυσή Αυγή», έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό άνευ προηγουμένου και η κυβέρνηση έντρομη και πανικόβλητη, προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της. 
Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, από τη στιγμή που ο Τάκης Μπαλτάκος, ήταν ο επί δεκαετίες «κολλητός» του Αντώνη Σαμαρά. Ήταν ο επί δεκαετίες άνθρωπος του οικογενειακού του περιβάλλοντος και ως εκ τούτου ήταν τρόφιμος αυτού του κλειστού περίγυρου Σαμαρά. Ήταν εκείνος ο οποίος στήριξε τον Αντώνη στα δύσκολα χρόνια της «πολιτικής του ερήμου». Ως εκ τούτου, ο Τάκης Μπαλτάκος γνωρίζει πάρα πολλά για τον Αντώνη Σαμαρά.

"ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ" ΣΤΗΝ Ν.Δ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΗ :"Δεν ψηφίζω το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, εάν...


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΚΗ ΑΝΤΑΡΤΗ...ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο...ΜΠΕΝΙ.
Εγκρίθηκε χθες από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η δεύτερη ανάγνωση του οποίου είχε «παγώσει» επί τέσσερις μήνες. «Υπέρ» του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ., ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών» και καταψήφισε ένα άρθρο. 
Οι ΑΝ.ΕΛ. επιφυλάχθηκαν, ενώ «κατά» τάχθηκαν οι ΚΚΕ και Χ.Α.
Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε ρητό αίτημα στον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου να συμπεριληφθεί και ποινή για όσους δεν αναγνωρίζουν τις αναγνωρισμένες από τη Βουλή Γενοκτονίες (Ποντίων, Αρμενίων κ.λπ.).
Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του τ. υπουργού και βουλευτή Α’ Αθηνών Προκόπη Παυλόπουλου, που πήρε τον λόγο και κατέστησε σαφές στον υπουργό Χ. Αθανασίου ότι θα το καταψηφίσει.

Κι όμως! Υπάρχει πλέον "ρατσιστόμετρο"! Πανηγυρίζει η εγχώρια θολοκουλτούρα.

Όταν διάβασα στο protagon.gr το παρακάτω κείμενο, νόμιζα ότι ήταν κομμάτι αυτής της νέας μόδας (για την Ελλάδα) στο διαδίκτυο με τις σατιρικές φτιαχτές ειδήσεις. Που ξεκινάνε κάποια παιδιά με μεράκι και όταν οι "επαγγελματίες" βλέπουν ότι έχει ανταπόκριση και hits ενσωματώνουν στις σελίδες τους, με έναν δίχως χιούμορ και "μηχανικό" τρόπο. Αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι. Το διάβασα 3-4 φορές για να βεβαιωθώ. Και κατέληξα! Το "ρατσιστόμετρο" υπάρχει. Διαβάστε για τι πρόκειται:

ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ . ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΕΟ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ...!!!


Η Μαρίν Λεπέν, ηγέτις του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι κήρυξε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο στη Ρωσία που μπορεί να πλήξει όσους εμπλέκονται, μετέδωσαν σήμερα τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή την επίσημη επίσκεψή της στη Μόσχα.

Ωστόσο, η Λεπέν--μαζί με άλλους ευρωσκεπτικιστές ηγέτες εθνικιστικών και ακροαριστερών κομμάτων--θεωρούν ότι το αρχικό σφάλμα ανήκει στις Βρυξέλλες που πρόσφερε στην Ουκρανία στενότερους δεσμούς, κάτι στο οποίο αντιτίθεται η Ρωσία.

"Εκπλήσσομαι που εντός της ΕΕ κηρύχθηκε Ψυχρός Πόλεμος εις βάρος της Ρωσίας", είπε η Λεπέν σε συνάντηση που είχε με τον Σεργκέι Ναρίσκιν, πρόεδρο της Δούμας, της Κάτω Βουλής της Ρωσίας.

O Νότης ξανακτυπά : “Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς που κυβερνούν” (βιντεο)



Ο εκρηκτικός Νότης Σφακιανάκης κάλεσε σήμερα  τον λαό σε επανάσταση για να φύγει αυτή κυβέρνηση "το φασιστικό καθεστώς που καταστρέφει την πατρίδα μας". Για άλλη μια φορά δεν δίστασε να πει τα πράγματα όπως τα πιστεύει. Ξεκαθάρισε ότι οι "πραγματικοί φασίστες είναι οι κυβερνώντες και όχι το κόμμα της Χρυσής Αυγής που δεν κυβέρνησε ποτέ". Μάλιστα αποκαλεί τους κυβερνώντες "εγκληματίες, και ότι κάνουν γίνεται σκόπιμα με σκοπό το ξεπούλημα της χώρας, όχι λόγω βλακείας".

Ο "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ".


Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ;;...ΑΡΟΥΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΜΠΟΥΛ Η ΑΘΗΝΑ (βίντεο)

Ο Δένδιας μας έλεγε στη ΝΕΤ οτι η εγκληματικότητα στο κέντρο έχει μειωθεί κατά 94%...τώρα ο Σπηλιωτόπουλος μας λέει οτι η Αθήνα είναι Καμπούλ...βέβαια το σχόλιο πήγαινε για τον Καμίνη αλλά η μπάλα παίρνει και τον ψέυτη Δένδια.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Σπηλιωτόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να ξέρεις και που ζεις και ποια είναι η εικόνα της πόλης σου. Να μην ζεις σε εικονική πραγματικότητα. Ξυπνάς το πρωί, μπορεί να σκάσει βόμβα, υπάρχει εγκληματικότητα, σπας το πόδι σου στο πεζοδρόμιο το οποίο είναι μονίμως σπασμένο, πέφτεις πάνω στους σκουπιδοτενεκέδες που είναι ξεχειλισμένοι από τα σκουπίδια, ξεχειλίζεις από τη βρομιά και γυρίζεις στο σπίτι σου κάθεσαι στον καναπέ ανοίγεις την τηλεόραση και σου λένε είναι μια χαρά η πόλη σου, έχει τακτοποιήσει τα οικονομικά. Ζούμε την εικονική πραγματικότητα».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΜΕΡΚΕΛ : ΤΟ "ΠΑΙΔΑΚΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ...


ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΤΩΡΑ...

ΟΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...
Νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα μεσω ανακοινώσεων, μεταξύ της Γενικής Εισαγγελίας και του ΕΛΑΜ. Ο λόγος αφορά στο κατά πόσον το ΕΛΑΜ αποτελεί πολιτικό κόμμα ή όχι. Σε ανακοίνσή του ο Γενικός Εισαγγελέας αναφέρει ότι «το ΕΛΑΜ δεν είναι εγγεγραμμένο ως πολιτικό κόμμα, δυνάμει της ισχύουσας νομοθεσίας». Επεξηγεί δε ότι «αρχική αίτηση του για εγγραφή που υποβλήθηκε κατά το 2010, απορρίφθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών επειδή τάχα δεν πληρούντο οι προϋποθέσεις της τότε ισχύουσας νομοθεσίας περί Πολιτικών Κομμάτων, ενώ δεύτερη αίτηση την οποία υπέβαλε κατά το 2011 δεν εξετάστηκε λόγω κάποιων "διαδικαστικών κενών" που παρατηρήθηκαν στην τροποποιητική νομοθεσία που είχε θεσπιστεί.
Η απάντηση του ΕΛΑΜ

ΤΟ "MERKEL RAUS" ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεπιθύμητη η Μέρκελ και οι δυνάστες του Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή έστειλε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης εκφράζοντας τη θέληση όλων των Ελλήνων. 
Η πρώτη εικόνα που είδε η Μέρκελ μπαίνοντας στην πόλη των Αθηνών ήταν ένα μεγάλο "Merkel RAUS" - "Έξω η Μέρκελ"!

Ένα τεράστιο αεροπανό απλώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των Λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων. Ακριβώς δηλαδή εκεί που αρχίζει ο Δήμος Αθηναίων. Η πρώτη κατοικημένη περιοχή μετά το αεροδρόμιο και την Αττική οδό. Αυτή ήταν και η εικόνα που αντίκρισε η ηγέτιδα των διεθνών τοκογλύφων, Μέρκελ, μπαίνοντας στην πόλη των Αθηνών.

Η «ΛΕΠΡΑ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης  

    Στην Ελλάδα του 2014 ανακαλύφτηκε επιτέλους ποια είναι η αιτία για όλα τα κακά που ενέσκηψαν στον ελληνισμό από την εποχή της επαναστάτης του 1821. Εθνικές συμφορές, οικονομικές καταστροφές, στρατιωτικές ήττες, εθνικές ταπεινώσεις, πολιτικά εγκλήματα, για όλα αυτά και πολλά άλλα βρέθηκε η αιτία τους! Είναι μια «λέπρα» που απείλησε το «υγιές» πολιτικό μας σύστημα! Είναι η εγκληματική με δόντια βαμπίρ και με στόμα που στάζει από το αίμα αθώων, Χρυσή Αυγή!
    Παιδομαζώματα αθώων παιδιών που τα στρατολογούν στο κόμμα τους και ωχριούν μπροστά στο παιδομάζωμα των Τούρκων, οπλοστάσια ολόκληρα που είναι βαμμένα με αίμα αθώων δημοκρατικών πολιτών που τόλμησαν να αντισταθούν στο έκτρωμα της Χρυσής Αυγής, μοναστήρια «μολυσμένα» από την Χρυσή Αυγή που έκρυβαν πυριτιδαποθήκες ικανές να τινάξουν όλη την χώρα στον αέρα, (μήπως κρύβουν και …ατομικά όπλα ;),

Η Οριάνα Φαλάτσι κονιορτοποιεί το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες»

Διαβάστε το όλο. Είναι εξαιρετικό! Μια χειμαρρώδης αποστομοτική απάντηση στα γνωστά δακρύβρεχτα "αντιρατσιστικά" τσιτάτα που θέλουν να καλλιεργήσουν "ενοχές"να φιμώσουν όποιον αντιδράει στον εποικισμό της πατρίδας από τους αλλοδαπούς και στην δημογραφική αλλοίωση του λαού μας.
Της Oriana Fallaci* (από το βιβλίο της «H Οργή και η Περηφάνεια», 2003) Όχι εδώ και πολύ καιρό, άκουσα κάποιον από τους αναρίθμητους πρώην κυρίους Πρωθυπουργούς που έχουν ταλαιπωρήσει την Ιταλία τις τελευταίες δεκαετίες, να λέει στην τηλεόραση: «Κι ο θείος μου ήταν μετανάστης. Ακόμη θυμάμαι τη στιγμή που έφευγε για την Αμερική. με μια βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι».

Πούτιν προς Σαμαρά και Ευρωπαίους: "Αφού σας αρέσει η ουκρανική κυβέρνηση πληρώστε τα χρέη της αλλιώς σας κόβω το φυσικο αερίο


Επιστολή με την οποία προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους στην ομαλή παροχή φυσικού αερίου με αφορμή την «κρίσιμη», όπως τη χαρακτήρισε, κατάσταση με το χρέος της Ουκρανίας προς τη Ρωσία απέστειλε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και σε άλλους 17 Ευρωπαίους ηγέτες ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν.
Στην επιστολή του προς τον Ελληνα πρωθυπουργό ο Β.Πούτιν εκφράζει «τη βαθιά του ανησυχία για την κατάσταση γύρω από το χρέος της Ουκρανίας για το φυσικό αέριο καθώςτο συσσωρευμένο χρέος φτάνει τα 2.200.000.000 δολαρία οφείλονται από Naftogas Ουκρανίας, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στις παραδόσεις αερίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στην Ελλάδα».

Στην επιστολή του ο πρόεδρος της Ρωσίας τονίζει στον Α.Σαμαρά ότι δεν μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος του χρέους της Ουκρανίας και ότι αφού η Ελλάδα ως προεδρεύουσα χώρα της ΕΕ έχει λάβει πρωτοβουλίες για την σταθεροποίηση της κυβέρνησης του Κιέβου

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Γιαταγάνα: "Ο κ.Κασιδιάρης έχει κάθε δικαίωμα να αμυνθεί - Θα περάσετε μαύρο Πάσχα" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ...
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε στην από το βήμα της βουλής η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα με αφορμή την ομολογία Μπαλτάκου.
Να διαλευκανθεί πλήρως το περιεχόμενο του επίμαχου βίντεο ζήτησε η κα. Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία -με την ιδιότητα του πρώην εισαγγελέα- κατήγγειλε ότι έχουν υπάρξει περιστατικά παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.
Η ίδια τόνισε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να δημοσιοποιήσει οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό έχει στη διάθεση του, για την υπεράσπιση του. «Μαύρο Πάσχα θα περάσετε» διεμήνυσε η ίδια προς τα κυβερνητικά έδρανα.
Συγκεκριμένα είπε: «Ο κ. Κασιδιάρης έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει ότι υλικό έχει στη διάθεσή του γιατί είναι και κατηγορούμενος και υποψήφιος δήμαρχος. Εσείς θα περάσετε μαύρο Πάσχα αν έχει και άλλα».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Βίντεο: Αμερικανός της Blackwater συλλαμβάνεται αιχμάλωτος στο Χάρκοβο - Η Μόσχα τους προειδοποιεί με εξόντωση

Συγκλονιστικό βίντεο έρχεται από το Χάρκοβο με την σύλληψη Αμερικανού μισθοφόρου της Blackwater, ο οποίος ειχε σταλθεί από την ουκρανική κυβέρνηση για να καταστείλει διαδηλώσεις και για να εξουδετερώσει τους αρχηγούς των ρωσόφωνων. 

Μάλιστα ο Αμερικανός παραστρατιωτικός ακούγεται στο τέλος του βίντεο να λέει "Ι am a US citizen"!

Σε άλλο βίντεο φαίνεται η άφιξη άλλων μισθοφόρων στο Ντονέτσκ οι οποίοι, αφού κατεβαίνουν από το λεωφορείο αρνούνται να μιλήσουν σε οποιονδήποτε, και απομακρύνονται από το πλήθος για να μην ακουστούν οι μεταξύ τους ομιλίες.
Δεν απάντησαν σε καμμιά ερώτηση και ήταν ντυμένοι με στρατιωτικές στολές.

Η παράγκα της Κουτζαμάνη καλύπτει τον χρηματισμό Μιχελάκη απο τον Πάλλη.


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ...ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...
Η αποκάλυψη στο τεύχος 50 του HOT DOC, δεν είναι ένα ακόμη σκάνδαλο. Είναι πρώτα και κύρια μια απτή απόδειξη γι αυτό που λέγεται διαπλοκή και την απόφαση του πολιτικού συστήματος να καταθέσει στα πόδια της όποια αξιοπρέπεια έχει μείνει και σε αυτή ακόμη την κοινοβουλευτική λειτουργία.
Η Εισαγγελία της Αθήνας, μετά από έρευνα στο γραφείο του προφυλακισμένου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, κατέσχεσε έγγραφα και χειρόγραφες σημειώσεις του. Σε κάποιες από αυτές τις σημειώσεις, ο επιχειρηματίας περιγράφει πώς χρημάτισε τον τότε βουλευτή Γιάννη Μιχελάκη για να καταθέσει στη Βουλή Ερωτήσεις Κοινοβουλευτικού ελέγχου,

Ελληνική Ταινία: Η έξοδος του Μεσολογγίου (1965)

Η Ηρωική έξοδος του Μεσολογγίου (10 Απριλίου 1826)

Τα μάτια μου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι...
Ο Εθνικός μας ποιητής ύμνησε τον αγώνα των πολιορκημένων του Μεσολογγίου με το έργο του Ελεύθεροι Πολιορκημένοι.
Η Έξοδος του Μεσολογγίου ή κατά ορισμένους συγγραφείς Ολοκαύτωμα του Μεσολογγίου αναφέρεται στην ηρωική έξοδο των πολιορκημένων στρατιωτών και αμάχων του Μεσολογγίου, όταν οι δυνατότητες συνέχισης της άμυνας απέναντι στα τουρκικά και αιγυπτιακά στρατεύματα είχαν χαθεί. Το γεγονός συνέβη την νύχτα μεταξύ 10ης και 11ης Απριλίου 1826, κατά τη διάρκεια της επανάστασης του 1821, και συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα γεγονότα της παγκόσμιας στρατιωτικής ιστορίας
Το Μεσολόγγι επαναστάτησε στις 20 Μαΐου του 1821. Η σημασία της θέσης έγινε γρήγορα αντιληπτή από την τοπική ηγεσία της επανάστασης.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

FOREIGNAFFAIRS (CIA): Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

Το… μυστικό του επικείμενου θριάμβου των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης στις ευρωεκλογές, αποκαλύπτει με… βαρυσήμαντο άρθρο του στο ξακουστό ForeignAffairs(της CIA…) κάποιος Mitchell A. Orenstein (πιθανότατα εβραίος…), καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Northeastern University και συνεργάτης του Harvard. Το… μυστικό είναι ότι έχουν την υποστήριξη του προέδρου Πούτιν, για να διαλύσουν εκ των έσω την Ε.Ε.!!!

Στο δημοσίευμα (που μοιάζει περισσότερο με… πληροφοριακό δελτίο μυστικού πράκτορα), αναφέρονται και τα κόμματα που υποστηρίζει ο Πούτιν, ήτοι κατά κύριο λόγο: το ουγγρικό Γιόμπικ, το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία, την Χρυσή Αυγή και το Ατάκα της Βουλγαρίας. Ιδού και το σχετικό απόσπασμα για την Χρυσή Αυγή:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΕΝΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ :Τροπολογία του Μιχελάκη γλυτώνει την υποψηφιότητά Μπουτάρη.

ΠΡΩΤΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΙ;
Η τροπολογία του Μιχελάκη γλυτώνει τον Μπουτάρη
Κανονικά θα κατέβει για δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης, καθώς, με διάταξη που... κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ακυρώνεται η προηγούμενη διάταξη του Καλλικράτη που δημιουργούσε πρόβλημα στην υποψηφιότητά του... 

Θυμίζουμε ότι η ιδιότητα του προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης, την οποία διατηρούσε μέχρι και τον Νοέμβριο του 2013, μπορεί να αποτελέσει, σύμφωνα με τις διατάξεις του «Καλλικράτη», αντικείμενο υποβολής ένστασης κατά της υποψηφιότητάς του. 

QUIZ : TI ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ Η "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ";;(BINTEO)



ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΛΕΜΕ...

Πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Ολόκληρη η πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου:
ΠΡΟΤΑΣΗ
για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης
ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ
του Πρωθυπουργού
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,
του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ
και του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,
κατ’ άρθρο 86 του Συντάγματος και 153επ. του Κανονισμού της Βουλής
-Ι-
ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

ΕΚΤΑΚΤΟ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ...ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ!!!


Ν. Διαλυνάς : Aνοίγει η Μαύρη Βίβλος της Δικαιοσύνης

Ο κ. Μπαλτάκος ως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης συνομίλησε κατ’ ιδίαν με τον επίσημο εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. 
Το περιεχόμενο της όλης συνομιλίας καταδεικνύει ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ του συμβούλου του πρωθυπουργού και του εκπροσώπου του χαρακτηρισμένου -από τον Πρωθυπουργό- ναζιστικού κόμματος, το οποίο αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία και εγκληματική οργάνωση για τη Δικαιοσύνη. 
Το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος και τι συνδέει αυτούς τους δύο άντρες με την παραπάνω ιδιότητά τους; Το σίγουρο είναι ότι ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού φέρεται να προβαίνει σε αποκαλύψεις που έχουν σχέση με επηρεασμό δικαστικών λειτουργών με αποτέλεσμα την προσωρινή κράτηση και στέρηση της ελευθερίας κατηγορουμένων.

ΝΕΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ.!! ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....

"Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει εν όψει της διεξαγωγής των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών με το πολιτικό σύστημα να θυμίζει κινούμενη άμμο στον απόηχο της αποκαλυπτικής συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη που προκάλεσε αναταράξεις στη συγκυβέρνηση..." Έτσι υποδέχονται στην ζούγκλα του τρελομάκη του μπλεγμένου με πολλά για να μην ξεχνιόμαστε, τη νέα δημοσκόπηση που τα δεδομένα της κάθε φορά προκαλούν ανατριχίλες ακόμη και στον ίδίο τον Τριανταφυλλόπουλο. Δείτε τα υπόλοιπα και ψηφίστε ΕΔΩ

stoxos.gr

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ : Με 150.000 ευρώ εγγύηση την σκαπούλαρε πάλι ο Γιάννος και η σύζυγος.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ
Εγγύηση 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου μετά την απολογία του για δύο πράξεις ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες , η μία εκ των οποίων διώκεται σε βαθμό κακουργήματος .

Στη σύζυγο του πρώην υπουργού Σταυρούλα Κουράκου, η οποία κατηγορείται για άμεση συνέργεια στις πράξεις του Γιάννου Παπαντωνίου, ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν εγγύηση 50.000 ευρώ.

Η υπόθεση αφορά ποσό ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ και το ζεύγος Παπαντωνίου δεν είχε δηλώσει ως όφειλε στα περιουσιακά του στοιχεία του 2009 και 2010.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ KANENA BINTEO-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;


ΠΟΛΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΙ "ΕΣΚΑΣΕ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ....

΄Ερμαιο του Βενιζέλου ο Σαμαράς - Φέρνει πάλι το αντιρατσιστικό - Οργή στην ΚΟ της ΝΔ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ : ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΣΤΟΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΦΑΗΛΟ ΚΑΡΝΙΔΙΩΤΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΤΩΡΑ....
Στην πολιτική της αυτοχειρία σύρει τη ΝΔ ο πρόεδρος του χρεοκοπημένου ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επιβάλλοντας στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να επαναφέρει στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τώρα που παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου Π.Μπαλτάκος ο οποίος αποτελούσε - είναι γεγονός - ουσιαστικό ανάχωμα στην προσπάθεια των νεοταξικών κομμάτων να περάσει το νομοσχέδιο χωρίς να αναγνωριστούν οι Γενοκτονίες Ελληνων και Αρμενίων.
Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Βιρβιδάκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης της Βουλής στα μέλη της, την ερχόμενη Πέμπτη επανέρχεται η συζήτηση για το αντιρατσιστικό που είχε διακοπεί πριν από περίπου 4 μήνες και πλέον θα δούμε τι θα πούν οι βουλευτές της ΝΔ:

Υποψήφια με την "Ελληνική Αυγή", η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα (video)

H μητέρα που εντυπωσίασε τον πανελλήνιο με την αξιοπρέπειά και την καρτερικότητά της κατά την δολοφονική επίθεση στο παιδί της τον περασμένο Νοέμβριο έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η Ολγα Βλάχου, μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Κηφισιά με την "Ελληνική Αυγή".

Παρά τις δυσκολίες και τις τραγικές στιγμές που έζησε, αφού έχει χάσει ήδη ένα παιδί στα 28 του χρόνια από μεσογειακή αναιμία, η Όλγα Βλάχου, μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος χαροπάλεψε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση των εκτελεστών, δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για να συνταχτεί με τις δυνάμεις του Λαϊκού Συνδέσμου στη Κηφισιά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ : ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ... Να συλλαμβάνονται αμέσως όσοι βγάζουν βίντεο με τις βρωμιές του Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής!

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ 
Άρειος Πάγος Νέας Δημοκρατίας: Να συλλαμβάνονται αμέσως όσοι βγάζουν με βιντεάκια στον αέρα τις βρωμιές του Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής!
Και γαμώ τις Δικαιοσύνες μιλάμε, έτσι;;!  Δεν τους ενδιαφέρουν τα εγκλήματα και οι συνωμοσίες της ΝΔ και του παραδικαστικού κυκλώματος που βγαίνουν στον αέρα, τους ενδιαφέρει μόνο να μην υπάρξουν άλλες βρωμιές και δυσωδίες που τυχόν βγουν στον αέρα. Εξ ου και οι απειλές για άμεση φυλάκιση σε όποιον τυχόν τις βγάλει στον αέρα! Τόσο αδέκαστη, ανεξάρτητη και αμερόληπτη Δικαιοσύνη δεν την αντέχουν ούτε στη Βόρεια Κορέα! Και ονομάζουν εκβιαστές και εγκληματίες αυτούς που αποδεικνύουν την αθωότητά τους και το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εναντίον τους! 

ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ : ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΗΤΑΝ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ..
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
Οι πιέσεις απο το ΠΑΣΟΚ να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φ. Κρανιδιώτης τελικα καρποφόρησαν και αυτό είναι μια απόδειξη πως ο Μπένι του 3% κάνει ότι γουστάρει τον Σαμαρά.
Ηττα Σαμαρά -Απέσυρε τον Φαήλο Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο 
 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην τελευταία του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχε απαιτήσει να μην είναι υποψήφιος ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά το σκάνδαλο Μπαλτάκου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε καταγγείλλει την ύπαρξη «ακροδεξιών θυλάκων» στη ΝΔ,

ΚΟΝΤΡΑ NEWS : ΜΕ ΔΥΟ "ΒΟΜΒΕΣ" ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...

...ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ!!!

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ : O ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ : "Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;"

Αναφορά του Δένδια στην εισαγγελέα Κουτζαμάνη για τη Χρυσή Αυγή
Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με ενδεικτικά δημοσιεύματα από το γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οπτικοακουστικού υλικού, απέστειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας αναφέρει στη συνοδευτική του επιστολή τα ακόλουθα:

«Κυρία Εισαγγελεύ,

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ;;

ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΟΥ;;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα"

Οι Αλήθειες του Τάκη Μπαλτάκου που διαψεύδει ο Τάκης Μπαλτάκος
Με εξαίρεση ελάχιστους έντιμους δημοσιογράφους η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν ασχολείται με την ουσία των λόγων του Μπαλτάκου και κατά πόσον αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά για το εάν θα έπρεπε να συνομιλεί ο φίλος και άμεσος συνεργάτης του Σαμαρά με έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

 Δεν ασχολούνται εάν αυτά που λέει αποκαλύπτουν μία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, που οδήγησε βουλευτές στην φυλακή χωρίς στοιχεία, αλλά με το εάν θα έπρεπε να γίνει η συνομιλία αυτή. Ας εξετάσουμε λοιπόν τα λόγια του Μπαλτάκου και τα γεγονότα:

Ρούπελ - "Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται" 6 Απριλίου 1941 -


73 χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις μέρες από την εποποιία των οχυρών της Γραμμής Μεταξά. Από 6 ως 10 Απριλίου 1941, οι μαχητές του Ρούπελ και των υπόλοιπων οχυρών της Γραμμής Μεταξά αντιμετώπισαν με ηρωισμό την επίθεση της 12ης γερμανικής στρατιάς υπό τον στρατάρχη Λιστ, αντιτάσσοντας την ανδρεία τους στην αριθμητική και τεχνολογική υπεροχή του αντιπάλου.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής δημοσιεύουμε εδώ την εξιστόρηση της μάχης του οχυρού Ρούπελ, γιατί αυτό έχει μείνει χαραγμένο στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι μάχες στα υπόλοιπα οχυρά ήταν λιγότερο ηρωικές.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ “ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ “ΣΤΕΓΝΑ”. ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ “ΜΠΑΟΥΛΟ” ΤΗΣ Χ.Α .

Αποχρώσες ενδείξεις που οδηγούν στο αυτονόητο συμπέρασμα ότι οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» δεν αυτενεργούν «για να σώσουν το τομάρι τους και να μην πάνε φυλακή», όπως διατείνονται κομματικά τους στελέχη αλλά έχουν και «πλάτες» για να τα βάζουν με τους «Σκύλους της Μέρκελ» και το αδίστακτο σύστημα που τους κλείνει φυλακή, έχουν τινάξει στον αέρα το σάπιο πολιτικό κατεστημένο μιας χώρας που βουλιάζει στη φτώχεια, στα σκάνδαλα και στην παρακμή. Μια σειρά από πληροφορίες, υπαινιγμούς, λέξεις και υπονοούμενα του παρασκηνίου αλλά και κλεφτές ματιές στον αθόρυβο αλλά επικίνδυνο κόσμο των μυστικών υπηρεσιών, έχουν πια πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι οι περιώνυμες και διατεινόμενες «καλωδιώσεις» του μισού Κοινοβουλίου(όπως διαλαλούν τις τελευταίες 3 μέρες οι Χρυσαυγίτες), δεν έχουν γίνει από «μπρελόκ» της αγοράς και κάμερες-κουμπιά που κυκλοφορούν στο παραεμπόριο, όπως βλακωδώς υποστηρίζουν ακόμα και δημοσιογράφοι-μαθουσάλες ετών. Κάτι άλλο συμβαίνει. Λέγονται πολλά αυτές τις ώρες: