Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ο Κολοκοτρώνης, οι Χρυσαυγίτες και η βιομηχανία διώξεων

Στις 16 Απριλίου του 1834, ξεκίνησε η δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Δημήτριου Πλαπούτα με την κατηγορία της συνωμοσίας εναντίον του βασιλιά Όθωνα.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που φυλακίστηκε. Στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, μετά από ένοπλες συγκρούσεις, ο ίδιος και ο γιος του είχαν συλληφθεί και φυλακιστεί στο Ναύπλιο.

Αν και πρωτοστάτησε στα γεγονότα για την εκλογή του Όθωνα, με την έλευση του τελευταίου το 1832, ο Κολοκοτρώνης έγινε στόχος συκοφαντιών εκ μέρους των πολιτικών του αντιπάλων κυρίως του Ι. Κωλέττη. Συν τοις άλλοις, η βαυαρική αντιβασιλεία (ο Όθων ήταν ακόμη ανήλικος) δυσανασχετούσε έντονα εξαιτίας της φιλοκαποδιστριακής και φιλορωσικής του τοποθέτησης.

ΛΟΓΓΙΝΟΣ : O Εκατόνταρχος που μαρτύρησε για τον Χριστό

Ο Άγιος Λογγίνος έζησε επί Τιβερίου. Καταγόταν από την Καππαδοκία και υπηρετούσε στο ρωμαϊκό στρατό ως εκατόνταρχος, υπό τις διαταγές του Ποντίου Πιλάτου,ηγεμόνος της Ιουδαίας.

Έλαβε διαταγή να εκτελέσει μαζί με τους, άνδρες του την απόφαση του Πιλάτου, πού οδήγησε στο άγιο Πάθος του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, και να φυλάξουν τον τάφο, από φόβο μήπως οι μαθητές κλέψουν το σώμα και διαδώσουν ότι ο Χριστός ανέστη.

Έτσι λοιπόν ο Λογγίνος είδε ως αυτόπτης μάρτυρας όλα τα θαυμαστά σημεία πού συνόδευσαν το Πάθος του Κυρίου: τη γη πού εσείσθη, το σκότος πού απλώθηκε πάνω στη γη, το καταπέτασμα του Ναού πού σχίσθηκε στα δύο από άνω έως κάτω,

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗΣ : Η ΠΙΠΙΛΗ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ Ν.ΔΗΜΟΥ

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενή συνεργάτης και φίλη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, Φωτεινή Πιπιλή, τώρα στρέφεται κατά της Ορθοδοξίας και υπερασπίζεται τις απόψεις του Νίκου Δήμου και του «Ποταμιού» κατά του Αγίου Φωτός, προφανώς απηχώντας τις θέσεις του κόμματός της και του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά!
Σήμερα, κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να καθαιρέσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώτος κατά του Ν.Δήμου και της «Ποταμιάς» που χαρακτηρίσει «δήθεν Άγιο Φως» την φλόγα της Ορθοδοξίας από τους Άγιους Τόπους! 
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ν.Δήμου είχε πει σε άρθρο του ότι «Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός». 

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Σακελλαρίδης: «Θα ήταν τιμή μου να είμαι ο πρώτος δήμαρχος της Αθήνας που θα πάντρευα ομοφυλόφιλους»


Να τον χαίρεστε ! 
Ξεκάθαρα υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων τάσσεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και δεν το κρύβει. 
Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε στο twitter αν ως Δήμαρχος θα κάνει γάμους σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, απάντησε άμεσα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήταν τιμή μου να είμαι ο πρώτος δήμαρχος της Αθήνας που θα το έκανε» 

ΡΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΛΕΜΕ...

http://www.hellas-now.com/

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η αποκωδικοποίηση της συνέντευξης Πούτιν και τα μηνύματα προς την Δύση

Πούτιν: Δεν θα διεκδικήσουμε την… Αλάσκα
Twitter@EmOikonomidis 
3 ώρες και 56 λεπτά… Τόσος χρόνος χρειαζόταν τελικά για να σβήσει ο μύθος του Χένρι Κίσινγκερ, ως του πολιτικού που άφησε ένα τόσο ευκρινές αποτύπωμα στις διεθνείς εξελίξεις, επηρεάζοντας σε καθοριστικό βαθμό τη διαμόρφωσή τους. 
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απαντούσε επί σχεδόν 4 ώρες στον καθιερωμένο ετήσιο “μαραθώνιο” ερωτήσεων και απαντήσεων που δίνει, και όσα είπε επιβεβαίωσαν ότι ο άλλοτε πράκτορας της KGB είναι ο ηγέτης με την πιο βαριά σκιά στη σημερινή ανθρωπότητα.

Η δίκη του Χριστού - Μια νομική ανάλυση

Τοιχογραφία από το Aχίλλειον στην Κέρκυρα. Το καθολικό παρεκκλήσι της Ελισάβετ αποτελεί ολόκληρο ένα έργο τέχνης, με εντυπωσιακότερο σημείο την τοιχογραφία στο θολωτό, που απεικονίζει τη δίκη του Χριστού.

του Χρήστου Δερμοσονιάδη (Δικαστή)
Όταν ο Πιλάτος βεβαιώθηκε για την αθωότητα του Χριστού και θέλησε να τον απολύσει τότε οι Ιουδαίοι φώναξαν: «Ημείς νόμον έχομεν και κατά τον νόμον ημών οφείλει αποθανείν, ότι Θεού υιόν εαυτόν εποίησε.» (Ιωάν.10' 7). Αυτή είναι και η σημερινή θέση των Εβραίων. Ισχυρίζονται ότι ο Χριστός παρέβη πράγματι το Μωσαϊκό Νόμο και δίκαια κατεδικάσθη σε θάνατο.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ".

Συγχαρητήρια στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Newsit για το "εμπνευσμένο" ρεπορτάζ. Η εορταστική διανομή τροφίμων της Λαμπρής έγινε... παραδοσιακό συσσίτιο μίσους! Ειλικρινά πώς γίνεται να μην ξεκαρδίζεστε στα γέλια με αυτά που γράφετε;

http://www.xryshaygh.com/

ΤΟ "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑΝ ΩΣ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ MEGA (ΒΙΝΤΕΟ)



Ρεσιτάλ ψεύδους, παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αυτογελοιοποίησης έδωσε σήμερα το κανάλι των νταβατζήδων Μέγκα στο μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων.
Στο ρεπορτάζ για την εορταστική διανομή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών και δόθηκαν τόνοι τροφίμων της Λαμπρής σε δοκιμαζόμενες οικογένειες Ελλήνων οι... έγκυροι και έγκριτοι δημοσιογράφοι του "Μεγάλου καναλιού" έκαναν λόγο για ακόμα ένα "παραδοσιακό ρατσιστικό συσσίτιο μίσους"!
Σας μεταφέρουμε κατά γράμμα το ρεπορτάζ του παραληρούντος Γιάννη Σωτηρόπουλου, το οποίο προκαλεί άφθονο γέλιο:

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ : Εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών και Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

ΓΑΙΤΑΝΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ : ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ...
Ο καταξιωμένος τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή "Πρωινό μου" του Μέγκα.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπάθησε μάταια καθ΄ όλη την διάρκεια της εκπομπής να εκλάβει μια... δήλωση μετανοίας από τον καλλιτέχνη, ο οποίος όμως δεν άλλαξε στάση.
Αφού τόνισε πως δεν είναι υπέρ κανενός κόμματος, ξεκαθάρισε πως όλο αυτό το "πανηγύρι" που γίνεται στα καθεστωτικά Μέσα εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι υπερβολικό και ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Επισήμανε επίσης ότι του αρέσει ο ευθύς και καταγγελτικός λόγος των Ελλήνων Εθνικιστών, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει μετανιώσει για τις παλαιότερες δηλώσεις για την Χρυσή Αυγή.
Ευτυχώς, στην σύγχρονη Ελλάδα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι του πνεύματος που δεν προσκυνούν το καθεστώς των νταβατζήδων και δεν υπογράφουν δηλώσεις μετανοίας!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : 

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΕΡΙΕΡΓΟ...Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΚΑΛΑ...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ;;
Παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλη, παρά το γεγονός ότι ο υποψήφιος που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά είναι ο σημερινός δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, τον οποίο συνάντησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος, αλλά και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος.

ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Γκιουλ: «Η Τουρκία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την Κριμαία ως ρωσική επικράτεια»

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ...
Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της Κριμαίας και επιμένει στην μετατροπή της Κριμαίας σε αποστρατικοποιημένη ζώνη, δήλωσε  ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ σε συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, αναφέρει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων.
 Σύμφωνα με τον Ποροσένκο, η τουρκική πλευρά τον διαβεβαίωσε ότι και η ίδια περιμένει στο μέλλον να επιστρέψει η Κριμαία στην Ουκρανία.

Οργισμένη επιστολή φιλάθλων ΠΑΟΚ: Να μαυρίσετε τον σκύλο Ζαγοράκη


Με επιστολή οργής και μίσους, έξι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ καλούν τους φίλους της ομάδας να "μαυρίσουν" τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο της ομάδας Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή που φέρει την υπογραφή  των Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


"Τον Ιούνιο του 2007 σε υποδεχθήκαμε μετά Βαΐων και κλάδων να μπεις μπροστά. Να ξεβρωμίσουμε από το τρύπημα δεκαετιών,

Ο 3oς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Δυστυχώς για όλους μας ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ξεκίνησε, απλά εμάς σαν ΕΛΛΑΔΑ δεν μας έχει αγγίξει ακόμα. Αυτό διότι είναι στο αρχικό στάδιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ:

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ

ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ : ΣΤΗΝ Ν.Δ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η Χ.Α "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ".(ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΒΕΤΑΙ.
Μια άλλη πτυχή του κοψίματος Βελόπουλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ έδωσε πριν λίγο ο ίδιος ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real FM, πέρα από τις αντιδράσεις του κόσμου προς τον Βελόπουλο για το "πού πάει", υπήρχε τελικά και παρέμβαση από το Μαξίμου για να τελειώσει άδοξα και εν τη γενέσει της η συνεργασία.
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Σαμαρά, Κώστας Μπούρας ανέλαβε την βρώμικη δουλειά, καθώς ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν τα... έλεγε καλά όσον αφορά το θέμα των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ : 4 ΝΕΚΡΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ -ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Σε εξέλιξη "ειδική επιχείρηση" εναντίον φιλορώσων

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ξεκίνησαν σήμερα μια «ειδική επιχείρηση» εναντίον των φιλορώσων αυτονομιστών που έχουν καταλάβει πολλά κυβερνητικά κτίρια στην ανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσαν οι αρχές – οι οποίες ήδη ανακατέλαβαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης Κραματόρσκ.

Πυροβολισμοί ακούγονταν από το αεροδρόμιο που βρίσκεται στα της πόλης Κραματόρσκ, αφού ένα μαχητικό αεροσκάφος πέταξε χαμηλά πάνω από την περιοχή.

ΤΩΡΑ "ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ.
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ...ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΟΥΣ "ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
Μέτρα με έμφαση στους αστέγους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, το σχέδιο θα αναπτυχθεί σε τρεις τομείς:
Αρχικά θα δημιουργηθεί ο θεσμός της Κοινωνικής Κατοικίας για την οποία θα αξιοποιηθεί ό,τι ακίνητο υπάρχει στη δικαιοσοδία του δημοσίου και που άμεσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει αστέγους που, όπως είπε, ο κ. Σαμαράς, «σήμερα ζουν την πιο ακραία αδικία».

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΤΟΥΣ


Δελτίο Τύπου Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα..«Παιδική χαρά» Αγ. Παντελεήμονος.


Έρχονται εκλογές κι έχει γίνει πλέον θεσμός όλα τα μεγάλα ΜΜΕ να παίζουν ολίγον «παιδική χαρά» Αγ. Παντελεήμονος.

Αυτή τη φορά την αφορμή έδωσε ο κ. Καμίνης, ο οποίος αντί ν’ απολογηθεί στους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονος για το «έγκλημα» της απένταξης του έργου της ανάπλασης των 3 πλατειών του 6ου Δ.Δ., μας αποκαλεί «ανησυχούντες», τραμπούκους, φασίστες ρατσιστές κλπ.

Με τον τρόπο που προβάλλεται το θέμα «παιδική χαρά» σαφώς και κάποιοι θ’ αναρωτιούνται «μα γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν μια παιδική χαρά;» 

ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ :Χρυσή Αυγή -Εορταστική διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής - Μ. Πέμπτη, Σταθμός Λαρίσης, 11:00 π.μ.

Την Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου στις 11 το πρωί στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης)  η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής.
Αρνί, αυγά, τσουρέκι, κοτόπουλο, πατάτες, σε ποσότητα ικανή να σιτίσει χιλιάδες ελληνικές οικογένειες.
Θα δοθεί προτεραιότητα σε τρίτεκνους, πολύτεκνους και ανέργους, που πλήττονται περισσότερο από την εθνοκτόνο μνημονιακή πολιτική.
Μ.Πέμπτη 17 Απριλίου, Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης, 11:00
http://www.xryshaygh.com/

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Βρετανός πρωθυπουργός Κάμερον : «Παραέχουμε λευκά χριστιανικά πρόσωπα ανάμεσά μας» (video)

Ο Βρετανός πρωθυπουργός και ηγέτης του "Συντηρητικού" Κόμματος, Ντέιβιντ Κάμερον αποκήρυξε δημόσια, πρόσφατα, τους «λευκούς Χριστιανούς» σε ένα συνονθύλευμα αντι-λευκού ρατσισμού και «καλωσορίσματος» μη - λευκών μεταναστών, σε οπαδούς του κόμματός του. Ο Cameron, ο οποίος εξήρε πρόσφατα το Ισλάμ ως «μια μεγάλη θρησκεία», δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με το υποτιθέμενο αντίπαλο κόμμα, το Εργατικό Κόμμα, επιζητώντας την διατήρηση της πολιτικής των ανοικτών συνόρων και της συνεχιζόμενης εισροής μεταναστών. Την ίδια ώρα σύμφωνε με δημοσκοπήσεις, πάνω από το 80 % των Βρετανών ζητεί μείωση ή παύση της μετανάστευσης.

Πινόκιο : Δεν ΘΑ υπάρξει τρίτο μνημόνιο


Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ : ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α.(Τ' ΑΚΟΥΣ ΜΠΕΝΙ;;)

Νέο μήνυμα ότι οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν έστειλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, εκτοξεύοντας απειλές για νέα βίντεο.
«Νομίζουν ότι με τις απαγορεύσεις θα σταματήσουν το χείμαρρο αποκαλύψεων που έρχεται με νέα βίντεο», είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής» για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε επίσης ότι ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν συνδρομητής στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, ενώ μία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποτελούσε παλαιότερα μέλος της. Δεν παρέλειψε ν” αναφερθεί και στις αποκαλύψεις του Βασίλη Κεγκέρογλου στη Βουλή σχετικά με την προμήθεια υγειονομικού υλικού στους «Γιατρούς του Κόσμου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ :

Βουλευτής Της ΝΔ–πρώην υπουργός. To Επόμενο "θύμα" του Κασιδιάρη!

ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΑΥΓΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ;;
Επιφανής βουλευτής της Ν.Δ –πρώην υπουργός- και στενά συνδεόμενος με τον Αντώνη Σαμαρά είναι «πρωταγωνιστής» σε νέο βίντεο με τον Κασιδιάρη της «Χρυσής Αυγής»! 
Οι πληροφορίες μας δεν επιδέχονται αμφισβήτησηκαι σε λίγα 24ωρα έκπληκτοι θα αντιμετωπίζουμε όσα θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας….
Λέγεται ότι οι διάλογοι των δυο ανδρών είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικοί σε σχέση με τους διαλόγους Μπαλτάκου-Κασιδιάρη , ότι εμπλέκονται στην κουβέντα ονόματα που θα δημιουργήσουν αλυσιδωτές εκρήξεις ενώ διαφαίνεται μια ξεκάθαρη προσπάθεια από πλευράς του βουλευτή και πρώην υπουργού που ήταν στη σφαίρα επιρροής Σαμαρά – να απαξιώσει πολιτικά τον Πρωθυπουργό. 

Σάββας Καλεντερίδης: Η Χρυσή Αυγή είναι ο πιο σταθερός πολιτικός παράγοντας στην Ελλάδα

Άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη για την εφημερίδα "Δημοκρατία" στο οποίο καταδεικνύεται η επέμβαση του αμερικανοσιωνιστικού λόμπυ στις παράνομες πολιτικές διώξεις και στην φυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Πολιτικός παραλογισμός ή εκβαρβαρισμός; Το πρόβλημα (Χρυσή Αυγή) και οι επεμβάσεις που το διαιωνίζουν!
Ο φαύλος κύκλος της δημιουργίας του προβλήματος και των επεμβάσεων που το διαιωνίζουν και δικαιολογούν τη συνέχισή τους. Με την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης, η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση στο λεγόμενο πολιτικό σκηνικό επιδεινώνεται και σταδιακά η πατρίδα μας διολισθαίνει σε έναν πολιτικό εκβαρβαρισμό.
Αυτά τα τέσσερα χρόνια που διαρκεί η κρίση,