Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ποιος είπε ότι οι μουσουλμάνοι είναι εναντίον των Εβραίων και των ομοφυλόφιλων;


Ποιος είναι ο "κοινός εχθρός"; 

Παρόλο που μέσα στην πολυπολιτισμική ‘δυτική’ κοινωνία μας μαθαίνουμε ότι οι ομάδες των μουσουλμάνων θεωρούνται ευρέως ως ανταγωνιστικές προς εκείνες των Εβραίων όσο και των ομοφυλόφιλων, είναι ενδιαφέρον να μάθουμε ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα συγκεκαλυμμένες κινήσεις που γίνονται από τον οργανωμένο Εβραϊσμό για συνεργασία και κατεύθυνση των δραστηριοτήτων ορισμένων ομάδων μουσουλμάνων και ομοφυλόφιλων στην προσπάθειά τους να προβάλλουν και να εκμεταλλευτούν πολιτικά τα υποτιθέμενα «εγκλήματα μίσους»

ΒΑΡΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΡΙΧΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ : ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ο Αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή
Μία ακόμη εξέχουσα προσωπικότητα του δημοσίου βίου της Πατρίδας μας στελεχώνει το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον Αντιστράτηγο ε.α. Συναδινό Ελευθέριο, τ. Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.Σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες και τα νούμερα της τηλεόρασης και του ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, στον εθνικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου δίνουν το παρόν οι εκλεκτότεροι Έλληνες των ημερών μας.
Παραθέτουμε το πλούσιο βιογραφικό του Αντιστρατήγου Συναδινού που υπηρέτησε ευδοκίμως επί 4 σχεδόν δεκαετίες τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού.

ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΚΩΝ. ΠΛΕΥΡΗΣ...Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚ ΛΕΒΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. 
Να που Άρης δεν σημαίνει πάντα πόλεμος. Ενίοτε συμβαίνει και το ακριβώς αντίθετο. Ο λόγος για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και το ψηφοδέλτιό του «Αθήνα, μπορείς». Στο περιθώριο της παρουσίασής τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Άρη είχαν την ευκαιρία να στήσουν «πηγαδάκια» και να τα πουν πιο χαλαρά. Ένα από αυτά τα πηγαδάκια είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς οι συμμετέχοντες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν «απέναντι»...

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ... ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ!!Ι


ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" ...ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΜΕ Ι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ Υ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ...ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ; 
Σε ένα άκρως ανατριχιαστικό και τρομακτικό βίντεο, ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το Δήμο Αθηναίων, Πέτρος Κωνσταντινου, ποζάροντας σε στυλ που θυμίζει… Μπιν Λάντεν, με μία πράσινη ισλαμική σημαία στο γραφείο και περιστοιχισμένος από μουσουλμάνους της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, και ένα ανατολίτικο φουλάρι στο λαιμό, το οποίο 
δείχνει ότι… λίγο θέλει να τυλίξει και το κεφάλι του με αυτό, εξαπολύει ύβρεις κατά πάντων όσων εναντιώνονται στην ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ : O ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ Η "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε σήμερα την τελευταία του εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μετά την οριστική διακοπή της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό που ανακοινώθηκε χθες.
Κλείνοντας την εκπομπή του σήμερα, ο Νίκος Ευαγγελάτος εμφανώς συγκινιμένος ευχαρίστησε το κανάλι και τους συντελεστές της εκπομπής που συνεργάστηκε αλλά και τους τηλεθεατές που τον παρακολουθούσαν όλο αυτόν τον καιρό.

Δείτε τον αποχαιρετισμό του Νίκου Ευαγγελάτου :

Προφυλακίσεις βουλευτών και απαγόρευση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές απεργάζεται η χούντα Σαμαρά!

Προφυλακίσεις βουλευτών και απαγόρευση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές απεργάζεται η χούντα Σαμαρά! Οι προδότες τρέμουν την εκρηκτική μας άνοδο και την επερχόμενη κάθαρση

Η προδοτική χούντα του μνημονίου βρίσκεται σε πανικό. Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που σε πολλές περιφέρειες μας φέρνουν στην πρώτη θέση, έχουν τρομοκρατήσει το καθεστώς της διαφθοράς. Τα δύο πολιτικά πτώματα της ξενοκρατίας, Σαμαράς και Βενιζέλος, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί: σχεδιάζουν μαζικές προφυλακίσεις των βουλευτών μας και απαγόρευση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές. Η εγκληματική συμμορία τους χρησιμοποιεί ως εκτελεστικά όργανα κάποιους επίορκους, κάποια ανδρείκελα που αμαυρώνουν την εικόνα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Η εκτροπή αυτή δεν θα περάσει.

ΚΥΠΡΟΣ : «10 άπραγα χρόνια φθοράς…»

24 Απριλίου 2004 - 24 Απριλίου 2014...Μετά από 10 άπραγα χρόνια φθοράς, λέμε:
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ότι το κυπριακό ζήτημα βρίσκεται πάνω από κάθε άλλο θέμα, διότι  -απλούστατα-  χωρίς την ύπαρξη του κυρίαρχου κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάθε άλλο θέμα καταργείται.
ΛΕΜΕ επίσης, ότι το κυπριακό είναι καθαρά ζήτημα εισβολής και κατοχής. Πρόκειται για ΕΠΙΔΡΟΜΗ Κράτους-μέλους των Ηνωμένων Εθνών, με στόχο την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  άλλου, κυρίαρχου Κράτους-μέλους των ΗΕ, μέσω ρατσιστικής βάρβαρης εθνοκάθαρσης, δημογραφικής αλλοίωσης και σφετερισμού της ιδιοκτησίας. Το δε έδαφος που παράνομα κατέχουν οι Τούρκοι, απαγορεύοντας την επιστροφή, εγκατάσταση και ανάκτηση περιουσίας από τους Έλληνες Κυπρίους, είναι και επισήμως παραμένει έδαφος του κυρίαρχου και ευρωπαϊκά ισότιμου κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η εγκληματική συμμορία Σαμαρά τρέμει την Χρυσή Αυγή

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

TO ΕΣΡ ΚΑΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΖΥΓΟ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "Η μειονότητα στη Θράκη είναι ΤΟΥΡΚΙΚΗ" .


ΤΗΝ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΤΣΙΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ.
Η γνωστή από την ΕΡΤ δημοσιογράφος Μαριλένα Κατσίμη είναι σύζυγος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά τις δηλώσεις του εναντίον της Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν και οτι "η μειονότητα στη Θράκη είναι Τουρκική".
Η Μαριλένα Κατσίμη αντέδρασε σε όσα γράφονται για τον σύζυγό της και ανήρτησε το παρακάτω κείμενο-επιστολή στον διευθυντή του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη:

ΒΗΜΑ : ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΗΛΙΑ...ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..!!!
O κόσμος χάνεται και δεν έχει να φάει και το “έγκυρο Βήμα” των Λαμπρακοψυχάρηδων ψάχνει που έκανε την Ανάσταση το σταυρό του ο Κασιδιάρης: “Στο εκκλησάκι του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης”

“Ανάσταση με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ στην εκκλησία εντός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έκανε ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης και οι συνοδοί του! Ο κ. Κασιδιάρης αντίθετα με ό,τι είχε συμβεί τον περασμένο Μάρτιο στο μνημόσυνο για τον θάνατο των αξιωματικών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη οπότε και είχε εκδιωχθεί, τώρα έγινε «αποδεκτός» από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που παρακολουθούσαν την ακολουθία της Ανάστασης”, διαβάζουμε το πάντα -μα πάντα -έγκυρο Βήμα του Λαμπρακιστάν με κύρια επιδίωξη να δημιουργήσει θέμα και να αποπεμφθούν πάλι αστυνομικοί από την αστυνομία όπως είχε γίνει πέρσι το Φθινόπωρο με την σπίλωση εντίμων αξιωματικών.

ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ : KAI H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Τουρκοπροσκυνημένοι είναι όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη ΝΔ. Οι ανθέλληνες όλου του αντισυνταγματικού τόξου δηλώνουν υποταγή στο Τουρκικό προξενείο και τους πράκτορες των Τούρκων στη Θράκη
Ο αντιπρόεδρος της νεολαίας Ροδόπης της ΝΔ ευχήθηκε κάλη επιτυχία σε εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές!!!(ΦΩΤΟ)
Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της νεολαίας Ροδόπης της ΝΔ, Χασάν Χασάν, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας που επικαλούνται κύκλοι της Κουμουνδούρου, το Σάββατο 19 Απριλίου επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος, Μουσταφά Αλή Τσαβούς, για την συμμετοχή του DEB(το εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης) στις ευρωεκλογές, και ευχήθηκε επιτυχία.
Η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής της Ν.Δ. Φελίνα Καζάκου έχει εντάξει στο συνδυασμό της

Αποκάλυψη : Εξαφάνισαν τους ΛΑΘΡΟ από την γειτονιά του "αντιΡατσιστή" ΤΣΊΠΡΑ.(BINTEO)



ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ "ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΤΣΙΠΡΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Αθανάσιος Διάκος: Ο Άγιος της Ελληνικής Επαναστάσεως.(24 Απριλίου 1821)

του Χρήστου Παππά, Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και πολιτικού κρατουμένου
Πρώιμα χρόνια - Πριν την Επανάσταση
Ο Αθανάσιος Διάκος γεννήθηκε γύρω στα 1788 στην επαρχία Παρνασσίδος, στη Ρούμελη. Τόπος καταγωγής του σύμφωνα με την παράδοση είναι το χωριό Άνω Μουσουνίτσα της Παρνασσίδος, τον διεκδικεί όμως και το χωριό Αρτοτίνα της Δωρίδος. Σύμφωνα πάλι με τις παλιές παραδόσεις της περιοχής, ο παππούς του ήταν Κλέφτης στο σώμα του οπλαρχηγού Κωνσταντάρα και το όνομά του ήταν Θανάσης Γραμματικός.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τραμπούκοι της Ν.Δ ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο της “Ελεύθερης Ώρας” Ησαία Κωνσταντινίδη και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της «ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ»

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ...ΘΑ ΤΗΝ "ΘΑΨΕΙ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;;
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το μεσημέρι της Τετάρτης άγνωστος άνδρας χτύπησε με ρόπαλο στην περιοχή των Εξαρχείων, τον γνωστό αντιμνημονιακό δημοσιογράφο της “ ”Ελεύθερης Ώρας” ,Ησαία Κωνσταντιντίδη. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά η υγεία του όπως ενημερωθήκαμε δεν διατρέχει κίνδυνο. Από φίλους του δημοσιογράφου ενημερωθήκαμε ότι ο ροπαλοφόρος τον πλησίασε άνανδρα από πίσω και του είπε: “Είσαι ο Ησαίας; Σταμάτα να γράφεις και να μιλάς γιατί θα πάθεις χειρότερα” και αστραπιαία τον χτύπησε στο κεφάλι αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε άγρια.

Ο δημοσιογράφος με τον οποίο επικοινωνήσαμε, δήλωσε:

«ΕΙΜΑΙ 99% ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΛΕΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ...!!!

«ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ...»...!!!
Τσιμουδιά από όλα τα ΜΜΕ για την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 στην αναρχοαριστερή ιστοσελίδα www.vice.com ο κολλητός φίλος του Παύλου Φύσσα και αυτόπτης μάρτυς της δολοφονίας του, «Θανάσιμος». Ο «Θανάσιμος» έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζεί στο χωριό του, όπου – όπως λέει – το 90% είναι φανατικοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής!.. Ας δούμε μερικά απ’ όσα λέει ο «Θανάσιμος» στην εν λόγω συνέντευξη που έσπευσαν να θάψουν όλοι οι μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι:

ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΣΟΝΑΡΙΟ ΕΔΩ....ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ... ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ...!!!
Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα masonic-events ανακοινώθηκε την Παρασκευή η οριστική λίστα ομιλητών και εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μασονίας που πρόκειται για πρώτη φορά να λάβει μέρος στην Ελλάδα.    

Το Summer International Masonic Workshop θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο και αναμένεται να φιλοξενήσει Ελευθεροτέκτονες από Στοές όλου του κόσμου, αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες από δεκάδες χώρες.  

ΝΑΙ ΜΩΡΗ...ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

...ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ....ΠΝΙΓΕΙΣ!!! 
Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ, Η «ΚΟΛΛΗΤΗ» ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Μαρία Γιαννακάκη με ανάρτησή της στο facebook καταγγέλλει την ίδρυση σωματείου εργαζομένων στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος από την ΧΑ, μόνο για Έλληνες, και αναρωτιέται πως το Πρωτοδικείο επικύρωσε ένα τέτοιο καταστατικό που αντιβαίνει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Το πλήρες κείμενο της ανάρτησής της είναι:

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τα πρώτα ονόματα στο Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής,


Το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων - απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους. Ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου. Μία μάχη από την έκβαση της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς και το πολιτικό μέλλον της χώρας.
Ακολουθούν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών μας:

ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ : «Ήθελαν υποψήφιο Τουρκικής συνείδησης» .Καταγγελια της Πομάκας υποψήφιας για την αποπομπή της

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
«Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης», τόνισε η Σαπιχά Σουλεϊμάν, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο, την αποπομπή της από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ.

«Ουδέποτε παραιτήθηκα, ναι, με απέπεμψαν» δήλωσε στον ΣΚΑΪ μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από την Κουμουνδούρου και την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ. Τόνισε μάλιστα ότι τη Δευτέρα το απόγευμα ο γραμματέας του ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας της τηλεφώνησε και της ανακοίνωσε την απόσυρσή της υποψηφιότητάς της, χωρίς να τής εξηγηθεί ο λόγος.

«H Κεντρική Επιτροπή ψήφισε υπέρ εμού, ήταν πολύ ξαφνικό…

Δεν άρεσε η προεκλογική αφίσα του Η. Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας, στον «κομιστή του dvd», Θέμο Αναστασιάδη και στο "Πρώτο Θέμα" του.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής: «Νέα σφοδρή επίθεση από τον… “κομιστή του dvd” λόγω της προεκλογικής αφίσας της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα.
Το Σύστημα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ βρίσκεται σε πανικό και αυτό φαίνεται από τις σπασμωδικές κινήσεις του. Δεν έχουν πλέον τίποτα να προσάψουν στο Εθνικιστικό Κίνημα – την ώρα που το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας πνίγεται στα σκάνδαλα – γι’ αυτό και ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας. Με αφορμή την πρωτότυπη προεκλογική αφίσα της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, διαβάζουμε στο “Πρώτο Θέμα” του κομιστή το οποίο γράφει»:

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας δικτάτωρ...

Και ποιός ήταν αυτός ο κακός, ο φονιάς, ο άνθρωπος που κρέμασε στο Πολυτεχνείο τόσους φοιτητές, που πεινούσαν οι υπάλληλοι στο Κράτος, που εγκατέλειψε τα ταμεία αδειανά, που έκανε βίλες, που του βρήκανε καταθέσεις στις Τράπεζες, που είχε ένα σπίτι γιομάτο χρυσαφικά, που δεν έφτιαξε ούτε ένα έργο, ούτε ένα Νοσοκομείο, ούτε ένα δρόμο, που δεν βοήθησε να γίνει ούτε ένα εργοστάσιο, που κυνήγησε του Βιομηχάνους; 

Ποιός ήταν Γιαγιά, αυτό το Τέρας που πήγε την Πατρίδα μας τόσα χρόνια πίσω; Πώς τον λέγανε, Γιαγιά; 

Η πορεία των Συνταγματαρχών...

Το καλοκαίρι του 1940, τρείς νεαροί αποφοιτούν κατόπιν επιτυχών εξετάσεων από τη Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων. Είναι και οι τρείς παιδά από την επαρχία, ασήμων οικογενειών. Είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος από το Ελαιοχώριο Αχαϊας, ο Νικόλαος Μακαρέζος από την Γραβιά Φθιώτιδος και ο Ιωάννης Λαδάς από το Δυρράχιο Αρκαδίας. Και οι τρείς συμμαθητές ως ευέλπιδες, θα γίνουν από τότε και στενοί φίλοι. Έχουν και οι τρείς ένα όνειρο. Να γίνουν αξιωματικοί, να υπηρετήσουν την πατρίδα και να ανέβουν στα υψηλά αξιώματα του Στρατού. Οι φιλοδοξίες αυτές θα εκτραπούν μετά από 27 χρόνια όταν διαπιστώσουν οτι μπορούν να πάρουν την τύχη της Πατρίδος στα χέρια τους και να γίνουν οι σωτήρες της.

21 ΑΠΡΙΛΗ 1967 : Το Διάγγελμα της Απριλιανής Επανάστασης

Ελληνικέ Λαέ

Από μακρού παριστάμεθα μάρτυρες ενός εγκλήματος, το οποίον διεπράττετο εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του Έθνους μας. Η αδίστακτος και αθλία κομματική συναλλαγή, ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος του Τύπου, η μεθοδική επίθεσις εναντίον όλων των θεσμών, η διάβρωσίς των, ο εξευτελισμός το Κοινοβουλίου, η κατασυκοφάντησις των πάντων, η παράλυσις της κρατικής μηχανής, η πλήρης έλλειψις κατανοήσεως προς τα φλέγοντα προβλήματα της νεολαίας μας, η κακομεταχείρισις των φοιτητών και σπουδαστών μας, η ηθική κάμψις, η σύγχυσις και η θολότης, η μυστική και φανερά συνεργασία με τους ανατροπείς και τέλος τα συνεχή εμπρηστικά κηρύγματα ασυνειδήτων δημοκόπων κατέστρεψαν την γαλήνην του τόπου, εδημιούργησαν κλίμα αναρχίας και χάους, εκαλλιέργησαν συνθήκας μίσους και διχασμού και μας ωδήγησαν εις το χείλος της εθνικής καταστροφής.

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ


Το Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Ελληνίδες, Έλληνες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Πολιτικά διωκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματός μας, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Τούτη η Λαμπρή είναι διαφορετική για όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες, Είναι διαφορετική δι εμέ και την οικογένειά μου καθώς και για πολλούς φυλακισμένους συναγωνιστές και τις οικογένειες τους. Πρωτοφανείς οι μέθοδοι των μηχανισμών κράτους και παρακράτους, οι οποίοι κινητοποιημένοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο προσπαθούν να αφοπλίσουν και να φιμώσουν την φωνή της Αντίστασης, την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ & ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ