Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Μυστικές δημοσκοπήσεις:Ο εφιάλτης για το Μαξίμου ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή».

Απο newsbomb.gr  : Διάφορες θεωρίες συνομωσίας βλέπουν εδώ και ημέρες το φως της δημοσιότητας για τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά που δίνουν στα κόμματα ενόψει των Ευρωεκλογών 2014.
Αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που δίνουν οι δημοσκόποι off the record σους δημοσιογράφους δεν είναι και τόσο αβάσιμα όλα αυτά που ακούγονται.
Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι δεκάδες δημοσκοπήσεις, που διεξήχθησαν και πληρώθηκαν από τα ΜΜΕ που τις παρήγγειλαν, έμειναν στα συρτάρια εκδοτών και καναλαρχών διότι «το αποτέλεσμα δεν άρεσε».
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να έχει ξεκάθαρη πρωτιά σε όσες δημοσκοπήσεις δεν βγήκαν στο φως τις τελευταίες ημέρες.
Ο εφιάλτης όμως για το Μαξίμου είναι άλλος και ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή»,

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ


Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ....ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ Ο ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ...ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ ,ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ. (ΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ" ΚΑΛΑ...)
ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ 

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.(Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;;)


Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ :ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ , ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ.

Η Χρυσή Αυγή στην Μόσχα: Θέτουμε τις βάσεις της ελληνορωσικής συνεργασίας
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ
Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τους βουλευτές μας Αρτέμιο Ματθαιόπουλο και Ελένη Ζαρούλια επισκέφθηκε την Μόσχα και πραγματοποίησε εκτεταμένες επαφές με Ρώσους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. Η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί επισήμως την προσέγγιση του Ελληνισμού με την ομόδοξη Ρωσία μέσω του Λαϊκού Συνδέσμου, που εκφράζει την θέληση του ελληνικού λαού για άμεση σύσφιξη των διμερών σχέσεων.
Στο πλαίσιο των επαφών πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση με τον σύμβουλο του προέδρου Πούτιν και Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Μόσχας, Αλεξάντερ Ντούγκιν.

ΡΕ ΑΔΩΝΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΠΑΛΙ;;ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ;;;

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΙΟ;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ FAN TOY ΣΙΛΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;(ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)
«Δεν εκπλήσσομαι, με ανέτρεψαν επειδή στάθηκα εμπόδιο στην πολιτική της Γερμανίας» και “αρνήθηκα να μετατραπεί και η Ιταλία σε αποικία όπως η Ελλάδα με την τρόικα”, δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις που κάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της αμερικανικής κυβέρνησης Τίμοθι Γκάιτνερ στο τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «Stress test», ο οποίος αποκαλύπτει πως, το 2011, υψηλοί ιθύνοντες της ΕΕ ζήτησαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να συνεργασθεί μαζί τους για να επιτύχουν την παραίτηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από την πρωθυπουργία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο που εξαφάνισε ο Θεοδωράκης και το Mega! Τα έχουν κάνει σημαία οι σκοπιανοί.


Πριν παραθέσουμε την είδηση, να σχολιάσουμε ότι κουτοί δεν είμαστε. 
Όσο η Νέα Τάξη θα βλέπει ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στο οικοδόμημα της (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ) τόσο θα κατασκευάζει νέα κόμματα με εντολοδόχους τους, μέχρι να διαλέξουμε κάποιο να ψηφίσουμε. 
Μέχρι να είναι απόλυτα σίγουροι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται (είτε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν μετακινηθεί εκεί, είτε από τα σκάνδαλα των ΜΚΟ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία θα τους εκβιάζουν όταν γίνουν κυβέρνηση), θα συνεχίσουν να προωθούν (ΜΜΕ, εικονικές δημοσκοπίσεις) και να προβάλουν το ΠΟΤΑΜΙ.

Μαxητής Θεσσαλονίκης- Αντιπαρακμή
Δείτε τις νέες αποκαλύψεις :


Το προεκλογικό 10λεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για τις Ευρωεκλογές 2014




 Το προεκλογικό 10λεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για τις Ευρωεκλογές 2014
(ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ)
Όπως προκύπτει από την με αριθμό 8059/30-4-2014 Κ.Υ.Α., με την οποία ορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των πολιτικών κομμάτων από τους δημόσιους,  ιδιωτικούς ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς για τις εκλογές της 25/5/2014, όλα τα ΜΜΕ που περιγράφονται, υποχρεούνται να παραχωρήσουν τον παρακάτω χρόνο στον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή:

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΑΛΙ ΚΟΛΠΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΜΑΚΗΣ.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ 

Πάλι απειλεί ο ΧονδροΒενιζέλος: "Ψηφίστε με γιατί θα...φύγω"(ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ...)

ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ....ΡΕ ΟΥΣΤ κλαματα 
Για άλλη μια φορά απειλεί ο Ε.Βενιζέλος ότι εάν δεν ψηφίσουν την Ελιά, δεν θα υπάρχει κυβέρνηση. Δηλαδή προσπαθεί να εκβιάσει την ψήφο των ανασφαλών πολιτών.
Τι θα κάνει στην περίπτωση που η Ελιά αποδοκιμαστεί στις Ευρωεκλογές, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Οπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου στον Alpha, ο κ. Βενιζέλος δεν θα μπει καν στη διαδικασία να το συζητήσει με τον πρωθυπουργό. Θα ενημερώσει κατευθείαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Δεν θα πω στον κ. Σαμαρά, θα το πω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διότι εδώ πρέπει να ξαναενωθεί το έθνος κι όλοι να έρθουν προ των ευθυνών τους. Εδώ το έθνος είναι διχασμένο σε μια βάση τεχνητή, ξεπερασμένη και επικίνδυνη.

Ο Απατεώνας Σαμαράς λέει ότι μειώθηκαν οι λάθρο όταν τα στοιχεία του Λ.Σ. δείχνουν αύξηση 142%!!!

ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ... 
Τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος διαψεύδουν τον Α. Σαμαρά που από τη Μυτιλήνη επιχείρησε προεκλογικά να «παραμυθιάσει» τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου πώς η είσοδος των λαθρομεταναστών έχει μειωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής.
Τι είπε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς; «Τα τελευταία χρόνια, για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες περίπου, στην Ελλάδα μπήκαν λιγότεροι λαθρομετανάστες απ’ όσους έφυγαν. Αλλά στα ακριτικά μας νησιά η πίεση συνεχίζεται».
Τι ισχύει, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος; Κατά το πρώτο 4μηνο του 2014 αυξήθηκαν κατά 142% οι συλλήψεις μεταναστών που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα από τα ανατολικά θαλάσσια σύνορα,

Financial Times: "Οι Ελληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές γιατί το κόμμα στηρίζει τους αδύναμους"

ΡΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ Financial Times...
Με ένα εκτενές πολιτικό-κοινωνικό ρεπορτάζ σε διάφορες ελληνικές πόλεις η θεωρούμενη ως εγκυρότερη οικονομική-πολιτική εφημερίδα της Ευρώπης, οι Financial Times, παρουσιάζουν και αναλύουν το "κύμα" υπέρ του εθνικιστικού κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και εντυπωσιάζονται από την ακτιβιστική δράση ττου μοναδικού πολιτικού φορέα στην Ελλάδα που ασκεί ουισιαστική πολιτική κοινωνικών παροχών προς τα δύναμα οικονομικά στρώματα.
Μια κοινωνική πολιτική που ξεκινά από τη προχή υπηρεσαιών υγείας και φτάνει μέχρι τις διανομές τροφίμων.
Στο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας με τίτλο "Η Χρυσή Αυγή προσελκύει ψηφοφόρους με πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας", και επισημαίνεται ότι "το κόμμα παρέχει ακόμα και ιατρική βοήθεια στους Έλληνες που βρίσκονται αντιμέτωποι με σημαντικές οικονομικές δυσκολίες".

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΚΑΡΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ(ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ) ΔΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ
bankingnews.gr : Αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες για τους παραγωγικούς σκοπούς τους, μέσα στον επόμενο χρόνο, υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Μυτιλήνη όπου περιοδεύει.
Μιλώντας σε κοινό αγροτών ο πρωθυπουργός εξήγησε: «Ήδη προχωρούμε όλες τις προετοιμασίες, ώστε από την επόμενη χρονιά να λειτουργήσει η κάρτα πετρελαίου των αγροτών. Παλιά μου δέσμευση, που χρειάστηκε χρόνο για να υλοποιηθεί. Αλλά τώρα βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία.

"ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΟΦΥΛΛΑΔΕΣ
Το ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ και η εφημερίδα του “κομιστή”: ΕΡΧΕΤΑΙ ατύχημα με Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στα επιτελεία όλων των κομμάτων!
Σιγά σιγά βλέπουμε ακόμη και το ίδιο το σύστημα, να αρχίζει να παραδέχεται τον κατακερματισμό των κεντροδεξιών κομμάτων στις επερχόμενες εκλογές . 
Ενδεικτικό παράδειγμα η εφημερίδα του “κομιστή”, που θεωρεί σίγουρο την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης με αξιώσεις, στο δήμο της Αθήνας από την “Ελληνική Αυγή” και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Πιο συγκεκριμένα: 

ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!


ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ... ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΣΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!!! ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ... ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ", ΚΑΜΙΝΗ!!!!
stoxos/gr

ΔΕΛΑΣΤΙΚ : ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.(ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ.(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ) 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΝΙΚΟΣ" ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 17ο ΛΕΠΤΟ. 

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Ακούγεται εξωφρενικό, αλλά αυτό το καλοκαίρι ίσως να είναι το τελευταίο που θα μπορούμε να χαρούμε ελεύθερα τις Ελληνικές παραλίες! Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση σχεδιάζει εγκληματικό νομοσχέδιο για να ξεπουλήσει τις παραλίες μας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αν αυτό περάσει, τα παιδιά μας θα κληρονομήσουν μια Ελλάδα με τσιμεντωμένες παραλίες, που κάθε σπιθαμή τους θα ανήκει σε εταιρίες και πρόσβαση θα έχουν μόνο όσοι πληρώνουν. Έχουμε όμως μια ευκαιρία να αποτρέψουμε αυτό το έκτρωμα πριν είναι πολύ αργά.
Οι Υπουργοί Οικονομικών και Τουρισμού νομίζουν ότι το σχέδιο τους μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Έχει όμως ήδη αρχίσει να γιγαντώνεται ένα κίνημα αντίδρασης. Το τελευταίο πράγμα που θέλει η κυβέρνηση λίγο πριν τις Ευρωεκλογές είναι μια τεράστια κατακραυγή από χιλιάδες πολίτες που θα ξεσκεπάσει το σκάνδαλο.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

"Μαλάκα Ελύτη, το Αιγαίο σου βρωμάει Ελλάδα", λένε οι τρισάθλιοι της αριστεράς.


bankingnews.gr :Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών; - Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσετε χωρίς παρωπίδες

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ bankingnews ΕΔΩ
Είτε μας αρέσει είτε όχι η νίκη της Χρυσής Αυγής θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από ότι….οι επιδόσεις των άλλων κομμάτων.
Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών; 
Θα επιχειρήσουμε να παρουσιάσουμε ορισμένες πτυχές…της πολιτικής ερμηνείας που θα δοθεί μετά τις ευρωεκλογές....γιατί η χρυσή Αυγή έλαβε τόσο υψηλά εκλογικό ποσοστό παρ΄ ότι "εγκληματική οργάνωση". 
Θα σπεύσουμε κατ΄ αρχήν να αναφέρουμε ότι το κείμενο αυτό δεν έχει γραφεί για να ταχθεί υπέρ ή κατά της Χρυσής Αυγής. 
Στόχος είναι να ερμηνεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα λάβει η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές.

"ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" : ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...  
makeleio.gr ΑΝΑΦΟΡΑ – ΣΟΚ! Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης καταγγέλει πρόεδρος Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών! – “Δέχτηκα πιέσεις και απειλές στην αντιδικία Καμμένου-Γεωργιάδη”
“Βόμβα” από την πρόεδρο Πρωτοδικών κ.Ευαγγελία Γεωργίτση που καταγγέλει ωμή παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης  με αφορμή την υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει πολλάκις ωμή πολιτική παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

defencenet.gr :Δείτε σε νέο βίντεο-σοκ ποιούς υποστηρίζει ο Ε.Βενιζέλος και κάνει... μαθήματα στη Ρωσία
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Ε. Βενιζέλος εξακολουθεί να υπερασπίζεται τους νεοναζί του Κιέβου και να κάνει μαθήματα εξωτερικής πολιτικής στη Ρωσία, καλώντας την να μην αναγνωρίσει το δημοψήφισμα που έγινε σε περιοχές της νοτιοανατολικής Ουκρανίας και με 89% έως και 95% οι πολίτες αποφάσισαν την αυτονομία τους.

Από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, κατ’ εντολή της Ε.Ε. και των ΗΠΑ ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τη Μόσχα όχι μόνο να μην αναγνωρίσει το δημοψήφισμα στη νοτιοανατολική Ουκρανία, αλλά και να πείσει τους ρωσόφωνους να συμμετάσχουν στην προεδρικές εκλογές της 25ης Μαίου. Για πιο λόγο άραγε; Για να νομιμοποιηθεί η παράνομη, σύμφωνά με τη Μόσχα, κυβέρνηση του Κιέβου;

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ .
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 18-29 ΕΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΩ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο Σημίτης του...Μπόμπολα συμβουλεύει τον Θεοδωράκη του...Μπόμπολα, για το καλό του...Μπόμπολα.


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ...


ΤΩΡΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΧΙ

Στη Συρία, η κυβέρνηση του Ομπάμα δίνει χρήματα και όπλα σε σουνίτες τζιχαντιστές που σφάζουν ανελέητα άνδρες, γυναίκες και παιδιά, επειδή είναι Χριστιανοί και Σιίτες. Η κυρία Μισέλ Ομπάμα δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Στη Νιγηρία, παρόμοιοι σουνίτες τζιχαντιστές σφάζουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με τον πιο φρικτό και απάνθρωπο τρόπο μόνο και μόνο επειδή είναι Χριστιανοί. Και όλα αυτά μέσα σε μιαεκκωφαντική σιωπή όλης της «προοδευτικής» Δύσης. [Πριν δυο μήνες περίπου, έγραφε ο ΚΟ: Για τα media της Δύσης, μεγαλύτερη αξία έχει ένας ομοφυλόφιλος που διώκεται από χιλιάδες χριστιανούς που σφάζονται στη Νιγηρία. Το ότι ο αριθμός των θανάτων των χριστιανών που πέθαναν για την πίστη τους διπλασιάστηκε το 2013, ούτε αυτό συγκινεί τους «ευαίσθητους» και τις «ευαίσθητες»].

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ- ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.
makeleio.gr :ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
Φάκελος που περιείχε τρεις σφαίρες των 7,62 χλστ. (από Καλάσνικοφ) και απειλητικό σημείωμα απεστάλη στην Εισαγγελία του Αρείου ΠάγουΣύμφωνα με πληροφορίες στο φάκελο υπήρχαν απειλές κατά των δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : Στη Λιβύη της "Αραβικής Άνοιξης" βράζουν πτώματα για να φτιάξουν κρασί! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ...
H παρακάτω είδηση είναι λίγο παλιά, αλλά την αναδημοσιεύουμε από το ιστολογιο heilgap.blogspot.gr, για να γίνει κατανοητό σε τι επίπεδα βαρβαρότητας έπεσε η Λιβύη και τι συμβάνει σε όσες χώρες ανακατεύεται η Δύση. Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και σκληρό βράζουν πτώματα, σε καζάνι.
 Ο Ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Fatima Abo Anniran, επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης για τη δημοκρατία στη Λιβύη, μιλάει για τα νεκρά σώματα που βράζονται και χρησιμοποιούνται στην οινοποιία.
 Υπάρχει μια ανατριχιαστική ιστορία στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τον βρασμό των πτωμάτων ώστε να τα κάνουν κρασί.
 Fatima: Αυτή είναι μόνο μια μικρή παράβαση, σε σύγκριση με τις καθημερινές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τόσο των ζωντανών και των νεκρών. Όλος ο κόσμος έχει δει τη βεβήλωση των τάφων, τον ακρωτηριασμό των πτωμάτων.

Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης σε τάιζε πουτάνες για να μην βλέπεις τις κομματιασμένες μανάδες της Σερβίας.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. 
Του Φέλιξ
Τον Μάιο του 1999 η υφήλιος ζούσε έναν ακόμη πόλεμο. Το Βελιγράδι ήταν παραδομένο στους βομβαρδισμούς. Άμαχοι σκοτώνονταν από πυραύλους για να τιμωρηθεί ο κακός Μιλόσεβιτς. Αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έβλεπε αυτό το έγκλημα, όπως σήμερα δεν είδε το άλλο στο Φαρμακονήσι. Ο Θεοδωράκης ως διευθυντής σύνταξης του περιοδικού ΚΛΙΚ έβλεπε το νέο πρόσωπο της Αμερικής....
Σε όλο τον κόσμο έκαιγαν αμερικανικές σημαίες, διαμαρτυρόμενοι για τους βομβαρδισμούς (όχι επειδή όλοι αυτοί ήταν με τον Μιλόσεβιτς), αλλά ο Σταύρος στο περιοδικό που διηύθυνε με τον έτερο Καπαδόκη του σημερινού freepressικού νεοφιλελευθερισμού επέλεξε να κάνει πρωτοσέλιδο την αμερικανική σημαία με τον τίτλο «1999 το νέο πρόσωπο της Αμερικής».

ΠΟΛΥ ΓΛΩΣΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

Η νίκη της τρανσέξουαλ Conchita Wurst στην Eurovision, προκάλεσε όπως ήταν φυσιολογικό ποικίλες αντιδράσεις, δημιουργώντας μέχρι και πολιτικό ζήτημα, με αποδέκτη τον Βλαντιμίρ Πούτιν! 
Το τραβεστί με το μούσι κατά κόσμον Aυστριακή Conchita Wurst που κέρδισε τον 59ο διαγωνισμό της Eurovision (δεν είναι η πρώτη φορά που τραβεστί κερδίζει τον διαγωνισμό, είχε προηγηθεί το 1998 η Dana International από το Ισραήλ) στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε εν συνεχεία επιτέθηκε κατά του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν για το γεγονός ότι έχει επιβάλει περιοριστικούς νόμους στην προπαγάνδα των ομοφυλοφίλων προς τα παιδιά και τους εφήβους και δήλωσε σχετικά: «Ένα έχω να του πω: Ερχόμαστε και είμαστε ασταμάτητοι...».
Έρχονται; Με την όπισθεν προφανώς...
Βουλευτής της Δούμα, απαντώντας στην Conchita Wurst, δήλωσε: «Αυτή είναι η Ευρώπη πλέον και η Conchita Wurst το πρότυπό της...».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΒΕΛΙΟΥ :

ΡΕ ΟΥΣΤ..."ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΒΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑ AL SALECH

"ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"...ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ -ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ...Α ΡΕ ΤΣΟ-ΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ.
Τη νίκη της Κοντσίτα στη Eurovision σχολίασε μέσω Twitter η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ θεωρώντας τη προφανώς μια νίκη του ΠΑΣΟΚ... ενώ στην ουσία είναι μια νίκη της "χούντας της διαφορετικότητας" που καταδυναστεύει τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που δεν τολμάει να πει "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ"!!.

«Η εκκωφαντική νίκη της Κοντσίτα είναι...
ένα σπουδαίο μήνυμα ελπίδας για την νίκη της δικής μας Ευρώπης #Conchita», ήταν το σχόλιο της υποψήφιας ευρωβουλευτού της Ελιάς.

http://dexiextrem.blogspot.gr/

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΣΥΝΟΜΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

«Η αναμέτρηση μόλις τώρα αρχίζει! Κάθε μέρα για μας όπως τη ζούμε μοιάζει με την τελευταία. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Το καθεστώς είναι ο εχθρός του Λαού. Θα τους τινάξουμε στον αέρα. Δεν είναι απειλές. Αυτή είναι η αλήθεια για μας. Είτε έξω από τη φυλακή είτε από μέσα». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε κορυφαίο στέλεχος της Ελληνικής Ακροδεξιάς που ανήκει στον στενό πυρήνα δράσης της Εθνικιστικής Οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» που οι τελευταίες εκλογικές μετρήσεις την δίνουν ακόμα και στο 12-15% τη νύχτα των Ευρωεκλογών. Γιατί όμως η «τρόικα» της οργάνωσης μιλά και στέκεται με τόση σιγουριά απέναντι στις αντίξοες για αυτήν εξελίξεις αφού αντικειμενικά ακόμα και από στελέχη της αριστεράς(όπως ο Βούτσης με τις τελευταίες του δηλώσεις)έχει γίνει αντιληπτό ότι παίζουν «εκτός έδρας» και με τον «διαιτητή» απέναντι; Το ρεπορτάζ έχει καταγράψει στοιχεία που τρομάζουν για το τι καταστάσεις μπορεί να δρομολογηθούν, εάν τα «παλληκάρια» της Ακροδεξιάς ανοίξουν το σεντούκι με τις «φωτοβολίδες».

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ
Διάβαζουμε απο xryshaygh.com : Ανακηρύχθηκε το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής - Πανέτοιμοι για την τελική μάχη της 25ης Μαΐου
Το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου ανακήρυξε πριν λίγο το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.
Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής από τα καθεστωτικά παπαγαλάκια και τις ύστατες προσπάθειες για εκλογικό πραξικόπημα από την χούντα Σαμαρά, η ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της, εγκρίνοντας το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, το οποίο ήταν αναμενόμενο.
42 καταξιωμένοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, στρατηγοί, ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!
Νικήτρια της φετινής Eurovision η Αυστρία με την Κοντσίτα που ερμήνευσε το τραγούδι Rise like a phoenix.
Σάρωσε η "γυναίκα" με το μούσι και λογικό είναι με τόσο διαφήμιση που πήρε. Κέρδισε στο επικοινωνιακό κομμάτι.
Χόρτασε 12άρια, σας φάνηκε περίεργο το 12άρι που έδωσε η Ελλάδα στο τραβέλι;; Εδώ ψηφίζουν Σαμαρά και Βενιζέλο. 
ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΕΜΕ...