Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο Βενιζέλος άλλαξε το όνομα του πασόκ και οι μελαμψοί του ψηφοφόροι θα τα βρουν μπαστούνια στις κάλπες!


Αλέξανδρος Μανιάτης

ΚΑΙ ΒΟΪΔΟΜΟΥΣΧΑΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ


Σταύρος Θεοδωράκης : Δεν χτυπάς ένα σύστημα ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή...Το χτυπάς ψηφίζοντας ΜΠΟΜΠΟΛΑ!!!

Ο ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Χ.Α (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
Με γιορτή δίπλα από το Καλλιμάρμαρο, στο καφενείο και τα γήπεδα του Φωκιανού ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολιάζοντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής υποστήριξε πως «δεν χτυπάς ένα σύστημα ψηφίζοντας μία συμμορία», ενώ εξέφρασε την άποψη πως η αντιπαράθεση με το ακροδεξιό κόμμα «δεν θα πρέπει να γίνεται με όρους μόνο εχθρότητας, πρέπει να γίνεται με επιχειρήματα πάνω στα κακά της επιχειρήματα. 
Συγκεκριμένα, για το θέμα της Χρυσής Αυγής, είπε χαρακτηριστικά:

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΣΑΡΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΟΡΙΖΕ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Ραβίνοι απήγαγαν και βασάνιζαν άνδρες για να τους αναγκάσουν να δώσουν διαζύγιο στις συζύγους τους
Ο φόβος και ο τρόμος των ανδρών που αρνούνταν να συναινέσουν σε διαζύγιο είχαν γίνει τέσσερις ραβίνοι και ο γιος ενός εξ αυτών στη Νέα Υόρκη. Οι πέντε άνδρες κατηγορούνται πως απήγαγαν και βασάνιζαν τα θύματά τους, προκειμένου να τους «πείσουν» να δώσουν το διαζύγιο με βάση τους κανόνες που ορίζει η θρησκεία τους. 

Οι ραβίνοι εισέπρατταν χιλιάδες δολάρια, προκειμένου να αποσπάσουν με τη βία από τα θύματά τους, το «get», ένα έγγραφο το οποίο ο Εβραίος σύζυγος πρέπει να χορηγήσει στη σύζυγό του ώστε το διαζύγιο να βγει σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο. Χωρίς αυτό, η γυναίκα παραμένει «agunah», δηλαδή «φυλακισμένη» στον γάμο της.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ : Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)

ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;;
ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑΣΣΟΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ.
Για πρώτη φορά – αν δεν κάνω λάθος – Έλλην εν ενεργεία πρωθυπουργός βρέθηκε στην ισχυρότερη σιωνιστική οργάνωση του κόσμου, την American Jewish Committee (Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή) όπου μίλησε προσκαλεσμένος από τον διευθύνοντα της οργάνωσης, τον Ντέιβιντ Χάρις.

Ο κύριος αυτός που στους προοδευτικούς κύκλους των ΗΠΑ χαρακτηρίζεται ως mad dog (λυσσασμένο σκυλί) όχι μόνο για τις ακραίες σιωνιστικές απόψεις του, αλλά και για τις εξτρεμιστικές υπερσυντηρητικές του θέσεις, προσφωνώντας είπε ότι τον κ. Σαμαρά τον γνωρίζει πάνω από 25 χρόνια και τόνισε τον ρόλο κλειδί που έπαιξε στην αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ. Νομίζω καλύτερη σύσταση για τις μακρόχρονες σχέσεις του Σαμαρά με τους πιο σκοτεινούς κύκλους του σιωνισμού δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Το ομολόγησε ο Παραπόταμος του Μπόμπολα : "Έτοιμος για συνεργασία με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ"

ΟΣΟΙ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ...
Για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το "Ποτάμι". Έτοιμος να συνεργαστεί με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα στη βάση ενός προγράμματος για τη χώρα εμφανίστηκε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο πρόεδρος του κόμματος « Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης. 
 «Είμαι έτοιμος να...συνεργαστώ και με τον Σαμαρά, είμαι έτοιμος να συνεργαστώ και με τον Τσίπρα στη βάση ενός σχεδίου για τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Το Ποτάμι».

ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ :Δεν επέτρεψαν στη ΝΕΡΙΤ να πάρει υποχρεωτική ,βάση νόμου, συνέντευξη από τον Ν.Μιχαλολιάκο!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ 17Ν ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ(ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ).
Άλλο ένα ρεζιλίκι της νεοταξίτικης κυβέρνησης η οποία κατά παράβαση του νόμου δεν επέτρεψε ούτε το δικαίωμα συνέντευξης στον αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκος που κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλού.
 Το κατηγορηματικό «όχι» του Υπουργείου Δικαιοσύνης «άκουσε» η ΝΕΡΙΤ όταν ζήτησε άδεια να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για να πάρει συνέντευξη από τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
Οπως αποκαλύπτει και το New Europe.eu, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η δημόσια τηλεόραση είναι υποχρεωμένη να παραχωρήσει πρόγραμμα μιας ώρας (υπό μορφήν συνέντευξης) σε κάθε αρχηγό κόμματος, ενόψει των Ευρωεκλογών.

Η Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Σήμερα στις 19:00 στον Κολωνό

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ (5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΕΝΟΡΜΑΝ)
Λίγο πριν την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών που θα σηματοδοτήσει τον θρίαμβο των Ελλήνων Εθνικιστών και την οριστική κατάρρευση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο προπύργιο του, στον Κολωνό όπως καταγράφηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στην πλατεία Μεταξά (Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, Λένορμαν 130).
Κεντρικοί ομιλητές: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος 

http://www.xryshaygh.com/

ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Κάλεσμα Καμίνη στους ψηφοφόρους της ΧΑ να τον ψηφίσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Σε πρόσκληση προς τους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να ψηφίσουν τον συνδυασμό του προχώρησε ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης την ώρα που οι τελευταίες δημοσκοπήσεις των φέρουν να ισορροπεί με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Σακελλαρίδη με 44% ενώ υπάρχουν και 12% αναποφάσιστοι.
Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είπε επί λέξει"Απευθυνόμαστε και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ζητώντας την ψήφο τους"! 

Έτσι σε εξαπάτησε ο Σαμάρας πριν τις εκλογές του 2012. Θα τον εμπιστευτείς τώρα;;

Διεκδικούν την ψήφο μας κάνοντας τα αντίθετα από αυτά που μας τάζουν όταν ζητούν την ψήφο μας. Ο παραπάνω πίνακας είναι ενδεικτικός της ασυνέπειας λόγου – έργου της Ν.Δ. που ζητεί εκ νέου την ψήφο μας… 

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ANTINEWS : "ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ."(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!! H MONH TOYΣ ΕΝΝΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΟΤΙ "ΗΤΑΝ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ANTINEWS ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ "ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ...ΤΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ" :
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ :Η ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας και η επιτυχία του Άρη
Αποτελεί τεράστια επιτυχία του Άρη Σπηλιωτόπουλου το ψαλίδισμα Κασιδιάρη. Η επιχειρηματολογία και τα θέματα που έβαλε στην ατζέντα (τζαμί, λαθρομετανάστες, παραεμπόριο) άγγιξαν μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που μέχρι τότε άκουγαν τα συγκεκριμένα θέματα μόνο από τον Κασιδιάρη.
Ακούστηκε στην αρχή ψιθυριστά. Μετά όσο περνούσε η ώρα γινόταν παραταξιακός σεισμός. Έπαιξε ο Άρης το ρόλο της Ιφιγένειας της παράταξης; Ή πρακτικά λειτούργησε ως ο Αναμορφωτής της;

"ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ" ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
Χρυσή Αυγή : Απαντάμε με χιούμορ στα παραμύθια του Συστήματος, που εδώ και μήνες είχε φορτώσει την κοινή γνώμη με ψέμματα για... οπλοστάσια, τανκς, ρουκέτες κ.ο.κ.

Τα πραγματικά όπλα της Χρυσής Αυγής είναι οι ψήφοι των Ελλήνων πολιτών που στις 25 Μαΐου θα ανατρέψουν το διεφθαρμένο καθεστώς του μνημονίου.

O ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ : ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ.

ΝΕΟ ΜΑΤ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ :Συμφωνία Ρωσίας – Κίνας για το φυσικό αέριο αξίας 400 δισ. δολάρια!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη το θέμα της Ουκρανίας και οι κυρώσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, με επίκεντρο και το θέμα της ενέργειας.
Στην επίσκεψή του στην Κίνα ο Πούτιν υπέγραψε μια ιστορική συμφωνία, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για το τίμημα.
Σύμφωνα με το όσα είχαν αναφερθεί μέχρι στιγμής ανεπίσημα, η συμφωνία μεταξύ Gazprom και κινεζικής CNPC έχει διάρκεια 30 ετών και η αξία της φέρεται να κυμαίνεται γύρω στα 400 δισ. δολάρια. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών κρατούν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, ωστόσο η διαφορά της τιμής ήταν ένα από τα βασικά εμπόδια.
 Οι αναλυτές τονίζουν ότι πρόκειται για ένα ισχυρό πολιτικό στήριγμα προς το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος αντιμετωπίζει διεθνή απομόνωση λόγω της κρίσης σε Ουκρανία και Κριμαία.

Μήνυμα Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: "Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μία Ελλάδα ελεύθερη ..."



Το ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου:

"Μετά την υπερήφανη Νίκη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 18ης Μαΐου του 2014, από την οποία εκλέχτηκαν περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι σε ολόκληρη την Ελλάδα, μετά από αυτήν τη Νίκη, η οποία προκάλεσε κυριολεκτικά σοκ και δέος στα μαντρόσκυλα της αντεθνικής εξουσίας, έρχεται η 25η Μαΐου.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ;


Γράφει ο Αντίοχος. 

Πανικόβλητοι οι ολιγάρχες του συστήματος και συνυπεύθυνοι της δυστυχίας των Ελλήνων, καλούν καθημερινώς από τις κρατικοδίαιτες φυλλάδες τα θύματά τους να ξεχάσουν τα βάσανα που τους προκάλεσαν και να ψηφίσουν τους πολιτικούς υπευθύνους της δυστυχίας τους! Είναι αυτό που λέμε «ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά»! Ιδού, λοιπόν, το κάλεσμα που έγραψε στο «Βήμα» του –προφανώς από τη βιλάρα του και εν αναμονή των… αστακών- ο ολιγάρχης Ψυχάρης, με τίτλο «Ως εδώ με τους νεοναζιστές»:

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ...ΟΙ "ΚΑΚΟΙ ΛΥΚΟΙ".


BINTEO -Η γραμμή της Χρυσής Αυγής: Μαύρο σε όσους πολεμούν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα (Νεοδημοκράτες, Συριζαίους Πασόκους κτλ.)




Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ : ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.
Aπο zougla.gr :Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μέτρηση της δύναμης των κομματικών site στο Alexa.
Πρώτη, με μεγάλη διαφορά, είναι η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (θέση 165 στα ελληνικά site), η οποία εικονίζεται με κόκκινο χρώμα. Είναι φανερό ότι οι οπαδοί της ανήκουν στην κατηγορία των πλέον δραστήριων στο διαδίκτυο. Έπονται η Νέα Δημοκρατία στη δεύτερη θέση (1412) και ο ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη (1525), ενώ στην τέταρτη θέση (2243) βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και στην πέμπτη (3498) το ΚΚΕ.
Προτελευταία, στην έκτη θέση (4904), είναι η Δημοκρατική Αριστερά, ενώ ακόμα χαμηλότερα, τελευταίο (5477), βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, οι οπαδοί του οποίου φέρονται να παραμένουν οι πλέον αδιάφοροι για την ιστοσελίδα του κόμματός τους.
Από μία απλή ανάγνωση φαίνεται ότι η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής έχει αρχίσει να παίρνει την ανιούσα τα τελευταία δύο χρόνια,

Ο βρώμικος ρόλος της υποψηφιότητας Κακλαμάνη : "Ήμουν το ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απο xryshaygh.com : Tα βρώμικα τεχνάσματα της ΝΔ και του Σαμαρά, αλλά και τον τρόμο του μνημονιακού αποκόμματος για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, αποκάλυψε σήμερα ο Κακλαμάνης. Με μία δήλωση βόμβα (για τους ανυποψίαστους...) ξεκαθαρίστηκε ότι η υποψηφιότητά του ήταν συμφωνημένη με την ηγεσία της ΝΔ προκειμένου να λειτουργήσει ως "ανάχωμα στην άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου" κάτι που επιτεύχθηκε αφού "εμπόδισε τον Η. Κασιδιάρη να περάσει στον β΄γύρο"!
Συγκεκριμένα πριν από λίγο δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό "Ήμουν το ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή. Μέσα στο κόμμα χρειάζονταν κάποιον που να πάρει τις ψήφους των δυσαρεστημένων δεξιών. Αν δεν υπήρχαν οι ψήφοι μου θα πήγαιναν στον Ηλία Κασιδιάρη και θα πέρναγε στον β΄γύρο"!

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ;;

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ" ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;;
Πολώνεται επικίνδυνα το κλίμα στον Πειραιά με τους δυο μονομάχους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους και στο Νewsit. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο συνδυασμός Μώραλη στηρίχτηκε από την Χρυσή Αυγή.
«Πως γίνεται η Χρυσή Αυγή να παίρνει 5% στο Δήμο και στην Περιφέρεια να παίρνει 11,5%; Το γεγονός ότι στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή πήρε 16% και στον Πειραιά πήρε 5% έχει εξήγηση. Πως γίνεται να μπαίνει κάποιος στο παραβάν να ψηφίσει και να ψηφίζει Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια και να ψηφίζει Μώραλη στο δήμο;», είπε.
Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε: «Επέλεξα ως δήμαρχος να συγκρουστώ με την Χρυσή Αυγή και αυτό είναι δεδομένο».

Έριξαν τις μάσκες “ΤΑ ΝΕΑ” του Ψυχάρη: Δεκανίκι στους κλέφτες βρωμοπασόκους που διέλυσαν τη χώρα


ΕΙΠΑΜΕ...ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε
Αποκαλυπτικό το σημερινό πρωτοσέλιδο των “Νέων” του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Ότι απέμεινε από τους “σκελετούς” του Λαμπρακιστάν με τους 20.000 αναγνώστες σε όλη την Ελλάδα-όταν το διαδίκτυο σαρώνει με υπερδεκαπλάσιους και εικοσαπλάσιους αναγνώστες καθημερινά- απευθύνεται σε γερόντια και τελειωμένους ηλικιακά για να τους κάνει κατηχητικό πως θα ψηφίσουν τον παχύσαρκο Βενιζέλο.

Η Μάχη της Κρήτης - 20 Μαΐου 1941 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ονομασία αυτή έμεινε στην ιστορία η αεραποβατική επιχείρηση, που επιχείρησε η Ναζιστική Γερμανία κατά της Κρήτης στις 20 Μαΐου 1941 και η οποία έληξε δώδεκα μέρες μετά, την 1η Ιουνίου, με την κατάληψη της Μεγαλονήσου. Ήταν μία από τις σημαντικότερες μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με πολλές πρωτιές σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Η απόφαση για την επίθεση στην Κρήτη ελήφθη από το Χίτλερ στις 25 Απριλίου 1941, λίγες μέρες μετά την παράδοση της ηπειρωτικής Ελλάδας στις δυνάμεις του Άξονα, και έλαβε την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Ερμής» («Unternehmen Merkur»). Ήταν αμυντική και όχι επιθετική επιχείρηση, όπως αποδείχθηκε αργότερα. Οι Γερμανοί είχαν ως στόχο να εξασφαλίσουν τα νοτιοανατολικά τους νώτα, ενόψει της Επιχείρησης Μπαρμπαρόσα (Εκστρατεία στη Ρωσία) και να εξορμήσουν στη Βόρεια Αφρική, με εφαλτήριο την Κρήτη, όπως πίστευαν οι Σύμμαχοι.

ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ (ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ....)


ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ...ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ...ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΕΙΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚΟ...ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
O ΣΥΡΙΖΑ κάνει άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χ.Α για το δεύτερο γύρο
Ηδη φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει η γραμμή που θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους του για τον δεύτερο γύρο, σε δήμους και περιφέρειες όπου δεν έχει περάσει υποψήφιός του. Το μήνυμα φαίνεται να είναι «ναι» στους αντάρτες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, «ναι» στο ΚΚΕ αλλά και στη Χρυσή Αυγή κυρίως στην Αθήνα.
Με το σκεπτικό ότι «προφανώς δεν είναι ναζιστές το 15% των Αθηναίων», ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χ.Α., διατηρώντας, ωστόσο, τον καταγγελτικό του λόγο εναντίον της, αναφέρει το εκτενές ρεπορτάζ της Δώρας Αντωνίου σήμερα στην Καθημερινή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η καταψήφιση όλων των υποψηφίων που έχουν λάβει το επίσημο χρίσμα από τα δύο κόμματα της κυβέρνησης, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, είναι η βασική «γραμμή» του ΣΥΡΙΖΑ για τον β΄ γύρο των εκλογών. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να δηλώνουν πως  οι κυβερνητικοί συνδυασμοί είναι η «κόκκινη γραμμή», κάτι που θα ίσχυε απόλυτα και εάν είχαν περάσει στον δεύτερο γύρο υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής.

ΧΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΤΙΣ...ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ (ΤΑ ΕΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ) ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ
Σεξιστικό, προσβλητικό, έως και απαράδεκτο! Ακούστε διάλογο - έμπνευση του “Πρωταγωνιστή” της καφρίλας και της ηλιθιότητας του marketing:
“Δεν το έχω κάνει ποτέ. Ξέρω πως η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική. Δεν πρέπει να είναι…με τον οποιονδήποτε, οι συνέπειες είναι μεγάλες. Πρέπει να είναι μοναδική. Αξέχαστη. Πρέπει να είναι με κάποιον που τον εμπιστεύεσαι. Που μαζί του νιώθεις οικειότητα και ασφάλεια. Που δεν θα σε προδώσει την επόμενη μέρα”. Είναι “εκείνη η στιγμή, που από κορίτσι γίνεσαι γυναίκα”, μας λέει όλο νόημα.
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Ποταμού (ηλιθιότητας), ο Περικλής Βαλλιάνoς με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει

Η εκλογική ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής την απενοχοποιεί στην κοινωνία και την νομιμοποιεί στην Δημοκρατία – Ανάλυση του bankingnews

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και ξεκινώντας από την χειρότερη θέση οι επιδόσεις της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικός άθλος.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εκλογική ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής κάτω από αντίξοες πολιτικές συνθήκες και κάτω από ειδικές συνθήκες που αφορούν μόνο την Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. 
Η Χρυσή Αυγή είναι ενδεικτικό ότι στην περιφέρεια Αττικής ο Παναγιώταρος έλαβε 180,8 χιλ ψήφους όταν στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 η Χρυσή Αυγή είχε  λάβει αθροιστικά 145 χιλιάδες ψήφους. 
Το ίδιο συνέβη και στον Δήμο Αθηναίων όπου ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής με 16,12% ή 35,949 ψήφους κατέλαβε την 4η θέση μόλις 1800 ψήφους λιγότερους από τον Σπηλιωτόπουλο της ΝΔ που κατέλαβε την 3η θέση.

ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΜΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟ...ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, πέντε υπηκόων Αλβανίας, μελών εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, σε πλήθος διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και οχήματα στη Νότια Πιερία, στη Λάρισα, την Αττική, την Εύβοια και την Κορινθία.
Πρόκειται για τους:

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΑΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012...ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η Χ.Α

ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΑΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .
ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 227.000 ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ 207.000 ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ  28.775 ΚΑΙ 20.030 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΗΤΑΝ 56968 ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ  55418.!!!
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; H ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΝΟΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η OTI ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ
Χρυσή Αυγή :ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ: Σε ποια Ε.Τ. του Δήμου Αθηναίων μας έκλεψαν ψήφους - Λαθροχειρίες για να μην περάσουμε την διαλυμένη ΝΔ

bankingnews.gr :Μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής λόγω Αττικής – Μεταξύ 10% με 11% θα λάβει στις ευρωεκλογές

Η Χρυσή Αυγή ήταν το κόμμα που αύξησε τα εκλογικά της ποσοστά σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην Αττική
Ένα κόμμα που δικαιούται να υποστηρίζει ότι εξήλθε κερδισμένο στον πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών είναι η Χρυσή Αυγή. 
 Παρά την φίμωση και την απόλυτη προπαγάνδα λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής το ποσοστό της ελληνικής αυγής ισχυροποιήθηκε. 
Μπορεί ο Κασιδιάρης να μην πέρασε στον δεύτερο γύρο αλλά με το 16% που συγκέντρωσε έναντι 17% του Σπηλιωτόπουλου της ΝΔ προφανώς πρόκειται για άριστη επίδοση. 
Ο Κασιδιάρης στον δήμο Αθηναίων κατέλαβε την 4η θέση με 16,12% όταν ο πρώτος ο Καμίνης έλαβε ποσοστό 21% δηλαδή διαφορά μόλις 5%. 
Ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή κατάφεραν να συγκεντρώσουν κάτω από πολύ δυσμενείς συνθήκες ένα πολύ αξιόλογο ποσοστό, που αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή ισχυροποιείται.

Κλάμα και οδυρμός στις φυλλάδες των νταβατζήδων για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Ακόμα δεν έχουν χωνέψει τα παπαγαλάκια του καθεστώτος το ράπισμα που δέχθηκαν χθες από τον ελληνικό λαό.

19 Μαΐου του 1919 :Οι ορδές του Κεμάλ αφανίζουν τους Έλληνες του Πόντου

Πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της Ιστορίας όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Με την Γενοκτονία των Ποντίων αφανίστηκε από τις πατρογονικές του εστίες ένα ζωηρό κομμάτι του ελληνισμού που πάλευε για την επιβίωσή του για περίπου 3000 χρόνια.

Ήταν 19 Μαΐου του 1919 όταν ο Μουσταφά Κεμάλ, μετέπειτα Ατατούρκ (πατέρας των Τούρκων) αποβιβάστηκε στην Σαμψούντα προκειμένου να ξεκινήσει την δεύτερη ιστορικά, φάση της εξόντωσης των Ελλήνων της βόρειας Μικράς Ασίας προσπαθώντας επίσης να συντονίσει την αντίσταση των Τούρκων κατά της ελληνικής στρατιάς που είχε καταλάβει πριν από μερικές εβδομάδες την Σμύρνη.

Οι Έλληνες του Πόντου αποτελούσαν πάντοτε ένα ζωτικό κομμάτι της περιοχής και παρόλο που ήταν μακρυά από τον εθνικό κορμό της ελληνικής χερσονήσου και των δυτικών παραλίων της Μικράς Ασίας, διέγραψαν την δική τους πορεία η οποία όμως ήταν παράλληλη με αυτήν των υπολοίπων Ελλήνων.

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΥΡΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΟΒΙΔΕΣ.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚIΝΔYΝΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ" ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ - Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ).
ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΟΒΙΔΕΣ 

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΗΣΟΥΝ;; ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΣΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ Ο ALEXIS ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ... ΣΑΛΙΩΣΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ.
Απίστευτος Αλέξις: Σάλιωσε το φάκελο πάνω από την κόλλα της ταινίας. Έλεος. Χειρότερος από τον Τζέφρι με τη λαμπάδα της Λαμπρής! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΗΛΙΑ...

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την "Ελληνική Αυγή" Ηλίας Κασιδιάρης, άσκησε νωρίς το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα και προέβη στην παρακάτω δήλωση:
"Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψηφίους της "Ελληνικής Αυγής" σε ολόκληρη τη χώρα. Επί μήνες δεχθήκαμε συκοφαντίες, επιθέσεις, διώξεις, απόλυτη αποσιώπηση όλων των πολιτικών μας δραστηριοτήτων. Σήμερα όμως είμαστε εδώ, παρόντες σε αυτή την μεγάλη πολιτική μάχη, σήμερα μας κρίνει όλους ο κυρίαρχος ελληνικός λαός".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :