Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 69% ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 9,4% ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ .
ΤΟ 69% ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Η @Γ@ΜΗΤΗ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ 69 ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΑΛΛΙΩΣ....
Η Βρετανίδα, πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος, Louise Mensch προκάλεσε πανικό στα social media, με ένα προκλητικό tweet κατά της χώρας μας:  «Ελλάδα άντε πηδήξου. Tα κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους. To 69% του πληθυσμού είναι ρατσιστές»....
Ο λόγος που η ίδια προέβη σε αυτό το tweet ήταν μία έρευνα του «Anti-Defamation League», του οργανισμού κατά της δυσφήμισης των Εβραίων, σύμφωνα με την οποία το 69% των Ελλήνων εκδηλώνει συμπεριφορές αντισημιτισμού.

Συγκέντρωση για την Μακεδονία μας - Κυριακή 15 Ιουνίου, Πλατεία Καραϊσκάκη (έναντι σιδηροδρομικού σταθμού), 19:00

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην ετήσια εκδήλωση του Κινήματος εις μνήμη του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη, Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σε μια εποχή που καθετί Ελληνικό αμφισβητείται από μια μειοψηφία που θέλει να αποκαλείται κυβέρνηση, η οποία με την φτωχοποιήση του ελληνικού λαού και την αποδυνάμωση της εθνικής συνείδησης κατάφερε το θέμα του ονόματος του ψευδοκράτους των Σκοπίων να έχει περάσει χαμηλά στην πολιτική ατζέντα.
Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές πιστοί στις ιδέες και αρχές τους δίνουν το παρόν ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας

Δεν πρέπει να λησμονούμε τα προφητικά λόγια του Ίωνα Δραγούμη: «Έλληνες σώστε τη Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει».

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 19:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη (έναντι σιδηροδρομικού σταθμού) στην Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες στα 2310-521842 & 6970 138 893

ΣΩΠΑ ΡΕ....ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;;

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Φτιάχνουν νόμους κόντρα στο δημόσιο συμφέρον ...!!!
(ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ....)
Νέους κεραυνούς κατά της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση στο χώρο της Ποινικής Δικαιοσύνης εξαπολύει το δικαστικό σώμα. Αυτή τη φορά τα πυρά προέρχονται από την Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδας (ΕΕΕ), η οποία συνοδεύει την οργισμένη ανακοίνωσή της με σοβαρότατες καταγγελίες για φωτογραφικές διατάξεις αλλά και επιλεκτική εφαρμογή του νόμου, που αφήνουν έκθετο τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου. 

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Στηρίζει τη Χρυσή Αυγή ο Ρώσος Εθνικιστής ηγέτης Βλ. Ζιρινόφσκι - Η επιστολή του στον Μιχαλολιάκο

Η συνεργασία των Ρώσων πατριωτών με τη Χρυσή Αυγή επισημοποιείται
Την αμέριστη στήριξή του στη Χρυσή Αυγή και προσωπικά στον προφυλακισμένο γενικό γραμματέα Ν. Μιχαλολιάκο εκφράζει ο Ρώσος πολιτικός, ιδρυτής και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR) Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι.
Ο Ζιρινόφσκι είναι ταυτόχρονα αντιπρόεδρος της ρωσικής Κρατικής Δούμας και μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. 
Πλέον η συνεργασία των Ρώσων πατριωτών με τη Χρυσή Αυγή επισημοποιείται.
Το κόμμα του Ζιρινόφσκι, το LDPR, λαμβάνει ποσοστό 12. Διαθέτει 56 έδρες στ  ρωσική Δούμα και 212 έδρες στο τοπικά κοινοβούλια.

Πρωτοφανής απόφαση για τον Βουλευτή Μ. Αρβανίτη….του απαγόρευσαν να ομιλεί...!!!

bankingnews.gr :Οι αποφάσεις δικαστών είναι επικίνδυνες, παραβιάζουν κατάφωρα  το Σύνταγμα – Πρωτοφανής απόφαση για τον Βουλευτή Μ. Αρβανίτη
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή βάλλεται από την καθοδηγούμενη δικαιοσύνη….
Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις περί την Χρυσή Αυγή καθώς οι ανακρίτριες που διεξάγουν την έρευνα αποδεικνύεται ότι έχουν εμπάθεια και προκατάληψη.
Προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως ένας βουλευτής που δεν αναφέρεται ούτε σε μια σελίδα της δικογραφίας και των καταθέσεων ηλικίας 70 ετών περίπου ο Μ. Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής και δεν κατηγορείται για οποιοδήποτε αδίκημα….του επιβλήθηκε αποχή από οποιαδήποτε δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. 

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ... ΝΕΚΡΟΥΣ! ΠΩΣ ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΕΝΑ ΕΘΙΜΟ ΑΙΩΝΩΝ...!

thrakitoday.com

-Έστρωσαν τραπέζι στα νεκροταφεία του χωριού και αναβίωσαν για ακόμη μια χρονιά το ιδιαίτερο έθιμο 
Με τους... νεκρούς γευμάτισαν ανήμερα του Αγίου Πνεύματος οι κάτοικοι στο Θρυλόριο της Κομοτηνής, αναβιώνοντας για ακόμη μια φορά το ιδιαίτερο αυτό ταφικό έθιμο. 

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ... ΛΕΧΩΝΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ... ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ Η1Ν1...

Λίγο πριν γεννήσει προσβλήθηκε από τον ιό Η1Ν1 μια γυναίκα από την Χαλκίδα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν τόσο το βρέφος όσο και η ίδια.
Η γυναίκα κατάφερε να γεννήσει αλλά η  ζωή της κρέμεται από μια κλωστή! Η νέα μητέρα βρίσκεται σε καταστολή στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Υγεία» για περισσότερο από ένα μήνα επειδή έχει υποστεί βλάβη στους πνεύμονες .
Λόγω της σοβαρότητας της υγείας της, αλλά και της έλλειψης των χρημάτων που απαιτούνται για την θεραπεία της, το Επιμελητήριο Εύβοιας απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να την ενισχύσουν, καταθέτοντας χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό της ALPHA BANK:
• Αριθμός Λογαριασμού: 200 00 2789 000381 EUR
• IBAN Λογαριασμού: GR47 0140 2000 2000 0278 9000 381
Πηγή: eviazoom.blogspot.com

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΡΟΙΚΑ: "Είμαστε σε ετοιμότητα λήψης νέων μέτρων"!!

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ....ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις επιστολές του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς την τρόικα και την ετοιμότητα για λήψη νέων μέτρων. 
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Αυγής. Πρόκειται για δύο επιστολές, γραμμένες στις 15 Απριλίου και τις 14 Μαΐου, με κοινούς συντάκτες (Σαμαράς, Στουρνάρας, Προβόπουλος) και κοινούς αποδέκτες (Λαγκάρντ, Ντάισελμπλουμ, Κάλλας και Ντράγκι), και πανομοιότυπο το μεγαλύτερο μέρος των επιστολών, αλλά όχι ταυτόσημο.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ :Δεν κόβονται τα προνόμια των βουλευτών που διώκονται.

ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ.
 Λίγες μέρες μετά τη διάταξη που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης και προβλέπει την αναστολή προνομίων, όπως βουλευτική αποζημίωση, ταχυδρομικές ατέλειες, το επίδομα κίνησης, αλλά και η παροχή υπαλλήλων και αστυνομικών, που απολαμβάνουν οι εν ενέργεια βουλευτές όταν διαπράττουν ένα κακούργημα ή κάποια απαξιωτικά πλημμελήματα, σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαρακης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη διάταξη.
Ο κ. Μεϊμαράκης είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι ακόμα και αν ψηφιστεί η διάταξη για να ισχύσει πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής, άφησε αιχμές για τον κ. Αθανασιου λέγοντας ότι δεν έγινε διαβούλευση πριν την κατάθεση του και πρόσθεσε ότι και οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων διατυπώνουν τον ίδιο προβληματισμό για το κατά πόσο μπορεί να ψηφιστεί αρχικά και να εφαρμοστεί στη συνέχεια η διάταξη.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΝΕΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ :«Τέλος» στα προνόμια των βουλευτών που διώκονται.

ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ...ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΔΕΙΣ!!(Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ!!!)
Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή για όσους κατηγορηθούν τελεσίδικα για κακουργήματα
Νομοσχέδιο που βάζει τέλος στα προνόμια των βουλευτών που διώκονται για αξιόποινες πράξεις κατέθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο «στις ρυθμίσεις ποινικού και σωφρονιστικού δικαίου» οι βουλευτές που διώκονται σε συγκεκριμένα αδικήματα θα χάνουν προσωρινά ή οριστικά τα διάφορα προνόμια συνταγματικά ή μη όπως βουλευτική αποζημίωση, ταχυδρομικές ατέλειες, επίδομα κίνησης και παροχή υπαλλήλων και αστυνομικών.

Ο δολοφόνος πρώην διοικητής του UCK νέος πρωθυπουργός στο Κόσοβο.(Να πάει γρήγορα ο Βενιζέλος να τον συγχαρεί!!!)

Κατηγορείται μόνο για 300 δολοφονίες και 400 εξαφανίσεις
Ο πρώην διοικητής του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK), Ραμούς Χαραντινάι θα είναι ο νέος πρωθυπουργός αποφάσισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο Χάσιμ Θάτσι, παρότι το κόμμα του κέρδισε τις εκλογές, δεν μπόρεσε να βρει πολιτικούς συμμάχους για το σχηματισμό κυβέρνησης και μετά από επτά χρόνια στην εξουσία θα περάσει στην αντιπολίτευση.
Στη νέα κυβέρνηση θα συμμετέχουν η «Δημοκρατική Ένωση Κοσόβου» (LDK) του Ίσα Μουσταφά, η «Συμμαχία για το Μέλλον του Κοσόβου» του Ραμούς Χαραντινάι και η «Πρωτοβουλία για το Κόσοβο», του Φατμίρ Λιμάι ενώ ψήφο εμπιστοσύνης θα δώσει το κίνημα «Αυτοδιάθεση» του Άλμπιν Κούρτι. Στη συμφωνία προβλέπεται επίσης ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας όπως και ο πρόεδρος της βουλής θα προέρχονται από τη «Δημοκρατική Ένωση Κοσόβου».

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ...ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ
Από τα αριστερά: Δαυίδ Ναχμία μέλος της εβραικής παροικίας στην Ελλάδα, Άριε Μέκελ πρώην πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Καραγκούνης υφυπουργός δικαιοσύνης και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας Ελλάδος - Ισραήλ, Βασίλης Κικίλιας επίσης μέλος της επιτροπής ... και νέος υπουργός προστασίας του πολίτη!

http://esxatianasxesi.blogspot.gr

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ


"Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ...ΑΚΗΣ" ΕΓΡΑΦΕ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.

Στις 22 Απριλίου 2012 ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος ήταν ένας απλός βουλευτής της Ν.Δ., ενώ είχε διατελέσει και μέλος της προανακριτικής επιτροπής που είχε διερευνήσει τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Κάτι παραπάνω θα ήξερε, επομένως, όταν αρθρογραφούσε εκείνη την περίοδο χρησιμοποιώντας τίτλους όπως «Ε.. όχι και "αθώος" για τα υποβρύχια ο Βενιζέλος»! Τι λέει σήμερα ο κ. Ντινόπουλος για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει;

Διαβάστε το άρθρο Ντινόπουλου:...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !! Ξέρει κάτι για τα εκατομμύρια του Καντάφι ο πρόεδρος Κάρολος;

Με αφορμή το βιβλίο του εξαδέλφου του Ακη Τσοχατζόπουλου του πολύ Νίκου Ζήγρα για τις μεταφορές εκατομμυρίων απο τον Καντάφι στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και των ακραιφνών Παπανδρεικών , αποκαλύπτουμε μια άγνωστη υπόθεση με κεντρικά πρόσωπα τον Μουαμάρ Καντάφι και τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια!!!! Ηταν παραμονές εκλογών του ’89 και τα «γεράκια» της ΕΥΠ υπέκλεψαν ενα περίεργο σήμα που τούς έκανε να χάσουν το μυαλό τους. Άλλοι έπεσαν απ τις καρέκλες τους κι άλλοι έμειναν άναυδοι..

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ : ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΖΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ "ΕΝΟΧΛΗΣΕ" ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΣΤΕΚΙ "ΡΕΣΑΛΤΟ" - ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΝΙΩΤΗ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ;;

ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΤΟΥ "ΡΕΣΑΛΤΟ" ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
Συγκεκριμένα στο σκεπτικό της προφυλάκισης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βάρυνε το γεγονός ότι ο βουλευτής Πειραιά απεικονίζεται σε βίντεο και φωτογραφίες στις 25 Ιανουαρίου 2014 στο Κερατσίνι να συμμετέχει σε πορεία Χρυσαυγιτών προς το κοινωνικό στέκι Ρεσάλτο στο οποίο πέταξαν πέτρες και καπνογόνα προκαλώντας ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό τους οι δικαστικοί λειτουργοί αναφέρουν πως, ενώ ο βουλευτής γνώριζε την άσκηση ποινικής δίωξης και την έρευνα σε βάρος της Χρυσής Αυγής για αναλόγου ύφους επιθέσεις, συμμετείχε σε μία, τρεισήμισι μήνες μετά την άσκηση των διώξεων. Κατά συνέπεια πρέπει να κρατηθεί προσωρινά «προς αποφυγή τέλεσης νέων αξιοποίνων πράξεων».
ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ "ΡΕΣΑΛΤΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΝΙΩΤΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ) :

«Ανήσυχοι» από την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων οι Εβραίοι της Ευρώπης ζητούν τώρα «συνεργασία» με τους μουσουλμάνους!!!



Islam versus Europe

Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο τηςJerusalem Post, που λέει πολλά για τη στάση των Εβραίων ως προς τις πρόσφατες νίκες του Εθνικού Μετώπου και άλλων «ακροδεξιών» (όπως τα ονομάζουν)κομμάτων στην Ευρώπη. Αυτό που έχει σημασία είναι το παρακάτω:

ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΓΕΡΟΚΟΤΑ...(ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΓΕΡΟΚΟΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ T.V
Εκδηλη ήταν η αμηχανία της νέας κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη λίγη ώρα προτού ανακοινώσει σε ζωντανή μετάδοση τα ονόματα του ανασχηματισμού.
Η βουλευτής της ΝΔ με εμφανή τα σημάδια τρακ έστρωνε τα μαλλιά της. Φτιαχνόταν και διόρθωνε το μακιγιάζ της, ρωτώντας, παράλληλα, τους συνεργάτες της αν το λουκ είναι οκ για να ξεκινήσει τις ανακοινώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ, ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ....

Το μεγάλο ερώτημα όμως που προκύπτει εδώ, είναι ένα και μοναδικό. Έχει κτηνιατρική πτέρυγα το Ιπποκράτειο; Πραγματικά δεν το γνώριζα...

http://ygro-pyr.blogspot.gr/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...ΕΕΕ..ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ - ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ:

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΟΧΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ...ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ...ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ ΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΤΑ...ΒΙΒΛΙΑ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ...ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ «ΚΥΡΙΕ» ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Συμβούλου Επικοινωνίας
Αποτροπιασμός και αηδία με κατέλαβε όταν πληροφορήθηκα το περιεχόμενο εντύπου που διανέμεται σε σχολεία(!!!) της Αττικής. Μου μεταφέρθηκε το κείμενο ως κάτωθι:
"Εάν οι μετανάστες εγκαταλείψουν τις 450.000 θέσεις εργασίας που κατέχουν, οι Έλληνες δεν θα μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις μισές (?). Περισσότερες από 150.000 θέσεις θα μείνουν κενές είτε επειδή ορισμένες δουλειές δεν θεωρούνται ελκυστηκές από τους Έλληνες είτε επειδή οι προσφερόμενες αμοιβές είναι αισθητά χαμηλότερες, το 50-60% του νόμιμου ημερομισθίου.

O Κρανιδιώτης δυσανασχτεί για την «προαναγγελία» του ανασχηματισμού από τον Βενιζέλο αλλά ελπίζει να μην υπάρχει περισσότερο ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΡΕΦΕΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ Ν.Δ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ.
Τη δυσαρέσκειά του για την «προαναγγελία» του ανασχηματισμού από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και την προσδοκία να μην υπάρχει μεγαλύτερη εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση μετά από τις αλλαγές, εξέφρασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης. 
«Ελπίζω ότι η απάντηση στο λαϊκό μήνυμα από τις εκλογές να μην είναι ακόμη πιο πολύ ΠΑΣΟΚ μέσα στην κυβέρνηση», είπε μιλώντας στο MEGA, με αντικείμενο τον ανασχηματισμό. Μάλιστα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την προαναγγελία του, όπως είπε, των αλλαγών στο κυβερνητικό συμβούλιο, αναφερόμενος στη σχετική δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Τ' ΑΚΟΥΤΕ;;...Ο πατέρας και ο πεθερός του Γιούνκερ ήταν συνεργάτες των Ναζί.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ "ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ" ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, David Cameron δεν έχει κρύψει - και ούτε προσπαθήσει να κρύψει- την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του Γιούνκερ για το αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 Ο Ντέιβιντ Κάμερον επαναδιατύπωσε ακόμη και την απειλή του δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας του στην ΕΕ, σε περίπτωση που η Γερμανίδα καγκελάριος στηρίξει την υποψηφιότητα του Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ για την προεδρία της Κομισιόν.

ΤΡΑΓΚΑΣ :AN TOΛΜΑΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...(BINTEO)

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ....ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ;;. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

Kαι λοιπόν, τι έγινε... μήπως δικό μου είναι το θέατρο;; Πάμε για φραπεδιά κι ας κάνουν ότι θέλουν... ΡΕ ΣΕΙΣ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ; ΑΥΤΟΙ  ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!. 
Το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου βρέθηκε στο στόχαστρο των ξένων επενδυτών...
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο περιουσιολόγιο προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ, είναι το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Ξένοι επενδυτές γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους στον Γιάννη Στουρνάρα, όταν αυτός συναντήθηκε με την τρόικα στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν τον αναμενόμενο ανασχηματισμό. 
Ο Γ. Στουρνάρας, που όπως φαίνεται είχε αναλάβει χρέη πρωθυπουργού, παρέλαβε τη λίστα της νέας κυβέρνησης την οποία και παρέδωσε στον Αντώνη Σαμαρά για να την γνωστοποίησει στα ΜΜΕ και να την μάθουν και ο ελληνικός λαός.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Θα αφορίζονται οι κληρικοί της Εκκλησίας της Αγγλίας εάν έχουν σχέσεις με το BNP και το Εθνικό Μέτωπο. «Μέγα αμάρτημα» το να θεωρούν ότι οι Βρετανοί κινδυνεύουν να γίνουν μειονότητα από την εισβολή των μεταναστών



 Telegraph  / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Οι κληρικοί της Εκκλησίας της Αγγλίας θα καθαιρούνται, εφόσον διαπιστώνεται ότι είναι μέλη του BNP ή του Εθνικού Μετώπου, μετά από απόφαση των επισκόπων που αποφάνθηκαν ότι οι απόψεις των κομμάτων  αυτών είναι αντιχριστιανικές και προωθούν το «αμάρτημα του ρατσισμού».

Είναι η πρώτη φορά που επισήμως απαγορεύεται σε Αγγλικανικούς ιερείς η συμμετοχή τους σε κάποιο πολιτικό κόμμα.

Οι Επίσκοποι δήλωσαν ότι οι δύο ομάδες είναι «ασυμβίβαστες με την διδασκαλία της Εκκλησίας της Αγγλίας» λόγω των αντίστοιχων θέσεών τους σχετικά με την «ισότητα των ατόμων ή ομάδων από διαφορετικές φυλές».