Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ο ΚΑΡΟΤΟΔΟΝΗΤΗΣ..


Και είναι το μάτι σου θολό
απ’ το καρότο στον ποπό,
πω, πω, πω, πω
πω, πω, πω, πω.

Ποιητής Ιμάτζινος Φαμφάρας.

http://ygro-pyr.blogspot.gr/

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΣΤΗΝ "ΟΣΙΑ"...ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ :ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ "ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ" ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΕΧΟΥΜΕ....ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΥΣΑ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ
Άρειος Πάγος: Εξηγήσεις έδωσαν οι εισαγγελείς για τη δικογραφία Βενιζέλου - Παπακωνσταντίνου
Παπανδρέου και Ελευθεριάνος έδωσαν διευκρινίσεις στην εισαγγελέα Κουτζαμάνη - Για «κακή διατύπωση» στο διαβιβαστικό για τα υποβρύχια μιλά το Ανώτατο Δικαστήριο - Δεν διενεργήθηκε καμία προκαταρκτική εξέταση - Ικανοποίηση στη Χαριλάου Τρικούπη
Μαίνεται η αντιπαράθεση που άνοιξε χθες ανάμεσα στην κυβέρνηση, τη Δικαιοσύνη και την αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή το διαβιβαστικό της δικογραφίας που έφτασε στη Βουλή για την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών για τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου: "Πολλά από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου θα αλλάξουν ιδιοκτήτη"

ΓΙΑ ΤΟΛΜΑ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΕ...
Σε ωμή δήλωση διεκδίκησης ελληνικών εδαφών προχώρησε πριν μερικές ώρες ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, στρατηγός Necdet Özel, περιλαμβάνοντας μάλιστα μερικές δεκάδες ελληνικά νησιά του Αιγαίου στην τουρκική επικράτεια!

Συγκεκριμένα σε ομιλία του στο Αρχηγείο της τουρκικής Ακτοφυλακής ο στρατηγός Necdet Özel υποστήριξε κατήγγειλε την Ελλάδα "Για τις αλλεπάλληλες, παραβιάσεις του τουρκικού θαλάσσιου χώρου και της τουρκικής κυριαρχίας οι οποίες", όπως υποστήριξε"αντιμετωπίστηκαν με άκρως αποτελεσματικό τρόπο από τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής"!

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ : Πακιστανοί κυνηγούσαν νεαρούς Ελληνες με μαχαίρια και σπαθιά!

ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΑ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
Σοβαρό επεισόδιο με αλλοδαπούς και νεαρούς Χανιώτες σημειώθηκε την Τρίτη το βραδύ στην περιοχή της Νέας Χώρας και συγκεκριμένα στο πάρκο στα Πευκάκια.
Οι αλλοδαποί, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, πιθανότατα Πακιστανοί επιτέθηκαν με μαχαίρια και σπαθιά, σε παρέα νεαρών Χανιωτών ηλικίας 18- 19 χρόνων με πρόθεση να τους κλέψουν ένα κινητό τηλέφωνο τύπου i-phone.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης μάλιστα χτύπησαν και τραυμάτισαν σε διάφορα σημεία του σώματος με το αιχμηρό όργανο που έμοιαζε με σπαθί,

Ο Μάκης δεν φοβάται τίποτα εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ! Μεγάλη κότα τελικά! Καροτόκοτα λειράτη!

Τον Κορκολή τον κατέστρεψες χωρίς ενδοιασμό επειδή πήγαινε με γυναίκες και δη την αρραβωνιαστικιά του, τον Ζαχόπουλο τον ξεφτίλισες επίσης εν ψυχρώ αν και βρισκόταν στην εντατική, αλλά τώρα πρόκειται για συριζαίο και τους συριζαίους δεν τους αγγίζει ούτε ο Θεός προφανώς... έτσι θα μας πεις "αριστερέ" Μάκη μου.  
http://ygro-pyr.blogspot.gr/

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Έρευνα : Που βρίσκεται ο τάφος του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Aπο την έκδοση στο περιοδικό "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ " τεύχος Μάιος 2011 η έρευνα του Χρήστου Κασταμονίτη σχετικά με την τύχη και την τελευταία κατοικία του Τελευταίου Έλληνα Αυτοκράτορα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ. 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... Εισαγγελέας : Προέκυψαν στοιχειά για ευθύνες Βενιζέλου – Παπακωνσταντίνου για τα υποβρύχια


Δικογραφία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης των πρώην Υπουργών του ΠΑΣΟΚ Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου και Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγίων Σκαραμαγκά, διαβιβάστηκε στη Βουλή από την εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο της εισαγγελίας, η δικογραφία σχηματίστηκε κατόπιν της υποβολής από την Ζωή Κωνσταντοπούλου  των πρακτικών της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής (18/12/2013) για την υπόθεση των υποβρυχίων και στο έγγραφο αναφέρεται: « Σας αναφέρουμε ότι από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών – μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην Υπουργού Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από την 17/10/2010 κ.ε...

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

“O ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ”-ΑΠΟ ΤΑ “ΤΑΓΜΑΤΑ” ΤΩΝ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-”ΕΔΕΡΝΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ”-ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ
Πρόσωπο – ορχήστρα στην οργάνωση και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης ΟΝΝΕΔ (νεολαία της Ν.Δ.), μέλη της οποίας βαρύνονταν με σειρά απρόκλητων επιθέσεων που κατέληξαν σε σοβαρούς τραυματισμούς κατά πολιτικών αντιπάλων της, ήταν την περίοδο Ευάγγελου Αβέρωφ ο νυν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Η συμμετοχή του στα αιματηρά γεγονότα της Καλαμάτας, τον Ιούλιο του 1983, όπου οι τραμπούκοι τους οποίους κατηύθυνε, συγκρούστηκαν διαδοχικά με όργανα της τάξης και οπαδούς άλλων κομμάτων, είναι αδιαμφισβήτητη.

ΣΟΚ : Ανθρωποθυσία στον Σατανά ο φόνος άστεγης στη Γλυφάδα

21χρονος της πολτοποίησε το κεφάλι ανήμερα του Πάσχα στην κεντρική πλατεία -Ετοίμαζε νέα ανθρωποθυσία στις 21 Ιουνίου
Φρίκη προκαλεί μία πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 21χρονο, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την άγρια δολοφονία άστεγης στη Γλυφάδα, η οποία διαπράχθηκε Ανήμερα του Πάσχα. Ο δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί ομολόγησε στις Αρχές πως το θύμα του έγινε ανθρωποθυσία στον Σατανά.
Μάλιστα, η ημέρα που επέλεξε ο ίδιος είναι σημαδιακή, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, ετοίμαζε να προχωρήσει και σε άλλη μία ανθρωποθυσία στις 21 Ιουνίου.
Έκανε ολόκληρο τελετουργικό πριν από την ανθρωποθυσία

Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο Πακιστανός χτυπούσε τον πατέρα μου με τον μπαλτά σαν να έσφαζε γουρούνι

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε δίπλα στον 49χρονο πατέρα της την ώρα που δεχόταν την επίθεση του 26χρονου Πακιστανού με τον μπαλτά στην Ιεράπετρα της Κρήτης περιέγραψε η κόρη του, η οποία κατάφερε μαζί με την βοήθεια περαστικών να τον σώσει από την δολοφονική του μανία.
Η κόρη του επιχειρηματία , ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ FM και αποκάλυψε καρε καρε το δολοφονικό αμοκ του 26χρονου Πακιστανού.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη
Κόρη τραυματία : Ευχαριστώ που είμαστε αυτή τη στιγμή εδώ γιατί θέλω ο κόσμος να μάθει ακριβώς όλο το συμβάν. Κατ΄ αρχήν να τον ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείχνει για τον πατέρα μου, για την υγεία του.

Έτσι εξαργυρώνεται η αποστασία: Ελεύθερος χωρίς όρους ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος!


Έπεσαν πλήρως οι μάσκες της δικαστικής και πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.  Αποδείχθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο πως η δίωξη είναι ξεκάθαρα πολιτική, αφού το μόνο αδίκημα το οποίο διώκεται είναι να είναι κανείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Το σκεπτικό της απόφασης για τον αποστάστη βουλευτή ήταν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω της ουσιαστικής και τυπικής αποχώρησής του από την "εγκληματική οργάνωση".

Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος τον Δεκέμβριο του 2013 κατακεραύνωνε τον Σαμαρά και τους σκευωρούς για την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Μετά την προσέγγισή του από μεγαλοπαράγοντα της ΝΔ και την αποστασία του, εξαργύρωσε με την ελευθερία του ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ την ανεξαρτητοποίησή του.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΜΟΝΟ ο Βορίδης, τους έμεινε πιστός; Εβραίος ιστορικός αρνείται την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος!!!


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. 
Ο Dr Roger Dommergue Polacco de Menasce είναι γνωστός ως ο Εβραίος ιστορικός που αρνείται την ύπαρξη του ολοκαυτώματος. Είχε δώσει στην Γαλλία μια συνέντευξη στον Ernst Zundel, στην αρχή της ενασχόλησής του Zundel με τον ιστορικό αναθεωρητισμό. Θα παραθέσουμε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή, που είχε στείλει στον σκηνοθέτη Steven Spielberg προ 15ετίας:

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΣΩΠΑ ΡΕ...Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θεωρεί κόμμα δολοφόνων τη Χρυσή Αυγή και όσους την ψηφίζουν, φασίστες.

ΕΝΤΑΞΕΙ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ(?)...ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΑ...ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ.
Η Χρυσή Αυγή ήρθε τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Πρόκειται για ψήφο αντίδρασης και δυσαρέσκειας ή για ψήφο ανάδειξης ενός ακροδεξιού, ναζιστικού «είναι» της ελληνικής κοινωνίας;
Όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Είναι το δεύτερο που είπες. Πρόκειται για φασίστες, αυτό πιστεύω. Υπάρχουν τελικά άνθρωποι, και σήμερα, που είναι φασίστες. Αυτοί που αποφάσισαν ότι αυτό θέλουν, αυτό τους εκπροσωπεί, αφού αυτό βρέθηκε. Δεν πρόκειται για κάτι άλλο, παρά για φασίστες, άνθρωποι που πρεσβεύουν το φασισμό. Ας μην τους ρίχνουμε ελαφρυντικά όπως τη δυσαρέσκεια κλπ. Αυτό συνέβη στην πρώτη φάση που ψήφισαν γιαγιούλες, για παράδειγμα, στην Αχαρνών και τον Άγιο Παντελεήμονα. Πλέον έχουμε δει το πρόσωπο της Χρυσής Αυγής και δεν υπάρχουν τέτοιες δικαιολογίες. Πρόκειται για κόμμα δολοφόνων.

aixmi.gr

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ  ΟΙ ΠΑΣΟΚ Ν.Δ Α.Ε ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Σοκ από τις αποκαλύψεις - «Δίψαγε» για αίμα ο Πακιστανός δράστης
Ανατριχιαστικές είναι οι πτυχές της υπόθεσης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «μακελάρη» της Ιεράπετρας. 
Προκαλούν σοκ οι κινήσεις του από το μεσημέρι έως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το χρονικό διάστημα δηλαδή της αιματοχυσίας. Μίας αιματοχυσίας που έγινε χωρίς λόγο όπως τουλάχιστον προκύπτει από την προανάκριση.
Όπως έχει γράψει το Cretalive, με έναν μπαλτά στο χέρι,

Έκρυψε τον Σταυρό μπροστά στους Αρχιραβίνους ο Πάπας στο Ισραήλ!

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ, έκρυψε οΠάπας Φραγκίσκος το εγκόλπιο του, προκειμένου να μην "προσβάλει" τους Αρχιραββίνους του Ισραήλ; Προηγουμένως ο Πάπας κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Theodor Herzl, του ιδρυτή του Σιωνισμού, μια αναγνώριση που προηγουμένως ήταν αδιανόητη για την Καθολική Εκκλησία, και που δηλώνει υπακοή στον Σιωνισμό. Μια αναγνώριση που η Καθολική Εκκλησία αρνήθηκε να κάνει για πάνω από εκατό χρόνια για θεολογικούς λόγους. Τι σκοπεύει με αυτήν την κίνηση ο Πάπας Φραγκίσκος; Άραγε έπαιξε ειδικό ρόλο ο "προοδευτικός" ραβίνος της Αργεντινής Abraham Skorka, στο να επιτευχθεί η αναγνώριση του Σιωνισμού που όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε απορριφθεί από τους προηγούμενους Πάπες;