Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΟΛΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Εν μέσω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει την πατρίδα μας, “πέρασε” στα ψιλά των Μέσων Μαζικής Αποχαύνωσης η πιο σημαντική είδηση για την Ορθόδοξη Ελλάδα. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο, την 1η Ιουλίου 2014 απέρριψε την προσφυγή μιας Γαλλίδας υπηκόου, η οποία προσέφυγε στο Δικαστήριο στις 11 Απριλίου 2011 κατά της Γαλλίας και διεκδικούσε το δικαίωμα να φοράει σε δημόσιους χώρους νικάμπ (το οποίο καλύπτει μόνο το πρόσωπο) και μπούρκα (η οποία καλύπτει το πρόσωπο αλλά και το σώμα). Πιο συγκεκριμένα, το Δικαστήριο αποφάσισε κατά πλειοψηφία δικαιώνοντας τις γαλλικές αρχές που στις 11 Οκτωβρίου 2010 είχαν απαγορεύσει με Νόμο την χρήση τους,

Ηχητικό μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη από την Φυλακή



Ηλίας Κασιδιάρης: Μια φωνή μέσα από την φυλακή είναι χίλιες φορές δυνατότερη από τις φωνές στα κανάλια της διαπλοκής
"Νομίζω ότι έχω πετύχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Μάλλον είμαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που φυλακίζεται, επειδή είχε ένα όπλο με άδεια και η μεγαλύτερη φαιδρότητα που έχω ακούσει τώρα στα κανάλια από το πρωί είναι ότι έχω μετατρέψει ένα κυνηγετικό όπλο σε πυροβόλο! Λες και τα κυνηγετικά όπλα δεν είναι πυροβόλα, αλλά νεροπίστολα. Και βέβαια το κορυφαίο από όλα αυτά που γράφτηκαν στο ένταλμα για την προφυλάκισή μου ήταν φυλακίζομαι για ένα χαστούκι που έδωσα πριν από δύο χρόνια! Όλα αυτά νομίζω έχουν κάνει τον απλό Έλληνα πολίτη να γελά και να κατανοεί απόλυτα ότι πλέον αποδεδειγμένα και με απόλυτα τεκμήρια και ντοκουμέντα η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής είναι για τα πανηγύρια.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ Η ΜΠΕΚΡΟΥ ΠΙΠΙΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΑΝ ΤΑ JOHNNIE WALKER KAI TA CUTTY SARK  ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑΣ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Δείτε πως σχολίασε την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, η Φωτεινή Πιπιλή. «Είχε πει με τον ευγενικό τρόπο, ότι κάτσε κάτω πάλι πιωμένη είσαι, άρα δεν θα έπρεπε να είμαι ντίρλα από τη χαρά μου;», συλλογίστηκε…
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την απορία
«Αυτό το παλικάρι, αυτός ο μαϊμού κούρος, το κακόμοιρο το παλικάρι με μηδέν πόθεν έσχες τα τελευταία 4 χρόνια, που έμενε το κακόμοιρο, το ανεπάγγελτο, το άνεργο με τη μαμά του και το μπαμπά του, που ήθελε και γυμναστήρια, πως θα είναι στον Κορυδαλλό, δεν είναι μια τραγωδία»;

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ
Από την ομάδα ΕΥ-ΠΡΑΤΤΕΙΝ, μια ομάδα που προάγει τον Ελληνισμό και την επιστροφή στη Μητέρα-ΓΗ:
Δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΤΗΝΗ καταστρέφουν μνημεία μας (να θυμίσω απλά την πυρπόληση των νεοκλασσικών αριστουργημάτων το 2012, τη συνεχή βεβήλωση της «Αθηναϊκής Τριλογίας», την πυρπόληση του Πολυτεχνείου, τις καταλήψεις/βανδαλισμούς ιστορικών κτηρίων και την εξαφάνιση αναρίθμητων προτομών ηρώων μας). Θεωρήστε με απόλυτο, αλλά πιστεύω πολύ απλά ότι οι νεο-βάνδαλοι πρέπει πολύ απλά να ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ, τελεία και παύλα!

Ολη η υφήλιος έχει αρνητική άποψη για τον Πούτιν και τη Ρωσία εκτός από την Ελλάδα!

Η διεθνής κοινή γνώμη, κυρίως στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αντιμετωπίζει με ολοένα και πιο αρνητικό τρόπο τη Ρωσία και τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν μετά τον ρόλο που διαδραμάτισαν στην κρίση στην Ουκρανία, σύμφωνα με μια αμερικανική έρευνα.

Η εικόνα της Ρωσίας επιδεινώθηκε σε διάστημα ενός έτους με συνολικά κατά μέσο όρο το 43% των ερωτηθέντων να έχει αρνητική γνώμη για τη χώρα, έναντι 34% που έχει θετική, σύμφωνα με το Pew Research Center το οποίο διενήργησε τη δημοσκόπηση σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 48.643 προσώπων σε 44 χώρες, ανάμεσά τους και στη Ρωσία, από τη 17η Μαρτίου ως την 5η Ιουνίου.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...ΤΩΡΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Απο xryshaygh.com :ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Μόλις ανακοινώθηκε στον βουλευτή Αττικής και εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη ότι κρίνεται προφυλακιστέος.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΣΟΚ : ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!!! ΥΨΩΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


“ΧΑΛΙΦΑΤΟ” ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ-”ΥΨΩΣΑΝ” ΣΗΜΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ-ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ!
Φωτογραφία με αναρτημένη σημαία τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ προκαλεί θύελλα ανησυχίας για το κύμα ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών που περνάνε κατά…αγέλες τα σύνορα μας!
Μια φωτό που καταδεικνύει τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι χιλιάδες των λάθρο που αποβιβάζονται καθημερινά στα ελληνικά εδάφη κατευθυνόμενοι από τουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής για διενέργεια δημοψηφίσματος για την ΔΕΗ

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής, όπως ορίζει το Σύνταγμα, για να αποφασιστεί η διενέργεια δημοψηφίσματος για το μείζον εθνικό ζήτημα της ΔΕΗ και της ελληνικής ενέργειας. Οι παράνομες μεθοδεύσεις Σαμαρά-Βενιζέλου δεν θα περάσουν.
Η πρόταση της Χρυσής Αυγής για δημοψήφισμα σε συνδυασμό με τις προτάσεις των λοιπών κομμάτων της αντιπολίτευσης οδηγεί αδιαμφισβήτητα στην συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού των 120 βουλευτών. Να μην τολμήσουν οι υπάλληλοι των τοκογλύφων να καταλύσουν για μία ακόμη φορά το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή καταθέτει πρόταση δημοψηφίσματος για την ΔΕΗ και την ελληνική ενέργεια