Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η πλάνη της πολυπολιτισμικότητας

Της Σώτης Τριανταφύλλου.
Ενα σοβαρό ζήτημα που δεν γίνεται ευρέως κατανοητό στη Δύση παρά την ολοφάνερη αύξηση του ευρωσκεπτικισμού, της ισλαμοφοβίας και των αντιδράσεων εναντίον της θλιβερής προοπτικής της Ευραβίας. Αυτές οι αντιδράσεις δεν προέρχονται μόνον από «δεξιούς» και «ρατσιστές»· προέρχονται από πρώην μουσουλμάνους θεωρητικούς (Αλί Σινά, Τασλίμα Νασρίν, Ανβάρ Σαΐχ) κι από κοσμικούς φιλοσόφους (Μισέλ Ονφρέ, Κρίστοφερ Χίτσενς, Ρίτσαρντ Ντόκινς). Αρχίζω με την παραδοχή ότι τα παραπάνω αισθήματα είναι δικαιολογημένα και οφείλονται σε συγκεκριμένα γεγονότα και λανθασμένες πολιτικές.

ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! «Έφαγαν» ανταποκρίτρια του CNN που είπε την αλήθεια για τους Ισραηλινούς μακελάρηδες!


Το CNN είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα από τα δεκάδες χρυσοπληρωμένα από τους Σιωνιστές ΜΜΕ.  Με δημοσιογράφους πράκτορες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, που διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, και τα παρουσιάζουν στη διεθνή κοινή γνώμη εντελώς αντίθετα και παραλλαγμένα, είναι ένα από τα βασικά προπύργια της σιωνιστικής προπαγάνδας. 
Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανταποκρίτρια φαίνεται πως δεν είχε «διδαχθεί» σωστά τις αρχές της σιωνιστικής δημοσιογραφίας, η οποία θέλει τους Ισραηλινούς να «αμύνονται», όπως και τους ισλαμοφασίστες της Συρίας να «αντιπολιτεύονται» ή τους Ουκρανούς νεοναζί  να αποκαθιστούν τη Δημοκρατία…

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια είναι η «Νέα Ελλάδα» που συνεχώς υπόσχεται ο Σαμαράς

Η Νέα Ελλάδα που συνεχώς υπόσχεται ο Σαμαράς, είναι η νέα μικρή Ισλαμική Ελλάδα, από τη Θεσσαλία και κάτω.
Διπλωματικά την αποκαλεί ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ γιατί φοβάται να πεί την αλήθεια στο Λαό. Δεν αναφέρει τη λέξη μικρή. Είναι η Νέα Ελλάδα όπως την έχουν προγραμματίσει στα σχέδιά τους για τα Βαλκάνια, και την εγγύς Ανατολή, οι ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης-Δικτατορίας!!!
Εδώ υπενθυμίζω τη ρήση της κυρίας Μπενάκη προς τον αναποτελεσματικό και ανύπαρκτο Παπούλια, ότι η χώρα θα συρρικνωθεί, τα εθνικά σύνορα θα περιορισθούν, για την ειρήνη, και ευημερία της Ε.Ε.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ??
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ ΣΙΜΠΣΟΝΣ!
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! (ακουγοντας το τραγουδι με τιτλο"Ριξε τη βομβα"), ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΖΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΡΙΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΑΣΣΑΝΤ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Η ΣΗΜΑΙΑ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Οπλοκατοχή και οικιακό άσυλο: Ένα θέμα ταμπού

Εγκλήματα όλων των ειδών είχαμε πάντα. Ληστείες, δολοφονίες, κλοπές, “τσαντάκιδες” κτλ. Τα τελευταία χρόνια όμως υπάρχει μια καινούργια μορφή εγκλήματος, οι ένοπλες εισβολές σε οικίες και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις με πολεμικά τυφέκια. Τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά. Όπως είναι αρκετά και αυτά που δεν έχουν ακουστεί. Το όλο πρόβλημα φέρνει στο προσκήνιο μια συζήτηση που κάποτε πρέπει επιτέλους να ξεκινήσει στα σοβαρά και στην Ελλάδα: το ζήτημα της οπλοκατοχής και του οικιακού ασύλου.

Του Παναγιώτη Α. Καράμπελα* - 16/05/2014

Το όλο θέμα έχει δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά τις γενικές αρχές που αφορούν το ζήτημα. Έχει θα λέγαμε συνταγματικές προεκτάσεις. Το δεύτερο σκέλος είναι πιο τεχνικό/νομικό, με την ουσία του όμως να πηγάζει από το πρώτο. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος.
Από την αρχή των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, από το σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του, υποστηρίζουμε ότι οι διώξεις αυτές δεν είναι υπόθεση μόνο των Σαμαροβενιζέλων, αλλά ότι υπάρχει μια ΧΟΥΝΤΑΡΑ του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», η οποία αποτελείται απ’ όλα τα υπόλοιπα κόμματα.
Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η βασική δύναμη της «αντιπολίτευσης» (στη θεωρία…), κάνει τα πάντα για να μας επιβεβαιώσει.
Έτσι, μια μόλις ημέρα μετά την προφυλάκιση Κασιδιάρη με κατηγορίες κυριολεκτικά για τα πανηγύρια, η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος καυχάται πως «Ο Δ. Παπαδημούλης “διώχνει” τον συνήγορο του Κασιδιάρη από το πάνελ».
Ιδού και το… μεγάλο κατόρθωμα του συριζαίου, με περισσότερες λεπτομέρειες: