Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΠΑΙΔΙ...ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΠΡΕΖΟΥ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η κόρη δημοσιογράφου Μανώλη Καψή. Η 22χρονη κατηγορείται για χρήση και κατοχή ναρκωτικών.
Όσον αφορά τον 21χρονο φίλο της, ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα με την υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στην οικία Αστυνομική Αρχή.
 Σύλληψη της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Στη σύλληψη της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή προχώρησαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την εμπλοκή της σε υπόθεση.....

Κάρολος Παπούλιας...o άμεσος συνεργός της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας.

«Απέκτησε δυνάμεις, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που κηρύττει το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό. Μπορεί κανείς να επιχειρήσει πολλές ερμηνείες γι’ αυτό το φαινόμενο, που δεν μας τιμά ως χώρα και ως λαό, όμως η ουσία είναι ότι η Δημοκρατία υπέστη πολλαπλά χτυπήματα».

Κάρολος Παπούλιας, για την επέτειο των 40 ετών από την αποκατάσταση της «Δημοκρατίας».

Ουδείς εκ των αντικειμενικών, έγκριτων και μη στρατευμένων δημοσιογράφων δεν τόλμησε να αντιδράσει μπρος στο πρωτοφανές παραλήρημα του Προέδρου της Κλεπτοκρατίας Κάρολου Παπούλια,

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ...Τελετή Μνήμης Θερμοπυλών: Σάββατο 26 Ιουλίου, Μνημείο Λεωνίδα, 20:00

Εκεί όπου η Εθνική Πίστη έγινε συνώνυμη της Θυσίας υπέρ της Πατρίδος,

Εκεί όπου η Θυσία μετατρέπεται σε Αιώνια Προσταγή Αγώνα για Ελευθερία,

Εκεί όπου η Ελευθερία αναδύεται ως Ιδανικό ελληνικό, άφθαρτο και καθάριο στο πέρασμα των αιώνων,

Εκεί όπου οι ορδές των βαρβάρων γονάτισαν μπρος στην Ελληνική Ανδρεία,

Εκεί οι Χρυσαυγίτες θα υψώσουν ξανά τις Γαλανόλευκες και τις Σημαίες με τον Μαίανδρο, για να καταδείξουν στους δειλούς και στους προσκυνημένους του σύγχρονου κόσμου, πως το Θάρρος μένει Άπαρτο και Φρούριο η Τιμή!

 Ιερό Πεδίο Θερμοπυλών - Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 - Ώρα 20:00

http://www.xryshaygh.com/

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες τότε, το επιτυγχάνουν σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες


Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες τότε επί Ελληνο-Περσικών πολέμων, επί Περσών Βασιλέων Δαρείου-& Ξέρξη, στη μάχη των Θερμοπυλών (480 π.χ.), Μαραθώνος (490 π.χ.), Πλαταιών, και Σαλαμίνος (480 π.χ.), το επιτυγχάνουν σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, διά της λαθρομεταναστεύσεως  Ισλαμιστών Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, προερχομένων από χώρες γειτονικές της πάλαι Περσίας.
Με δέλεαρ την Ε.Ε. και το ευρώ, οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, για να κατακτήσουν την Ελλάδα, σχεδίασαν και εφάρμοσαν το σατανικό σχέδιο της λαθρομετανάστευσης.
Πρόγραμμά τους η αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες....

Οι Αιγύπτιοι διέσυραν τον Κέρι! Υποχρέωσαν τον “εκπρόσωπο του πλανητάρχη” να περάσει απο ανιχνευτή μετάλλου!!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΓΛΥΦΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΓΕ ΣΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ Ο ΚΕΡΙ...
Απίστευτες σκηνές στο προεδρικό Μέγαρο της Αιγυπτου όπου ο στρατηγός Σίσι έδειξε για ακομα μια φορά, οτι στην Αίγυπτο κυβερνά ο λαός και οχι η ξενόφερτη ισλαμοφασιστικη χουντα! 
Οι αστυνομικοί λοιπόν, υποχρέωσαν τον Κέρι σε εναν πρωτοφανή εξευτελισμό, οπως θα δειτε στο βιντεο.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Απο http://www.xryshaygh.com/ :Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων - Μαζική συμμετοχή στην διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων πραγματοποιείται η διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στον Σταθμό Λαρίσης.

"Εμείς οι Παλαιστίνιοι καταγόμαστε από την Κρήτη" ειχε πει ο Γιασέρ Αραφάτ.

Η κρητική καταγωγή των Φιλισταίων (αρχαίων Παλαιστινίων) 

«Εμείς οι Παλαιστίνιοι καταγόμαστε από την Κρήτη. Φύγαμε από την Κρήτη και πήγαμε στην Παλαιστίνη. Ξαναγυρίσαμε στην Κρήτη και ξαναφύγαμε από την Κρήτη και ξαναπήγαμε και εγκατασταθήκαμε μονίμως στην Παλαιστίνη…»
Γιασέρ Αραφάτ, Αθήνα 15 Δεκεμβρίου 1981


Το ζήτημα της καταγωγής του σύγχρονου παλαιστινιακού έθνους έχει απασχολήσει κατά καιρούς πλήθος ερευνητών. Οι ίδιοι αραβόφωνοι και στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, με μεγάλο ποσοστό Ορθοδόξων μεταξύ τους, είθισται να θεωρούνται αραβικός λαός. Ωστόσο, σήμερα πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των ειδικών επιστημόνων συμφωνούν, ότι τουλάχιστον οι αρχαίοι Παλαιστίνιοι, οι Φιλισταίοι, ήταν κρητικής καταγωγής Πελασγοί, οι οποίοι σε πανάρχαια εποχή αποίκισαν τις ακτές της Μέσης Ανατολής. 

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

T' ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ;;...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ..

ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο "ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ
Σε εκδήλωση μαζί με τον Τούρκο υπουργό υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Στη συζήτηση που έγινε μεταξύ τους, ο δήμαρχος ανέφερε ότι είναι ντροπή που δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό τζαμί στη Θεσσαλονίκη, ενώ αργότερα πρόσθεσε πως είναι στις προθέσεις του να γίνουν μουσεία ισλαμικής τέχνης το Αλατζά Ιμαρέτ και το Γενί Τζαμί. Έπειτα πρόσθεσε πως "οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας, ενώ οι Ευρωπαίοι είναι συνεταίροι μας", ενώ σε αντίθεση με τον μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος υποστήριξε την ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στο ΑΠΘ. 

Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Απο xryshaygh.com :Ο πρόεδρος της ελληνικής “Δημοκρατίας” υβρίζει μισό εκατομμύριο Έλληνες!
Τουλάχιστον υβριστική μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση του Κάρολου Παπούλια για το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας με αφορμή την επέτειο της αποκατάστασης της "Δημοκρατίας".
Ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας της χώρας προχώρησε σε ακόμα ένα ατόπημα, συκοφαντώντας και χαρακτηρίζοντας το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος ξεκάθαρα στον Λαϊκό Σύνδεσμο δήλωσε: «απέκτησε δυνάμεις, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που κηρύττει το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό. Μπορεί κανείς να επιχειρήσει πολλές ερμηνείες γι’ αυτό το φαινόμενο, που δεν μας τιμά ως χώρα και ως λαό, όμως η ουσία είναι ότι η Δημοκρατία υπέστη πολλαπλά χτυπήματα».

Δεν σταματούν οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής: Διανομή τροφίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 24 Ιουλίου

Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.

Την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 11 το πρωί στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης)  η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων. Την ίδια μέρα στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στην Θεσσαλονίκη (Καζαντζάκη 4, έναντι δικαστηρίων).

Θα δοθεί προτεραιότητα σε τρίτεκνους, πολύτεκνους και ανέργους, που πλήττονται περισσότερο από την εθνοκτόνο μνημονιακή πολιτική.

Πέμπτη 24 Ιουλίου, Αθήνα - Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης, 11:00 και Θεσσαλονίκη - Καζαντζάκη 4, έναντι δικαστηρίων, 19:00

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πως οι Έλληνες κατάπιαμε το δόλωμα της παγκοσμιοποίησης!

Εδώ και πολλά χρόνια γινόταν μια προσπάθεια να πέσει σε λήθαργο ο Ελληνικός λαός.Μια πλασματική ευμάρεια ήταν απλωμένη παντού, πάνω από όλη την Ελλάδα.Τα καθρεφτάκια που δωρίζονταν σε εμάς τους ιθαγενείς, ήταν πολλά και διάφορα! 
Δίδονταν μέσω καρτών και δανείων, καινούριων αυτοκινήτων (δύο και τρία ανά οικογένεια), διακοποδάνεια, high life σε κοσμικά νησιά, μαρκάτα ρούχα, πρώτα τραπέζια πίστα στους κάθε λογής λαϊκούς αοιδούς...

ΣΦΑΖΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"...ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ" ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜO ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ "ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ" ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΦΡΙΚΗ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ"...ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΑΝ !!!

Συσσίτια μόνο για…Λαθρομετανάστες από τον ΣΥΡΙΖΑ & το ΚΕΕΡΦΑ του Κωνσταντίνου.

ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ" Η "ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ" ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!
«Αλληλεγγύη για όλους», λοιπόν.

Αρκεί, αυτοί οι «όλοι» να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνες!
Έλληνες, θαυμάστε τις δουλάρες της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης και του Σόρος κι όταν έρθουν να σας ζητήσουν ψήφο, στείλτε τους στους… Πακιστανούς!
Αχ βρε ελληνάκο... αν δεν πιείς και το πικρό ποτήρι του ΣΥΡΙΖΑ, μυαλό δεν θα βάλεις...
Πόπη Σουφλή 
Όσες φορές η Χρυσή Αυγή έκανε διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες που έχουν ανάγκη, ή ομάδες γιατρών εξέταζαν δωρεάν απόρους συμπατριώτες μας, οι “προοδευτικοί” και “αντιφασίστες”  κραύγαζαν για «ρατσισμό», «συσσίτια μίσους» κ.τ.λ. και επέβαλλαν απαγορεύσεις.

Η Ρωσία το ξέρει και το δηλώνει: "Τους φίλους μας Ελληνες, δυστυχώς τους κυβερνούν δωσίλογοι των ναζί κι ανδρίκελα του Σιωνισμού"

Σκληρές κουβέντες σέρνουν Ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία αλλά και Ελληνόφωνες ιστοσελίδες που διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στην ενημέρωση γύρω από θέματα που άπτονται της επικαιρότητας της φίλης Ορθόδοξης Χώρας της Δημοκρατίας της Μόσχας. Από το portal gr.rbth.com/ διαπιστώνουμε ότι η πολιτική των Αθηνών δέχεται κριτική που για όλα όσα έχει κάνει, είναι πολύ ανεκτική και light. "Η Αθήνα φαίνεται να έχει γίνει ουρά άλλων ευρωπαϊκών χωρών, που ναι μεν υψώνουν κορώνες περί αντίστασης στις αμερικανικές πιέσεις για επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, αλλά τελικά βάζουν την ουρά στα σκέλια και ευθυγραμμίζονται με την Ουάσιγκτον.Την Ελλάδα δυστυχώς την κυβερνούν ανδρίκελα, επαίτες και γλύφτες του Σιωνιστικού μπλοκ, αλλά και σφουγγοκωλάριοι της ναζιστικής Γερμανίας και του επεκτατικού αμερικανισμού....

Ο Σιωνιστής κολλητός του Σαμαρά, Δαυίδ Χάρις, χειροκροτεί την γενοκτονία αμάχων Παλαιστινίων στην Γάζα.

Απο xryshaygh.com
Προ ημερών είχαμε αναφερθεί σε άρθρο του διευθυντή της AJC και εντολέα της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, Δαυίδ Χάρις, σχετικά με τις σφαγές αμάχων από τους Ισραηλινούς στην Λωρίδα της Γάζας. Τότε ο Δαυίδ Χάρις προσπαθούσε να εξισώσεις τους θύτες με τα θύματα, χρησιμοποιώντας μία εξαιρετικώς «περίεργη» λογική που μεμφόταν τους Παλαιστινίους επειδή πέφτουν πάνω στα πυρά των Ισραηλινών.
Τώρα συνεχίζει τον παραλογισμό, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να ελαφρύνει την θέση του Ισραήλ, που δέχεται την παγκόσμια κατακραυγή για τις ωμότητες που λαμβάνουν χώρα στην Παλαιστίνη.