Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚHΡYΞΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΟΥΔΕΤΕΡΗ" ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε
ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...
Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: “Δεν ψηφίσαμε τα μέτρα εναντίον της Ρωσίας, γιατί ξέραμε πως θα στρεφόμαστε εναντίον των συμφερόντων των Ελλήνων”
Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ-Ποτάμι-ΕΛΙΑ κλπ. υπάκουσαν στις εντολές των πολιτικών ομάδων που ανήκουν και ψήφισαν καταστροφικά για την χώρα μας, υπέρ της επιβολής μέτρων κατά της Ρωσίας.
Η υποκρισία και η ανεύθυνη πολιτική της συγκυβέρνησης των δανειστών και των μνημονίων και η αντιρωσική πολιτική Σαμαρά - Βενιζέλου που υποτάσσονται σε ΗΠΑ και Ε.Ε. είναι η αιτία για την οικονομική καταστροφή χιλιάδων παραγωγών νωπών προϊόντων και επαγγελματιών που πλήττονται από το Ρωσικό εμπάργκο. Στην ουσία μιλάμε για την χαριστική βολή στον πρωτογενή τομέα της χώρας μας.  

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΕΝΦΙΑ: Η μεγάλη απάτη του νέου φόρου με στόχο την δήμευση της ακίνητης περιουσίας

Σε μία μεγάλη απάτη, που στόχο έχει τη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων, των σπιτιών, των οικοπέδων και των χωραφιών, αναδεικνύεται ο ΕΝΦΙΑ. Όχι μόνο δεν μειώθηκε ο φόρος σε σχέση με την έμπνευση Βενιζέλου, το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, αλλά οι φορολογούμενοι βρίσκονται μπροστά σε εκκαθαριστικά τέρατα που ακόμη και το ακίνητο να πουλήσουν δεν πρόκειται να τον ξεπληρώσουν.
Ε, αυτός είναι και ο σκοπός. Να κατασχέσουν ότι ακόμη έχει μείνει στην ιδιοκτησία των Ελλήνων. Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών περί αναγνώρισης λαθών, που οφείλονται σε «σφάλματα και παραλείψεις εκ μέρους των φορολογουμένων και σε στρεβλώσεις του νόμου», είναι καθαρά προσχηματική και εξυπηρετεί απόλυτα το σχέδιο της κυβέρνησης και των δανειστών.