Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΜΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΓΙΑ "ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙ" ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" ΟΤΙ ΟΙ 19ΧΡΟΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
iefimerida.gr :Ακροδεξιά σύμβολα, σβάστικες και όπλα είχαν και οι 19χρονοι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Μάνη
Πέρα από την αγάπη για το μπόντι μπίλντιγκ και τα αναβολικά φαίνεται ότι οι δυο 19χρονοι δολοφόνοι της Μάνης είχαν άλλο ένα κοινό με τα θύματά τους: Τις ίδιες ακροδεξιές απόψεις. 

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ο επί θύραις σφαγιασμός των Ελλήνων

Του Πάνου Ιωαννίδη
Σε λίγο καιρό, ο ελληνικός πληθυσμός τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα θα αποτελεί μειοψηφία, λόγω της ανεξέλεγκτης επέλασης των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ δήθεν «μεταναστών»…

Κάθε λογής αλλόθρησκοι και απάτριδες αλήτες εισέρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στα ελεύθερα, ευρωπαϊκά και κυρίαρχα ελληνικά εδάφη, με σαφή την εντολή να αφομοιωθούν με τον νόμιμο πληθυσμό και να διαβρώσουν τον Δημογραφικό Χάρτη Κύπρου και Ελλάδας, μέχρι που η ανθρώπινη πλειοψηφία στα δύο Κράτη να ΜΗΝ είναι πλέον ελληνική.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ:

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΩΣ "ΝΑΖΙ" ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΣΤΑΞΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΣΕ ΛΟΓΩ ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ  ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΟΣ :
«Καταγγέλλω δημόσια το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Παπαδημούλη, που ανέφερε ως ναζί τον αδελφό μου λόγω των συμβόλων –των αρχαίων ελληνικών συμβόλων- που είχε πάνω του. Από πού κι ως πού ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;» διερωτήθηκε ο αδελφός του ενός εκ των δύο θυμάτων από τη μεσσηνιακή Μάνη, Γιάννης Σγούρος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Οι ΗΠΑ πρότειναν το 1964 ένωση Ελλάδας Κύπρου αλλά ο Παπανδρέου και ο Μακάριος αρνήθηκαν!!!

Διαβάστε ένα άρθρο του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος αναφέρει πως το 1964 ο Αμερικανό πρώην ΥΠΕΞ Ντην Άτσεσον είχε κάνει μια συμφέρουσα πρόταση στην Ελλάδα για ένωση με τη Κύπρο και διαβάστε το προφητικό λόγο του καθώς αποχαιρετούσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Απίστευτα πράγματα!
Την πρόταση την οποία υποστηρίζει έντονα ο Αμερικανός Πρόεδρος, επεξεργάστηκε ειδικός σύμβουλός του, πρώην Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών. Το βασικό σχέδιο είναι η πλήρης ένωση της Ελλάδας με την Κύπρο με μόνη παραχώρηση στην Τουρκία μιας βάσης στο ανατολικό άκρο της Κύπρου, στη χερσόνησο της Καρπασίας. Η περιοχή θα εξακολουθήσει να είναι έδαφος της κοινής πλέον Ελληνοκυπριακής Δημοκρατίας,

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΙΣΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ.

Όσο έχουμε καιρό παιδιά-  λίγες μέρες μας έχουν ακόμη απομείνει ,μέχρι τις 26 Αυγούστου που ψηφίζεται  στην Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο,
(μέσα στο οποίο υπάρχει και διάταξη που επιβάλει  ποινική δίωξη και εν συνεχεία φυλάκιση των πολιτών, οι οποίοι απορρίπτουν με δημόσιες δηλώσεις τους την… ομοφυλοφιλία!)
 Όπου θα πάρει μπάλα και τον Αρχαίο Έλληνα  ΑΙΣΩΠΟ  ,ο οποίος θα θεωρηθεί ως ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και θα  τον οδηγήσουν τον κακομοίρη στο αυτόφωρο, ας  θυμηθούμε μία ωραία και διδακτική διήγησή του για την «υπερήφανη» ομοφυλοφυλία.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : AYTO EINAI TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ .
ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΑΓΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ


ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ : “Από τους άλλους περιμέναμε εχθρική συμπεριφορά αλλά όχι από την Ελλάδα”

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Α.Αντόνωφ σε δηλώσεις του αναφορικά με την στάση της κυβέρνησης Σαμαρά απέναντι στην Ρωσία στην ουκρανική κρίση εκφράζει την έκπληξή του για την “εχθρικη” όπως την χαρακτηρίζει συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης και δεν κρύβει την οργή της Μόσχας εκφράζοντας την απορία: “Τί θα κερδίσει από αυτές τις κυρώσεις η χώρα σας;”.
Επίσης, παρουσιάζει τις βασικές προτεραιότητες για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με ιδιαίτερη προσέγγιση στον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας.
Ακολουθεί η συνέντευξη του Ρώσου ΑΝΥΠΑΜ, που παραχωρήθηκε στον ανταποκριτή του ΜΕGA στην Μόσχα, Θ.Αυγερινό.