Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΕΨΑΧΝΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ..ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΥΣΣΑ - ΡΟΥΠΑΚΙΑ


Είτε μας αρέσει είτε όχι στήθηκε ένα σχέδιο, ένα κόλπο όπου η Χρυσή Αυγή έπρεπε να αποδυναμωθεί, να ανακοπεί η δύναμη της. Η ακραία στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, η μεθοδευμένη λασπολογία, η σκόπιμη και κατασκευασμένη κατά συρροή παραπληροφόρηση, η προσπάθεια να την συνδέσουν με τον Ναζισμό, τον φασισμό δαιμονοποίησαν την Χρυσή Αυγή.

Για τις δημοκρατικές δυνάμεις η Χρυσή Αυγή κατασκευάστηκε ως το αντίπαλο δέος, το συνταγματικό και αντισυνταγματικό τόξο, έπλασαν ιστορίες φανταστικές, τερατολόγοι αριστεριστές διοχέτευσαν στην κοινωνία τον μύθο….της Χρυσής Αυγής. 
Ένα έγκλημα στο Κερατσίνι, που δεν είχε πολιτικά κίνητρα αλλά ήταν απόρροια καθημερινών ανταγωνισμών περιθωριακών στοιχείων και από τις δύο πλευρές, κατέληξε στον θάνατο ενός αριστεριστή του Π. Φύσσα.
Το σύστημα άδραξε την μεγάλη ευκαιρία, να χρησιμοποιήσει τον θάνατο ενός αριστεριστή ώστε να χτίσουν μεθοδικά το big plan πως θα βγάλουν από την μέση πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Το Σχέδιο Kalergi σε εφαρμογή : Η εβραϊκή πνευματική ελίτ θα διοικήσει στο μέλλον την νέα φυλή κατοίκων της Ευρώπης.


Ο Kalergi ήταν ένας απ' τους βασικούς εμπνευστές της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Στο βιβλίο του όμως αναφέρει ότι η εβραϊκή πνευματική ελίτ που αναδείχθηκε μέσα απ' τους διωγμούς εναντίον των Εβραίων στην Ευρώπη, θα διοικήσει στο μέλλον την νέα φυλή κατοίκων της Ευρώπης που θα μοιάζει εξωτερικά με τους αρχαίους Αιγύπτιους μετά τις επιμειξίες που θα υποστούν οι Ευρωπαίοι με τα εκατομμύρια των μεταναστών που οι Εβραίοι μας φέρνουν στην Ευρώπη και την επιβολή της πολυπολιτισμικότητας. Στο Ισραήλ όμως κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να γίνει Εβραίος πολίτης Ισραήλ. Αυτοί μένουν καθαρόαιμοι και προωθούν την επιμειξία σε μας μόνο. Στην Ευρώπη το παίζουν προοδευτικοί, στη πατρίδα του το Ισραήλ φανατικοί ρατσιστές. Όχι απλά εθνικιστές.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Το γερμανικό ΥΠ. ΕΞ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!

Το γερμανικό υπουργείο των Εξωτερικών, ήτοι η κυβέρνηση της Μέρκελ, χρηματοδότησε την κατάπτυστη έκδοση του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, το οποίο φέρει την υπογραφή του βασικού ψευδομάρτυρα κατά της Χρυσής Αυγής, στρατευμένου μαρξιστή δημοσιογράφου Δ. Ψαρρά και τον πομπώδη τίτλο: «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη»!

Με πρόσφατη την δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναφορικά με τις άθλιες κατηγορίες περί ύπαρξης «μαύρων ταμείων» και «μαύρων χρηματοδοτών», εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα με την αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη έκδοση της οποίας συγγραφέας είναι ο υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής Ψαρράς, όπως και οι περισσότερες δραστηριότητες του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, χρηματοδοτούνται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή από την κυβέρνηση της Μέρκελ!

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 1ης ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
Ιδού με τι θα ασχοληθούν για μια ολόκληρη χρονιά τα  παιδιά μας της πρώτης τάξης του γυμνασίου.
Την προϊστορία των εβραίων !!!
Και το χειρότερο; 
Θα βαθμολογηθούν γι αυτό !! 
Και να ήταν μονάχα αυτό θα μπορούσα να το δεχτώ μιας και η παλαιά Διαθήκη είναι κοινή μεταξύ Χριστιανισμού και Ιουδαϊσμού.
Οι φωτογραφίες με την μελέτη της Τορά, με σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με Γιαχβέδες είναι απαραίτητες;;  
Το κεφάλαιο με το ολοκαύτωμα των εβραίων από τους ναζί που κολλάει στα θρησκευτικά;; 
Αυτή η προπαγάνδα του ολοκαυτώματος δεν έχει σταματημό. 
Πριν το τέλος του βιβλίου υπάρχει και μια αναφορά στον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος, 

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΩΜΑΛΙΑ : ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΣΙΤΑ. 
Ο αυστριακός Thomas Neuwirth , νικητής της Eurovision 2014, γνωστός ως Conchita Wurst, θα επιδείξει όλα του τα ταλέντα προς τιμήν των ευρωβουλευτών όπου αναμένεται να δώσει παράσταση στο κτίριο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 8 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μετά από επίσημη πρόσκληση μελών του ευρωπαικού κοινοβουλίου που ανήκουν σε πέντε διαφορετικά ευρωπαικά κόμματα.
Η λεσβία Ulrike Lunacek που είναι από 01/07/14 τυγχάνει και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου δήλωσε:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ O ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ


Ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την μονομερή αναδιάρθρωση χρέους και η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία!
Την ίδια στιγμή που ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την αναδιάρθρωση του χρέους της και την μη πληρωμή των απίστευτων τοκοχρεωλυσίων που ζητούσαν τα κοράκια-"επενδυτές" με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης,η Ελλάδα ως άμεσα ενδιαφερόμενη και έχουσα έννομο συμφέρον απείχε της ψηφοφορίας για να μην θυμώσουν οι δανειστές και ειδικότερα οι Γερμανοί.
Πρόκειται για ξεφτίλα μεγατόνων που πέρασε στο αθόρυβο και στον "Αυτόματο πιλότο" είτε σαν μονόστηλο, είτε με αποπροσανατολιστικούς τίτλους.
"Πρόκειται για μία ξεχωριστή ημέρα για όλους τους Αργεντίνους", όπως εύστοχα  ανέφερε στην ιστοσελίδα της, η μαχητική πρόεδρος της Αργεντινής Cristina Fernandez de Kirchner.