Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΝΑ ΑΛΕΘΕΙ ΓΥΜΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ....ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
«Οφείλαμε να ελέγξουμε καλύτερα τις εικόνες που μπήκαν στο βιβλίο» σημείωσε ο κ. Σωτήρης Γκλαβάς, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τη φωτογραφία με το μπλέντερ, στο οποίο περιέχονται άνθρωποι και η οποία διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια στο βιβλίο της Ε’ Δημοτικού.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ :ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ”!


ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
(Σίγουρα θα το χαίρεται βλέποντας τα τούρκικα πλοία να σουλατσάρουν ανενόχλητα 
στα ελληνικά και κυπριακά ύδατα)
ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ - ΣΥΡΙΖΑ Κ.Τ.Λ)

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν ανάρτησε μήνυμα για την επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος απεβίωσε στις 10 Νοεμβρίου του 1938.

Πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την ΑΟΖ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την προσέγγιση Ελλάδος-Ρωσίας (Σάββατο 22 Νοεμβρίου, 19:00, Ξενοδοχείο Crystal (Αχιλλέως 4, Πλατεία Καραϊσκάκη)

Η Χρυσή Αυγή όντας ο μοναδικός γνήσιος εκφραστής των εθνικών μας συμφερόντων, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των ημερών εις ότι αφορά την απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από μια προδοτική συγκυβέρνηση, διοργανώνει το Σάββατο 22 Νοεμβρίου ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Crystal με θέμα την ανεξάρτητη εθνική πολιτική και τις προτάσεις για την άμεση εφαρμογή ενός εθνικού στρατηγικού σχεδίου.

Σε πείσμα της ενδοτικότητας και της άτακτης υποχώρησης της μνημονιακής συγκυβέρνησης σε όλα τα μείζονα εθνικά θέματα το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών απαντά με επιχειρήματα που θα αναπτύξουν οι κάτωθι ομιλητές:

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ : ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ...ΑΛΕΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. 
Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Στο βιβλίο Φυσικής Ε΄Δημοτικού (του μαθητή, το πράσινο), στη σελ.19 και στο κεφάλαιο για τα μίγματα υπάρχει η εικόνα ενός μπλέντερ μέσα στο οποίο αλέθονται γυναίκες, οι οποίες …φυσικά…κάτω-κάτω πνίγονται μέσα στο αίμα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ : 

ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ....
ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ TURKISH AIRLINES.
Του το είχε δωρίσει η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα και φρόντισε να το βάλει σε περίοπτη θέση. 

Κασιδιάρης προς βουλευτές επιτροπής: «Ευκαιρία να συνηθίζετε το κλίμα της φυλακής»

Η Eπιτροπή Δεοντολογίας της βουλής συνεδρίασε σήμερα στις φυλακές κορυδαλλού για την περίφημη υπόθεση ΜπαλτάκουΑντί, όμως, να κατηγορούνται οι Σαμαράς - Αθανασίου - Δένδιας για κατάλυση του Συντάγματος κατηγορείται ο Ηλίας Κασιδιάρης για... κακούργημα!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ενώπιον της επιτροπής με αθλητική περιβολή, καθώς εκείνη την ώρα προπονούνταν. Δήλωσε πως:

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ...ΓΕΝΟΒΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΠΟ ΕΝΑ "ΦΙΛΙΚΟ" ΑΓΩΝΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ".

Περισσότεροι από 20.000 Αλβανοί βρέθηκαν στο στάδιο «Λουίτζι Φεράρις» της Γένοβας για τη φιλική αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αλβανία, ωστόσο οι διαθέσεις τους κάθε άλλο παρά φιλικές ήταν.
Τρεις φορές διέκοψαν τον αγώνα, εμφάνισαν ξανά σημαίες της «Μεγάλης Αλβανίας», με τους παίκτες της ομάδας τους να τους αγκαλιάζουν και να τους φιλούν. 


(ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπήρχε από νωρίς το μεσημέρι έξω από το γήπεδο δεν δυσκόλεψε τους Αλβανούς οπαδούς να προκαλέσουν ξανά,

ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ 
Ιδού οι μεγάλοι «προοδευτιστάδες», οι οποίοι ενοχλούνται από τον όρο «έθνος» και γίνονται τα μέσα για να επιβληθούν οι παγκοσμιοποιητικές απόψεις της μειοψηφούσας κοσμοπολίτικης ελίτ που εκφράζεται μέσω πολυεθνικών και οικονομικών οίκων…

Διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα: 
Μία ιδέα – πρόταση που αναμένεται να συζητηθεί έντονα στο πεδίο της δημόσιας πολιτικής αντιπαράθεσης εισφέρει στο διάλογο για την συνταγματική αναθεώρηση ο εκ των επιφανών στελεχών του Ποταμιού και συνεργάτης τους Σταύρου Θεοδωράκη, συνταγματολόγος Σταύρος Τσακυράκης. 

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Το μεταπολιτευτικό δηλητήριο και στα δημοτικά σχολεία.

 Γράφει ο Νίκος Β.
Πήξαμε στο γαρύφαλλο σύντροφοι...
όχι δεν βρίσκεστε στο αμφιθέατρο του Περισσού...
Οι εικόνες από το 11ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης μιλούν από μόνες τους. Βλέπετε τον κεντρικό πίνακα αναρτήσεων μαθητικών έργων χειροτεχνίας, εντός του κεντρικού κοινόχρηστου χώρου....χειροτεχνίες μαθητών ή καθηγητών;
Σε άλλο δημοτικό σχολείο είπαν στα παιδιά πως το τανκς σκότωσε εκατοντάδες φοιτητές!
Σε άλλο δημοτικό σχολείο είπαν στα παιδιά της τετάρτης τάξης πως ο Παναγούλης υπέστη φοβερά βασανιστήρια, με αναπαράσταση του βασανιστηρίου της φάλαγγας
Σε νηπιαγωγείο (!) είπαν πως τα τανκς είναι κακά...!

Πως οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου κατέστρεψαν την ελληνική βιομηχανία - την Ελλάδα..


Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα... (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Τατσόπουλος : Το Πολυτεχνείο δεν έριξε την Χούντα... έφερε σκληρότερη χούντα

Ανήμερα του Πολυτεχνείου ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και πρώην Συριζαίος Τατσόπουλος κατά την διάρκεια πρωινής εκπομπής είχε μια κρίση ειλικρίνειας σχετικά με τα γεγονότα του 1973 και τις θέσεις που είχαν λάβει τα κόμματα της αριστεράς.

Ο Τατσόπουλος λοιπόν ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το Πολυτεχνείο όχι μόνο δεν έριξε την χούντα αλλά χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για την εφαρμογή ενός νέου σκληρότερου στρατιωτικού καθεστώτος. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην στάση των τότε κομμάτων της αριστεράς, δηλαδή στο ΚΚΕ και στο ΚΚΕ εσωτερικού, λέγοντας πως δεν ήθελαν το Πολυτεχνείο γιατί είχαν μπει σε προεκλογική τροχιά για τις φοιτητικές εκλογές.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

"ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" ΕΛΕΓΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΠΟΤΕ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;; (BINTEO)


ΡΕ ΑΔΩΝΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΣ "ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ...ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΥΣ "ΝΕΚΡΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ..ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ!!

Ο ΠΑΡΑ-ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ

Ο Μύθος του πολυτεχνείου.Εδώ και 41 χρόνια ,κάθε νέο έτος γιορτάζουμε στα σχολεία έναν μύθο των δήθεν ηρώων του πολυτεχνείου. Λέμε έναν μύθο διότι υπάρχουν πλέον αδιάσειστα στοιχεία που το αποδεικνύουν περίτρανα Πιο κάτω στο βίντεο που θα ακολουθήσει, θα δείτε όλα εκείνα που θα πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας, και να ενημερώσετε τα παιδιά σας για την προπαγάνδα που τα κάνουν στο σχολείο οι δάσκαλοι και οι αριστεροί καθηγητές φουσκώνοντας τα μυαλά τους για δήθεν επαναστάσεις…

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
Από Χρυσή Αυγή : 
Κατέπεσε άλλο ένα κομμάτι της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής

Τελείωσε επιτέλους η παρωδία με τη δίκη των Συναγωνιστών από το Μεσολόγγι για τους περιβόητους «πάγκους», εις εκ των οποίων ήταν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνεδρίαση προ μηνών και αναβλήθηκε πραξικοπηματικά,