Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΝΔΙΑΣ : Εphialtes fan club

Ομολογία Λοβέρδου: Η αλβανική γλώσσα θα διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία!

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος στην επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Παιδείας για την πρόθεση εισαγωγής των αλβανικών στα ελληνικά σχολεία αναρωτήθηκε αρχικά πόσο κοστολογείται ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, αφού όπως είδαμε η Βουλή ως πλυντήριο σκανδάλων απάλλαξε τον Μιχελάκη για την υπόθεση της δωροδοκίας από τον Πάλλη.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος ανέγνωσε το επίσημο δελτίο Τύπου του Υπ. Παιδείας στο οποίο αναφέρεται η Βόρειος Ήπειρος ως "νότια Αλβανία" και καταγράφεται ρητά ότι θα επαναλειτουργήσει μεικτή επιτροπή για την αναθεώρηση των σχολικών βιβλίων Ελλάδας και Αλβανίας, στην οποία δεν υπάρχουν απαγορευμένα θέματα, αλλά συνεργασία εφ΄ όλης της ύλης. Με άλλα λόγια οι Αλβανοί θα επιβάλλουν στην ελληνική πλευρά να εξαλειφθεί από τα σχολικά μας βιβλία κάθε αναφορά στην Βόρειο Ήπειρο.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Νότης Σφακιανάκης - Μα εγώ είμαι Έλληνας...


Μα εγώ είμαι Έλληνας...Δεν θα πεθάνω..Υπήρξα άρχοντας στον κόσμο επάνω
Δεν κάνω πίσω, θα πολεμήσω..Και τους ρουφιάνους θα τους διαλύσω...

Το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη που θα συζητηθεί...

Εγκληματική οργάνωση Ν.Δ : Πρώην βουλευτής της, εγκέφαλος εταιρείας δολοφόνων


Ο Ευάγγελος Παπανικολάου, 80 ετών, πρώην βουλευτής Αργους με τη ΝΔ (τη δεκαετία του '80) είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγκέφαλος της εταιρείας δολοφόνων. 


Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της νέας εταιρείας δολοφόνων που εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ., μιας σπείρας που πλησίαζε μοναχικούς εύπορους πολίτες και τους αποσπούσε τις περιουσίες, αυτή τη στιγμή αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. 

Μεριμνούσε και για διορισμούς στο Δημόσιο και σε τράπεζες... με το αζημίωτο 

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Ο κ. Παπανικολάου είχε καταδικαστεί για απάτες το 2013.

Και ο Χρυσοβαλάντης μέσα...Αυτοί είναι οι 96 βουλευτές που ξέπλυναν τον Μιχελάκη της Ν.Δ!

Παρουσιάζουμε κατά αποκλειστικότητα τους 96 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου που με την ψήφο τους ξέπλυναν τον Μιχελάκη για το σκάνδαλο της δωροδοκίαςΑξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους Νεοδημοκράτες και τους Πασόκους συμπεριλαμβάνεται ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ :

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ : ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...
Κορίτσια στα Μπαρ...Έρωτες 12χρονης με 25χρονο...Τσιπάρισμα στα χέρια...Μέγας Αλέξανδρος και κοκκινοσκουφίτσα...Άσχημοι Άγιοι της Εκκλησιάς ...Ένα μικρό δείγμα για το τι μαθαίνουν τα Ελληνοπούλα στα "Ελληνικά" σχολειά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ :

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Προσωπικά ...Αυτό που με τρομάζει, είναι αυτή η εικόνα…

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα βρουν τον Αλβανό που άνοιξε πυρ σε μια περιθωριακή καφετέρια ( γνωστός θαμώνας) κάπου στο Φάληρο. Αυτό είναι δουλειά της υποχθόνιας αντιφασιστικής αστυνομίας στην εποχή του ΔΝΤ. Είναι δουλειά του μνημονιακού αντιφασίστα Κικίλια…
Αυτό που με τρομάζει, είναι αυτή η εικόνα…
Η Αλβανική προβοκάτσια στον αγώνα Ελλάδας-Σερβίας…
Αυτή η εικόνα δείχνει το σκοτεινό μέλλον….. τώρα που τα πάντα ξεπουλιούνται…

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Σε αυτή την κατάσταση είναι η Μυρτώ δύο χρόνια μετά την επίθεση απο τον Πακιστανό εγκληματία

Η Μυρτώ είναι σήμερα 17 χρονών. Τα μαλλιά της είναι ξανθά και είναι πολύ όμορφη. Μου λένε ότι είναι και πάρα πολύ έξυπνη. Το πιστεύω χωρίς καμία αμφιβολία. Έχει πολύ κοφτερό βλέμμα. Όμως δεν μιλάει. Δεν μπορεί. Ούτε μπορεί να σταθεί όρθια. Γιατί πριν από δύο χρόνια, στις 22 Ιουλίου του 2012, στην Πάρο, κάποιος Πακιστανός δεν σεβάστηκε τη ζωή της. Της επιτέθηκε γιατί «του άρεσε», τη βίασε, τη χτύπησε βάναυσα και την άφησε μια ανάσα πριν τον θάνατο σε έναν βράχο, πλημμυρισμένη στα αίματά της. Συναντήσαμε τη Μυρτώ στη Λάρισα....Στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus. Εκεί που τους τελευταίους 10 μήνες και κάτι παλεύει για να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια της. Και να μιλήσει ξανά. Να ξαναβρεί τη ζωή της.

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο «Παρόν της Κυριακής»: «Στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές!»


Η βουλή έχει γίνει άντρο της πολιτικής διαφθοράς και η δυνατή φωνή της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη που τρομάζει τους διεφθαρμένους, τους κλέφτες και τους απατεώνες. Το κόμμα μας θα αναβαπτιστεί μέσα από αυτή την περιπέτεια και θα συνεχίσει πιο δυναμικά τον αγώνα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παρόν της Κυριακής» του Μάκη Κουρή παραχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Παρά τις προβοκατόρικες ερωτήσεις (που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τις πολιτικές μας θέσεις) ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου παρουσίασε την Αλήθεια και κατέρριψε την σκευωρία της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου. Ακολολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:

CASUS BELLI Ή ΑΛΛΙΩΣ «ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ»;

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Προχθές ένας αποχτηνωμένος (υπάρχει κι άλλο είδος;;;) αλβανός άνοιξε πυρ κατά αθώων, τραυματίζοντας τουλάχιστον 11 (3 εκ των οποίων βαριά). Μεμονωμένο περιστατικό; Μόνο εθελοτυφλούντες ηλίθιοι θα το χαρακτήριζαν έτσι...

Οι φυλακές μας πνίγονται από το βάρος του 70% των κατάδικων που είναι αλλοδαποί, ενώ αν προσθέσουμε «ελληνοποιημένους» (στη συντριπτική τους πλειοψηφία παράνομα...) και γύφτους το ποσοστό πρέπει να αγγίζει το 90%. 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ...Το καθεστώς σε άτακτη υποχώρηση


Ενημέρωση - Πρόσκληση 24/11/2014
Το καθεστώς σε άτακτη υποχώρηση…

Σας ενημερώνουμε ότι η δικάσιμος των προσφυγών μας κατά της κατασκευής τεμένους (ή τζαμιού) στο Συμβούλιο της Επικρατείας, πρόκειται να αναβληθεί εκ νέου και για πολλοστή φορά, κατόπιν αποφάσεως των εισηγητών του Συμβουλίου. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για την νέα ημερομηνία της δικασίμου, η οποία μεταφέρεται για τους πρώτους μήνες του 2015, αφού οριστικοποιηθεί επισήμως από το ΣτΕ. Εκπρόσωποι της ομάδας ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ θα βρίσκονται έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας για ενημέρωση σε θέματα οργάνωσης των επόμενων κινήσεών μας κατά της κατασκευής του τεμένους (ή τζαμιού).

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ" ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΜΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ
Δεν δημοσιεύουν την φωτογραφία του επικίνδυνου Αλβανού μακελάρη για να μην θιχτούν τα προσωπικά του δεδομένα και δικαιώματα!
 Προσωπικά δεδομένα» επικαλείται η Εισαγγελέας! Ο Aλβανός φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος και η ΕΛΑΣ ακόμη περιμένει άδεια για να δημοσιοποιήσει φωτογραφία του!
Σε ένα απίστευτο αλαλούμ μεταξύ Δικαιοσύνης και Αστυνομίας κολλάει η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του Αλβανού κακοποιού που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο και από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί.

“Κώλος και βρακί” με τους Αλβανούς φασίστες ο Πασόκος Πύρρος Δήμας


Ο Πύρρος δεν τα πάει καλά με τους εγχώριους “φασίστες” – Με τους Αλβανούς φασίστες όμως “κώλος και βρακί”!
Στις ημέρες μας παρακολουθούμε να παίζονται ένθεν κι εκείθεν, πολλά και διάφορα γεωστρατηγικά παιχνίδια που θέτουν σε κίνδυνο την Παγκόσμια ειρήνη.Βλέπουμε αλλόφρονες ηγέτες να υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές που επιδιώκουν να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη και εμπόδιο στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους δεν θα είναι ούτε εκατόμβες νεκρών, που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα των φρικαλέων σχεδίων τους. Βλέπουμε, την καθημερινώς αυξανόμενη παράνοια του “Σουλτάνου” Ερντογάν που προσπαθεί αφ΄ ενός μεν να δημιουργήσει δεδομένο με την προσάρτηση των κατεχομένων της Κύπρου στην Τουρκία και αφ΄ ετέρου να δυναμιτίζει την ευρύτερη περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ,